- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Malarwen
csendes tag
Általában olyan 30-50mega szabad ramom van. Ha nagyon kell lehet belőle 70et is kicsikarni (supercharger script). A home screen mindig memóriában van tartva pedig, és golauncher nem túl memória kímélő.
Jó hogy linkelted az oldalt, régen nem néztem már, hogy van-e frissítés -
solanthugor
aktív tag
-
-
Phami
tag
Van 7.2? Le vagyok maradva...remélem végre sikerül a flash gondomat megoldanom valahogy, mert a szemem kettéáll már a gyári 2.2-től, de basszus véginéztem rajta egy 2 órás filmet 50% fényerővel és 56% hangerővel és bakker 30%-ot merült összesen az akksi. Valami hihetetlenül durva akksi ideje van, szóval tuti, hogy amikor az akksi időm romlott az valami rom móka lehetett és ugyanúgy megy a milestone overclock pl
-
Phami
tag
Hát sajnos nekem sem, így nuku
Vikunya
Közel ugyanaz, de mégsem. Sok dolgot kicserélt benne, de persze ott vannak a CM beállítások is! Nekem tetszett, jobb a memória kihasználása szerintem, mint a CM7-nek.psanta
Abszolút jó kérdés és a válasz igen. Adat SIm-el használhatod, megfelelő beállítások mellet Wi-Fi hotspotként vagy USB tethering-el
-
Phami
tag
Elméletben V2 1.9.2 a verziószám, de lényegtelen, nekem még mindig az 1%-os léptetés hiányzik belőle picit. Nem volt rossz a FroYo, de nem fogott meg úgy hűűű de nagyon
Esetleg nem tudod kimásolni nekem amit a terminálon letol a FroYoMod amikor átállított 1%-os léptetésre az akksit?
-
mrbig25
őstag
VM Heap: meghatározhatjuk, hogy egy éppen futó alkalmazás maximum mennyi memóriát foglalhat el.
Minél nagyobb értékre állítod, annál kevesebb lesz az alapesetben szabad memóriád - javítsatok ki ha tévedek.
Véleményem szerint a 48mb felesleges, mert ettől nem lesz gyorsabb...48mb vagy efölötti érték, akkor lenne jó, ha legalább 384mb ram lenne a készülékben (de inkább 512mb).
ROM verziótól függően 36-42Mb közötti érték az ideális. (esetleg 44mb) -
Kiki7809
csendes tag
-
Szerintem 2.3-as androiddal egyelőre sokkal több RAM nem lesz, bár ez függ a futó szervizektől is. Nekem Zeam launcherrel, 3 oldalas felülettel, 6-7 widgettel 40 mega alá ritkán megy, 60 mega fölé meg egyre többet. De úgy tűnik készülékfüggő is, sokaknak szívás a CM7.
Ha több RAM-ot akarsz, és nem feltétel a magyar nyelv, akkor CM6 vagy arra épülő ROM-ok a nyerőek inkább. -
tesopapa
aktív tag
http://www.mediafire.com/?jzzjmmrvwkz
Csak ezt tedd be az URL ablakba!
A számítógépen legyen. Ezt a file-t kell betallózni az RSD-be.
A linkelt CM7 rom az alapja a többi MOD-nak. HO!NO, Iceandfire...stb.
Nálam ez is jó. A HO!NO! jól ki van pucolva, beállítgatva, elvileg több RAM marad szabadon. Ha gondolod, tedd fel azt.
Az eljárás UA. A letöltött ZIP mehet az OpenRecovery\updates mappába. -
tesopapa
aktív tag
Megpróbálom!
http://www.mediafire.com/?jzzjmmrvwkz vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78.zip
http://androidiani-openrecovery.googlecode.com/files/OpenRecovery-3_3.zip
https://github.com/downloads/nadlabak/android/update-cm-7.0.0-RC3-0.08-11.03.16-Milestone-signed.zip (CM7 ROM)
http://android.d3xt3r01.tk/cyanogen/gapps/gapps-gb-20110307-signed.zip (google appsok)
A fentieket töltsd le.
1. Az OpenRecovery-3_3.zip-et bontsd ki és a tartalmát módosítás nélkül! másold az SD gyökerébe.
2. Az update-cm-7.0.0-RC3-0.08-11.03.16-Milestone-signed.zip-et és a gapps-gb-20110307-signed.zip-et kicsomagolás nélkül! másold az SD kártya OpenRecovery\updates mappájába.3. Telepítsd fel a Milestone USB drivereit és az RSD lite-ot.
4. Bontsd ki a vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78.zip-et.
5. Tedd bootloaderbe a telót D pad fel+On. RSD lite-tal flasheld be a kibontott vulnerable recovery SBF filet. Addig ne bántsd a gépet, amíg nem végez.
6. Ha kész újraindít + gomb és bekapcs együtt. Motorola recovery menüben apply update.zip. Elindul az androidiani recovery. Itt megcsinálod a 3 wipe-ot. Rámész az apply update-re. Kiválasztod először a ROM filet. Ha meg van utána a Google apps filet. Ha kész újra wipe-ok és reboot.
-
Rickazoid
addikt
Az OpenRecovery verziókban, például ebben van App2sd telepítési lehetőség, az "Eclair Modding Menu" alatti részben. A wiki oldala szerint először Split SDCard, utána Install App2SD, végül Install App2SD symlink edition.
A működése nem garantált, korábbi OR verziók alatt valahogy nem működött nálam, azóta persze voltak módosítások és javítások, én pedig egy jó ideje CM-et használok, ott erre nincs szükség. Próbáld meg, ha gondolod.
Annyit még hozzátennék, hogy ha minden igaz, akkor ezzel minden létező program a /data partícióról átkerül a microSD-re és később is minden oda fog települni. A garanciát nem tudom befolyásolja-e, a rendszerpartíciókon is végez egy-két apró módosítást, megváltoztatja pár fájl jogosultságát, amit a Factory Reset lehet nem állít vissza - erről talán más többet tud mondani. -
törölt tag
-
eami
veterán
Hali, gratulálok és üdv a csapatban
1) errefele nem szeretik a warezt, úgyhogy röviden: igen, meg lehet venni a mapot, akár csak magyarországot is.
2) igen, simán letudod majd tölteni, bár gyanítom hogy hamarabb flesheljük majd mint OTAn érzkezik.
3) én a gyári ébresztőt ajánlom. 3 időpontot is be tudsz állítani, csak előtte kell egy kernel csere (telus-ra lásd korábbi posztok) hogy időben keltsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest