- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djcool
tag
Tisztelt Uraim!
Jópár hozzászólás átolvasása után sem teljesen tiszta a kép nekem...
Most akkor mi is az igazság?
A Service Rom nem töröl semmit telepités közben, vagy a sima 2.2 firmware?
Elég sok contact,sms, progi van már fennt,hogy elbukjam őket..
Tudom Appbrain+SMSBackup+szinkronizálás,de azért mint tudjuk,az ördög nem alszik.. -
djcool
tag
Egyébként-lehet,hogy triviális-de honnan tudhatom meg,hogy az én Milestone-om 855/vagy 854?
Az updater nem ír rá semmi -talán mert rootolt?És ha tényleg USA táblázat,akkor elnézést kérek mindenkitől
-nem akartam rémhírt terjeszteni,csak előtte pár perccel találtam én is...
-
djcool
tag
-
djcool
tag
válasz
#18379748 #5038 üzenetére
Kollégáét volt szerencsém "tapogatni"-kézbefogni...hát,azért nem olyan rossz az összkép!
Igaz,hogy műanyag és ennyi pénzért elvárhatnánk kicsit jobb alapanyagokat is,de véleményem szerint így is elég jól össze van rakva!Nekem bejött...masszívnak tűnik,nem recsegett-ropogott... -
djcool
tag
Most nézem előző hozzászólásom: HD2 kapcsán, NE fogja vissza magát,akinek van tapasztalata,hogy milyen NAND-ból futtatni az Androidot.
Köszi!
-
djcool
tag
Lassan előbb lesz "buherált" 2.3,mint hivatalos FroYo...
Visszajönnek a régi szép WinMo-s idők,amikor egy-egy problémára az XDA-Dev-s arcok hamarabb irtak megoldást,mint a gyáriak -
djcool
tag
Azért csodálkozom,hogy a megszűnt Motokeres dolgozók közül vki nem szivárogtatta ki "véletlenül" a nálik levő 2.2.1.Androidot.
Tisztelendő ez a hűség a munkahely felé...csak minket esz meg a fene a 2.2.1.gyári ROM utáni sóvárgásban...
Lassan én is elgondolkodom a váltáson...nagyon fog hiányozni a fizikai bill.,mert elég sok sms-t írok külföldön dolgozó páromnak,de a Motorola hozzáállása már az én béketűrésemet is próbára teszi.
Elöször majdnem X10-et vettem,de hála az égnek,nem az lett.Jó kütyü ez a Milestone,de vagy Desire HD vagy Samsung S lesz belőle...esetleg HD2,arra van már 2.3.3.is-ha minden igaz...tudom a HD2nek nem túl jó a grafikai chipje,de nem is Crysis2-öt akarok futtatni...csak Angry Birds-öt és Live Wallpapert...Ha vkinek esetleg van tapasztalat HD2 kapcsán,de fogja vissza magát, küldjön egy privátot!
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest