Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz #79335424 #16124 üzenetére

    Igen, sztem is a vas kevés hozzá: minden alkalommal 100%-ra ugrik a CPU-használat, ha megpróbálok kinagyítani egy indexképet, és mobilon csak akkor sikerül neki, ha előtte már megtettem böngészőben. :W Ez így még LAN-on belül is teljesen használhatatlan szint, pedig nekem fontos lenne, hogy elérjük a képeket LAN-on kívülről is (másutt élő családtagoknak/ismerősöknek szeretnék hozzáférést adni hozzá, hogy meg tudják nézni). Azt természetesen tudtam, hogy a Plex az NSA310-esen nem fog filmeket transzkódolni (nem is kell neki), de azt hittem, képek megosztására gond nélkül tudom majd használni - nem olvastam olyat, hogy ez is ilyen nehezen megy.

    Na mindegy, lépjünk túl a Plex-en. Milyen egyéb módon tudok LAN-on kívülről hozzáférni a NAS-on tárolt dolgokhoz? Bocs, ha full amatőr a kérdés, de eddig nem volt ilyesmire szükségem.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák