-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@s
tag
Lehet úgy is jó. Én cseréltem. Nem tudom a váltások miatt anyagilag megéri-e. De ha kapsz egy újat és az szintén hibás sztem. kicserélik azt is. ( még nem jártam így, de eléggé korrektnek tűnik a support... ) Sztem az a legjobb, ha megkérdezed toluk., hogy cserelik-e olyan esetben is.
-
-
törölt tag
Vasaroltam a hivatalos oldalon ezert kaptam egy linket. Ha valaki ezzel a linkkel vasarol telefont akkor kapok 100 pontot, masik linkkel fullhallgato vasarlasaert 30 pontot.
Ha bejelentkezel az oldalon es megnyitod a linket, a piros Redeem gomb segitsegevel aktivalhatod a kupont. Rendelesnel igy megkapod a kedvezmenyt, ha nem elsz az elallasi jogoddal akkor en elvileg 15 nap utan kapom a pontot
Sajnos nem tudok nyilatkozni rola, nincs ilyenem. Egy ideig a type-c Bulletsen gondolkoztam, utana True Wireless fuleseket neztem, de vegul elgondolkoztam rajts hogy talan a Wireless a legkenyelmesebb megoldas. Lehet hogy valamikor kesobb megvasarlom a Bullets Wireless 2-t -
törölt tag
-
CptAdamica
veterán
Nekem is Nylon van, minőségi szép tok, oldalt alig vastagítja a telót, hátul meg jó a fogása, zsebbe hordom, de nem szöszölődött még össze.
Viszont ha a OnePlus nem adja ki az üveget, akkor nem tudom, hogy Nillkin DS, vagy Olixar, Nillkinhez van felhelyezést segítő keret is. Mind a kettő jó lehet vajon?
-
törölt tag
Nekem harom hete van benne de semmi nyoma rajta kosznak. Meg nekem meg nem is ragadt bele semmi. Valamelyik nap "megkarmoltam" de elsimitottam es nem is latszik
Ujjlenyomatot nem szed, zsirosodni nem tud. Tegnap felraktam a karbont, amin azert latszodnak ezek a dolgok. Ha gondolod lefenykepezem hogy nez ki nalam a Nylon. Neked mi van most rajta?
-
S@s
tag
Hát elég érdekes volt. A széléről alulról indult felfelé és közben hirtelen oldala fordult ( ilyen L alak szerű volt ). Nem lehetett látni, csak ha egy bizonyos szögből nézted. Lehet én voltam figyelmetlen.
Végülis mind1 mert szó nélkül cserélték. Azt hittem csak a teló lesz új, de komplett mindennel együtt cserélték.
betyarr: a telót PP vettem, de a tokokat már simán bk-val és nem volt semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest