- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Karra erősíthető pántot keresek 720-hoz, olyat, ami sportoláskor (futás) is stabilan tartja a telefont. A feleségemnek lenne, szóval lehet akár pink is!
Tudnátok konkrét típust ajánlani, ami méretben passzol a cuccra? Köszönöm!
-
Sziasztok!
Frissült a Glance ma, és bővült egy igen csak jelentős funkcióval: immáron képes szöveget is megjeleníteni a képernyő felső részében, és... és ennyi. Ami miatt ez meglepő, az az, hogy 920-on a frissített változat emellett képes átvenni a zárolási képernyő összes értesítését is, azaz ha úgy van beállítva, már a Glance is kiírja a nem fogadott hívó nevét! Nekem 920-am van, Asszony pajtásnak 720, és örömmel újságoltam neki ezt a lehetőséget, majd döbbenten konstatáltam, hogy 720-on lemaradt ez a lehetőség. Ellenőriznétek Ti is, hogy nem-e nálunk van valami gond?
-
válasz
csokoládé13 #2689 üzenetére
Nem, bár a családban lévő 720 / 920-on is úgy van beállítva, hogy csak kézmozdulatra aktiválódjon, konstans használatnál már lehet, hogy kijönne a fogyasztása.Itt jegyezném meg, hogy az akkumulátor szempontjából kiváló választás a 720, látványosan jobban bírja, mint a 920.
-
válasz
saiyajin #2686 üzenetére
Két szoftvert használtam végül, név szerint a Lumia Sofwtare Updater-t, illetve a Sysapp Pusher-t. Ezekkel sikerült helyrehoznom a jószágot, Amber is megjelent, Glance is van, plusz a Nokia Camera Beta-t is sikerült rátolnom, ami nem kicsivel jobb, mint a gyárilag a készüléken lévő alkalmazások. A kikapcsolós móka megszűnt, helyette a fiókok hozzáadásánál eltűnt a facebook, a linkein, illetve a twitter ikonja!
A szöveg ott van, fiókot létrehozni lehet, de a sor elején, a szimbólumok helyén ennél a három lehetőségnél csak egy kis sötét négyzet van. Annyi baj legyen, de azért vicces húzás!
OFF
Zárójelben jegyezném meg, hogy a finneknek idén remélem, hogy valami látens homokos sztriptíztáncos kerül a fa alá, amiért kihagyták a dupla koppintásos ébresztést a 720-ból. Láttam, hogy más is hiányolja ezt a szolgáltatást itt a fórumon, és jól teszi: a 920-at csak így ébresztem, gyakorlatilag az egyik legjobb dolog, amit kitaláltak mostanság. Egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy egy 720 kategóriájú készüléknél egy ilyen kényelmi funkciót tiltanak.
ON
-
válasz
razzorr #2672 üzenetére
Telenor függő. Tegnap este nyomtam neki egy hard resetet, ami megoldotta a problémát...egy ideig... Semmi más nem került fel, csak a frissítés, amit saját magának szedett le a Microsoft-tól. Amber még nincs rajta, hiába nyomogattam neki két napig, hogy keresse a frissítést, b@szta se megtalálni.
Amit kínomban megpróbáltam, hogy kivettem a jelölést mindkét helyről a telefon követése menüpontban, mert arra a funkcióra gyanakodtam. Először megoldotta a gondot, azután ismét csinálta a kéretlen restartot. Még egyszer mondom, semmi utólagos program nincs fent jelenleg. Ennél a pontnál már nagyon kezdtem bánni, hogy nem beszéltem rá a Zasszonyt egy 920-ra, azzal legalább megvédte volna magát, ha szükséges. Kikapcsoltam a Wi-Fi-t, láss csodát, kikapcsolt rendesen. Majd újra. Aztán megint. Még mindig jó. Na mondom, itt a Szent Grál, valamiért játszik a routerrel (TP-LINK 1043ND); nem ez lenne az első eszköz, ami furán viselekdik vele. Visszakapcsoltam a WiFi-t, erre úgy is rendben leállt.Ennél a pontnál kellemes ünnepeket kívántam az összes finn szoftverfejlesztőnek és családjának, majd lefeküdtem aludni. Halkan jegyzem meg, azóta sem csinálja.
-
Kollégák, én bizony rögvest tökön szúrom magam.
Adott egy Lumia 720, amit pénteken vásároltunk a feleségemnek. Belaktam neki a készüléket, minden rendben is volt vele, azonban az utolsó simitások között észrevettem, hogy nem lehet kikapcsolni a telefont, mert folyamatosan újraindul. Végső elkeseredésemben gyári állapotra állítottam a készüléket, és lám, működött is a shutdown. Egészen addig, amíg újra be nem állítottam mindent. Alig van fent rajta szoftver, tulajdonképpen csak a facebook kliens, illetve szinkronizál a Microsoft, a Google, és a Nokia fiókokkal, de nnyi, és megint elkezdte a játékot. Tudja valaki, hogy ez miért van? Gyakorlatilag a hajamat tépem már emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest