- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
Sziasztok!
Egyik barátom arra panaszkodott 720-asával kapcsolatban, hogy a Viber értesítéseken kívül pl. a Messenger sem mindig jelez (vagy egyáltalán nem, vagy később), mondtam neki, hogy hozza el, megnézem a beállításokat, de elméletileg minden jól OK. Ki is próbáltuk, még Viber értesítés is megjött
de az lenne a kérdésem, hogy Ti is tapasztaltatok mostanság az értesítésekkel kapcsolatosan hasonló dolgokat? Ha igen, mi lehet a probléma forrása / mi lehet a megoldás?
-
-
BobTail
őstag
Sziasztok!
Unokatesóm pár hete vett egy Lumia 720-ast, és igazából nagyon megvan vele elégedve, egyedül az bosszantja - de nagyon - , hogy már tele van apró karcokkal a kijelzője, pedig vigyáz rá! Igaz, nem tokban hordja, és mindig zsebben van, de amióta észrevette a karcokat, zokniba tette, és úgy is karcolódik!
Az lenne a kérdésem, hogy ez általános jellegű probléma? Illetve mit tudtok ajánlani e probléma ellen?
Nekem annó N9-nél / 808-nál, és a mostani Lumiákon nem jelentkeztek ilyen hamar ilyen mértékben, pedig én nem vigyázok rájuk úgy, mint a hímestojásra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest