- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
péjé
őstag
sziasztok,
kis segítséget kérek:
mivel a NAS nem bírja a Plex server dolgot, feltettem a Plex servert egy Raspberry Pi2-re....el is indul szépen de nem tudom megadni a Plexnek a NAS könyvtárát mert vmiért nem látja, nem tudom betallózni...én látom mind2-t win alól a hálón.
mi lehet a gond? nem igazán vagyok otthon a linuxban, ffp-t felsznvedtem és ennyi...:-)előre is köszi
-
péjé
őstag
-
péjé
őstag
sziasztok,
látom jópár emberkének okoz problémát hogy a python alkalmazás 100%-on prörgeti a cpu-t de megoldást nem láttam...vkinek esetleg van erre megoldása csak nekem kerülte el a figyelmem itt?
előre is köszi. -
péjé
őstag
sziasztok,
vanRobert kollégának köszönhetően be tudtam szerelni a ventit, a amini 3pines csati nem igazán sűrűn megtalálható.Az a kérdésem hogyan tegyem a csatit? hány foknál kell elindulnia?
köszi előre is. -
péjé
őstag
sziasztok,
nsa310-be szeretném visszavarázsolni a ventillátort de kiderült hogy a csatija mini 3pines ...sosem láttam korábban ilyet és nem is találtam megvenni...vki esetleg tud ilyesmiről? esetleg elfekvőben a fiókban?
köszi -
péjé
őstag
sziasztok,
aki Plexet használ árulja el nekem a trükköt hogyan lehet felrakni a port.hu plugint.
előre is köszi. -
péjé
őstag
sziasztok,
kis segítséget kérnék nsa310 tulajoktól...
használtan vettem az enyémet, passzív hűtéssel kaptam meg..szeretnék visszatenni bele egy ventit...ha jól tudom ebbe 3 pines megy...pontosan hol a csatija? megnéztem de nem tudom eldönteni.
előre is köszi. -
péjé
őstag
szia,
köszi, felment az FFP.kis segítséget kérek még tőled/ tőletek:
Plex szervert próbálom felküzdeni...
letöltöm ezzel:
wget http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/plexmediaserver-0.9.12-arm-15.txzde ha berakom D meghajtó gyökérbe akkor nem találom el hogy mi az útvonal, a régi dosos ismeret kevés...:-)
itt hogy írom be?
funpkg -i path/to/plexmediaserver-0.9.12-arm-15.txzelőre is köszi.
-
péjé
őstag
sziasztok,
teljesen új vagyok NAS pályán, épp ma jött meg az NSA310s. A gyári szoftverrel sikerült üzembe helyezni de szeretnék plex szervert használni és az csak FFP telepítés után lehetséges (ha jól tudom).Találtam FFP telepítési útmutatót USB Stickre és hdd-re is...kérdésem az h mindkettőre meg kell ezt csinálni?
Vagy jól gondolom ha hdd-re felmegy akkor nem kell az USB Stick? vagy jobban járok ha az usb-ről megy az FFP?
elnézést hogy fapados kérdéseim vannak, idővel javulni fog ez...:-)
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest