Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Nekem most lett tele a t.köm... Olvasom az xda-t és az egész photon és atrix topic ettől zeng hogy mi van? Most jön az, hogy mindenki: Én leváltom a telefonomat.. vagy samsung vagy nexus. Én úgy se fogok új telefont venni mert én se vagyok aranyból... Max ha egyszer eladom az atrixom és hozzácsapok egy kis pénzt akkor kijön valami... (de lehet akkor se)
Én most itt fogadom meg, ha nem változatnak a supporton a Moto megy a levesbe nálam.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 11 Pro max 64GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest