- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanRobert
tag
Hagyjátok már ezt. Ez a fórum még azért él, mert Tonyk és pár hozzá hasonló életben tartja. És így az ilyen öreg vas is életben tartható.
Tény, hogy olyasmit, amit már 10-20 alkalommal is megválaszolt, azt n+1 -ik alkalommal is megválaszolni már elég frusztráló lehet.
Ennél a NAS-nál egyszerűen már nincs olyan probléma, ami legalább 5 alkalommal ne került volna már elő, és ne lett volna megtárgyalva.Ebbe a TM fagyásba én is beleléptem. Keress rá, sok mindent leírtam, talán segít.
Elég sokszor újratettem mindent (nem, nem szeretem szívatni magam, egyszerűen így alakult), és csináltam egy lépésről-lépésre guide-ot magamnak, minden lépéshez odatettem a szükséges programokat és beállításokat. Nem vagyok linux guru, egyszerűen ha nincs napi szinten benne az ember, akkor nincs meg az a rutin, ami mondjuk Tonyk-nak megvan.
A legutolsó telepítést ez alapján csináltam (csak a TM-es rész)
- NAS Starter Utility programmal inicializáltam a NAS-t, és aktiváltam az SMB1 protokollt win10 alatt
- még ffp felrakása előtt feltettem a TM GUI-t
- még ffp felrakása előtt indítottam letöltést a gyári 2.82-ben. Asszem azért, hogy megnézzem, úgy is kifagy-e a TMGUI (nem fagyott ki)
- letiltottam a gyári TM-et, felraktam az ffp-t és MrDini repóból a 2.92-t (az is jó volt)
- ezután rátettem egy 2.94-t, tömörítésből kézzel felpakolgatva a fileokat, nem "telepítés" volt, ez tuti -> teszteltem, nem fagyott
- Ezután ment fel az egyik legfrisebb 3.00+ -os. És ez is jó. Ez a 3.00+ Tonyk szerint max 6-7MB/s-et tud, ezt meg is tudom erősíteni, 5-6MB/s környékén már egy második torrent betöltése TM GUI-ba is elég nehézkes. Nálam le is van korlátozva max 1 letöltésre és max 6MB/s-re.Sok elképzelésem van, hogy miért fagyhat, egy része tuti baromság (nem vagyok linux guru, biztos tévúton járok egynémely lehetőségnél), de ez csak akkor derülne ki, ha valaki megvizsgálná ezeket a lehetőségeket.
Az egyik ilyen, hogy mi van, ha egyszerre két helyen is aktiválódna a TM kliens és ezért akad ki? Tudom, elvileg egyértelmű, hogy ha indítod, akkor adott könyvtárban lévőt indítasz, de a TM GUI vajon melyikhez nyúl...? És ha ott, ahol a TM GUI "keresi" a TM-et ott éppen nincs is fent...?Amíg működik, addig én is próbálom életben tartani, de már készül a miniPC-s alapú NAS. Most a kábelezéssel szívatom magam, a falon (15 centi beton...) éppen ott nincs luk, ahová a NAS-t tervezem tenni, így a hálózatba kötéshez szükséges kábelnek más útvonalat kell keresnem. Nem, nem wifizek...
-
Tonyk
veterán
"Hozzáteszem többen elküldtek itt melegebb éghajlatra"
Idézd! Én ugyan nem nagyon emlékszem erre, de biztosan igazad van.
"Sajnálom hogy ezt nem értetted már az elején.
"
mondhatnám, hogy a szabályzat szerint privát beszélgetést nem idézünk, de ha már te is megtetted, akkor:
2018.01.29 18:35:17
"Nincs kedvem azt hallgatni, hogy ez meg az előtte itt meg ott volt, amaz jó volt.
Ne értsd félre, nem neked szól. Mindenkinek ezt mondom, aki ezt kéri tőlem."Sajnálom, hogy nem értetted meg 2018-ban.
Leírom még egyszer, hogy Te is megértsd mi a helyzet.
Nem ér meg nekem semennyit az, hogy egy hozzá nem értő egy ilyen "elküldöm", "csináld meg távolról", után azon nyöszörögjön, hogy "előtte jó volt", "előtte így volt / úgy volt". Egyszer megégettem magam egy ilyen nagytudásúval itt PH-n. Többet nem fogom. Csinálja az akinek hét anyja van önzetlenségből. Hogy ez elsőre neked nem jött át, arról nem én tehetek."Ha valóban meg van benned a tudás, akkor maradjon is benned"
Ezzel én itt nem hivalkodnék, mert minek?, értelmetlen. Vagyunk itt és a testvér topicokban jópáran, akik továbbra is segítenek és még leszünk is remélhetőleg. Az meg, hogy egyesek képtelenek keresőt használni, olyanra, ami 5-10-20 alkalommal már le lett írva, nem csak én általam, de a többi kolléga által is, az nehogymár megint arról szóljon, hogy bárki itt magában tart bármit is. Ha magunkba tartanánk nem is lett volna leírva itt. Nem lett volna több GB-nyi cucc összegyűjtve a google mentés alatt, nem lett volna leválogatva, sok-sok órát beleölve (családtól elvéve), hogy ha véletlenül kellene valakinek és gáz van, legyen hová nyúlni.
De igazad van. Magamban tartom a nem létező "tudást". De a többiek szerencsére itt vannak. -
Tonyk
veterán
Hajrá! Jó fejezhetsz, hajolgathasz itt nekem szarkasztikusan.... De, hogy felajánlod, hogy nézzem meg a nasod, hogy el tudd adni:
. Pénzért se megyek bele ilyenekbe, nem hogy önszorgalomból. Már 2018-ban is leírtam neked a véleményem ezekről a dolgokról. Akkor se tetszett, mert felhozogattad itt a topicban. De ha beleálltál ...
-
gduck
addikt
" A letöltési sebességnek ehhez semmi köze"
Azt hittem hogy csak ideiglenesen veszti el a kapcsolatot, de attól még tölt le...
Most akkor mi is a hibajelenség?! Mert este azt írtad már működik, most meg azt írtad el se indul a ffmpeg-es (rtmpdump) hibaüzenet miatt... Bocsi, de én ezen nem megyek el
Ha 0 a fájlméret akkor bizony valami jog gond lesz. Ez mit mutat?
ls -ld /i-data/md0/*
És ez?
ls -ld /i-data/md0/video/*
Ráadásul a settings.json eleje hiányzik, jó lenne látni a letöltési mappa helyét is. Ha jól értelmezem a képet, akkor ez lenne az
/i-data/md0/video/download
-
Tonyk
veterán
Package: Transmission
Version: 2.82zypkg002
Description: This package is another BT download client which supports torrent and magnet.
Depends:
Size: 1644679
Installed-Size: 3714061
Architecture: arm
IsBuiltin: N
Zy-Model:
Filename: Transmission_2.82_arm_002.zpkg
MD5SUM: 1e5aa8d2785a4a67ebd330fa4913df0b
-
vanRobert
tag
Ahan, ezt én is megszenvedtem.
Én azt vettem észre, hogy valamiért a letöltés indításakor az addigi nyitott port zártra változott (ki és be). Fogalmam sincs, hogy mi a rák volt a baj. De csak az ffp-s TM csinálta és csak akkor, ha manuálisan raktam fel 2.9x-est és arra raktam a frissítést.
Az alap "gyári" 2.82-es is ment, nem fagyott ki a GUI...Asszem legutoljára MrDini repóból tettem fel a 2.92-t és arra frissítettem fel egy 3.00+ -t.
A settings.json nálam ugyanilyen, nem ott lesz a hiba.Ezenkívűl még azt is kipróbálhatod, hogy mobilra felrakod a Remote Transmission-t, és indítsd azzal letöltést. Annak mennie kell.
-
Tonyk
veterán
incomplete-dir-enabled
-t tedd márfalse
-ra (Nem értem miért szeretik annyira használni ezt)port-forwarding-enabled
-etfalse
-ra, ha nem használsz upnp-t. (Jó lenne, ha nem használnál!+ routerben is kapcsold ki.)
A másik gond, hogy benne maradt a jelszavad, hash-e ... Nem okos ötlet benne hagyni.
-
Joshi
titán
Ha végig bogarászom a mappákat akkor meg lehet találni. Azért köszi így már ment a transmission daemon futtatása. Már csak az a kérdés hogy mit csinál letöltéskor. Egyébként követtem az utasításokat, remélem most már jó lesz.
-
gduck
addikt
Azt írja már telepítve van.
Ez mit mutat? Jó lenne tudni, miért nem indul el
/ffp/start/transmission.sh start
Esetleg ezzel megpróbálhatod leszedni, majd újrarakni:
funpkg -r /i-data/md0/admin/nsa/transmission-2.93-arm-2.txz
funpkg -i /i-data/md0/admin/nsa/transmission-2.93-arm-2.txzvagy ezzel megpróbálhatod frissíteni:
funpkg -u /i-data/md0/admin/nsa/transmission-2.93-arm-2.txz
vagy ezzel "erőltetni" a telepítést:
funpkg -if /i-data/md0/admin/nsa/transmission-2.93-arm-2.txz
-
Tonyk
veterán
"Utána már egyből volt SSH, nem is kellett letiltani a telnetet."
Kettőnek semmi köze egymáshoz. Telnetet tilthatod is akár.
"Ezek a portok vannak nyitva."
Igen. És"Vagyis én már felraktam a 2.82 verziót, de lenne a legújabb v2.93-as."
A legújabb 3.00+ -nál jár. A 2.93 után is van még a 2.94 és a 2.94+-os verziók. Én a 3.00-t nem javallom, inkább a 2.94+ -os verziókból a vége felé nézelődnék. Kb. kismilliószor le lett már it írva a telepítés. -
-
Tonyk
veterán
nem sikerült követni a lerásom, pedig két qrva nagy nyilat is odatettem.
Abban a port tartományban ahol futtatad a keresést nincs se sseh se telnet nyitva.
Böngészőbe írd :
http://<nasip>/zyxel/cgi-bin/remote_help-cgi?type=sshd_tdc
<nasip> helyére az nas ip címe megy, kacsacsőrök nélkül.
Utána teszt.
forrás: https://logout.hu/tema/re_nassoljunk_nsa-310_es_az_ffp/hsz_11072-11072.html
-
-
vanRobert
tag
Az "ős"leírás alapján először telneten kell belépni (23) ott aktiválni az ssh-t- majd kilépni, újra be, de most már ssh-n (22) és root-ként (+ admin jelszó) belépni.
Ha jól emlékszem, akkor csak az első alkalommal generált ssh kulcsot, az újratelepítések során már nem, de akkor is végigjátszottam a telnetre belépés, ssh aktiválás... folyamatot. -
M_AND_Ms
veterán
Ha jól értem vinyót cseréltél.
Nem lett volna egyszerűbb, ha egy pc segítségével átklónoztad volna az egész régi vinyót az újra, majd (ha annak a mérete nagyobb) az adat partíciót megnövelted volna? Vannak erre eszközök ... anno évekkel ezelőtt így csináltam és annyira nem volt vele gond, hogy már el is felejtettem mikor, mivel, mit is csináltam. -
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
letöltöd ezt, bemásolod az
admin\zypkgs
könyvtárba, majd azadmin\zypkgs\ZYPKGS
fájlba legyártod a megfelelő bejegyzést:Package: Transmission_2.83
Version: 2.83
Description: Transmission
Depends:
Size: 50000000
Installed-Size: 100000000
Zy-Model: NSA-210, NSA-221, NSA-310, NSA-320, NSA-325
Filename: Transmission_2.83_arm_002.zpkg
Vedd el az internetet a nastól (vagy a routerből kihúzod, vagy átírod az átjárót és a dns-t a nason valami kamu címre) Kérd le a csomaglistát, telepítsd. Net vissza.
-
Tonyk
veterán
FFP-t fel. Google driveos mentésben megtalálod, + a hogyant itt a fórumban.
+ metarepo: Az admin megosztás alatt van egy
zy-pkgs
nevű könyvtár, abban van egyweb_prefix
nevű fájl. Ez legyen benne:http://zyxel.diskstation.eu/Users/Mijzelf/zypkg-repo/
"FFP nem volt, tehát minden eltűnt ami volt."
Minden beállítás a HDD-re mentődik, így ha lett is volna (ffp is), akkor is eltűnt volna minden. -
Tonyk
veterán
De most tényleg, mit szeretnél? Az egyik HDD-met formázzam, majd minden lépésről csináljak egy screenshootot?
Berakod az új hdd-t, köteteknél különálló kötetként létrehozod (inicializálod). Nem összefűzést választasz (disk1, disk2), nem RAID-et, hanem különálló kötetet (disk2-re).De kikerestem neked a manualból (merthogy ott is le van írva) , remélem így már jó lesz:
[link] 165. oldal, 8.3 pont, 89. ábra, JBOD -> Volume will be created on (166.oldalon a leírása) : Disk2 legyen kiválasztva (már ha ez van berakva másodjára)
-
Tonyk
veterán
1. nem (külön kötetet (individual) választva, nem összefűzve!) Berakás után úgy is inicializálni kell a kötetet, akkor tudsz választani.
2. ha csak tárolásra, átlagos felhasználásra kell az EFAX (ami SMR meghajtó (EFRX PMR) ), még akár jó is lehet (de erre senki nem fog garanciát vállalni!!).
Ha folyamatos írás miatt kell, akkor vannak már vele gondok (teljesítménycsökkenés léphet fel). De nyilván nem ez lesz a szűk keresztmetszet az nsa320 esetében. -
gduck
addikt
1.Jó kérdés! Nem tudom mit csinál, ha ugyanolyan méretűt HDD-t raksz be mellé. De nem gondolnám, hogy kérdés nélkül elkezdi tükrözni! Várj azért olyan válaszára, akinek van ilyen jellegű tapasztalata!!!
2. Működni fog, HA nem akarod tükrözni! Ezt mindenképpen olvassad el!!! [link]
Én EFRX-et vennék a helyedben! -
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
Ez tuti nem a belső hdd miatt van szerintem. Ez valamilyen elkonfig/sw hiba lehet. A sorrendben valami logika? Méret?
Nekem is van egy samsung micro hifi otthon, ami pendriveról egy adott random sorrend szerint játssza le a számokat. A sorrend mindig u.a. . nem jöttem rá, hogy mi alapján.
-
vanRobert
tag
Nem akarlak felb@szni, segíteni próbálok.
A franc tudja, hogy nem a belső vinyó illetve a pendrive eltérő partíció formátuma kavar be neked.
Tölts le egy másik médialejátszót, vagy akár többet is, és abból is próbáld meg lejátszani. Ha ott is kavarc van, akkor a tiéd az egyetlen olyan NAS a fórumozók közül, akinél összekavarodnak a zeneszámok.
Ha rendes sorrendben játszódnak le, akkor a BD lejátszód médiakliense lesz a ludas. Nem ez lenne az első eset, hogy egy felső középkatos vagy felső kategóriás cucc szoftveres támogatottsága enyhén szólva is méltatlan a hardver szintjéhez.
Továbbra is azt mondom, hogy a NAS csak küldi a bitet és a kliens dolgozza fel. A média lejátszó valami alapján sorba rendez, és csakis az alapján tud, amit képes értelmezni. -
Somatom
veterán
Tényleg nincs ötletem. ID Tag szempontból totál káosz a zenetáram. A 310 -es SMB -jéről megpróbáltam ugyanezt a Pokolgép lemezt lejátszani Androidos TotalCommander -rel, VLC -vel, N-Player -el és Kodival. Az első három fájlnév, a Kodi pedig ID3 alapján játszotta le, de mindegyik helyes sorrendben.
-
Tonyk
veterán
Arra gondol a kolléga, hogy fájl másolásánál változhatott a fájl utolsó hozzáférésének a dátuma, mivel pl . TC névsorban másolta át a fájlokat ezért azok utolsó hozzáférés dátuma is a névsor szerint megfelelően változott ezért jó a lista a kliensen. (0.00001% esélyt adok rá, de lehet.)
Én azt megpróbálnám, hogy egy másik könyvtárba átmásolnám ezeket a fájlokat, átnevezném őket 1.flac(vagy mp3-ra) , 2 , 3, stb -re, és megnézném, hogy így mi a sorrend. Ha jó, akkor a fájlnevek kódolásával lehet valami.
Ha nem akkor a tagekkel. Ebben az esetben találsz a neten olyan prg-ot, ami tagek alapján átnevezi a fájlokat. (pl a már említett mp3tag)
-
vanRobert
tag
Nem is ittam.... Legalábbis nem nevezném annak.
A problémád lesz az, aminek sem logikus oka, sem magyarázata sem megoldása nincs.De azért tallózd már be egy médialejátszó progiba is. AIMP, VLC, vagy amit csak akarsz. Én ezeket használom, és ezeknél akárhonnan tallózok akármit, az normál sorrendben van.
-
vanRobert
tag
Gyorsan megvettem én is ezt az albumot. AIMP és VLC is gond nélkül sorba rakja. PC-n és Androidos telón is. Sőt a tizenes Samu TV is. Behúztam a könyvtárat, indítottam az m3u-t vagy csak simán betallóztam lejátszásra, minden faja.
Nálad ezt a konkrét albumot is megkeveri, vagy ez helyes sorrendben jelenik meg? -
vanRobert
tag
Ez fájt... Alul van egy csúszka, húzd jobbra, lesz egy olyan oszlop, hogy "Szám". Abban pedig számok. Az a track ID.
A média lejátszóban ha van olyan beállítás, akkor a track ID szerinti sorba rendezést kell jelölni.
De tényleg nem vágom, nálam a VLC gond nélkül rendezi sorba az album dalait. Akkor keveredik meg néha, ha mondjuk FLAC-nál hibás vagy teljesen hiányzik a track ID (mert csak a CUE tartalmazza az arra vonatkozó infót), vagy MP3 nál az ID3V1 és ID3V2 közül valamelyik nem stimmel a másikkal. Bár ez nagyon ritka, nagy elb@szás kell hozzá... -
Joshi
titán
Na. A pendrivera létrehoztam egy Pokolgép mappát amibe bemásoltam fordított sorrendbe a számokat, azaz 17-tól az 1-es trackig. Ezt a Pokolgép mappát átmásoltam a NAS-ban lévő vinyó Zene mappájába. Kipróbáltam és semmi nem változott. Azaz a NAS belső vinyójáról összekeveri a számokat, de ha bedugom a pendriveot a NAS-ba onnan sorba rendezi. Na erre varrjatok gombot.
(#19802) vanRobert ne b@sszá föl idegileg, mi köze a végtelen lejátszásnak a lista megjelenítéshez? Nem tudom átment hogy a NAS USB-jéről sorba rendezi a számokat, csak a belső vinyójáról nem?
Mindkét esetben hálózatról kapja a lejátszó az adatokat.
-
vanRobert
tag
Persze, hogy nem változik, mert az a létrehozás dátuma... Attól, hogy átmásolod, attól az még nem lesz új.
A másik, az MP3 TAG-os képen csak a lényeg nem látszik, vagyis a track ID-k.Most már ennyi idő tényleg felteszem a 10000 forintos kérdést: nincs bekapcsolva a véletlen lejátszás...?
-
Joshi
titán
Ja és mégis mit jelent az hogy "összevissza sorrendben felmásolni a számokat"? Kijelölöm az adott zeneszámot mondjuk Total Commanderben és rányomok a másolás gombra. Nem értem.
Megpróbálom azt, hogy most visszafele másolom a zeneszámokat a pendriera, ha neked van igazad, akkor most a legutolsó zeneszámnak kell elöl lennie. Mindjárt jövök az eredménnyel.
-
vanRobert
tag
Igen, ezt tudja a CUE. Tartalmazza a tracklistát, meg egy rakás metaadatot, amit a zenelejátszód képes feldolgozni. Ha nincs CUE, akkor sincs minden veszve, mert minden trackhoz tartozik egy TAG, telis tele metaadatokkal, pl track szám, előadó, kiadás éve, stb, stb stb... Ezeket kell végignézni, mert ha úgy készült a FLAC hogy MINDEN metaadat a CUE-ba került (amid ugye nincs), akkor az egyedi FLAC fileaid metaadatai jó eséllyel hiányoznak. Akkor meg nincs trackszám, ami alapján sorrendbe tudná rakni a lejátszód.
Töltsd le a programot, amit linkeltem, és nézd át a fileokat. Track ID környékén keresgélj. -
vanRobert
tag
Hi,
a géped, ahol a serviio fut, ABC szerint rendezi sorba a számokat és úgy is küldi tovább. A NAS-ról meg csak jön az ADAT, és a kliens dolgozza fel. Egy rendes lejátszó a zeneszámok TAG-jeit veszi figyelembe, nem az ABC sorrendet. Persze ABC szerint is sorba rendezheted, ahol az első 2 karakter a dal száma. De a default sorrend attól még a dal TAG-jében lévő adaton alapul.
Ha van az albumhoz CUE (márpedig FLAC-hoz általában van), akkor azt töltsd be, abban ott a helyes tracklista. Bár ahogy látom, a kérdéses albumhoz nincs CUE...
Szóval akkor töltsd le ezt: [link] és nézd át az adott album dalainak TAG-jeit, és korrigálod ahol kell. -
Az hogy mi a fájlnév, vagyis 14 - Tépett madár, nagyjából senkit nem érdekel. A lejátszók a fájlban tárolt tag alapján veszi a sorszámot, hacsak nem valamilyen lejátszási listában vannak. Tehát ebben az esetben valamilyen Tag editorral néz bele és állítsd be a tracknumber-t.
-
vanRobert
tag
Hali!
Szerintem az audio track háttérinfója hiányos. Asszem Vorbis adat, de ebben nem vagyok biztos. Úgy látom flac a kiterjesztés. Ha van az albumban .CUE, akkor azt töltsd be, abban ott van a helyes sorrend. Ha nincs, akkor tag editorral kézzel be kell írogatnod a track számokat és akkor helyes lesz a sorrend.
-
mtibusz
tag
sry, ez valóban lemaradt, hogy az 520-ba van egy ilyen opció, nézzetek rá... hátha ebbe is...
Azért írtam, mert a fateromnak 320-as van, és mintha úgy rémlett volna, hogy amikor állítgattuk, akkor volt benne valami ilyen opció is... ,de akkor sry, nem akartam hülyeséget beszélni.
-
Tonyk
veterán
Töltsd le ezt, és nyilván tedd oda ahová már említettük.
Ez kell az említett fájlba:
Package: ffp
Version: 0.7zypkg004
Description: <i>Fonz Fun Plug</i>
Depends:
Size: 50000000
Installed-Size: 100000000
Zy-Model: NSA-210, NSA-221, NSA-310, NSA-320, NSA-325
Filename: ffp_0.7_arm_004.zpkgMielőtt frissítenéd a csomaglistát, vedd el a nastól az internetet (dns-t, átjárót írd át valami másra pl. 127.0.0.1). Ha kész a telepítés, mehet vissza a dns és átjáró.
Egyébként már csak a legalább 100x idézett google driveos repo backup-on kellett volna keresned....
-
Tonyk
veterán
Nem kell létrehozni, megosztani semmit. Az admin megosztás gyári megosztás és nem is törölhető....
Egyébként a kérdéses hely fizikai elérhetősége: (mert a megosztás az egy dolog):/i-data/<első-lemez-azonosítója>/admin/zy-pkgs
-
Tonyk
veterán
tuti nincs kiterjesztése? Ha win alól csinálod, kapcsold be a kiterjesztések megjelenítését. A link beszúrása után ütöttél entert? (Két sornak kell lenni a fájlban)
Amit beszúrtál linket, megnézed? Mert én nem látom rajta kívànt tartalmat....
Itt viszont ott van: ftp://ftp.zyxel-tech.de/2.new_mirror/
-
Tonyk
veterán
Nem írom le még egyszer, csak linkelem, egyébként meg changelogot kell olvasgatni néha. De én csak fordítgatom itt néha, hátha kell valakinek. Tőlem aztán használhatod a 0.01 verziót is. Az is működik.
szerk: Windowsodat szoktad frissíteni?https://prohardver.hu/tema/re_ismerkedes_a_zyxel_nsa325_v2-vel/hsz_7305-7305.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest