- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
trblaise #3995 üzenetére
arra is érdeme odafigyelni hogy milyen körülmények között produkálja ezt. A billentyűzetre külön beállítás van hogy milyen fényviszonyok között kapcsoljon ki/be. viszonylag kevés fény is elég neki hogy lekapcsolja.
Persze ha full korom sötétben produkálja ezt, akkor ott már lehet hogy vmi komolyabb gond van:/
-
Rickazoid
addikt
válasz
trblaise #3995 üzenetére
Sosem találkoztam ilyennel. Ha a ROM a gyári, akkor vagy egy eddig ismeretlen bug (okozhatja akár egy program is), vagy hardveres hiba. Előbbire meg lehet próbálni egy factory resetet, esetleg egy ROM újratelepítést (vagy valamelyik MOD-ot, hátha), hogy legyen összehasonlítási alap, mert ha semmi nem válik be, akkor szerviz. Szerintem.
Illetve érdemes megnézni a fényerő beállításokat, hátha csak az auto tiltása és újraengedélyezése kell neki (ez a be nem kapcsolást szokta megoldani), bár amit leírtál, az inkább utal szerintem hardver hibára. Persze csak ha ezt teljes sötétben teszi. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
trblaise #2542 üzenetére
A voice dialer és az usb-t nem lehet kilőni. Ami sokat tud fogyasztani, az a net, bizonyos telepített programok folyamatosan kommunikálnak neten, lehet hogy ez eszi az áramot.
Nekem most nagyon jól beállt a fogyasztás, hála a hozzászólásoknak:
Alap a quicksettings progi, ezzel közvetlenül tudod a fogyasztást befolyásoló dolgokat állítani.-3G ki, nálam ez volt a leginkább akkuzabáló opció.
-APN ki, ha nem akar netezni, alvás közben gondolom nagy szüksége nem lesz rá
-Automatikus szinkronizásás a google fiókkal ki
-haptic feedback ki
screen timeout 1 min
-képernyő fényereje a minimumontapasztalatom szerint a wifi és a bluetooth nem fogyaszt sokat.
Érdekes hogy korábban Motorola Q9h-t használtam, annál a 3G és a 2G között nem volt fogyasztás különbség. A net egyébként 2G+opera mini-vel nagyon gyors, igazán nem is nagyon van értelme a 3G-nek. Amit még észrevettem, hogy a GSM része a telefonnak szenzációsan jó. Ott ahol más telefonnal rendszeresen szakad a vonal (nem tudja a hívást az egyik cellától a másik átvenni, sőt leesik a telefon a celláról), ezzel tökéletes a hangminőség, a térerőn se csökken.
-
Phoenix0523
tag
válasz
trblaise #2304 üzenetére
Kb. 3 hete érkezett egy kis frissítés, nekem azóta van a véletlenszerű újraindulás(de azóta viszont egyszer se fagyott le a böngésző és a menü
). Szerintem ez egy új bug, ami az új frissítéssel érkezett. Remélem, hogy a 2.2-vel javítják.(Nem rootolt Milestone-om van!)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest