Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz S-kami #15812 üzenetére

    Sztem kéne írnod egy logout blog cikket a Puppy -ról, és mehetne mögé egy topik. Az emberek tényleg nem ismerik a Puppy lehetőségeit. Meg lehetne említeni a Puppy -s "extrákat" a grub4dos konfig lehetőségeitől, a különböző .sfs -ek csatolásán át, a beépített toolokig. Utóljára az 528 XP Puppy -t használtam, és imádtam benne a Double Commander -t.
    Lenne is egy Puppy -s kérdésem. Feltettem már odaát, de nem volt rá válasz. Kerestem a neten, de nem találtam nyomát, hogy csinált volna vki Puppletet Intel Bay Trail -re, vagy Cherry Trail -re. Vajon miért? Csomó Tablet, miniPC box és stick készül ilyen SOC -okkal, és sztem az ilyenekhez passzolna igazán a Puppy.

    Mr Dini:
    A különbséget/lehetőségeket egy hsz. -ben nem lehet kifejteni. A Puppy alapértelmezett működése a "frugal" mód. Az alap rendszer bootnál betöltődik a RAM -ba, és onna fut. A mentések .sfs kiterjesztésű fájlokban tárolódnak. Egy alap rendszerhez több .sfs -ed is lehet, és akár többet is felcsatolhatsz. Lehet egy videós, egy netes, vagy egy office Puppy -d, ugyanarra az alapra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák