- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Multipass #12395 üzenetére
(#12395) Multipass
Amúgy Szolgáltatós mind ( a tied Telenoros) SS (Singele SIM) Igén létezik hogy egy típusból van SS is meg DS is, olvasd és tanulmányozd a Téma Összefoglalót...
(#12398) Multipass
Igen van olyan a szolgáltatóknál, és egyes típusoknál, hogy van DS. és független, sőt SS is van független Ne háborogjál, ha nem vagy tisztába a dolgokkal akkor olvasd el a Téma Összefoglalót és választ fogsz rá kapni.
(#12397) Sanki
Azt kicsit hihetetlennek tartom, hogy a Telenor függetlenül árul egy készüléket persze lehetséges.
A Telekomnál a Honor 8 az DS és független ez biztos
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! MM-ben vennék P9 Lite-ot, láttam kiállítva, nagyon tettszik a kijelzője. Nem is találtam, ilyen 60k-s áron, más 5,2"-s FHD-s telefont. Érdeklődnék, hogy van-e valami probléma a telefonnal, amiről jó tudni. Nekem főleg az akadásmentes működés, (nem mókolnám), stabil GPS és a kijelző minősége a fontos. 3GB-os P9 Lite (2017)-et ajánlották, remélem azért a 2GB is elég alap feladatokra.
-
bubus66
nagyúr
válasz
bundaska #12388 üzenetére
(#12382) Multipass
Szia!
Mi a build száma?
Egyszerűen meg lehet állapítani, hány IMEI van?
(#12387) sepyi
Szia! Sok sikert a Honor 8-hoz 2 hónap múlva én is költőzők majd
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
sepyi
aktív tag
Szép Estét!
Nem sokat raboltam itt az időtöket és türelmeteket. Sok hasznos tanácsot kaptam, de átköltözöm a honor 8 topikba. Használjátok még sokáig megelégedettséggel a telefont.
-
peterson79
őstag
Sziasztok,
Ma kaptam meg a Tchibo-ról rendelt Bluetooth-os pulzusmérő-t, de egyelőre nem akarja párosítani az eszközt a P9 Lite-os telóm. Bluetooth bekapcs, ott van a listában, párosítás, de az nem sikerül.
Mit tudok ezzel kezdeni?
-
Multipass
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Huawei P9 Lite telóm, még a 2016-os változat. Elvben dual-sim-es, de hiába teszek be két sim-kártyát, mindig csak az elsőt látja. A kártyák külön-külön működnek, semmilyen hibaüzenetet nem küld a teló.
Ja és telenoros készülék. Mi lehet a gond?
-
siobio
csendes tag
Sziasztok. Telekomnál vásárolt független p9lite telora vissza lehet tenni a 6 os androidot?
-
csibe1
addikt
válasz
barrasz #12367 üzenetére
Én nem találtam ilyet, legalábbis a Honor8-ban.
Ezt a programot ajánlották: 3G watchdog
Nálam 11-én indul a számolás, ezt simán be lehet állítani; mutatja havi,heti,napi bontásban az adathasználatot+ a roamingot is.
A szolgáltató nem szokott sms-t küldeni ha már a 80%-át elhasználtad a keretednek? -
Gondolkodom rajt, hogy le kéne frissíteni a chrome-ot a telón, a jelenlegi verzió ami fent van: 54.0.2840.85
Szerintetek érdemes frissíteni, vagy nincs jelentősége? Alapból minden frissítés le van tiltva, így megoldható, hogy csak a chrome-ot frissítsem?
... -
KZP
őstag
-
noname626
csendes tag
Sziasztok! Segítségre volna szükségem. Adott egy sinle SIM-es készülék, ami egyik percről a másikra a következőt produkálja. Kikapcsolt és bekapcsolt állapotban egyaránt halványan pirosan világit az értesítési led. Természetesen töltőre teszem akkor azt jelzi élénkebb fénnyel világítva a töltést. Szerintetek mi lehet a gond? Köszönöm!
-
ben2004
csendes tag
-
ben2004
csendes tag
Felháborító már ez a Qrv@ Telenor, lassan év vége van, jön lassan az Android 8.0 , de nekünk még a 7.0 sincs sehol...
-
petya220
senior tag
Telenyomoros telefon --> frp lock, Bubus leírása alapján nem megy.. nincs "assistant" gomb... hogy tudnám feléleszteni?
-
Zoly75
aktív tag
Hali!
Alkalmazás zárolásánál meg lehet adni, hogy ujjlenyomatra oldja fel, és ne jelszóra?
-
dualcore
őstag
Nincs még valami megoldás arra a problémára, hogy hangjelzés van, de az álapotsoron csak a második feloldásra mutatja az email, smst, stb?
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Engem ért a megtiszteltetés, hogy az ismerősöm P9 Lite telóját rollbackelhetem
Honor 8 tulaj révén nem 0-a tudással vagyok itt, de nem is szeretnék neki menni mint valami bulldozer.
Ez egy single SIM telefon (tesztelve), és Vodafone függő, jelenlegi legfrissebb Nougattal. Erre szeretnénk vissza tenni valahogy a Marshmallow-t.
Elolvastam a leírásokat, ne haragudjatok, ha elkerülte a figyelmemet, de ha jól értem, nem lehet rá vissza varázsolni az MM Vodás verzióját?Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
snakebait
senior tag
Szerintetek ha egy telepített téma ikonjai a saját témáknál a testreszabásnál a választható ikonoknál nem jelenik meg az miért van? Eddig minden feltelepített téma ikonjai külön is alkalmazható volt más témákhoz,ez most nem
-
Toby0501
csendes tag
válasz
sebijani1982 #12337 üzenetére
Azt nem használom, de azért megnéztem, nem találtam ilyesmit. Az jutott eszembe, hogy mostanában többször is volt traffipax a környéken, nem lehet, hogy azt jelezte valami?
-
ORCA58
addikt
válasz
#22718208 #12333 üzenetére
Nekem egy régebbi nokia autóstöltőm van, valamivel 500mA felett tud tölteni, de a Navi + zene mellet szép lassan töltöget. Szerintem direkt előnyös is az alacsony töltőáram, mert semmi melegedés sem tapasztalható, így tokban sem volt semmi problémám vele hosszú úton, nagy melegben sem.
-
Toby0501
csendes tag
-
-
bmt50
senior tag
-
törölt tag
Szerintetek egy USB kimenetes (input: 12V/24V & output 5V/500mA) e-cigi autós töltövel lehet tölteni a telefont?
-
snakebait
senior tag
Sziasztok! Valaki változtatott már betűtipust? Ha igen,árulja már el légyszi hogyan. Ugyan is a neten talált válaszok egyike sem működik. A legegyszerűbbtől,ami betűtipus letöltése,átnevezés majd hwthemes mappába másolástól kezdve,áruházból különféle programok ( mint iFont) meg hasonlók telepítgetésével,de sosem állítódik be másik betűtipus. Mit,hogyan csináljak? Az csesz fel,hogy asszony P8 lite-ján tud betűket cserélni. Igaz neki emui 4 van,nekem meg 5. Ez számít?
-
balgab84
aktív tag
Telenorosok mikor kapjak meg 7.0-at????
-
NoMagix
addikt
válasz
ANDROID??? #12319 üzenetére
Köszönöm!
Gondoltam, hogy nem egyszerű erre válaszolni!
A P70-sem aránylag erős, mégsem veszem mindig észre a jelzést!
Redmi 4X-nek sokkal gyengébb a motorja!
Valami olyasmit keresek ami legalább a P70 szintjét tudja rezgésben! -
-
NoMagix
addikt
Üdv mindenkinek!
Milyen erősségű a rezgés?
Oldazsebes nadrágban érezhető? -
MK VII
veterán
válasz
Kyler92 #12315 üzenetére
Annyi biztos, hogy a szervizben a 3GB-os modellnek az alaplap cseréje 65 ezer forintba került úgy 1-2 hónapja.
A 2GB-os alaplapcsere saccra úgy 45-50 ezer forint körül lehet ami még drágább is lehet, ha a szerviz mást is hibásnak talál, tehát mondjuk az akkut is cseréli meg mondjuk részegységeket, hangszóró vagy ilyesmi.. Szerintem vess rá keresztet és vegyél használtan egy másikat, ha nagyon ragaszkodsz ehhez a modellhez. Olcsóbban kijössz. Egyáltalán nem éri meg ezekben a telefonokban alaplapot cseréltetni.
Esetleg, ha Ebay-en találsz olcsón vagy egy kijelzőhibásat megveszel aztán átteszed az alaplapot. Persze ezek is lutrik, mert nem tudhatod, hogy az alaplap nem sérült e bennük.. -
bmt50
senior tag
válasz
Kyler92 #12315 üzenetére
Szia,
Először is hagyd a telefont magától kiszáradni (min. 3-4 nap, szobahőmérsékleten). Ha ekkor nem kapcsol be/töltésre nem indul meg, akkor zárlat keletkezett, ami hazavágta a telót. A beázást a telefonban és az akkumulátoron lévő lakmusz csíkok jelezni fogják a szervízesnek. Hallottam már ilyeneket, hogy mégis ingyen megcsinálták, de nem ez a jellemző. -
Kyler92
újonc
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy sikerült megfürdetnem a telefonom medencében, minek következtében tönkrement
. Valószínűleg az alaplap is komolyan sérült. Nem tudjátok lehet valahol csak alaplapot venni a telefonhoz? Ha hülyeséget kérdezek előre is bocsi, annyira nem értek hozzá. Köszi előre is
-
petati94
tag
válasz
goblin1983 #12307 üzenetére
Az, az adatmegtakarító jele.
-
OldMike
őstag
Üdv!
GMail-t használok, és időnként gondot okoz egy-egy üzenet elolvasása a meglehetősen halvány (szürke) betűszín miatt. Egy nemrég kapott levél már szinte olvashatatlan volt:
Megjegyzem hogy a képernyőkép kicsit csal, mert a kijelzőn nem látszott ennyire. Van-e valamilyen állítási lehetőség (GMail-ben, telefonban) a láthatóság javítására. Amúgy a telefon egyéb helyein (pl. menük) is jellemzőek ezek a szürke betűszínek. A számítógépen tökéletesen olvasható a fenti email, de ugye ott vannak állítási lehetőségek.
-
-
snooze
veterán
válasz
goblin1983 #12307 üzenetére
Szerintem,hogy a mobiladat be van kapcsolva,de viszont nincs elöfizetésed rá..de ez csak egy tipp..
-
bmt50
senior tag
válasz
Muerte68 #12305 üzenetére
Viszont a kockázat is a GSM-boltosé. Én 4 tokot vetettem ki a vitrinből/bontattam fel, és próbáltam ki a telefonomon, mire döntöttem.. persze fintorogva le is léphettem volna, aztán neten rendelem, de ismertem a boltost. Amúgy ki sem bontotta volna nekem, főleg ennyit nem.
-
goblin1983
tag
-
satee76
aktív tag
válasz
bubus66 #12301 üzenetére
Szivesen küldenék neked fényképet arról hogy ez a "remek" tok, hogy néz ki kb 2 hónap használat után. Nekem pirosba van, és hulladék. A műanyag merevítés (szines) az élek mentén kopik, a tok olyan szoros, hogy sokszor nem tudja megkülönböztetni a telefon, hogy melyik gombot akarod megnyomni. A jack dugó fedője miatt pedig alig lehet a fülhallgatót a telefonba beleerőszakolni. Jól néz ki, de nagyon nem ehhez a telóhoz való
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest