- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spacer
aktív tag
A gyári 2.2-esre van valami rootolási lehetőség, hogy a motonav, és egyéb idegesítő szoftverektől megszabaduljak?
-
spacer
aktív tag
válasz
Rickazoid #5214 üzenetére
Nekem is gázos. Többször böngészés közben újraindul, többször nem tudtam felvenni a telefont, hiába húzogattam a képernyőt, egyszerűen nem reagált semmire, és ami a legidegesítőbb, hogy iszonyat lassú.
Miui-nál sms küldésnél nem adja be a címlistát bármit csináltam vele, net szintén szarakodott.
-
spacer
aktív tag
válasz
petipetya #4967 üzenetére
CM 6. akárhány, aztán pár napig próbáltam a 7.0-ást. 3.3-as open recovery és a szokásos full wipe, dalvik cache törlés megvolt.
Cyberpunk: Tényleg jó, de számomra túl kerek, kényelmetlen a fogása, és úgy éreztem mintha állandóan kiakarna esni a kezemből. Ráadásul túl nagy, és nem férne el kényelmesen a zsebemben...
-
spacer
aktív tag
válasz
petipetya #4963 üzenetére
Azért nekem a miui se működik tökéletesen. Ma befagyott úgy, hogy csak az akksi kivétel segített. SMS-nél csak a Frequently számokat látja, ezért felkellett pakolnom a handcent sms-t. Egyébként kinézetre tényleg nem rossz.
Kicsit off:
Kollégámnak Desire HD-je van, és elképesztő gyors böngészés közben az én telefonomhoz képest. Ráadásul a netet egyszer se dobta el, azalatt a 10 perc alatt amíg nyomogattam. Ez az én telefonommal ugyanarról a helyről, néha percenként szakadozik... -
spacer
aktív tag
Érdekes ez a d-link router-es dolog.
Gyári rommal feltudok csatlakozni. Cyanogen 6. akárhánynál nem csatlakozik, de a 7.0-akárhánnyal megy, és most a miui-val se hajlandó elindulni... -
spacer
aktív tag
Nekem nem talál frissítést.
És a carrier unkown.
A készülék gyári pannonos telefon...
-
-
spacer
aktív tag
Hmm a gps-t se tudom működésre bírni. Hiába van bekapcsolva, a progi azt mondja nincs bekapcsolva, és az ikonja se jelenik meg.
-
spacer
aktív tag
Én meguntam a várakozást, és feltettem az új cn módot.
Viszont egyből elakadtam a csengőhangoknál. Beállítok egyet, de hiába mindig visszaváltja az eredeti default csengőhangot. -
spacer
aktív tag
Nem tudom mi történt, de valamiért a Launcher pro nem működik.
Hiába töröltem, és installáltam újra, egyszerűen nem tudom elindítani azzal a felkiálltással, hogy a kért művelet nem hajtható végre. -
spacer
aktív tag
Feltettem egy teljes verziós motonavot, de fektetett helyzetben el van csúszva a kép. Melyik verzió jó a milestone-hoz?
A másik kérdésem, hogy hiába van rootolva a telefon, és nem tudom a milestone overlock-kal feljebb rakni a proci sebességét. (failed load module) -
spacer
aktív tag
MIért van az, hogy amikor recovery módba akarom tenni a készüléket, hiába nyomogatom egyszerre a kamera, és a power gombokat, mindig csak bebootol a gép, és nem jön elő semmilyen háromszög, felkiálltójellel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest