- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Abszolút nem tudom csak emlékeztem hogy láttam már ilyen az adott oldalon. A gond az hogy a lumia 720 külföldön és itthon sem lett nagy siker és így kevés a minőségi kiegészítő. Lumia 520-hoz hegyekben állnak a jobbnál jobb márkák kiegészítői, 720-hez még egy gyári tokot is úgy kell levadászni.
-
razzorr
őstag
Én most kipróbáltam és a hívó fél nevét nem jeleníti meg a glance, csak a kis piktogramot a számmal, de nevet nem.
De a saját szöveg nem rossz, fontos infókat ki lehet írni vele, ja és csempére is ki lehet tűzni, hogy ezzel is gyorsabb legyen a szövegbevitel. Emlékeztetőnek tökéletes. -
Vassili_Zait
senior tag
A 720-egy elég hektikusan viselkedő telefon... legalábbis az enyém, de ezek mind csak apró problémák, amikkel együtt lehet élni... Pl az enyém havi egyszer rendre újraindul... random mód... mikor új volt akkor napi egyszer tette ugyan ezt, nem jöttek az értesítések, lefagytak az appok... akkor majdnem elpártoltam a WP-től... de megvártam a GDR-2-őt... és azóta nagyon kevés a gond vele...
Amúgy én azt mondom, inkább az legyen a baj, hogy nem lehet kikapcsolni, mint az ellenkezője
(Persze én a helyedben visszavinném kicseréltetni, ha továbbra is ezt csinálja...)
-
razzorr
őstag
Akkor üdv a klubban. Én vagyok az az egyik szerencsés 720 tulaj, aki nem tudja kikapcsolni a telóját, mert újraindul magától. Kb.1 hónapja érdekes módon simán kikapcsolt, azt hittem megjavult, de semmi, azóta is produkálja. Nekem egyébként az Amber frissítés óta csinálja. Te hol vetted amúgy a telót? Engem annyira nem zavar ez a dolog, ezért nem fogok hr-ezni, várok egy frissítésre, hátha.
Kérdés: raktátok már a telót repülős üzemmódba? Milyen szolgáltatós sim kártya van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest