- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MammoUTh
csendes tag
válasz
#79335424 #17490 üzenetére
még nem az igazi, de fut. oprendszereket bootolok, installáláshoz a terv az hogy win 7 all és win10 all
, illetve hirens boot CD-t. utobbi gond nélkül megy, az oprendszerek telepítésénél még nem minden tökéletes, ha visszakeresed ebben a fórumban kértem segítséget a beállításához
-
gduck
addikt
válasz
#79335424 #17490 üzenetére
PXE...
Annó a géptermi gépeket bootoltuk be így! Kliens módban telepített Win3.1 (pár mega volt csak, az oprendszer maga a szerveren volt) futott rajta amit PXE boottal töltöt le a szerverről előtte meg egy Format C: volt
Jah és Trumpet Winsock progi kellet a TCP/IP-hez
-
MammoUTh
csendes tag
válasz
#79335424 #17486 üzenetére
persze, ez megoldás, csak a hitelesítés nélküli jobb. gyakran van nálam a hálózat számára új számítógép, het 3-4 is akár, amikről 1-1 alkalommal el kell érnem a samba-t, így kényelmesebb. illetve PXE boot miatt kell, hogy a samba hitelesítés nélkül is kiszolgálja a LAN-on levőket.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
#79335424 #17328 üzenetére
Szia, bocs, igen, wifihálózatról szeretném elérni. Anno az előző telefonomon megcsináltam, működött, de most új a teló és már egyáltalán nem emlékszem, mit állítottam be, hogyan kell. Azt hiszem SMB volt, de nem tudom, milyen ip-t kell írni a címhez vagy milyen címet, mert most nem megy, amit próbáltam.
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #17195 üzenetére
Mr Dini mostanában nagyon elfoglalt... Amúgy a válaszom az, hogy várjunk egy picit, míg a nas-central újra elérhető lesz, mivel MetaRepo nélkül kézzel összeszenvedni a csomagokat nem valami okos döntés...
Amúgy a web_prefix-es MetaRepo-s megoldásról írtam az NSA325v2 összefoglalójában annó. Bár mivel mondom a nas-central DNS rekordjai törlődtek valamilyen ismeretlen okból (tehát a szerver él) ez a megoldás sem működőképes...
-
pappzo
csendes tag
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #16997 üzenetére
Szia!
A nason volt beállítva fix IP? Ha igen, akkor simán adsz a gépednek egy (statikus) IP-t, ami beleesik a NAS tartományába, aztán összekötöd a két eszközt és megy. Ha nem, akkor kell egy DHCP szerver is. Na ezt Remix alatt nem tudom hogy lehet megoldani, de Puppy-ra biztosan van ilyen.
Ui: küldtem pü-t a debrickről
-
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #16997 üzenetére
Tudsz neki IP címet osztani a gépről?
Egy próbát megér -
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #16876 üzenetére
Tomato alatt az iptables a tűzfal. Ő alapból megfog minden feltöltést, ezért kell a port forward mindenképp.
Viszont pl egy régi ZTE-s szolgáltatói HGW-m meg 3 évig bírta vele port forward és stb nélkül...
Igaz, csak kemény három torrent volt benne.
Szóval nem feltétlen ez a probléma. Én is inkább arra tenném a voksom, h a kolléga ketyeréje nem lát ki "rendesen" az internetre, ha http errort dob...
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #16666 üzenetére
Szerintem az asztali mód nem változtat a user-agenten. Azt PC-n úgy lehet változtatni Firefox esetén, h beírod a címsorba, h about:config, rámész és ott kikeresed a user-agentet és átírod mondjuk egy windows-éra. Aztán bármilyen nézetben a PC-s nas felület fog bejönni.
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #16544 üzenetére
No, ránéztem a tákolmányra.
Azt nézi, hogy az orientation ne legyen undefined és, hogy a user agented legyen Android, Windows phone, blackberry, IOS stb... Tehát ha a user agentet engedi a böngésző cserélni (asztali firefox alatt le lehet, akkor gondolom pl a mobilos is tudja).
Tegnap átnéztem az egész webGUI-t és annyira gáz néhány JS kód benne... Szerintem aki írta, az akkor tanulta meg a nyelvet alapsziten kb...
-
vanRobert
tag
válasz
#79335424 #16618 üzenetére
Hosszabb ideig használtam egy eGreat médiaplayert, asszem 20-ért vettem anno. Nos röviden, mindent játszott. TV-re volt dugva, kezelte a pendriveot, memóriakártyát, SCSI vinyót direktben, hálózati meghajtót. WiFi, és tyúkbeles LAN kapcsolatra képes.
Ha akartam "röptiben" kódolt, vagy csak átengedte a tartalmat. Nem emlékszem olyan tartalomra vagy file típusra, amit ne játszott volna le. Az alap FW mellé felment egy androidos felület, ott aztán tényleg minden volt, amit csak szem száj kívánhat.Viszont eladtam, mivel megjött a NAS, felment rá a miniDLNA és jelentősen leegyszerüsödött az életem.
Szal ne add fel ezt a miniDLNA dolgot, mert sokkal de sokkal egyszerűbb az élet. Persze jó a gyári Twonky is, de a miniDLNA jobb. -
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #16532 üzenetére
Az ublock origin egy adblocker plugin, legalábbis én annak használom...
@M_AND_Ms
Ok, az rendben van, pl Firefox alatt is lehet használni desktop módban, de van olyan böngésző ahol nem válik be ez a trükk. Mert a nas nem a User agent-ből dönti el, hogy desktop, vagy mobil nézetet továbbítson, hanem a képernyőfelbontásból (is).
Ezért lenne jó, ha az egészet nas oldalt le lehetne tiltani. Elvégre minek az?
-
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #16490 üzenetére
Az lehet, de ez nagyban függ a benne lévő winchestertől is.
Nekem pl szinte semmi hangja, WD RED 2TB van benne, igaz nálam a venti és az alaplap közzé be van téve a Zalman Fan mate 2, így nem zajol. De rezgés az nincs, így nincs amit felerősítsen.
Másrészt a winchesternek, főleg a fejnek van hangja, letöltésnél amikor maxon megy, mivel gondolom szanaszét van már töredezve az összes adat rajta, ezt nem tudod kiküszöbölni, max ha rak bele az ember egy SSD-t -
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #16126 üzenetére
Akkor marad a Plex, vagy egy másik olyan médiaszerver, ami elérhető LAN-on kívülről és fut az NSA310-esen. Vagy visszatérek a mini PC-vonalra és keresek egy linuxos vagy wines kis gépet, gigabites lannal. Az armbianos próbálkozás S905-ös eszközökön pl. kifejezetten érdekel!
Vissza a Plexhez - újabb probléma! Ha be szeretnék jelentkezni a Szerver/Általános menüpontban, akkor azt írja ki, hogy "Hiba lépett fel a Plex bejelentkezéskor." A legfrisseb elérhető verzió van fent, és a routeren be van állítva a port forwardolás. Ha a laptopomon indítok be PMS-t, akkor port forwardolás nélkül is működik a bejelentkezés, NAS-ról futtatott PMS esetén pedig sehogy sem akar összejönni. Csináltam egy frissítést putty-ból, de ugyanaz - mi lehet a hiba?
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #16124 üzenetére
Igen, sztem is a vas kevés hozzá: minden alkalommal 100%-ra ugrik a CPU-használat, ha megpróbálok kinagyítani egy indexképet, és mobilon csak akkor sikerül neki, ha előtte már megtettem böngészőben.
Ez így még LAN-on belül is teljesen használhatatlan szint, pedig nekem fontos lenne, hogy elérjük a képeket LAN-on kívülről is (másutt élő családtagoknak/ismerősöknek szeretnék hozzáférést adni hozzá, hogy meg tudják nézni). Azt természetesen tudtam, hogy a Plex az NSA310-esen nem fog filmeket transzkódolni (nem is kell neki), de azt hittem, képek megosztására gond nélkül tudom majd használni - nem olvastam olyat, hogy ez is ilyen nehezen megy.
Na mindegy, lépjünk túl a Plex-en. Milyen egyéb módon tudok LAN-on kívülről hozzáférni a NAS-on tárolt dolgokhoz? Bocs, ha full amatőr a kérdés, de eddig nem volt ilyesmire szükségem.
-
Doky1988
senior tag
válasz
#79335424 #15926 üzenetére
Tehát konkrétan itt, a NASon található tűkre kell rádugni a TTL kábelt, a másik felét meg a laptopba, és utánna kell bedugni a pendriveot? Tehát konkrétan gondolom a putty-s csatlakozás miatt kell a TTL kábel?!
Ezt Mr Dini-nek címeztemMax feldobok egy Linux Mintet addig, a particiót meg kompletten lementem, utána meg visszarakom..
Ha csak Linux alatt megy..De egyébként van driver PL2303-hoz:
Videó:
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #15923 üzenetére
Hát azt nem tudom...
Nekem csak 320S-sel és a 325v2-vel volt dolgom, mindkettőn adva van a csatlakozó.
Viszont arról hallottam, h valamelyik típusokon valóban nincs "kivezetve" a cucc.
Akkor lehet, h kellhet egy ideiglenes kábelrögzítés az "alaplapra", de szerintem az a legkevesebb.
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #15876 üzenetére
Ó, a garim már rég lejárt. Asszem 2 év volt rá és megvan már vagy 4 és 3/4-ed éve...
Viszont jó lenne már szétkapni, mert baromi poros, illetve a kernel reflash-t is meg kéne csinálni.
Nekem csak azt a szürke fémlapot kéne eltávolítanom tulképp, de sehogy nem bírok rájönni, h hogy lehet szétkapni. Alul van csak 2 csavar.
Csináltam két képet.... [link] [link]
Ui.: a 310-et és a 320-at még könnyebb szétszedni...
-
S-kami
csendes tag
válasz
#79335424 #15814 üzenetére
írtam máride pár cikket egyébként, de amit te mondasz, az jó kis projekt lenne... hú...
Nah, egyszer legyen időm, akkor írok egy olyat, akkor kicsit több embernek lenne rálátása.Baytrail? Nincs olyanom, így nem tudom tesztelni, de már vagy két évvel ezelőtt is tesztelgették a nemzetközi fórumon.
Szerintem biztos van valami megoldás.
Még Rpi -re is van már. -
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #15814 üzenetére
Az oké, de ezt mondjuk egy pxe-s Debiannal is meg tudom csinálni. Ugyanúgy betöltődik a ramba induláskor és leálláskor felrakja a módosításokat nfs-ről a helyére. Vagy használat közben is tud menteni. Illetve multicuccot is tud, csak külön usereket/Desktopokat kell felkonfigurálni...
De attól függetlenül jól hangzik, majd kipróbálom quemuból.
-
S-kami
csendes tag
válasz
#79335424 #15811 üzenetére
Óh! Ezúton is köszönöm az igehirdetést!
Nem, sajnos guru nem vagyok, de a projektet én üzemeltetem, igyekszem megtenni mindent, hogy elérjen mindenkihez, de még mindig meg szoktam lepődni, mikor keresik a magyar verziókat, sajnos nem tudom mit tegyek még.A múltkor is a dirtywindows oldalon láttam, hogy valaki az angol oldalról töltött le cd -t aztán próbálta állítgatni...
...és többen is a külföldi oldalt javasolták...Egyébiránt én is nagy puppy fan vagyok, de azért igyekszem követni a többi disztrót is, csak azok nekem túl nagyok és lassúak, nekem meg nagyon öreg gépeim vannak, úgyhogy a puppy marad.
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #15255 üzenetére
Persze. Ezt a deluge is meg tudja csinálni. Mármint a kitömörítést/összefűzést és még sok más dolgot is egyszerű pluginokkal. Viszont sokkal több procit eszik, mint a tm. És bár meg lehet adni neki, h mennyit használjon maximum, mégis rosszabb a teljeítménye. Mert a tm egy "lightweight" torrent kliens, ahol a teljesítmény a lényeg. A kolléga 10 MB/s sebességet említett. Nos ezt szerintem ebből az arm5 prociból lehetetlen kihozni.
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #14863 üzenetére
Szia!
Ránéztem a cuccra. Itt találod meg a webszerver fájljait: /usr/local/apache/htdocs/.
Ahogy néztem sima html jó sok JS-sel fűszerezve, illetve a lelke a dojo mappában van elhelyezve.
Itt egy példa, hogy hogyan oldja meg a megkülönböztetést:
<script type="text/javascript">
if(window.orientation !== undefined && navigator.userAgent.match(/Android|iPhone|iPad|iPod|webOS|BlackBerry|Windows Phone/i)){
location.replace("../playzone,/mobile_login.html");
}Mint láthatod(/-játok) nem egy hűdebonyolult Assembly kódból áll. Simán kikommenteztem, de nem akarta menteni... :/ Gondoltam a webszerver fogja... Leállítom így:
LD_LIBRARY_PATH=/usr/local/zy-pkgs/lib /etc/init.d/httpd.sh stop
De ezután sem engedte szerkeszteni.
Megfeledkeztem arról, h ez egy read only cucc.
A remount rw-t még nem próbáltam, de szerintem az sem jó neki... Így nehéz lesz módosítani...
Amit esetleg még meg lehet próbálni, hogy lefordítassz egy apacheot a nasra (fontos az apache, mivel lighttpd-n nem működnek az apache modulok, amiket használ), aminek a htdocs-a írható helyen van (pl /ffp/etc/apache/) és oda átmásolni a fájlokat, majd a gyárit kilövetni crontabbal minden indításkor, ezt meg elindítani. (Vagy akár a /ffp/start/ mappában egy általad létrehozott&futtathatóvá tett szkriptbe is mehet.
Ezután lehet majd szerkeszteni.
@M_AND_Ms
Ha jó felület kell vegyél QNAP-ot/Synology-t. Ennyi pénzért ennyit tud. Vagy jobb HW, vagy jobb OS ugyanannyi pénzből.
Én speciel megvagyok a linuxozgatással is. Ha az ember picit jobban belemélyül sokat tanulhat rajta!
-
Mr Dini
addikt
-
-
s3toraph
senior tag
válasz
#79335424 #14424 üzenetére
Nálam 80/40 mbit van ha minden igaz (digi). Felfelét nem szoktam nézni, lefelé tud jönni 9,6MB/s-el is.
Ez alkalmas arra, hogy más távolról be tudjon kapcsolódni, streamet, fájlok áthúzását ki tudja szolgálni.
Neked hol van ez beállítva, hogy lekapcsolja a vinyót és kikapcsol a venti? Most gyári állapot van még nem másoltam rá semmit, nem állítotam át semmit, csomagot sem telepítettem. A venti nem kapcsol ki. Több mint 2 órája hozzá se szóltam a NAS-hoz, sehogy. Érdekelne, mert ha lemegy este standby-ba és kussol a ventije, az nekem már jó megoldás. Nap közben még hagyján ez a brünnyögés, de én marha rossz alvó vagyok és nagyon zavarna. Most is hallom hogy megy, közben lakótárstól áthallatszik a zene. Egyébként hangosabbnak vélem mögöttem van (2 méterere), mint a gépemet amiben most megy 2 db 12cm venti + a gyári intel cpu venti, de annyira le van szabályozva hogy levett oldallappal is alig hallok egy kis surrogást a géptöl, pedig itt van fél méterre tőlem.
(#14426) Mr Dini:
Az FFP-s TM az miben jobb?
Ez a gyári frissül, vagy csak nagyon ritkán és ezért inkább az FFP-s ajánlott?(#14428) Petike168:
Még nem másoltam rá semmit, szóval még nincs mit indexelnie. Még jó, az kéne még hogy már is szemeteljen. Köszi a tippet!
Bennem is fölmerült a gondolat hogy ha elrontok valamit, mi van ha meszeltek az adatoknak?Úgy hogy előbb beállítom jól.
A gyári beállítások visszaállítása csak így hard resettel oldható meg? Ez 100%-ban gyári állapotot állít vissza, vagy ha azóta felraktam egy csomagot ill. frissítettem, az megmarad? Azért kérdezem, hogy mennyire indulunk tiszta lappal.
-
Tonyk
veterán
válasz
#79335424 #14405 üzenetére
Nekem nagyon nem frameworknek tűnik az ffp. Az, hogy néhány GUI backend prg. python alapú (radásul a fw-ben) még nem jelentheti azt, hogy erre a frameworkre épül az egész.
Fordítható is alá csomag forrásból, saját magad által és azt sem pythonnal fordul le.
Nem néztem utána, de ez egy chroot-os megoldásnak tűnik. -
Mr Dini
addikt
-
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #14183 üzenetére
Ötletem sincs, mit követhettem el, de mondom megy rendesen. Valahogy be is kell korlátoznom majd a sebességét, mert nem sajnálja magának...
Itt egyébként azt írják, h az nsa320s-re (ami nekem van) még nincs, csak januárba lesz frissítés/megoldás:
http://www.zyxel.com/support/announcement_google_drive_function.shtmlSzerk.: most kipróbáltam tesómék nasján, belépni még mindig nem lehet, de mivel én már be voltam lépve, gondolom már meg vagyok jegyezve. Csak akkor eddig miért nem ment?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
#79335424 #14133 üzenetére
Köszönöm!
Tudom, hogy alapvetően a böngészők a ludasak, de egy jól lefejlesztett webfelület ezeket az anomáliákat megoldja, áthidalja stb. (Megjegyzem, magának a Nasnak a gui-ja is botladozik)
A lényeg viszont a végeredmény: böngészőből a Jdownloader jól vezérelhető, a Pyload nem. 1-0Láttam, hogy van Rapidgator plugin, mégis hibát jelez és nem tölt róla. 2-0
A csomagnév kötelező megadása csak egy nyűg. Jó volna, ha a linkből képezne egyet és kész. Ha egyedi kell, akkor úgyis átírom. Az sem jó, hogy bekínálja az előző csomagnevet, mert akkor majd mindent egybe rak, egybe csomagol ki. 3-0
A követés, az átirányítás követése.
Pl. a newalbumreleases.net rendre így linkel. A Jdownloader mégis eljut a hoster oldalra, a Pyloadnál meg előbb nekem kell a böngészőben odajutni. 4-0Gondoltam, hogy valamikor lehetett androidos kliens, mert a Pyload oldala is linkelt rá (egy 404-es hibát 😉)
A többi ficsőrt nem próbálgattam. Pl a captcha felismerésre kíváncsi vagyok.
A lényeg, hogy nekem van bevált, bejáratott alkalmazásom, amit már ismerek. Ha váltok, akkor az újnak ezt a szintet alapból hoznia kell.
Egyelőre marad a Jdownloader, és közben még próbálgatom a Pyloadot. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
#79335424 #14126 üzenetére
Első blikkre nem vált be:
Opera (Chrome) alatt a webes kliens bugos, a konfig oldal menüje nem is működik, IE alól kellett elvégeznem a beállításokat.
A beadott letöltendő linket nem tudja lekövetni, ha az átirányítást tartalmaz. (Márpedig elég sokszor van ilyen)
Az általam sokat használt Rapidgator-t nem tudja használni.
Mindig manuálisan kell megadnom egy csomagnevet, magától nem tudja azt képezni.
Nem találok hozzá androidos klienst.Ma estére ennyi. 😉
-
Mr Dini
addikt
válasz
#79335424 #13912 üzenetére
Szia!
Igen van nálam.
A verzió 1.28 by shibby és a tomatousb féle.
Name TomatoUSB
Model Asus RT-N12 B1(amúgy d1 nem b1, csak mivel ez is kompatibilis vele, ez került fel)
Chipset Broadcom BCM53572 chip rev 1 pkg 8
CPU Freq 300MHz
Flash Size 8MBDe egyébként a webeset csak utólag találtam meg, ezért megoldottam a csatolást scripttel. A wan-up részbe tedd ezt a scriptsnél (administration alatt találod):
mount -t cifs \\\\192.168.1.2\\hdd /cifs1 -o user=admin,pass=titkos
Nyilván módosítsd az adatokat a Tiednek megfelelően! Illetve csatolhatod máshova is a megosztást, nemcsak a /cifs1 mappába, csak akkor figyelj arra, h ha nem létezett a mappa előtte létre kell hoznod, mert ugye boot után elvesznek a mappák. Tehát előtte szúrj be ha nem létezik a mappa alapból egy mkdir-t!
-
törölt tag
válasz
#79335424 #13654 üzenetére
Ez működhet. CIFS-el a mountolás már sikeres, csak a mocsok TM nem akarja elfogadni.
Pontosabban amint beírom download helyét TMbe "/mnt/trtest"egyszerűen megszűnik létezni, és nem érem el weben. Amint visszaírom az eredetire újra működik.
ez mi lehet?"Az viszont nem világos, hogy miért a routeren futtatod a TM -et, miért nem a NAS -on."
Egyszerű a válasz a router procija erősebb és jobban terhelhető. NASon amint elinditok 40-50 torrentet szinte végig 100%-os a terhelés, és mellette nagyon lelassul minden más művelet. Sőt már a HD filmeket sem játsza le folyamatosan (egyszerre több eszközre). Ez a vas áll most a rendelkezésemre ebből szeretném kihozni a legtöbbet.
Amikor a routeren használtam a TM-et nem volt gond 200-300 aktiv torrent, és ezt a NAS nem bírja.
Abba ne menjünk bele, hogy miért kell nekem több 100 aktiv torrent, egyszerre 2-3 HD film folyamatos lejátszása, + egyéb műveletek. Dióhéjban a lényeg, hogy az egész család szeretné használni a NAS-t ezért kell valahogy ezt a problémát megoldanom.
-
-
törölt tag
válasz
#79335424 #13552 üzenetére
Értem, nem próbáltam még. Viszont egy kérdés:
ha a csomagok közül telepitettem fel a transmissiont, akkor annak hol találom a config file-át? user, passt, letöltési helyet, portot szeretnék változtatni.
Nem találom sehol.kérlek segitsetek
ui: viszont újratelepitettem az egészet és most úgy néz ki működik a plex viszi szépen a 720 és 1080as HD filmeket is.
Most nincs semmi kódolásos baja. Remélem igy is marad
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest