- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Logolás úgy van állítva ahogy írtad, minidlna.log -ban pedig csak ennyit találtam:
Annak ellenére, hogy a log azt írja, hogy fut a minidlna.. nem fut!
root@nsa310:~# sh /ffp/start/minidlna.sh status
PROCESS STATUS INFO: minidlna is not runningszerk: Nemtudom mi volt vele, újraindítottam a NAS-t, most elindult
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Újraindítottam a NASom és nem hajlandó indulni valamiért a miniDLNAroot@nsa310:~# sh /ffp/start/minidlna.sh start
Starting minidlna...[ Fail!!! ] ERROR WARNING: minidlna can not start!!! -
Doky1988
senior tag
Szivesen
FFP -s transot ami fórum topicjába van leírás, még akkor használtam mikor megvettem a 310-et, amint rátaláltam a metarepository -s témára + entware-re azóta ezzel tolom, egyszerűbb, nem szeretek én se sokat parancssorozni ha nem muszáj
de pl én USB-s FFP-t soha nem használtam, mindig vinyóról futott minden.
-
Doky1988
senior tag
válasz
Doky1988 #17718 üzenetére
És így tudod elérni http://nasip:9091 címen webesen.
De például entware csomaglistában is a transmission-cfp-web felrakja a daemont is együtt, de ha csak web-control -t teszed az nem rakja fel a daemont, de a sima transmission-web sem ami a listába van! Na most azt nemtudom ha a transmission-web-control -t rátelepíted, vajon felülírja-e a régit?! -
Doky1988
senior tag
Igen az entware
Na már most mivel telepítetted fel a másik webui-t a régit?Slackerrel, vagy mivel? Először állítsd le a transot, aztán törölni kéne, transmission-web a neve, aztán /opt/bin/opkg install transmission-web-control.
majd indítsd el a transmissiont.slacker -r (ütsz egy entert azt ha ezzel raktad fel sztem megtalálod a csomagok között).
Ha kézzel, Dini leírása alapján akkor foggalmam sincs mit és honnan kell törölni, majd abban ő tud segíteni neked
-
Doky1988
senior tag
Ha úgy csináltál mindent ahogy leírtam, és FFP, Entware-ng, MC után csináltál egy REBOOT-ot, akkor működnie kell az opkg -nak! Ha nem indítod újra ezek után a NAS-t, addig nem fog menni az opkg valamiért!
u.i.: közben haver NSA-310ét is megcsináltuk itt nálam, neki is kellett dlna, torrent stb, és tökéletesen működik így sorrendben minden, és nála is hiba volt a C forgatásos dolog..
-
Doky1988
senior tag
gduck:
Mellékesen két verzió van, egyik a:
transmission-cfp-web
transmission-cfp-daemonEz a 2.77-es transmission.
transmission-daemon-openssl <- ez meg a 2.92..
Azért tettem fel az openssl -est, mert ez frissebb
Nekem minden probléma mentesen végigment, ráadásul a C -s hiba miatt legalább vagy 10x megcsináltam előről mire rájöttünk Dini -vel, hogy mi a gond amiért elszáll az ssh meg a minidlna indításkor, azaz nem indul el automatikusan.. Mind a 10x klappolt minden elsőre, szóval többszörösen tesztelve a leírás.A NAS teljesen resetelve lett, illetve új sata kötet lett létrehozva, tehát 100% -osan tiszta gyári beállításoktól indulva lett csinálva a leírás. De, hogy ezt a C forgatásos hibát csak nálam csinálta, vagy másnál is fogja ez jó kérdés.
Az meg, hogy az opensslt felteszi, ez vszínűleg kell a minidlna -nak ,vagy nemtudom, mert nekem a slapt-get --upgrade -nél is frissített csomó csomagot + minidlna telepítésnél is felrakott jó pár dolgot ami vszínűleg kell neki..
-
Doky1988
senior tag
u.i: Mivel előző hozzászólásom nemtudom szerkeszteni, sokan írták, hogy problémájuk volt a 2.92 -es transmissionnel, én mióta kijött használom, semmi bajom nem volt sosem vele.
Illetve én az alábbi webui -t használom:
Ha valakinek ez kell, akkor a transmission-web helyett, ezt üsse:
/opt/bin/opkg install transmission-web-control
-
Doky1988
senior tag
Basszus
Köszi, 1.2.0
Javítottam
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Írtam egy kis cikket NSA-310 ajánlott dolgok, illetve Transmission 2.92 és MiniDLNA 2.0 telepítéséhez.
FONTOS: A leírás winchesteres FFP telepítéssel készült, tehát nem az USB -s FFP!A leírás tesztelve lett NSA-310-en, teljesen üres gyári állapotról, szintén üres friss formázott winchesterrel, tehát jelenlegi leírásnak működnie kell 100% -osan, próbáltam a lehető legegyszerűbben feltelepíteni, leírni mindent.
Link itt: [NSA-310: Alapvető dolgok és legfrissebb Transmission, és MiniDLNA 2.0 telepítése]
A C forgatásos hiba javításáért köszönet MrDini -nek!
-
Doky1988
senior tag
Nah minden ok, látszólag, következő problémám volna mindössze:
-
Doky1988
senior tag
Időközben, megoldottam mindent.. a plexnek a csomagletöltője nem müxik, ezért kikellett cserélni a plexmediaserver.sh -ba a PLEX_URL -t erre:
https://download.synology.com/download/Package/spk/Plex%20Media%20Server/0.9.7.12.407-db37d6d/PlexMediaServer-0.9.7.12.407-db37d6d-arm.spk
Aztán mehet az install és ok.
-
Doky1988
senior tag
Idáig jutottam... tehát:
cd /i-data/md0/admin
wget http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/plexmediaserver-0.9.7-arm-5.txz
funpkg -i cd /i-data/md0/admin/plexmediaserver-0.9.7-arm-5.txzaztán: chmod a+x /ffp/start/plexmediaserver.sh
root@nsa310:/i-data/md0/admin# /ffp/start/plexmediaserver.sh install
-sh: /ffp/start/plexmediaserver.sh: Permission denied
root@nsa310:/i-data/md0/admin# chmod a+x /ffp/start/plexmediaserver.sh
root@nsa310:/i-data/md0/admin# /ffp/start/plexmediaserver.sh install
Installing Plex
--08:12:29-- http://plex.r.worldssl.net/PlexMediaServer/0.9.7.12.407-db37d6d/PlexMediaServer-0.9.7.12.407-db37d6d-arm.spk
=> `plexfile.gz'
Resolving plex.r.worldssl.net... failed: Host not found.
Download failed!
root@nsa310:/i-data/md0/admin#És itt ennyi..
Tipp? -
Doky1988
senior tag
Hello Profik!
Oly kérdésem akadna, hogy vettem én is egy LG LED TVt, és lehetséges-e az, hogy médiaszervert összehozzak valahogy úgy, hogy amit letöltök filmet torrentről azt egy az egybe tudjam is nézni onnan azaz mondjuk a torrent mappából?
Köszi, előre is!
-
Doky1988
senior tag
válasz
Mr Dini #15982 üzenetére
Utóbbival oksa
root@nsa310:~# /zyxel/sbin/fw_printenv
bootargs=console=ttyS0,115200 mtdparts=nand_mtd:0x100000(uboot),0x80000(uboot_en v),0x80000(key_store),0x80000(info),0xA00000(etc),0xA00000(kernel_1),0x2FC0000(r ootfs1),0xA00000(kernel_2),0x2FC0000(rootfs2) root=/dev/nfs rw init=/init
bootcmd=nand read.e 0x2000000 $(kernel_addr) 0xA00000; bootm 0x2000000
bootdelay=2
baudrate=115200
loads_echo=0
eth1addr=00:19B:00:51:82
ipaddr=10.4.50.165
serverip=10.4.50.5
rootpath=/mnt/ARM_FS/
netmask=255.255.255.0
nandEcc=1bit
kernel_addr=480000
MODEL_ID=A203
PRODUCT_NAME=NSA-310
FEATURE_BIT=00
CONTRY_TYPE=FF
VENDOR_NAME=ZyXEL Communications Corp.
run_diag=yes
ethaddr=FC5:28:76
7:93
root@nsa310:~# -
Doky1988
senior tag
válasz
Mr Dini #15980 üzenetére
Ha a másodikat választom, azaz a pendriveos dolgot, akkor semmi kábel nem kell?
Mert az jó lenne, így másodrendszernek pendrivera egy debian
Szóval akkor legyen az!Egyébként kiadtam terminálba a parancsot:
== Welcome at FFP version 0.7/arm, running on NSA310_ZyXEL nsa310, firmware V4.70(AFK.3) ==
root@nsa310:~# fw_printenv
-sh: fw_printenv: command not found
root@nsa310:~# -
Doky1988
senior tag
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Megjött az USB-TTL kábelem!
Mr Dini-hez szólna igazából a kérdés, vagy bárki aki tudja, szóval debiant szeretnék nasomra húzni.
Kérdés az lenne, hogy milyen sorrendbe és hova kell dugnom az alábbi kábeleket
Kép mellékelve! -
Doky1988
senior tag
Ha esetleg valakit érdekelne, és békés megyéből van, szállítást megtom oldani
De csak békés megye, én szolnoki vagyok helyileg.Csak futár vagyok, és arra járok, természetesen ingyenes kiszállítással, személyes átvétellel! -
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Egy ZyXEL NSA310et magába vagy esetleg egy WD Reddel 1TB mennyiért lehet eladni? -
Doky1988
senior tag
válasz
#79335424 #15926 üzenetére
Tehát konkrétan itt, a NASon található tűkre kell rádugni a TTL kábelt, a másik felét meg a laptopba, és utánna kell bedugni a pendriveot? Tehát konkrétan gondolom a putty-s csatlakozás miatt kell a TTL kábel?!
Ezt Mr Dini-nek címeztemMax feldobok egy Linux Mintet addig, a particiót meg kompletten lementem, utána meg visszarakom..
Ha csak Linux alatt megy..De egyébként van driver PL2303-hoz:
Videó:
-
Doky1988
senior tag
Mr Dini:
Taláttam videót is a debian telepítésről
Lehet megcsinálom valamikor[Installing RS232 & Debian on ZyXEL NSA 310 (Network Storage)]
1 dolgot nem értettem még, hogy gyakorlatilag kell nekem ez az USB TTL kábel, ezen kívül mi kell még? Egy pendrive és annyi?
-
Doky1988
senior tag
-
Doky1988
senior tag
válasz
z123456789 #15792 üzenetére
Ubuntu vagy Linux Mint.. Linux Mint vmivel jobban kezdőknek való. Szerintem
-
Doky1988
senior tag
Aki Mijzelf repoját használja, frissítve lett a Transmission 2.92-1 -re!
root@nsa310:~# /opt/bin/opkg install transmission-web
Upgrading transmission-web on root from 2.84-4 to 2.92-1...
Downloading http://pkg.entware.net/binaries/armv5/transmission-web_2.92-1_armv5soft.ipk.
Removing obsolete file /opt/share/transmission/web/style/jqueryui/jqueryui-1.8.16.css.
Removing obsolete file /opt/share/transmission/web/javascript/jquery/jqueryui-1.8.16.min.js.
Removing obsolete file /opt/share/transmission/web/javascript/jquery/jquery.contextmenu.min.js.
Configuring transmission-web. -
Doky1988
senior tag
válasz
john_trapéz #15297 üzenetére
ilyet hol lehet kapni?
-
Doky1988
senior tag
válasz
Mr Dini #15286 üzenetére
Másrészről, több száz csomagot feltölteni 1-essével anonymous http-vel, magyarán script feltöltéssel az elég kemény, ftpn feltolni gyorsabb, pláne hogy nincs korlátozva a sávszélesség se ftpn se, meg weboldal megtekintésileg se.
ui: Ideiglenes ha érdekel, tudok segíteni.
-
Doky1988
senior tag
válasz
Mr Dini #15286 üzenetére
Nem, nem a mobilx adja, ez saját script.
Itt lehet mindent igen, használhatsz persze .htaccess -t.
Sávszélességem az korlátlan, mármint a havi adatkorlát az nincs limitálva.
Hát ideiglenesbe tudok neked segíteni, több 100 csomagra nincs kapacitásom, mert ha csak 2 mega is 300 csomagnál 600megaMennyi az a pár száz?
Ha gondolod hozok neked letre aldomaint, meg lovok be neked valami scriptet vagy adok ftp-t ahogy szeretnéd.. Nekem egy natúr weboldal fut csak, meg egyéni sz@rjaim -
Doky1988
senior tag
válasz
Mr Dini #15281 üzenetére
Mellékesen ultraweb jó drágáért ad akciósan domaint
Mobilxcloudnál 2400/2 év a .hu tárhely, tárhely csomag meg 5 giga 1200ft/hó.
Én régi tag vagyok, nekem 2giga van csak, de nekem is 5gigára kellett volna váltanom csak közel 4 éve náluk vagyok aztán nem volt kötelező így, de rendesek meg segítenek, online supportjuk is jó viszonylag.Web kezelőjük meg cPanel van ahol azt állítasz amit akarsz.
-
Doky1988
senior tag
válasz
Mr Dini #15281 üzenetére
De mekkora tárhely kéne?
Aldomainként tudok neked adni ha nem gigák kellenek, de domain az zsoltivagyok.hu/valami lesz.. vagy valami.zsoltivagyok.huFájlkezelőt megtudom oldani, enyém kb így néz ki: [link]
vagy ha van valami egyéni azt is megtudjuk oldani.
FTP elérést tudok adni, de van könyvtárlistázó adminos, ahol webről tudsz feltöltögetni, letöltögetni, törölni stb. -
Doky1988
senior tag
-
Doky1988
senior tag
Nem hittem volna, hogy eljutok a ZNC elindításáig
Köszi Mr Dini a segítséget !admin@nsa310:~$ /opt/bin/znc -d /opt/share/znc
[ .. ] Checking for list of available modules...
[ !! ] failed
[ ** ] No modules found. Perhaps you didn't install ZNC properly?
[ ** ] Read http://wiki.znc.in/Installation for instructions.
[ ?? ] Do you really want to run ZNC without any modules? (yes/no) [no]: yes
[ >> ] ok
[ .. ] Opening config [/opt/share/znc/configs/znc.conf]...
[ >> ] ok
[ .. ] Binding to port [5555]...
[ >> ] ok
[ ** ] Loading user [Doky]
[ ** ] Loading network [atw]
[ .. ] Adding server [atw.irc.hu 6667 ]...
[ >> ] ok
[ .. ] Forking into the background...
[ >> ] [pid: 17692]
[ ** ] ZNC 1.6.1 - http://znc.in -
Doky1988
senior tag
válasz
Mr Dini #14751 üzenetére
Okés, na már most miután kiadtam nekem azt irta h 0kbyte hely van, mikor telepíteni akartam a tranyót.. reboot után jó volt
Szerk: Amúgy tesztelgetek itt dolgokat, van ami nem teljes azért még.. pl znc IRC Bouncer -t akartam kipróbálni, régen IRC-ztem elég sokat, de ez pl mod -ok feltelepítése után se ismeri fel konfig készítésnél a modulokat, pedig minden fenn van.. még elég kezdeti fázis, de legalább fut az új tranyó
root@nsa310:~# /opt/etc/init.d/S99znc start
Starting znc... done.Közbe meg nem indul el
-
Doky1988
senior tag
No, mivel valaki által leforgatott régebbi Transmission 2.84 -em volt, meg amúgyis formázni kellett a vinyót már, legalábbis nem ártott, csináltam 1 kis leírást FFP, Entware, és Transmission 2.84.4 telepítéséről gyári beállításról, de akár nem gyáriról is fellehet tenni
De gyáriról tuti müxik, tesztelve!
-
-
Doky1988
senior tag
Kérdés mindenkihez:
Mit használtok?
Transmission 2.83 vagy 2.84-et? -
Doky1988
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8657 üzenetére
Ez sikerült azóta?
Most találtam meg véletlen a kommentedet..Ha nem:
/etc/init.d/transmission-daemon stop
cd /
wget https://transmission-control.googlecode.com/files/tr-control-easy-install.sh
sh tr-control-easy-install.sh
/etc/init.d/transmission-daemon startés müxik
-
Doky1988
senior tag
Ok, és beállításba is tudsz segíteni, tehát plex segítségével szeretnék egy media szervert létrehozni, filmeket nézni NAS-ról.Plexel ez lehetséges-e vagy sem? Filmet szerettem volna nézni, és ezt írta azaz ezekszerint transkódolni akarta.. Nah nekem ez elég magas, nekem elég annyi, hogy tudjak Plex segítségével filmet nézni.Tudsz nekem ebben segiteni?
-
Doky1988
senior tag
En felraktam a plexet, de lejatszasnal azt kapom h nem eleg eros a szerver a video konvertalashoz... Az mi??
-
Doky1988
senior tag
válasz
skidrowkill #13619 üzenetére
Elsonek dyndns nel ami a kepen van, a hosztnev elol ott torold ki a http:// -t, majd mentsd el!
Tehat, hosztnev: nlosteiner.ddns.net csak siman http nelkul!
Szal ha weben is elakarod erni akkor 80, tehat magyarul az admin feluletet, de mivel irtad h a fajlokat szeretned, ahhoz bekell kapcsolni az ftp szervert, de menjunk sorba, eloszor dyndns
De Tonyknak is irhatsz, o profi a temaban
-
Doky1988
senior tag
válasz
skidrowkill #13618 üzenetére
Ahhoz kell egy ftp szerver, elso korbe dyndnst old meg h mukodjon, http asszem nem kell a host ele, ftp port 21 alapertelmezetten.
-
Doky1988
senior tag
válasz
skidrowkill #13615 üzenetére
Elso korbe a hoszt nev elol torold ki a http-t, masod korbe a nas webszerver portjat kell engedelyezni, ami alapbol 80-as port, a masodik kepedbol itelve openwrt van a routeren? Illetve mit szeretnel elerni? Transmissionnal 9091es port.Ha magat a nast szeretned csak elerni akkor 80as port.
-
Doky1988
senior tag
válasz
Doky1988 #13612 üzenetére
Idáig ok, ezután?
Scanning /ffp/funpkg/cache/mz/plexmediaserver-0.9.12-arm-15.txz ...
# The Plex Media Server is the ultimate media hub, providing rich metadata for your local media, as well as hundreds of channels of online content, and serving it up to iOS and Android mobile clients, Roku Media Streamers, 2011 LG Smart TVs, and the Plex Media Center.
#
# This package doesn't contain Plex Media Server itself, but a script which can download, install, configure and start it.
Installing plexmediaserver-0.9.12-arm-15
Running doinst.sh ...Searching for *.new files: /ffp/etc /ffp/start
/ffp/etc/mc/filehighlight.ini.new
/ffp/etc/mc/mc.keymap.new
/ffp/etc/mc/mc.keymap.default.new
/ffp/etc/mc/mc.keymap.emacs.new
/ffp/etc/mc/mc.menu.new
/ffp/etc/mc/mc.ext.new
/ffp/etc/mc/mc.menu.sr.new
/ffp/start/transmission.sh.new
Done.
root@NSA310:~# -
Doky1988
senior tag
Hali!
Egy működőképes plex szerver installálást tud valaki nekem írni, vagy linkelni esetleg már 1 itt a fórumba leírt megoldást?
-
Doky1988
senior tag
válasz
Cxgrav #13537 üzenetére
Na már most amik tervek lennének:
1. Webszerver (phpmyadmin,mysql) -el.
2. Egy Counter-Strike 1.6 -os CS szerver
3. Torrentezés
4. Media szerverEzért gondolkodtam egy HTPC-ben, ha esetleg haverok átjönnek azon elketyeg egy CS szerver is, és tudunk lanozni
Torrentezni elvagyok végülis a kis nasommal, megy rajta szépen aminek mennie kell
Igaz ha egy kicsit jobban torrentezek 100%os proci terheltség van, ezért gondolkodtam egy HTPC-ben, csak kérdés h mivel fogyaszt többet mint egy nas
Annó volt 1 rendes szervergépem, Linux Mint ment rajta, elég stabil volt maga a rendszer, csak kicsit sokat fogyasztott 0-24ben
-
Doky1988
senior tag
válasz
Cxgrav #13533 üzenetére
Ez világos
100/50-em van itthon, gondolkodok vmi kis seed szerverbe, végülis elvagyok ezzel a kis nsa-310el is, de már régóta tervezgetek itthonra vmi kis fogyasztású de erős szervert, amin mehet torrent, fájltárolástól kezdve, filmek minden
Pénzem lenne rá csak valahol elkell indulni, hogy mit érdemes, merre stb
-
Doky1988
senior tag
válasz
Anonymus23 #13525 üzenetére
Megvan mar, de ehhez kulon usb vinyo kell? Mert ahogy latom nincs benne vinyo
jo cucc, egy ilyet elfogadnek itthonra szervernek
http://www.mini-pc.eu/valogatasok/ajanlott-termekek/intensepc-ipc-c3517v-wb-fm4u.html
-
Doky1988
senior tag
válasz
Anonymus23 #13525 üzenetére
HTPC az mi?? Es mibol mennyit, es mennyibol jon ki??
-
Doky1988
senior tag
válasz
Anonymus23 #13520 üzenetére
Torrentezés, media szerver. Néha a kis 310-esem csinál olyat, hogy 100%on pörög a proci, kicsit kevés neki gondolom a ram
Ez miatt szeretnék 1 erősebb vasat
-
Doky1988
senior tag
Udv! Az uj Zyxel NAS520-ra erdemes-e cserelni az NSA-310et?
Link: http://www.zyxel.com/hu/hu/products_services/nas520.shtml?t=p
-
Doky1988
senior tag
Üdv, rég jártam erre
Manapság ki melyik dyndns szolgáltatót használja? -
Doky1988
senior tag
válasz
bull84ghia #11964 üzenetére
Persze, 1 sima web elfut rajta, csak ahhoz saját domain is kell, vagy dinamic dnssel..
ha nincs akkora nézettséged az oldalon, hogy mittomén több ezer, hanem csak egy natúr kis weboldal akkor elkell h bija. -
Doky1988
senior tag
válasz
z123456789 #11879 üzenetére
arra céloztam..
-
Doky1988
senior tag
válasz
baloghxj #11875 üzenetére
Van, telepitsd fel az ffp-t, ha megvan akkor:
user: root
jelszó meg az admin felület jelszava.Vagy ha nem akarsz ffp-t, akkor transmissiont feltelepíted a csomaglistából de akkor ha kívülről elakarod érni nem lesz rajta alapból jelszó a webes eléréshez, ezt csak ffpvel tudod megoldani.
-
Doky1988
senior tag
válasz
shteer #11564 üzenetére
Probléma orvosolva, a log fájl helyét átkellett írnom /ffp/tm/.transmission-daemon -ra az automatic.sh -ban
Köszönöm a segítséget:root@NSA310:~# /ffp/start/automatic.sh start
Starting /ffp/bin/automatic -c /ffp/etc/automatic.conf -l /ffp/tm/.transmission-daemon/automatic.log
root@NSA310:~#shteer: RSS csekkolási intervallumot mennyi időre érdemes átállítani? 30-on van, 5-10perc?
-
Doky1988
senior tag
Elvileg elindult, ez van:
root@NSA310:~# /ffp/start/automatic.sh start
Starting /ffp/bin/automatic -c /ffp/etc/automatic.conf -l /mnt/HD_a2/.transmission-daemon/automatic.log
../src/output.c, 58: [log_init] Opening '/mnt/HD_a2/.transmission-daemon/automatic.log' for logging failed
../src/automatic.c, 702: Automatic version: 0.8.3 (8da96e7)
../src/state.c, 126: Restored 0 old entries
../src/automatic.c, 290: 1 feed URLs
../src/automatic.c, 291: Read 1 filters from config file
root@NSA310:~#Szerk: Na kipróbáltam, amit betettem könyvjelzőbe torrentet, szépen letöltötte
Már csak ezzel a log bajjal kéne vmi kezdeni, nekem /mnt/HD_a2/ -n belül nincs .transmission-daemon -om../ffp/tm/.transmission-daemon van csak, viszont ezt nemtudom módosítani.
-
Doky1988
senior tag
válasz
shteer #11561 üzenetére
Aham oké ez megvan, a könyvjelzőkön belül van 1 rss címem..
Nos akkor ez elvileg úgy fog működni ha mindent jól csinálok, hogy csak + jellel hozzáadom a torrentet a könyvjelzőkhöz, és már tölti is le a NASom?Szerk: Ha mondjuk én nem egy speciális sorozatot akarok hanem csak azt töltse amit én hozzáadok a könyvjelzőkhöz akkor nem kell a pattern vagy ez hogy van, nem értem?
-
Doky1988
senior tag
Nem írta hogy kell bármi is hozzá, mi kell függőség? És hogy indítom el?
szerk: felraktam a függőséget a libxml -t meg a isu4c vagy mi.. ezt a kettőt fel, viszont indításnál:
root@NSA310:~# /ffp/start/automatic.sh
Usage: automatic.sh start|stop|restart|status
root@NSA310:~# /ffp/start/automatic.sh start
/ffp/etc/automatic.conf: Required file not found or not readable
Doky1988
senior tag
válasz
shteer #11552 üzenetére
Ez hogy működik?
FFP-vel van Transmissionom, feltelepítettem az Automaticot minden ok, de nekem ha felmásolom a torrentet nem adja hozzá..Kell neki vmi reboot?
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/kylek'; wget -Nnv 'http://kylek.is-a-geek.org:31337/files/ffp/0.7-arm/Automatic-0.8.3-arm-1.txz')
12:03:54 URL:http://kylek.is-a-geek.org:31337/files/ffp/0.7-arm/Automatic-0.8.3-arm-1.txz [25960/25960] -> "Automatic-0.8.3-arm-1.txz" [1]
/ffp/funpkg/cache/kylek/Automatic-0.8.3-arm-1.txz: OK/ffp/bin/funpkg -i /ffp/funpkg/cache/kylek/Automatic-0.8.3-arm-1.txz
Scanning /ffp/funpkg/cache/kylek/Automatic-0.8.3-arm-1.txz ...
Installing Automatic-0.8.3-arm-1Searching for *.new files: /ffp/etc /ffp/start
/ffp/etc/mc/filehighlight.ini.new
/ffp/etc/mc/mc.keymap.new
/ffp/etc/mc/mc.keymap.default.new
/ffp/etc/mc/mc.keymap.emacs.new
/ffp/etc/mc/mc.menu.new
/ffp/etc/mc/mc.ext.new
/ffp/etc/mc/mc.menu.sr.new
/ffp/start/transmission.sh.new
Done.
Doky1988
senior tag
Hali.
200/50es nethez milyen nast vennetek? Fokent torrentezni.Ami elbirja a sebesseget..
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest