Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Pl totál commandern keresztül, vagy akár intézőben felmész a HÁLÓZATRA, ott betallózod a NAS-t, fogja kérni a felhasználónevet és jelszót, megadod neki az admin fh név +jelszót.
5 mappa lesz amit el tudsz érni:
Admin
Music
Photo
Video
PublicVoilá, ott az Admin mappa, abban tudod létrehozni a kérdésese mappát.
De mivel a repok nem működnek, így szerintem a pendrive-os megoldás az működik, de nekem 520-ra nem sikerült a winchesteres megoldást applikálni sehogy sem. -
Anonymus23
veterán
válasz
feco93 #19338 üzenetére
Pedig helyes volt a válasz a kérdésed tisztázásától függetlenül.
Ha külön mappákban vannak, akkor külön meghajtóként tudod felcsatolni.
Főleg mivel az egyik az PUBLIC mappa, amibe ha beleraksz mappákat (csak így lehetne egy maghajtóként felcsatolni) akkor tudtommal a szülőmappa jogosultságai lesznek az érvényesek az almappára is.
Ha jól emlékszem, a NAS rendszer szinten megosztott (Public, video, stb) mappáiba nem tudsz saját jogú megosztású mappákat tenni2, Mentés
Mi dobja ezt a hibát? Milyen automatikus mentés program?
Tudsz biztonsági mentés ugyanarra a meghajtóra csinálni, amiről menteni akarsz, csak logikailag semmi értelme, azaz nem biztonsági mentésnek hívják, hanem duplikálásnak.
Valami beállítási hiba lesz, vagy csak a program szól, hogy logikailag nem sok értelme van így.3., RAID-ben nem vagyok annyira otthon, de tükrözés (RAID 1) esetén gondolom önállóan is működnek a diskek, LINUX meg alapból látja az EXT4 fájlrendszert.
-
Anonymus23
veterán
A 310-es az kifejezetten hangos volt, nem szerettem én sem. (WD40 ideiglenesen segített, mert már nekem szabályosan zörgött a venti anno). De linkeltek itt többen is belevaló halk ventit, de ha olyan helyen van, akkor meg nem érdekes.
A 325v2-be be kellett építenem egy Zalman Fanmate 2-t, és le lett tekerve félig, hogy teljesen halk legyen.
Az 520-nak gyakorlatilag nulla hangja volt alapból, az nagyon halk volt (csak közel hajolva lehetett a ventit hallani), csak elvileg nálunk is lesz nemsoká gigabites net, és azt már az 520-as sem bírja.
A jelenleginél is a tápventi az ami "zavaró", most keresgélek megoldást, de lehet az lesz a legolcsóbb, hogy kap egy 15m-es CAT6 kábelt és kiköltözik az ebédlőbe a hűtő tetejére, ott elzümmöghet. Ebbe mondjuk elég lenne egy paneltáp is (az enyém fogyasztása így max 30W körül alakul: az integrált alaplap +SSD +HDD +2x4GB DDR RAM +1 házventi), de az se feltétlenül megoldható költséghatékonyan, mármint mit kezdjek a plusz táppal, max ha vennék egy másik házat, ezt meg elboltolnám.
-
Anonymus23
veterán
Persze, nem is azért írtam, én mondjuk Greent nem raknék NAS-ba, RED vagy Purple esetleg.
Vannak itthon 8-10 éves, de alig használt 2TB-os Samsung winyók, eladni nem értdemes, de ezeket sem teszem be a NAS-ba, mivel 7200 RPM-esek, és csak zörög tőle az egész, pedig évek óta néha vannak csak bekapcsolva, amikor mentek rájuk ezt azt. Ezek sokkal jobban melegszenek is. -
Anonymus23
veterán
Én most raktam át egy 520-asból egy 2 TB-os WD RED-et egy NAS PC-be, 43602 óra (1816 nap +18 óra) működéssel, 100/100-as (azért van rajta már gyenge szektor rendesen, a múltkor futtattam egy pár felület tesztet) a HDS szerint több mint 100 nap, de működik rendesen már ~5 éve.
2013.10.08-án vettem (1822 nappal ezelőtt), azaz gyakorlatilag azóta folyamatosan ment -
Anonymus23
veterán
Nem tudom, már nagyon régen volt, amikor még 310-esem volt, de most az 520-asban az Energiaellátás menü alatt van az, hogy mit csináljon áramszünet után (nem tudom pontosan, mert volt 210, 310, 325v2 és most az 520, de 325v2 és 520-ban vannak ilyenek):
A 310-esnek tudom más a menüje, de valahol ott kellene lennie ilyen beállításnak ha tudja ezt a működést.
-
Anonymus23
veterán
válasz
vanRobert #17775 üzenetére
Ha nincs vele gondod, és a sebességével is együtt tudsz élni, akkor NE válts, ez a javaslatom.
Felesleges pénzkidobás lenne, ha nem zavar a viszonylag alacsony sebesség, amire a 310-es képes.Mondom ezt úgy, hogy 210/310/325v2 és most 520-as van. Egyedül a 325v2-nek volt értelme a váltásnál. Az 520-as nem érte meg, mert gyakorlatilag semmivel sem tud többet (amit észre is veszek).
-
Anonymus23
veterán
válasz
szjoci #17762 üzenetére
(Jelenleg) nem használok FTP-t, akkor lehet benéztem, mert az rémlett, hogy a webes felület nem elérhető.
Csak TM-re, hálózati adattárolásra, és most már médiaszerverként is (az új mobilomon már jól használható ez a rész is) használom.
Akartam a plexet felrakni, de keresni kell hozzá való programot. -
Anonymus23
veterán
válasz
mobilizmo #17639 üzenetére
325-nél és 520-asnál is volt már ilyen, a webszervert kell újraindítani.
Dini leírásában volt róla szó.Nekem működött a 325v2-nél és most az 520-asnál is, minden reggel 6-kor újraindítja a webszervert, azóta mindig elérhető.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #16997 üzenetére
Tudsz neki IP címet osztani a gépről?
Egy próbát megér -
Anonymus23
veterán
válasz
PlasmonX47 #16880 üzenetére
Szia,
Az UPNP nem lehet gond, nekem pl ki van kapcsolva a routerben.Mi volt ez a WAN blocking?
-
Anonymus23
veterán
válasz
PlasmonX47 #16875 üzenetére
Egy dolog fixnek látszik, ha már ott akadozik a dolog, hogy feltelepítsd a programcsomagok közül a TM-et, akkor ott valami net probléma lesz, mivel azt először le akarja tölteni a netről.
Én a helyedben egy full resetet csinálnék rajta, és utána újrakezdeném, mert nekem úgy tűnik, hogy a netet nem kapja meg a NAS, vagy nem mindig. Nem te állítottál el valamit rajta? -
Anonymus23
veterán
A kérdés ez volt, én erre válaszoltam:
Nem tudom kinyitni a portot.
Tud valaki segíteni?De gyanítom én is, hogy itt sokkal több gond is van, de a leírtakból nem lehet elmenni, hogy mit csinált a kollega, nekem egy picit úgy tűnik, hogy nem nagyon sejti, hogy mit is kellene néznie/állítania, és pár dolgot már elállítgatott, és most már beállt a zavar.
Ott kezdődik a gond, hogy sokadjára tudta letölteni a TM programcsomagot. Ott net probléma lesz, mert ehhez nem kell más csak net és néhány kattintás, szóval így nehéz lesz igazi segítő tanácsot adni. -
Anonymus23
veterán
válasz
PlasmonX47 #16869 üzenetére
Nem a TM-ben, nem is a Windowsban, hanem a ROUTERBEN kellene az adott portot átirányítani.
-
Anonymus23
veterán
válasz
CoolBoy323 #16668 üzenetére
Ha csak simán a jpeg-et írod, akkor biztos vagy benne, hogy fel van telepítve? (nem kell a lib)
uwsiteloader mit mond rá? Szerintem nincs még felrakva. -
Anonymus23
veterán
válasz
CoolBoy323 #16577 üzenetére
Szia
Kifejtenéd, hogy ez alatt mit értesz?"de a noip-t felejtsd el... ingyen nincs semmi, főleg nem jó és biztonságos ddns!!"
(#16588) interstate76
A PATH rendberakás kell neked is, ITT van Dini leírása, Ennél a résznél keresd a választ:Mit tegyek, ha az uwsiteloader és a slackeres frissítés nem működik, és ezt a hibát dobja: wget: invalid option -- 'N'?
A hibaüzeneteket ha elolvasod, akkor google is elég sok mindent kidob rá.
-
Anonymus23
veterán
válasz
interstate76 #16579 üzenetére
Nem bénázol el semmit, csak ott a válasz a hibaüzenetben:
failed to connect to ffp.inreto.de
Valamelyik reponak ez a címe (közben megnéztem a FONZ címe az), de nem elérhető, és emiatt nem tudja betölteni és ott elhal. Vedd ki a csillagot a fonz neve elől is és menni fog. -
Anonymus23
veterán
válasz
M_AND_Ms #16499 üzenetére
Bocsánat, hogy windowsosan fogalmaztam ebben a másik univerzumban.
A lényeget szerintem értitek, nem szekvenciálisan egymás után vannak az adatok, és elég sok fejmozgással jár, amikor sok adatot ír, és közben még seedelni is próbál a winchester teljesen más területeiről.(#16505) Upo
Én meg most mondtam vissza az 520-as rendelésemet, de mivel úton van, már nem biztos, hogy sikerül... -
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #16490 üzenetére
Az lehet, de ez nagyban függ a benne lévő winchestertől is.
Nekem pl szinte semmi hangja, WD RED 2TB van benne, igaz nálam a venti és az alaplap közzé be van téve a Zalman Fan mate 2, így nem zajol. De rezgés az nincs, így nincs amit felerősítsen.
Másrészt a winchesternek, főleg a fejnek van hangja, letöltésnél amikor maxon megy, mivel gondolom szanaszét van már töredezve az összes adat rajta, ezt nem tudod kiküszöbölni, max ha rak bele az ember egy SSD-t -
Anonymus23
veterán
válasz
interstate76 #16487 üzenetére
A 310-esnél nekem az átlag 30MB rémlett. Lejátszáshoz/képekhez, dokumentumokhoz nem rossz, de nagy méretű fájloknál ez eléggé megfogja a NAS-t, főleg ha mellette még torrent is megy.
Mindenképpen 326 vagy 520 a javasolt, (nem esznek sokkal többet igazából), vagy használtban a 320/325/325v2 ami szóba jöhet szerintem.
Az 520-asban már 90mm-es venti van, minél lejjebb megyünk, annál kisebb és hangosabb a venti. -
Anonymus23
veterán
Én egy sebesség tesztre lennék kíváncsi
Mármint torrent szempontjából mit bír vajon?A csomaglistában van Transmission és FFP?
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #16173 üzenetére
Vagy még sincs ott a listán, most látom az 105SI végű (mármitn ami a listában van), a tied meg 103SI. Mindegy érdemes lehet FW-t frissíteni rajta, hátha.
-
Anonymus23
veterán
válasz
jojoker08 #16171 üzenetére
Én az alábbit próbálnám meg:
Nekem is volt egy 1TB-os Samu vinyó, amikor az új gépet vettem, akkor elkezdett mindenféle fagyásokat okozni, meg kattogott veszettül a vinyó, a HDS is 0% kondíciót mutatott, kiderült, hogy az adott chipsettel voltak kompatibilitási gondjai.
A Samsung/Seagate oldaláról le kellett hozzá tölteni a legfrissebb firmware-t, felfrissítettem a vinyón, és azóta is működik, igaz másnál, mert akkor hirtelenjében vettem egy másik vinyót, mert azt hittem ez meghalt, de semmi baja, és eladtam egy összerakott géppel, azóta is 100/100-as.Szerintem simán okozhatja a fagyásokat, sőt, szerintem ez volt a gond, de egy firmware frissítést megérdemel, hátha.
Az én vinyómnak HD103SJ volt a típusjele, de a tied is ott van a listán a hibás firmware miatt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Mr Dini #16091 üzenetére
Most nézem, hogy nem is rossz már az ára (nagyker) bruttó 26. Amikor legutóbb néztem, akkor még 28-29 nettó volt (~36eFt). A legolcsóbb kisker is 28200 Ft, ingyenes szállítással... Szóval jelentősen olcsóbb lett.
Csak hát nekem felesleges, mert 60 Mbites nettel nem vennék észre semmi pluszt a 325v2-höz képest, kivéve a pénztárca minuszt
-
Anonymus23
veterán
válasz
bezzegz #16088 üzenetére
"Egetverő" különbség az van a 310 vs 326 között. Még a 310 vs 325v2 között is.
De hogy megéri-e neked váltani azt már neked kell eldönteni.
Nekem a valós gigabites másolási sebesség, a sokkal erősebb hardver (ha nagyobb sebességű interneted van, akkor mindenképp) már megérte. Van akinek nem éri meg.
Mást nem nagyon fogsz észre venni, de még én is elgondolkodtam a 326-on, de nincs normális akció belőle, a régiekből mindig volt valami jó kis akció... -
Anonymus23
veterán
válasz
Mr Dini #15875 üzenetére
Szerintem semmi baja nem lesz 2 óra alatt (meg több alatt sem).
Ha már vörösen izzik és füstül, akkor meg már úgyis mindegy.
A winchesternek sem lesz semmi baja, régebben sok olyan winchester volt, ami nagyon forró volt működés közben, ezek a mostaniak meg messze hidegebbek már.
Azért még nincs nyár, meg 40 fok lakásban... -
Anonymus23
veterán
válasz
Mr Dini #15176 üzenetére
Úgy voltam vele, jobb a békesség.
Nem, nem fagy ki, azonnal elindult minden torrent, most beraktam még egy linuxot, és azt is tölti szépenTegnap próbálkoztam a Tonyk által befordítottal, de (saját hibámból) nem jött össze, de jó pár függőséget kért még (eddig csak a programcsomagos volt fenn), többet mint ami az itteni leírásban van. Ma délután megnéztem a fájlokat konkrétabban, és mivel akartam a statisztikát is, illetve szerintem a torrent részletek (mikor lett berakva, arány stb) a resume mappában vannak (erre nem vennék azért mérget), átmásoltam mindent megint, illetve előtte letöröltem a másikat, mondom akkor megpróbálom a tiedet is, és ment azonnal.
Tegnap ráindítottam a TM-re mielőtt átmásoltam volna, és amikor próbáltam hashelni, meg átállítani a mappát, akkor megfagyott, de szerintem csak túlterheltem a NAS-t, vagy inkább a TM-et. PUTTY-al elértem, és ott le is tudtam állítani, de mivel nem akartam 1,5TB adatot behashelni, ezért nem sokat foglalkoztam utána vele, amikor beállítottam a settings-ben a helyes mappát, utána már nem fagyott meg, el is kezdtem hashelni, de aztán inkább visszaindítottam a programcsomagost, (kellettek a torrent infók és statisztikák).
Ma újratelepítettem, de a fent leírt módszerrel, nem volt kedvem próbálkozni, hogy mi az ami kell, és mi ami nem, inkább a tutira mentem.
Azóta is megy normálisan, tölt, nem fagy ki.
Köszönöm! -
Anonymus23
veterán
Akinek esetleg a programcsomagoknál fenn lévő TM van még fenn, és szeretné a fórumtársak által befordított 2.9-es TM-et használni, akkor van egy egyszerű mód, amivel azonnal megy tovább minden.
Először is a TM GUI-ban állítsunk le minden torrentet, majd a NAS webes kezelőfelületén tiltsuk le a TM-et a programcsomagok között.
Mehet a 2.9-es TM telepítése, én a MrDini-ét raktam fel.
A 2.9-es feltelepítését nem taglalnám, ugyanaz, mint ami az itteni leírásban is van, ha esetleg hiányol dolgokat, akkor a MrDini blogjában leírtak alapján a szükséges dolgokat le kell szedni (uwsiteloader+ slacker parancs) a hiányolt dolgokat, frissítéseket.Amikor ez megvolt, akkor megcsináltam a leírás szerinti a lépéseket eddig, 5.oldal:
'Majd tegyük futtathatóvá az indító script-et, majd indítsuk el és állítsuk le:chmod a+x /ffp/start/transmission.sh"
Nem kell elindítani, hanem az alábbi helyről át kell másolni a fájlokat:
/i-data/.system/zy-pkgs/config/Transmission
Ezek fognak kelleni:
settings.json (beállítások)
stats.json (megmaradnak a fő statisztikáid)
Illetve a /resume és a /torrents könyvtárból a fájlokat a megfelelő mappákba át kell másolni, ide:
/ffp/tm/.transmission-daemonUtána mehet az indító parancs, és ha mindent jól csináltál a TM GUI-t elindítva ott lesznek a torrentjeid, és hash nélkül megy minden tovább, csak immár már a 2.9-es TM...
Ja és köszönet a gyors munkáért MrDininek és Tonyknak.
Szerk2:
Mondjuk azt nem írtam, de FFP természetesen kell hozzá, de az jó a programcsomagos. Azért írtam le, mert van aki csak a TM-et használja, FFP, meg minden jelszavazás nélkül... -
Anonymus23
veterán
Eddig a gyári csomag ment, mondom felrakom a 2.9-es TM-et.
Feltelepítettem függőségeket is, átmásoltam a torrent fájlokat az FFP-s telepített helyre, de ugye újra akarja hashelni. Úgy emlékszem, hogy másnál ment simán hash nélkül.
A settings be lett állítva, mondjuk talán azt a hibát elkövettem, hogy a letöltési mappát a programon belül akartam beállítani, és ugye a TM azonnal rácuppant a torrentekre, így mindet úgy ismerte fel, mintha le kellene tölteni, azonnal leállítottam, és a setting.jsonban átírtam, de már késő, mert kézzel kell elindítani az ellenőrzést.Mit kellene vajon átmásolnom a régi TM-ből, hogy ugyanazokkal az adatokkal (akár a statisztikai és egyébh torrent hozzáadási adatokkal együtt) és hash nélkül menjen tovább...
Van ötletetek?
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #13539 üzenetére
Nem feltétlenül konkrétan ez a típus, de össze lehet dobni egy low-cost HTPC-t, ami viszont nem fogy el, ha pl BR ISO-t kell léjátszania, mellette meg még tölt le fel.
Egyébként x64-es proci az említett E350, de nincs jelentősége, csak példa volt, a kereső ezt dobta ki
Nekem a következő lépés egy HTPC lesz, csak jelenleg totál felesleges lenne, mivel a net sebessége meg sem közelíti a jelenlegi 325v2 határait. -
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #13532 üzenetére
Bakker igazad van, meg volt nyitva vagy 15 oldal, és rossz oldal linkjét tettem be.
>>>EZT<<< akartam belinkelni.
Egyébként ismerem mind a Forint, mind a tizedesvessző fogalmát, de a fenti azért pariban van egy Nassal... Talán a fogyasztás nem feltétlenül, de erőben viszont felette, főleg ha valakinek kell a több száz mega, vagy 1 gigabites nethez. -
Anonymus23
veterán
válasz
zambozoli #13528 üzenetére
Nem vagyok otthon annyira benne, de pl egy ilyen is többet tudhat mint a NAS. Ebben van winchester hely.
Vagy építesz magadnak egyet, és azt végképp az igényeidhez tudod igazítani. Javaslom a HTPC topikot. Érdemes beleolvasni, kérdezni.Egyébként szóba jöhet még szerintem a 325v2, ha valahol jó áron látod, abba csak átrakod a 310-esből a vinyót, és mehet minden tovább bekapcsolás után. Ez bír elvileg 13-15 MB/sec letöltést, másolásban pedig 60-90 MB/sec gigabites hálózaton. Azt nem mondom, hogy 3D BR iso-t tudsz róla nézni, ha közben full sávszéllel töltesz lefelé, de alap esetben jól bírja a kiképzést.
De ez már lassan elég off ittMilyen neted van egyébként?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Doky1988 #13522 üzenetére
Igen, de azért a pénzért talán már egy HTPC-t is tudsz építeni/venni, és az azért jóval erősebb mint egy ilyen NAS, állítólag fogyasztásban sem sokkal jelentősebb. Mondjuk nem láttam még tesztet az 520-asról, de meg fogom lesni ha van fenn valahol ilyen. A 310-esnél inkább a proci kevés, na persze a ram se sok.
Ha akkor a neted sebessége, amivel ezt a nagy sebességű le/feltöltést ki lehet használni, akkor lehet érdemesebb egy HTPC-ben gondolkozni, kiváltva ezzel esetleg a médialejátszót is. -
Anonymus23
veterán
válasz
zambozoli #13512 üzenetére
Csak általánosságban:
Igen lehetséges, ha azóta nem írta felül más adattal a NAS.Keresőbe beírod: "Get data back ext4", felhoz egy halom progit és módszert.
Itt pl a Foremost javasolják, van benne YT leírás is. Szerintem nagyon sokféle progi van még ezen kívül is, szerencsére ilyen gondom még nem volt, így konkrét leírással nem tudok segíteni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gromac #13482 üzenetére
A programcsomag listában található TM-et telepítetted, vagy FFP alól telepítetted fel a TM-et?
Ha a programcsomagoknál találhatót telepítetted, akkor itt van a settings.json fájl, amit módosítani kell:
/i-data/.zyxel/zy.pkgs/config/Transmission/settings.jsonHa FFP alól, akkor meg a leírás szerinti helyen kellene lennie valahol:
/ffp/tm/.transmission-daemon/settings.jsonA menete mindenképpen az, hogy előtte leállítod, szerkeszted és mented, majd mehet a TM indítása.
Valamit nem kerek ott. Esetleg másold már be ide a settings fájl RPC részét, persze felhasználónevet töröld, a amúgy is jelszó alapból titkosított lesz. -
Anonymus23
veterán
válasz
Tipli9987 #13019 üzenetére
Én a helyedben csinálnék egy hard resetet (adatokat nem bántja úgysem), majd újraraknám az FFP-t (csomaglistából), ez tűnik a legegyszerűbbnek.
Nem jött át, hogy van-e rajta TM, vagy nincs, ha igen, akkor mennyi torrent van benne, de valamit ott rendesen elállítgattál, max újrahasheled a torrenteket. -
Anonymus23
veterán
7 MB akart az lenni, nem Mbit.
Más azért ettől többet is kihozott a 320-asából (asszem Tonyk linkelt a múltkor a sajátjáról egy screent)Amúgy számtalanszor le volt már írva, hogy ezekben a NAS-okban nem asztali gépekhez hasonló processzor van, így jóval kevesebbet tudnak torrent alatt, mivel a torrent eléggé (processzor) erőforrás igényes alkalmazás.
Pl 325v2 13-14 MB/sec körül van a vége (állítólag, nekem nincs akkora netem) torrent alatt, de pl másolni NAS-ról meg tud 80-90 MB/sec-el... -
Anonymus23
veterán
válasz
#48613632 #12879 üzenetére
Valamelyik rendszermappába tetted a letöltés mappáját? Nem túl szerencsés... Azokra nem fogsz tudni ilyen megosztást adni szerintem.
Azt tudod tenni esetleg hogy átteszed egy másik mappába a letöltött torrenteket.
csinálsz egy TM megosztást pl, beállítod a jogosultságokat, és pl. Transmission Remote GUI-val kijelölöd a torrenteket, amiket át akarsz rakni, jobb klikk és "Adathely beállítása" vagy F6...
Ezzel tudod azt is menedzselni, hogy melyik torrent adat mondjuk milyen mappába kerüljön, (mennyire lássák mások az adatokat stb.). De ezt mondjuk már a letöltés kezdetekor is meg tudod adni, hogy mit hova töltsön le.
Bár nekem nem teljesen tiszta, hogy mit is szeretnél elérni (miért nem nyilvános mappába tölt azonnal a tm pl?) -
Anonymus23
veterán
2 TB-os WD redem van, szinte hangtalan... Ettől még mondjuk lehet a 3TB-os hangos, de eddig senki sem panaszkodott rá.
Milyen neted van egyébként? Az 5-8 MB az semmi, kivéve persze ha gigabites nettel torrentezel közben
A 30-35 MB az akkor is nagyon kevés ha a torrent ki van lőve, ott valami más gond lesz. Simán megy 90-95 MB/sec-el is a NAS-ról való másolás. A fogadó oldalról milyen technika az amire másoltad?
Nem lehet, hogy közben a Twonky szkennelte az állományt? -
Anonymus23
veterán
válasz
john_trapéz #12373 üzenetére
De hiába gigabites a LAN csatlakozó a 310s-en, akkor is csak 30-40 MB között van a max sebessége, a 325v2 az tud 90-95 MB-ot is, de ott más a hardver is.
Tehát ha a fenti 30-40 MB sebességgel tudsz másolni, akkor már el is érted az adott eszköz maximumát, hiába tud a fogadó oldal többet.De kb. hasonló a helyzet, ha mindkét vinyót beteszed a V2-be, és azon belül pl MC-n átmásolod, ott is ezt a sebességet fogod kb. kapni.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
z123456789 #10469 üzenetére
Próbáld már ki, hogy az "/i-data/md0/admin/dowloand/Transmission/"
helyére ezt írod be:
/i-data/md0/video/Ilyenkor, az amúgy is alapból létrehozott és megfelelő írási stb jogokkal rendelkező "video" mappába menti a cuccokat, ezzel kevesebb a gond.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #10414 üzenetére
Most fizettem elő gyorsabb netre
De mit csinál majd az, akinek a Digis gigabites net lesz, véletlenül rákattint valamire, és hipp-hopp pár ezer forint ugrik azonnal
Nem tudom elhinni, hogy ezt végig tudnák vinni, ezzel kb buknának is, pont azokat szívatnák meg de csúnyán, akikből a legnagyobb szavazóbázisuk van.
De ne írogassunk, mert már én is elolvasgattam és írogattam vagy 50 Ft-t amióta ezt a hírt olvastamPl cégnél, egész nap neten lógunk, mert pl fuvarbörze az ugye neten van, minden rendelés, visszaigazolások, flottakövetés az ugye neten megy, nesze neked dübörög a gazdaság.
-
Anonymus23
veterán
De hagyjuk a torrentet, pl ott van a Steam/Origin/Uplay.
Nekem van kb 250 játékom a 25 MB-ostól a 30 GB-os játékokig.
Most komolyan azt mondják, hogy ha le akarom tölteni az egyszer már megvett játékot, akkor mondjuk egy átlag 5-10 GB-os játék esetén minden letöltésnél 1000-1500 Ft plusz.
Nem beszélve a millió program/oprendszer által generált forgalomra.Egyszerűen nevetséges, egyáltalán az, aki ezt így leírta, az kb akkora debil, min nincs még másik ilyen Magyarországon. Ezzel mondjuk kb Magyarország 70%-nak komolyan a "tökére" taposnának, a többinek is beakasztanának, ezt nem élné túl egyetlen kormány sem.
Ha ezek normálisak, akkor tényleg velünk van a baj... -
Anonymus23
veterán
Reseteléssel tudod alapra állítani:
Soft / Hard (Factory) reset -
Anonymus23
veterán
válasz
Mr Dini #10288 üzenetére
Miért állítaná statikusról dinamikusra? Hogyan csatlakozik akkor a klienshez? Vagy mindig nézegesse, hogy adott esetben (pl újraindulás) éppen milyen IP-t osztott neki a router? nem beszélve a port forwardingról stb stb.
A fix IP-re való állítással szoktunk kezdeni minden telepítéskor
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PRÉMIUM billentyűzet kapcsolók, switchek - linear, silent, tactile, clicky - NÉZZ KÖRBE :)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest