Új hozzászólás Aktív témák
-
MJ12
csendes tag
válasz
Matada2.3 #3292 üzenetére
Én felraktam, és nem tudok vele telefonálni, egyszerűen nem hozza be a pinkód bekérős részt, pedig egy csomó dolog tetszik benne, csak az akku lett szegényes, meg hogy a külsőre pakol mindent, bár be lehet állítani hogy ne oda tegye. Úgy néz ki visszarakom a jokersax-osat.
-
MJ12
csendes tag
CM7-en még sose ugrált az akkukijelző...
-
MJ12
csendes tag
Hali, felraktam a Nottachtrix-et a cm7 után, és lenne olyan kérdésem, hogy azt a jóféle energia-management widgetet amelyikre rá lehetett rakni a mobilnet hozzáférést, illetve 2g-3g váltás gombot is volt, nem lehet felrakni ide is olyat mert ez az 5 így karcsú(az alap amin 5 gomb van)
-
MJ12
csendes tag
Sehol se kapható ez a telefon...
Pedig most hívtam fel vagy 2 db olyat, aminek az oldalán kinn is volt még.
Bezzeg vagy 2 hete állt dögivel a raktáron... -
MJ12
csendes tag
Na úgy néz ki, ma tulaj leszek, bár még nem rendeltem meg
Van valakinek olyan érve, ami eltántoríthat e készülék megvásárlásától?
Köszönöm -
MJ12
csendes tag
Hamarosan én is venni fogok egyet, 75-85k körül van az ára, és iphone 4s-sel meg galaxy s2-vel mérik állandóan, akkor olyan rossz telefon nem lehet.
1x vetettem fel a fórumba kb egy hete, amire nem jött válasz, de azóta is atrixozás a téma az okostelefon topicban.
Az a kérdésem lenne, hogy DarkSide ROM-mal van valakinek tapasztalata, hogy milyen? Gyors-e, mert nekem eléggé tetszik a kinézete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest