- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klasszsrac
tag
Látom ma, hogy kijött a 2.2 a milestone-ra. Gondoltam benézek a fórumba. Nem megy simán ahogy nézem
Sokan küzdenek vele. Már eladtam a készülékem 2.3.3-as Cm7-tel. Az ember feleségének vette, neki milestone 2 volt. Az enyém verte sebességben az ővét
És teljesen magyar volt a cm7. Azonnal megvette és mivel SGS-t vettem helyette, amire szintén cm7 került, pár nappal később jelentkezett az ember, hogy vette egy SGS-t, tegyem rá a cm7-t
Szerintem a Cm7 használható és a folyamatos fejlesztések miatt az apróbb hibák javítva vannak. -
klasszsrac
tag
Ha valamelyik 2.2.1 fent van, akkor simán rá tudod tenni a Cm7-t. Azt hiszem elég csak a cache és dalvik. Bár én azt hiszem csináltam mind a 3 wipe-ot, mert tiszta telepítést akartam. Szerintem ez már elég jó 2.3. És nem elhanyagolható, hogy magyarul tud
Lehet különböző témákat telepíteni menüből, a ki/be kapcsolási animáció nagyon ötletes. Látványban egész jó és gyors a wifi is.
-
klasszsrac
tag
Ma reggel felraktam a Cm7 rc3-t és magyarul fogadott a készülék. Kellemesen meglepödtem
Lehet mégis megtartom
Idáig nem indult újra, mint az elöző rc2.
-
klasszsrac
tag
Eladó sorba került a milestonom. Ha valakit érdekelne, beszélhetünk róla.
-
klasszsrac
tag
Ma gondoltam kipróbálom a brazil Vivo féle 2.2-t. Ami tetszett az a kamera. Mert végre a sima kamera fogadott, ami hiányzott az eddigi béta froyokból. Nekem tetszett a moto kamera appja. De hiányzott a CM és a HO!NO!
Annyira sivár volt nélküle a telefon, hogy egyből rá is raktam. Így lényegében ugyanott vagyok, mint eddig
Legalább megpróbáltam
-
klasszsrac
tag
XDA-n már van egy kiszivárgott FroYo. A brazil Vivo-tól. Valaki próbálta már?
-
klasszsrac
tag
válasz
petipetya #3821 üzenetére
Semmi extra nincs benne. Simán dobd fel a GOT OR-t, recovery módba a telefon, majd a .....2.2.1.menü pontban lesz a baseband menü. Ott válaszd az RTEU-t és kész is. Nem kell újra telepíteni semmit. Ha végeztél vissza is rakhatod az Androidianit és mindenki boldog
Az egész szimpla OR csere. Nem befolyásol semmit. -
-
klasszsrac
tag
Valaki talákozott OR-ben "status 4" hibával? Ezt a romot, HO!NO! akartam felrakni, de állandóan ezt csinálja
Esetleg, ha már valaki felrakta, megdobhatna egy megoldással
-
klasszsrac
tag
válasz
petipetya #3542 üzenetére
Ezt a Kalagast kipróbáltam én is, de 2-3 napnál többet nem bírtam. Számomra kicsit erőltetettek voltak az ikonok, meg a színes menü
Pedig amúgy tetszett volna. Azóta volt fent FroyoMod és most Iceandfire mod van fent.Az utóbbi elég jó féle CM6 verzió.
Egyiknél sem vettem észre különösebb akksi problémát. 1 napig mindegyik bírja -
-
-
klasszsrac
tag
válasz
Rav3n02 #3424 üzenetére
Ha több memóriát szeretnél, akkor javaslom a CM6-ot. Úgy 150M körül van alapból a szabad. Felraksz egy halom progit, jó részét sd-re, és még igy is szokott maradni 80-100M körül. Legalábbis nálam fent volt a motonav, pár játék ( pl.:angry birds sorozat, talking tom), zenelejátszó, videolejátszó, gps tracker, meg még pár segédeszköz.
Itt egy [link] ahol a srác egy light-os cm6-t csinált, leírva mit törölt. Nekem nem sikerült felrakni, de ki lehet nézni, hogy miket törölt ami szerinte felesleges volt. Azokat OR-ből ki lehet törölni, legalábbis az Androidiani OR-ből lehet [link] őket.
Kipróbáltam és tényleg ki lehetett azokat dobálni a rendszerből
Itt meg egy másik [link] amit még ki lehet pucolni.
Hajrá -
klasszsrac
tag
válasz
Klemens #3359 üzenetére
Nem hivatalos froyo van rá, Cyanogenmod-dal elég jó kis kombót lehet kihozni belőle. Picit megrántva a frekijét kellemes készülék. Nekem 900-ra van húzva, a wi-fi szinte állandóan bekapcsolva, netezek gyakran rajta, néha játék, kislányomnak zene megy róla, navi becsúszik alkalmanként és így elvan bőven 1 napot. Persze simán le lehet meríteni egy nap alatt. De tökéletes telefon nincs. Mindig van jobb, szebb, gyorsabb.... Ha ezektől az ember picit elszakad és tud élni a kompromisszumok által kínált lehetőséggel, akkor ez egy nagyon jó kis készülék.
-
klasszsrac
tag
válasz
atomchicken #3357 üzenetére
Akkor engem egy zsír új készülékért kért 60e-rel átvertek?
Persze 2 év gari-val
Azt hiszem ez bőven megérte. Nagyon szeretem ezt a telefont. Az elmúlt 2 évben nem volt Motorolám, mert nem gyártott a cég olyat ami a tőle elvárható innovatív szintet hozta volna. Előtte a 3688-as első pici telefonja óta csak Motorolám volt. Szinte a K3-ig mindet használtam ami szétnyithatós volt. Ezt a Milestont úgy vettem, hogy életembe nem láttam élőben ilyen készüléket. Olvastam róla és kellett
-
klasszsrac
tag
válasz
manowarkill #3312 üzenetére
Kösd össze a számítógéppel usb-n. Majd válaszd az usb beállításnál a Portal&Tools opciót. Válaszd a Wireless beállításnál a tetheringet. Ott jelöld be az Usb-t. Ekkor a számítógép hálózati beállításainál megjelenik a hálózat. Nekem még itt kellett állítani a beállításokat, de utána müködött. Sok sikert
-
klasszsrac
tag
válasz
petipetya #3301 üzenetére
Miután pár nappal ezelőtt körbe jártam a tethering módot
, állíthatom, hogy működik. USB és wireless módban is. USB-ben picit állítgatni kell a windows (nekem win7 64bit) beállításait a hálózatokban, de rábírható a működésre. Wireless pedig csak kapcsolódás és simán megy is. Laptopom felismerte és egyből használta is a netet.
A CM szerintem tényleg jól eltalált. Ha kijön a végleges 2.2 és lesz CM rá, egyből teszem is fel. Csak gyorsabb lehet még -
klasszsrac
tag
válasz
manowarkill #3286 üzenetére
Sajnos olyan a milestone, hogy 10%-os léptékben tudja csak a töltöttséget jelezni. Ezt már több külföldi fórumon is olvastam. Ha a marketen keresel battery indicator programokat, azokban is írják, hogy %-ost nem tud a droid/milestone
Amúgy a CM szerintem is nagyon jó és stabil cuccos. Az alap 2.2.1-es GOT nálam is csak pár napig volt, mert kifeszített az akksi merülése miatt. De amióta rádobtam a CM6-ot minden rendben van. Pedig eléggé nyúzva van a készülék. Mellette 1000 Mhz-re van húzva SetCpu-val megsegítve
Nem melegszik és tényleg kellemesen gyors
-
klasszsrac
tag
válasz
Rickazoid #3247 üzenetére
Szinte éreztem, hogy valami banális dolog lesz
Én a beállítások közt kerestem a megoldást, miközben az app-ok közt kellett volna keresnem
Mindig is működött, csak épp nem jó helyen kerestem. Kipróbáltam, működik. Mindig tanul az ember.
Köszönöm mindenkinek a segítséget -
klasszsrac
tag
-
klasszsrac
tag
válasz
addamka #3243 üzenetére
Azt hiszem feladom
Engedélyezve van minden elérés, wifi, mobilnet. Használja is a telefon mindegyiket. Mikor rárakom a gépre, átállítom az USB-t Portal&Sync-re, jelzi is, hogy vagányul engedélyezhetem az usb tethering-et
De a Tethering menü alatt csak 2 menü pont van. Az USB, amit lelkesen be is jelölök, ill a Help. Persze az nem müködik
A win7 hálózati és megosztási központjában jelzi végül a hálózatot, de kicsit állítgatnom kellett, hogy végre felismerje. Az állítgatás olyan jól sikerült, hogy végül majdnem kizártam magam a saját otthoni wifi-ből
Valahogy mégis müködött az usb tethering, mert a teló leadta a hálózatot, de hot-spot-ként nem funkcionált -
klasszsrac
tag
válasz
Rickazoid #3241 üzenetére
Hogy sikerült beállítanod? Nekem is CM6 van fent, de nem ajánl fel semmilyen lehetőséget. USB-t engedélyezi, aztán semmi más lehetőség nincs, pedig még egy kék hot spot-os ikon is megjelenik
Pedig azt hittem, hogy erre a funkcióra soha nem lesz szükségem. Aztán a napokban egy barátom netbookján akartam használni. Hatalmas lelkesedéssel mentem, hogy majd megmutatom mit tudok....és csak küzdöttem a semmiért
-
klasszsrac
tag
Üdv!
Van valaki aki a 2.2.1-et használja és próbálta már a tethering-et? Mikor beszeretném állítani, csak az USB jelölő box van és a Help menü. Mikor rákerestem a beállításokra, a képernyőképeken több opció is van. Nekem olyanok nincsenek a menükben. Amúgy CM van fent a telón még. -
klasszsrac
tag
Üdvözlet a kedves milestone tulajoknak. Most készülök egy ilyen készüléket venni, használtan. Esetleg tudnátok segíteni, hogy mire érdemes figyelni a készülék megvételekor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest