Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Miért ezt kellene letöltenem, ha DS a telefon ???? "Letöltöd a P9 Lite VNS-L21C432B131 SS firmwaret"
Édes jó istenem a többit inkább nem írom...
Talán kellene egy kicsit gondolkodni, mivel a DS a telefonod akkor értelem szerűen az oeminfo cserénél a DS oeminfo és a B130 kell... És a Toolkit tartalmazza mind kettőt......
(#10897) ufonauta
Felteheted, nyugodtam (az olyan 300Mb körüli) ez elég érdekes dolog.
Oké rendben...
(#10898) Stylerr
Csak ajánlott...nem kötelező......
-
Stylerr
addikt
Feltelepítettem a 7.0-t, meg az utána érkező frissítést. FR-t nem adtam neki, így is tökéletesen működik.

-
bubus66
nagyúr
válasz
ufonauta
üzenetére
(#10893) ufonauta
Nem 3 gombossal kell telepítened
Nem mind kettő kell hozzá a számos mappával melyiket szedted le?A Beállítások ikonál kell lenni egy piros alapon egy fehér számnak (ha nem törölted a HwOuc mappából) Ha törölted töltsd le még egyszer, és telepíti saját magát
(#10891) eladogeppc
Értem én hogy annyira kened vágod ezt a telefont, és ennek én örülök is, de ha a nagy arc inkább segítene, annak jobban örülnék, még honorálnám is. Nem hülye vagyok, csak a leírásod például ott zavaros, ahogy az Oeminfo-t visszarakod.Tényleg zavaros nem kell honorálni semmit sem old meg mert a nagy arc nem fog segíteni, pont ezért a dumáért....... Általában nem így szoktak segítséget kérni....
Nem mondta senki, hogy hülye vagy a leírást meg értelmezni kell eddig mindenki meg tudta csinálni, az alapján...
Pont erről lett beszélve az OFF topikba nem is olyan régen
-
keszo
őstag
Segítenének,azt írja a telóm hogy nincs elég hely. Hol lehet megnézni hogy mennyi szabad hely van a készüléken?
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok!
Páromnak van egy ilyen telefonja, felment a 7es most az előbb és kéri a pin kódot amit eddig nem kért, azt beírjuk és nem csinál semmit, nincs olyan lehetőség, hogy tovább vagy oké, csak törlés és segélyhívás.
Jelenleg nem tudjuk használni a telefont mert a rohadt pin kérés után nem enged be sehova, csak írja hogy 10 meg 30 perc után próbáljuk újra. De hiába próbáljuk nem fogadja el a pint.
Valami ötlet lenne????Üdv.
Szabolcs -
ufonauta
aktív tag
válasz
bubus66
üzenetére
Letöltöttem és kimentettem SD-re de két fájl van benne egy update.zip 1,24 GB és egy update_data_full_VNS-L21_hw_eu.zip 716 MB
Gondolom a háromgombos telepítéshez a sima update.zip-ből csak az update.app-ot kell a dloadba másolni az SD-re. Jól gondolom? Mert több fájl van a zipben.
-
eladogeppc
veterán
válasz
bubus66
üzenetére
Én segítséget kértem, nem háborogtam. Megírtam, hogy mit töltöttem le.
Nem telepítettem SS-ROM-ot.
DUAL SIM:
VNS-L21C432B120 EMUI 4.1
VNS-L21C432B130EMUI 4.1
VNS-L21C432B150EMUI 4.1.1
VNS-L21C432B160 EMUI 4.1.1
VNS-L21C432B170 EMUI 4.1.1Elírtam, nem B371, hanem B370 ment fel rá. A rollback package meg ez: C900B300 NEU Hungarian
A képen amit linkeltem, B160-at látsz 2 IMEI-vel.Bootloader nyitva. Értem én hogy annyira kened vágod ezt a telefont, és ennek én örülök is, de ha a nagy arc inkább segítene, annak jobban örülnék, még honorálnám is. Nem hülye vagyok, csak a leírásod például ott zavaros, ahogy az Oeminfo-t visszarakod.
Miért ezt kellene letöltenem, ha DS a telefon ???? "Letöltöd a P9 Lite VNS-L21C432B131 SS firmwaret"
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
DS=B370 Akkor nem kell háborogni, amit én már sejtettem, hogy user hiba DS-re feltenni SS Rom-ot és utána még csodálkozni, azt nem kellene...
Így aki ezt a szoftvert valaha is használta, az így járt.
Senki nem fog így járni mert előtte el olvassa a dolgokat..B160 fent. Ha innen frissítem, akkor megint test-keys lesz belőle szerintem.
Gyáva népnek nincs hazája mondja a közmondás. Igen az lehet, ha megint nem a meg felelő RollBacket tettél fel..
Azt mondom, hogy akkor csinálj valamit. ha tudod is mit csinálsz ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor inkább hagyjad..... Jelzett az OTA? Mert ha nem akkor megint test_keyes lesz.. főleg az XDA-s sz....tól....
Egyébként most néztem meg XDA-n, hogy a Firmware Finder csinálja ezt, ami logikus, hiszen egy "Beta" vagy "Test" fázisú ROM-ot rak fel.
Ja azt nem írták a nagy XDA-n, hogy ez nem az FF hibája, hanem user hiba...... Nem az XDA-ra és aFF-re kell fogni, mivel te hibáztál egy DS-r fel tettél egy SS-ra való ROM-ot és még várod a csodát???
Te mindent jól csináltál????
-
robi64
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Totál nincs igazazd,te vagy a hibás.
Hogy tetted fel DUAL-ra SINGLE simes ROM-ot,ezért lett C900 Global.
Utánna csak is bajok kehettek. -
98bja
senior tag
Na felment.. eddig nagyon kellemes a használata, ramból átlagosan 1,1GB szabad. 5-6 app között simán tudok váltogatni újratöltés nélkül.
-
sonye
senior tag
Juppijé! Végre megérkezett az OTA frissítés.
Megérte várni 😃Eddig csak annyi, hogy újabb a stílus és talán kicsit jobb a memóriakezelés is.
-
ProEvoFan
nagyúr
Meglepődtem, mikor megjött az android 7es frissítése...mintha másik új telefont fognék a kezembe

Köszi Huawei
-
eladogeppc
veterán
válasz
petya220
üzenetére
Szia !
Petya220:
Leírom hogy futottam bele ebbe:
- B160-al vettem a telefont.Frissítés nem volt, ezért Firmware Finderrel lett felrakva szépen sorjában ahogy le volt írva
Így lett B371Nem tetszett a kamera indítás, ezért ment rá a RollBack ( C900B300NEU )
Innen Huawei oldaláról a B160 vissza. Simán felment.Ma olvastam, hogy van frissítés, ezért rányomtam. És innentől már az új letöltött firmware óta lett test-keys.
Egyébként most néztem meg XDA-n, hogy a Firmware Finder csinálja ezt, ami logikus, hiszen egy "Beta" vagy "Test" fázisú ROM-ot rak fel.
Így aki ezt a szoftvert valaha is használta, az így járt.

B160 fent. Ha innen frissítem, akkor megint test-keys lesz belőle szerintem.
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
De Te a rollback-ot tetted fel
ami csak egy oeminfo, és semmi más.. tessék visszarakni az eredeti b160/b161-et, és onnan frissíts -
Hubzsi
tag
Sziasztok! A nagy hetes frissítés után nektek megy a hisuite? Mert nekem nem akar hozzá csatlakozni, pedig a gèp látja rendesen a telefont!
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
A rollback miatt van ez.
ha nem ment volna fel rá, akkor nem is tudnál rollback-elni -
eladogeppc
veterán
válasz
bubus66
üzenetére
Szia Bubus66 !
Én lehet hogy rosszul látom, de ezt töltöttem le:
"HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L21, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
VNS-L21, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian
2017-2-469.88 MB
"És erre ment fel ez:
"HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L21, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B160, NEU)
VNS-L21, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B160, NEU2017-2-4 1.60 GB
"Innen töltöttem le: http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm
Ha jól olvasom, akkor nem töltöttem le hülyeséget !?

-
98bja
senior tag
Ha a bootloader nyitva van felmegy az ota?
-
törölt tag
Szerintetek majd a 8-as droidot megkapják a lite verziók?
-
98bja
senior tag
Sziasztok, tud itt segíteni valaki? TWRP-t kellene eltüntetni meg a bootloadert visszazárni, hogy felmenjen a frissítés.
-
kutyesz71
tag
Sziasztok
Érdeklődnék hogy a 7 es droidban van lehetőség okostokot beállítani? Mert a 6 ban nem találtam aktíválási lehetőséget. Asszony pajt@s lite-ja kapott egy tokot de így semmit nem ér. -
bubus66
nagyúr
-
ORCA58
addikt
válasz
OldMike
üzenetére
Az adatforgalom kezdőnapján állíts be az értéket, akkor onnan fogja nézni. A 7-esből kikerült az a menüpont.
A témáknál nézz körül, biztos megtalálod. Telepítsd, és meg lesz a háttered.Cunaja
Már csak a kíváncsiság is hajt. Most sem csinálok FR-t, mint korábban a béta telepítése után sem tettem. Nekem még nem okozott gondot a hiánya. Majd kiderül most mi lesz. -
Cunaja
addikt
Aki Android főverziót vált, érdemes FR-t(Factory Reset)nyomni, a gondok elkerülése végett.
Elég ha valami progi nem szereti a másik főverziót és már gondok is vannak.
Utána jönnek a panaszok, hogy ez nem megy, az nem megy.
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Nálam is most történt meg a B370/380 frissítés. Nálam a 6-on be volt állítva a fordulónap beállítási lehetőség (a QuickShortcutMaker-rel csináltam). Ennek az ikonja megmaradt, de ha rákattintok, akkor csak a normál Beállítások menü jön be, ahol megnézhetem a mobiladat-használatot, de csak elsejétől kezdve.
Megpróbáltam újra létrehozni a QuickShortcutMaker-rel, de akkor is ugyanez a helyzet. Elképzelhető hogy ezt már többet nem lehet beállítani?
Más, nem annyira fontos. A 6-on volt egy szép barna háttérképem (gyári), aranyszínű ikonokkal, de ezt már nem találom, sem a telefonon, sem pedig online.
Köszönöm
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ha mákod van akkor meg kell próbálni a RollBack és a B160-at vissza tenni ha nem akkor oeminfo csere...
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
És az minek kellett neked, ha nem volt fenn a 7.0.
Pedig az se hibás mert én meg csináltam az enyémet, a B161-hez való RollBackel, és a B161-es ROM-al..
Olvassátok el és figyeljetek!!!!
Megkérek mindenkit, hogy ha valaki vissza akar állni akkor figyelmesen csinálja és a telefonjának megfelelő build számú RollBacket töltes le.
Azért mert L01-írak azért ez még az L21 SS-hez való és a build is L21 lesz.
SS
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L01, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU) Csak ezt lehet, telepíteni a roolback után..DS
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L21, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L21, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B160, NEU)Senki nem próbálja meg a 6.0-re feltelepíteni mert bootloop lesz a vége
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Igen a test-keyesnél elő fordulhat, hogy kuka... És jelezte is neked???
Azért nem találtad a frissítés menüt, mivel a test_keyesbe nincs Frissítés, nincsenek témák stb...
Miért a tied Dual SIM-es?
Ami a Magyar Huawei oldalán van fent az a L01 SS ROM B161 és ha Hozzávaló RollBack
Vagy a DS L21-es ROM B160 és a hozzávaló RollBack
(#10851) petya220
Nem az update volt a hibás, ha az a hibás nem is települ. test:keyes akkor lesz, ha nem a megfelelő build számú ROM-t teszed rá.. Ha az update.zip a hibás akkor másnak is gond lett volna...
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
az hibás update volt.. Szóval nem csodálom, hogy arra nem ment fel

jó, hogy nem tégla -
eladogeppc
veterán
Az jelent valamit, hogy test-key-es volt ?!? És arra frissítettem ?

Build: NRD90M test-keys -
eladogeppc
veterán
Ismét sziasztok !
Végül nem tudom mi lelte a kis lelkét, mert az Update felment, LowLevelReset Failed.
Piros betű hegyek, Wipe Data-error.Mi lelte ezt ? B160-on voltam, onnan simán települt OTA a 370

-
Sonja
nagyúr
válasz
robi64
üzenetére
Nem az volta a baj, de rájöttem.
A probléma az volt, hogy eddig az android 6-on egy programot használtam a telefon lezárására (Lock Screen Widget). Rájöttem, hogy ha ezzel zárom le, utána nem elég az újjlenyomattal bekapcsolni, mert akkor kéri a kódot. Viszont most már van képernyőzár minialkalmazás, így azzal lezárva, elég csak az újjlenyomat, nem kér kódot.

Eddig jól működik a rendszer, nekem gyorsabb (nem, nem placebo).
Egyébként több memória marad mindig üresen (1GB felett). Eddig 800-900MB között volt. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Próbából felraktam a 160-ra a 370-eset, de eltűnt a frissítés lehetősége.
A beállításokon ott a kis 1-es jel, de a frissítő se a főképernyőn, se a Beállítások között nincsen.
Merre lett ????Köszi !
-
-
ORCA58
addikt
Felment a B371 majd a B381 a Béta Nugatra. Szokásomhoz híven most sem csinálok FR-t, kíváncsi vagyok az eredményre.
Örömmel tapasztalom, hogy ott a minialkalmazások közt a képernyőzár ikon. Szeretném elhinni, hogy azért, mert a Béta tesztbe ezt külön kértem! De mindegy , a lényeg, hogy van.
Más tapasztalat még nincs.
A HwOUC mappákat lementettem. -
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
(#10833) eladogeppc
Abban hogy erre van garancia FF mokoltra meg nincs....
(#10834) laskr99
Az 5.0=> 5.1 nem fő verzió váltás csak verzió a kettő nem egy és ugyan az.....
-
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Most mindenki örül ennek a frissítés özönnek, de a kérdés az igazából, hogy miben különbözik a most hivatalosan kiengedett frissítés csomag a korábban kézzel felrakható változatoktól ????

-
-
Anyámnak Telenoros a telója ami single sim. Ha full otát lekérem akkor minden adat veszik?(nem szeretne semmit veszíteni). Már ha megjött neki.
-
Sonja
nagyúr
Megvan minden, mindent vissza is állítottam.
1,94GiB volt nekem is a frissítés + a B380, de arra nem emlékszem, hogy mennyi volt. 
Lenne egy kérdésem. Eddig az újjammal élesztettem fel, és bejött egyből a "főmenű". Most viszont az azonosítás után még kódot is kér, és csak utána jön a "főmenű".
Ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
Én nem tudtam. 
-
robi64
aktív tag
Hála az ...hogy meg van.

Kik frissitenek B370/B371-ről B380/B381-re kérjétek le a FULL ROM-ot,ne csak azt a 310 Mb.
Beállitások/Rendserfrissités/3 pontos menű (fent a jobb sarokban) majd válaszd a Legfrissebb teljes csomag letöltését.
Minden frissités után csináljatok FR-t,ne kelljen utánna (nagyon is ajánlom).
Nekem már majd 2-hon. fent van az OTA B381 (Serbija) és tökéletesen működik.

Gratulálok a HU kolegáknak.

-
Sonja
nagyúr
Felment a B370, majd a B380-as frissítés is. Utána mit is célszerű használni?
Milyen visszaállítás/reset és hol is van?
Elvileg előtte lementettem mindent az SD kártyára (is). 
-
K e n y a
tag
Üdv!
Nekem a B371 - 1.94Gb-os frissítés jött. (Telekom - független)
-
Tommy-1998
tag
VNS-L21C432B170-re is megérkezett. Érdemes frissíteni?
-
evo87
őstag
Urak!
FYI: Nekem a bétatesztes szoftra megjött a B370 OTA.
-
S7 mellett lett egy P9 lite 6os droiddal, EMUI rendszerem még nem volt
Van arra mód, hogy pl a viber értesítés ne egy 3 mm-es " fényképp pötty" legyen a bal felső sarokban, hanem mint a samsungnál középre kitegyen egy "csíkót" normál jól látható módon ? -
bmt50
senior tag
https://www.telenor.hu/hipernet-guru/blog/okosito/szoftverfrissites-folyamata
https://m.mobilarena.hu/teszt/a_2016-os_hatalmas_kamerateszt/bevezeto_latoszogek.html
-
törölt tag
válasz
313313
üzenetére
Mi is első generációssal próbálkoztunk. Nagy nehezen sikerült, de mivel az eszköz a németektől van, így az alap nyelv a német és nem tudjuk megváltoztatni.

Van olyan gear fithez hasonló eszköz, ami nagyjából ugyanazokat a funkciókat tudja, és a tutira működik magyar nyelven, akkor is ha nem itthon veszem meg?
A teló szoftvereiben sajnos nem volt nyelvbeállítási lehetőség. -
313313
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként több memória marad mindig üresen (1GB felett). Eddig 800-900MB között volt."

Szvsz nem.

![[link] [link]](http://i4.imageban.ru/out/2017/06/12/ba0511e3412b6fe9634827bdcc36d4f2.png)
).

Én nem tudtam.