-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
válasz
beyruth82 #710 üzenetére
Én sem gondoltam volna, hogy ennyit bír úgy, hogy a fele játékkal ment.
Ritkán játszok, mert hamar ráunok a freemium játékokra.Ha pedig nem otthon vagyok akkor szinte soha nem játszok semmivel.
70-80%-ban csak böngészésre használtam és üzenetváltásra az előző telóm.Ilyen felhasználással arra számítok hogy, több napot vagy akár egy hetet is kibír majd.
-
tixem
addikt
válasz
beyruth82 #308 üzenetére
Szerintem is jobb a Huawei. A részletekkel nincs baj a OP esetén sem, de a színek szemmel láthatóan fakóbbak és néhol a dinamikatartomány sem az igazi, ezt olvastam már több tesztben is és a Oneplus 3-nál is tapasztaltam már. Ez sajnos már régi betegsége a OP kameráknak. Ideje lenne levetkőzniük, mert a hardveres rész már régóta adva van. Ennél a témánál a 7 Pro esetén láthatóbb lencsetorzítást vélek felfedezni, a Huawei-nél nem. Talán itt jön elő a Leica féle okosság.
A többi kb amúgy tökre egyforma, 10x-es zoom pedig láthatóan mókusvakítás mindkét eszköznél. Összevissza nézve az egészet, nekem a Mate meggyőzőbb.
-
Tailorzsolt
tag
válasz
beyruth82 #308 üzenetére
Én úgy látom, hogy nagyjából döntetlen. Véleményem szerint van olyan kép ahol a OnePlus a jobb és van olyan ahol a Mate 20 Pro.
A színekkel valóban mintha jobban bánna a Huawei, de több képen is a OnePlus-t érzem élesebbnek.
Sztem fej-fej mellett vannak. Az előlapi sztem egyértelműen a OnePlus felé billenti a mérleg nyelvét, a széles látószög egyértelműen a Huawei felé és a zoom meg a sima kép nagyon hasonló minőségű.
Egyébként ezeken kívül nagyon sok képet hasonlítottam össze és a szabadtéri képeknél is ugyanez a helyzet.
Biztosan elfogult vagyok, de összességében nekem a OnePlus képei jobban tetszenek, de ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy jobbak is.
-
aTe014
aktív tag
válasz
beyruth82 #233 üzenetére
Vagy veszed mondjuk tőlük ([link]), mint én. Az előző LG V30-am garanciális ügyintézése 1 hét alatt lezajlott (email-re hétvégén is válaszoltak), GLS hozta-vitte, alkatrész hiány miatt nem tudták cserélni (cseppet sem bánom), és beszámítással elég kedvező áron jutottam hozzá a OP7Pro-hoz, amit imádok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest