Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rickazoid
addikt
Milyen ROM-ot használsz? Nem lehet, hogy valahogy a microSD-re települt? Onnan elképzelhető, hogy nem fut. Egyéb esetben nem tudom mi lehet a baja.
Annyit még megpróbálhatsz, ha mégse lenne ilyen baja, hogy megpróbálod átmásolni a /data/app mappából a /system/app mappába (majd újraindítod), hátha úgy elindul. De ez csak egy tipp, illetve ebben az esetben nem lehet frissítéseket telepíteni hozzá, csak manuális ide-oda helyezgetés után. Vagy ehhez próbáld ki az Androidiani OpenRecovery-t, az tud ilyet, hogy /data helyről /system helyre másolni programokat és vissza, egyszerűbb és nem is lehet elrontani. Persze root nem árt hozzá. -
petipetya
nagyúr
- Húzd ki a qwertyt, nyomd le és tartsd úgy az x-et, majd kapcsold be a telefont. Miután felvillan, várj kb. 2 mp-et és engedd fel a gombokat. Ekkor előjön a háromszöges ábra.
- Ezután nyomd le és tartsd úgy a hangerő fel, majd nyomd be hozzá a kamera gombot is. Ekkor jön be a recovery.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest