Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Macrodroid
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
A turbado rendben van, náluk láttam ilyen árakat. A visszaküldés is működik - 3 opcióm volt - megtartom, kapok 5% kedvezményt, beszámítják teljes áron másba, vagy pénz vissza, tőlem tegnap ment vissza egy 6T. A sima 7-es a 6T-hez képest előrelépés, az SD855 és a Sony IMX586 miatt, plusz van 3.1-es type c, aminek a hiánya a 6T-n nekem érvágás volt (átsiklottam felette). Az alapkamera ugyanaz, a többi nem. Nincs lekerekítés a széleken - van akit ez zavar. Ujjlenyomatolvasó ugyanaz. Kijelző "gyengébb".
-
ghiottone
nagyúr
Sima 7-es tulajok, akik 2 simmel használják és mindkettőn elérhető a 4g bepipálva - tapasztaltok melegedést 4g-s adatkapcsolaton böngészéskor? OP 6T volt nálam, pár napig nem volt gond, de tegnap valamiért gyorsabban merült és 26 foknál nagyon melegedett 4g-s böngészéskor ezért vissza is küldtem. Keresek alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem semmi komoly most akarok OnePlusra váltani.