Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
klasszsrac #5322 üzenetére
En most probaltam ki a CM7-t. Nekem nem volt bugos, csak lassabb volt erezhetoen a CM6-nal. Most megy vissza a 6...
Egyebkent quadrant ide vagy oda, nekem mindig az a rom ment a legjobban, aminel a legjobb ertekeket produkaltam vele. Ez eddig a CM6. Gyari froyo gyengebb volt 550-en joval,mint a CM6 550-en.
CM6 1150MHz-en 1450-1500 koruli ertekeket produkal egyebkent.
-
gretzky77
veterán
válasz
klasszsrac #5048 üzenetére
nekem gyàri 2.1 van fent arra hogy tudom feltenni ezt a cm7et? nem akartam csak a gyàri froyot de most elgondolkodtam,hol talàlok részletes leiràst mert még nem csinàltam ilyet rsd progim van azon kivül semmi!köszi
-
eami
veterán
válasz
klasszsrac #5046 üzenetére
rá lehet tolni CM6ra? vagy kell neki a wipe előtte?
mennyivel jobb a CM7? -
Cyberpunk
félisten
válasz
klasszsrac #5024 üzenetére
Ja gyűjtögetjük őket. Az N900-ast csak a Maemo 5 miatt vettem, persze használtan
-
Cyberpunk
félisten
válasz
klasszsrac #5022 üzenetére
Pont ugyan így vagyok ezzel én is, nagyobb kijelzőt részesítem előnyben. Ezért a hardveres gombsorról is lemondok. Desire HD lesz a kiszemeltem. Bár egy darabig meglesz a Motorola is attól tartok. Így már összesen 3 okostelefonom lesz. A Milestone, Desire HD, és az N900
-
Cyberpunk
félisten
válasz
klasszsrac #5017 üzenetére
No mi történt te is meguntad?
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3980 üzenetére
Ez gyári vagy cm? Vajon azzal van térerő a metróban?
-
DVlad
őstag
válasz
klasszsrac #3869 üzenetére
Tehát, mit csinál pontosan a "letöltés milestonra" gomb?
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3824 üzenetére
A got openrecoveryben nincs 2.2.1 menüpont... Itt el is akadtam.
Légyszi írja már le valaki, hogyan kell ezt megcsinálni, mert felrobbanok...
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3824 üzenetére
Így már leesett, köszi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3813 üzenetére
Légyszi írd le a sorrendet, például: 1. Openrecovery, 2. ho!no telepítése, 3. stb.
Köszi! A többi menni fog.
-
Rickazoid
addikt
válasz
klasszsrac #3810 üzenetére
Az Androidianiban is ott van, rögtön a főmenü Change baseband menüpontja alatt. Igaz, az RTEU nincs benne alapból (hajlamos vagyok elfelejteni, hogy én németet használok, az meg nem ugyan az), de az Androidiani OR mappája basebands almappájában bármely .zip fájlban ki lehet cserélni a baseband fájlokat, a .zip többi része ugyanis ezektől független és mindegyiknél azonos.
Persze egyszerűbb a csere idejére GOT OR-t feltenni (ha csak nem kell gyakrabban váltogatni), ez tény, de attól még a lehetőség ott van, így nem tévedtem akkorát... -
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3810 üzenetére
Nekem nem got openrecovery van, vagyis nem tudon beállítani. :-)
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3621 üzenetére
Afelett elsiklottam, köszi. Így már megfelelően üzemel a market is. A betűket pedig majd megoldom, mert pár hónapja leszedtem valahonnan az alap Milestone betűket, amikor valami GOT témánál elvesztek az ékezetek.
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3616 üzenetére
Feltettem, de két dolog miatt visszaraktam a cronos-t:
- A market elindult az új kinézettel és funkciókkal, aztán pár másodperc múlva elkezdett force close-ozni. Pedig dalvik cache, cache partició és factory data reset is megvolt.
- A betűk túl vékonyak és olvashatatlanok. A menüben még elmegy, de a gmailben és a böngészőben már eléggé ki kellett gúvasztanom a szemeimet. -
eami
veterán
válasz
klasszsrac #3616 üzenetére
ezek mondjuk csak theme-től függ szerintem amiket alap CM portra is fel tudsz rakni
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3611 üzenetére
Mesélj, mitől olyan pazar?
-
Rickazoid
addikt
válasz
Hm... figyelmetlen voltam a második hsz-emnél. A HO!NO!_CM6_Removed.zip tartalmát néztem meg, nem olvastam el a többit, mégis igazam volt elsőre.
Örülök, hogy sikerült feltenned.(#3612) petipetya: kicsomagolod a HO!NO!_CM6_mod_0.05-10.12.27.zip fájlt, bemásolod a benne lévő mappát a /sdcard/nandroid/openrecovery mappába, majd belépsz az OR-be, ott a nandroidba, majd rányomsz a HO!NO!_CM6_mod_0.05-10.12.27-re és restore all.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Le tudnád írni parasztnyelven? Mert én még mindig nem tudom, hogyan lehet feltenni.
-
Rickazoid
addikt
válasz
klasszsrac #3605 üzenetére
A linkelt oldalról:
"This New nandroid backup is for last cm6 release (0.05-10.12.27)"
Vagyis ezt a Nandroid restore-on keresztül kell alkalmazni, mint régebben a CyanogenModokat.Egyébként könnyű megkülönböztetni őket, amelyikben boot.img, cache.img, system.img, data.img, stb. és mindegyikhez egy .md5 vannak, azok a nandroid mentések, amelyikben META-INF és system mappák, valamint boot.img van, azokat kell update-en keresztül alkalmazni.
-
eami
veterán
válasz
hanyas OR van? nekem régebbi OR tolt ilyet GOTra is
-
petipetya
nagyúr
válasz
Dettó, hagytam is a fenébe.
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3555 üzenetére
Most nekem is.
Egyenlöre megelégszem azzal, hogy jelzi a led, ha van valami.
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3550 üzenetére
Ebben az Iceandfire-ben nem működik a led, mert mindenre zöld folyamatos világítással jelez...
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3541 üzenetére
Kicsit bonyolítsuk meg a helyzetet.
Éppen 70%-on állt az aksim, amikor feltettem a Kalagas Mixed Theme for Cyanogen MOD-ot. Utána 80%-ot mutatott az aksi, ami azóta lement 70%-ra a nyomkodás végett.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
klasszsrac #3469 üzenetére
Ment egy PÜ!
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3434 üzenetére
Most már én is az ondemand-ot használom, ugyanis reboot után eltűnt a conversative.
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3432 üzenetére
Ha már setcpu, akkor melyik a jobb profil benne?
- interactive: 250-ről egyből felmegy 900-ra, ha megdolgoztatom a telefont.
- conservative: 250-ról fokozatosan megy felfele, 250-500-750-ig ugyanazzal a megdolgoztatással.Feltételezem, hogy ez utóbbi kíméli jobban az aksit, míg az interactive folyton két véglet között mozogva jobban meríti.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
klasszsrac #3427 üzenetére
Kössz klassz srác vagy
Na majd ha kevésnek érzem a ramot akkor kiszedek pár cumót. Most azon gondolkodom app2sd-t valahogy meg kéne csinálni, hogy tudjak memkarira pakolni de lusta vagyok hozzá
Valamit nem értek Milestone overclockal állítgattam a cput, de [max_vsel]-t sehol nem tudom állítani az adott frekihez kitalálja magának 800MHZ-nél 66 1000MHZ-nél 74 vsel...ha settingsben megadom neki a custome értékeket akkor is ezeket az értékeket látom...nem értem
Így most visszavettem 800MHZ-en mert ott még 66 az érték a 74 állítólag nem egészséges a [link] szerint
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3322 üzenetére
Letöltöttem ezt a legújabb, update-0.04-10.12.04-cm-6.1.0-RC5-Milestone-signed.zip-et. Ha felteszem a recovery-ből, akkor maradnak a progik és a rendszer, vagy mindent gyalul és megint be kell állítani a recoveryben a dolgokat (pl. root, memhack stb.) és a boot után telepíteni kell a progikat?
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3302 üzenetére
Köszi.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
klasszsrac #3302 üzenetére
Én épp ezen agyaltam talán tegnap, hogy vajon ha kijön az official 2.2, akkor vajon arra is lesz-e CM6, illetve az official 2.2-t módosítják-e majd. aztán majd kdierül, már "csak" 2 hónap
-
Rickazoid
addikt
válasz
klasszsrac #3246 üzenetére
CM6-ban programként van telepítve, 3G Mobile Hotspot a neve. Ha valamiért nincs meg, végezz egy újabb CM6 update-et, elég a Dalvik cache és a Cache törlése, Factory Reset nélkül is frissül hibamentesen.
-
válasz
klasszsrac #3244 üzenetére
Hmm, én az alábbira gondoltam:
a telefon mobilnetét wifin megosztod: ehhez nekem nem kell usb, vagy max charge only, utána wifi be, mobilnet be, futtatom a 3g mobile hotspot appot, és örülök -
válasz
klasszsrac #3242 üzenetére
Nálam is megy CM6.1RC5-tel, 3G mobile hotspot cucc, wifi legyen engedélyezve, meg mobilnet. Mondjuk érdekes, mert nálam a hotspot ikon nem épp kék, de lehet változott RC5-ben ez
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #3226 üzenetére
Nekem a miui 2.2.1 alatt van egy usb tethering menüpont, de az nem működik se ubuntu, se win7 alatt.
Feltelepítettem a wireless tether-t, mivel ezzel a 2.1 alatt simán tudtam modemként használni a telefont, és be is töltötte a weboldalakat a netbook-on. Ubuntu alatt létrejött a kapcsolat, de nem töltött be egyetlen oldalt sem. Átmentem win7 alá, ott is létrejött a kapcsolat, de kiírta hogy habár kapcsolat van, internetforgalom nincs.
Úgyhogy a 2.2.1-ben szerintem még nem igazán van megoldva ez a tether funkció.
-
Rickazoid
addikt
válasz
klasszsrac #2505 üzenetére
Enyémnél egy olyan probléma van, hogy a telefon hangszóró telefonálás közben "gerjed", mintha zavarná a GSM antenna. Nem annyira zavaró, el lehet vele lenni, van, hogy nem is észrevehető, az okát nem ismerem, de ha lesz lehetőséged, ezt is figyeld meg.
-
petipetya
nagyúr
válasz
klasszsrac #2503 üzenetére
A fülesnél a csatlakozó recsegésre gondolhatott. Nekem újonnan vásárolt a készülék, így megmondhatom, hogy a csatija nem recseg, hiába csavargatom benne a fülest a zenelejátszás alatt.
A Spicában anno a hátlap és aksi eltávolítása után ott volt az indikátor matrica, de a Milestoneban nem látom, biztos eldugták valahová. Kár, mert így nem tudod megnézni, hogy történt-e beázás. Mondjuk ha a kijelző vagy a hátlap alatt ott virít egy döglött guppi, akkor nagy az esélye annak, hogy egyszer beleejtették az akváriumba.
A kijelzőn nézz majd meg egy fekete képet és nagyíts is rá, majd állítsd be háttérképnek és tüntesd el az ikonokat - ha pixeles a kijelző, akkor ez kimutatja.
A kamerával készíts fotót fehér és fekete háttérről is, ezek talán kimutatják, ha valami gáz van a lencsénél.
Hívás közben tedd a füledhez, majd tartsd el, tedd hozzá és tartsd el - hogy jól működik-e a szenzor benne. Ugyanezt megteheted a kezeddel is hívás közben. A Motorola felirattól van kb. 1 centire 14 óra irányban.
Ha már szenzor, akkor lesd meg, hogy működik-e az automatikus fényérzékelés: settings / sound and display / brightness / auto
Szintén hívás közben próbálgasd végig a settings / call settings / chrystaltalk settings részben mind a 4 menüt, ha mindegyiknél szól a telefon, akkor a mikrofonokkal gond nem lehet. Sőt, hívj fel egy ismerőst teszt céljából, hogy jól halljátok-e egymást.
Power gomb megfelelő működése:
- egyszer nyomod = képernyő ki-bekapcsolása
- 2 mp-ig nyomod = előjön a választó menü
- hosszan nyomod = ki-bebapcsolja a telefont
Ha nem ezt teszi, akkor ott is gond lehet -
eami
veterán
válasz
klasszsrac #2501 üzenetére
power gomb + füles csatlakozó
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest