- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Barátnőm telefonjának rossz szokásává vált, hogy a billentyűzeten gépelve megszűnnek világítani a gombok. Nappal ez nem is lenne probléma, de éjszaka elég vicces a használata. Elkezdi az írást és van amikor öt perc után, van amikor tíz perc után kikapcsol a világítás, majd pár perc múlva megint bekapcsol.
Mi lehet a probléma? Késő este már menne aludni a robot?
Előre is köszönöm a segítséget! -
trblaise
tag
petipetya: gondolkodtam én is rajta, szerintem megejtjük hamarosan.
eami: nem az enyém a telefon, tehát nem vagyok teljesen tisztába vele, hogy milyen programok vannak rajta. Azt viszont tudom, hogy program van rajta bőven. Lesz mit átnézni...Spare parts progival néztem, hogy mi használhatja, de arra sem írt ki semmi kirívót.
-
trblaise
tag
válasz
drzsoo1 #2550 üzenetére
A Quick Settings is rajta van a telefonon, a megvétel után rögtön rá lett rakva. A beállítások azok, amiket írtál. Előbb volt Android-os telefonom, mint neki, szóval tudtam segíteni, de ez számomra is rejtélyes.
Annyi a különbség, hogy a fényerő nem minimumon van, de mivel nem használja éjszaka, ennek nincs jelentősége. Tanácstalan vagyok...
Köszönöm a válaszodat! -
trblaise
tag
Sziasztok!
Barátnőm telefonja rászokott arra, hogy az éjszaka folyamán 7-8 óra alatt 40-50%-ot fogyaszt. Az a fura, hogy nem minden éjszaka csinálja. Wifi és 3G ki van kapcsolva. Kíváncsiságból felraktuk a Taskillert, hátha mutat valami okosat, de semmi használható (a voice dialler és az usb folyamatosan fut, nem lehet kilőni)
Valakinek ötlete?
Köszönöm a segítséget! -
trblaise
tag
válasz
Phoenix0523 #2312 üzenetére
Szerintem az a frissítés még nincs rajta a telefonon és nem is ajánlotta fel. Nem tudom mennyire "frissen" kaptuk meg a telefont.
Az viszont tényleg dícséretes lenne, ha a FroYo megoldaná ezt a problémát.
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Durván két hete vette barátnőm a telefonját és előjött két probléma:1. a telefon random módon újraindul. Volt amikor naponta többször is csinálta. Visszaolvastam a topikban és ugyebár több embernél előfodult ez a hiba. Valaki vitte már vissza ezzel a problémával? Csináltak vele bármit is a szervízben?
2. A galériába belépésnél a notification bar-on megjelenik az alábbi üzenet: Failed to read/write SD card. Angolul tudok, értem mit akar mondani, viszont a képeket meg lehet nézni, tehát nem értem minek írogatja ki nekem. Orvosolható valahogy ez az üzenet?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Star Trek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest