Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hat vak vezet vilagtalant
nekem jo ha ket hete van ilyen telom, es foleg azert van hogy tudjak kodolni ra (no meg napi szinten hasznalni telefonozasra...)
sztem a hw reszevel nem lesz gond, valoban massziv, fembol van a nagyja, a csuszka is eleg jonak tunik.
ami nekem hianyzik hogy nem talalok hozza jo tokot (ketsegtelen hogy a csuszka miatt nehez kitalalni neki), de az elegge zavar hogy nincs rajta egy kis luk vagy egyeb rogzitesi lehetoseg amibe egy akasztot lehetne fuzni.
ami meg hianyzik (es a sony-ikon ez eleg jol bejovos) hogy a 4 elolapi gomb itt nem valodi hw gomb. azaz csak egy kiegeszitese a tapinak. ezek igy nem is mukodnek lekapcsolt kepernyovel (nem lehet eleszteni veluk) meg ugye nincs nyomaspontjuk hiaba van rezgetes.2.1-1-et tudod rootolni. en meg azert nem rootoltam mert nagyon uj (gari), valoszinuleg ha par honap mulva is meg mukodik akkor megrootozom, plane ha addigra se jon ki a 2.2...
-
törölt tag
egy app par szaz k v nehany mega nem veszes, eleg sok felfer persze esszel kell nyomni ra. inkabb az a gond hogy a 2.2-ben mar benne van a memkarira valo telepites lehetosege mig a 2.1 ben nincs (mar megin a 2.2 hianya...)
persze ez csak nem rootolt alap keszulekre igaz (mint az enyim), ai meghekkeli annak mar van valamilyen szintu 2.2-ese es elvezheti ezeket a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest