- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
S-kami #15812 üzenetére
Sztem kéne írnod egy logout blog cikket a Puppy -ról, és mehetne mögé egy topik. Az emberek tényleg nem ismerik a Puppy lehetőségeit. Meg lehetne említeni a Puppy -s "extrákat" a grub4dos konfig lehetőségeitől, a különböző .sfs -ek csatolásán át, a beépített toolokig. Utóljára az 528 XP Puppy -t használtam, és imádtam benne a Double Commander -t.
Lenne is egy Puppy -s kérdésem. Feltettem már odaát, de nem volt rá válasz. Kerestem a neten, de nem találtam nyomát, hogy csinált volna vki Puppletet Intel Bay Trail -re, vagy Cherry Trail -re. Vajon miért? Csomó Tablet, miniPC box és stick készül ilyen SOC -okkal, és sztem az ilyenekhez passzolna igazán a Puppy.Mr Dini:
A különbséget/lehetőségeket egy hsz. -ben nem lehet kifejteni. A Puppy alapértelmezett működése a "frugal" mód. Az alap rendszer bootnál betöltődik a RAM -ba, és onna fut. A mentések .sfs kiterjesztésű fájlokban tárolódnak. Egy alap rendszerhez több .sfs -ed is lehet, és akár többet is felcsatolhatsz. Lehet egy videós, egy netes, vagy egy office Puppy -d, ugyanarra az alapra. -
Mr Dini
addikt
válasz
S-kami #15812 üzenetére
Nem szeretnék itt nagyon offolni, de érdeklődnék, hogy miben tud többet a Puppy disztró pl egy Debiannál. Mert annó egy régi 550-es HP laptopra tettem fel a Puppy-t kipróbálásra, de nekem annyira nem jött be. Mondjuk lehet, h azért, mert amikor én elkezdtem linuxozni, akkor még messze nem tartott itt a fejlődés és akkor még csak a Debian volt kiforrott oprendszer. (Ubuntu is volt, de még nagyon bé
nta) Picit olyan érzésem volt, hogy ez már túl Windowsos. Vagy egyáltalán nem erről van szó?2. A csomagokat Puppy-n is yum-mal tudod felrakni/frissíteni/törölni stb egyszerűen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest