Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • optikus

    senior tag

    válasz gretzky77 #3946 üzenetére

    nekem is 2.1u1 van rajta, alapban nekem se lenne gondom vele. csak van par hianyossag amibe mar az elso napon beleutkoztem (pl a kepernyos screen lock meg off), es persze van rajuk magyarazat de ez egy felhasznalo szamara eleg emesztehetetlen plane hogy ez egy olyan rendszer ami direkt mobilra lett kitalalva, akkor ezekre miert nem gondoltak? a palm is mobil rendszer es ott gondoltak egy csomo ilyenre. no persze egyszerubb, nem egy linux ragyurve egy mobilra (szoval itt mar santit a direkt mobilra tervezettseg mert vegul megis ott van alatta egy linux).
    masik hogy fejlesztoi szemmel lehet latni azt hogy a 2.2 tartalmaz egy csomo rendszerfunkciot amit a 2.1 nem. en ugyan meg csak ket hete szalltam be az androidba pont azert vartam hogy kiforrja mar magat valamennyire de meg igy is latszik hogy vannak javitani valok benne. el nem tudom kepzelni az 1.5/1.6 milyen szopatos lehetett az elejin :)
    persze volt vindozos mobilom, na attol sirva menekultem, az android szazszor jobb (iphonem nem volt, nem is lesz) de a palmos volt eddig a legszimpibb meg ha joval egyszerubb is volt (csak az meg meghalt).

    Buy books not gear.

Új hozzászólás Aktív témák