Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Szeretném frissíteni a messengert, mert egy csomó emotikon nem jelenik meg, csak üres kocka. Jelenleg egy régebbi, 60-as verzió van fent. Melyiket ajánlanátok, amivel nincs gond, rendesen működik, megjeleníti az összes emotikont?
-
adp
őstag
nektek nem lassúlt mostanában a telefonotok? nekem dec. óta van meg, de érezhetően lassabban reagál. főleg alkalmazásokból való lépkedések közben, nekem a régebbi 2016 van, 2 gigás verzió
-
hefike
tag
Tudja valaki ,hogy az akkura is jár a garancia?egy óra alatt 50%-ot képes merűlni,úgy,hogy nem is nyomkodom,csak az internetrádió szól...sztem meghalódott az akksi.köszi.
-
bubus66
nagyúr
Sajnos a Huawei megszüntette a BL nyitás lehetőségét.
Cunaja mestertől kaptam.
华为已经停止开放解锁通道了,下次 OTA 更新时对所有设备删除解锁必须的模块
Google fordítás: A Huawei megállította a feloldócsatorna megnyitását, a következő alkalommal, amikor az OTA frissítést eltávolítja, minden eszközre eltávolítja az összes szükséges modult.
-
Helló!
Mióta át lettek állítva a beszélt dolgok, megszűntek az afféle értesítések. Viszont!
Jönnek mások, például a youtube értesítget ilyen és olyan videókról. Aztán tegnap este értesített, hogy frissítette a facebook alkalmazást. A vicc ebben az, hogy a play áruházban úgy van beállítva, hogy ne frissítsen automatikusan alkalmazásokat.
Nem egészen értem, hogy akkor mégis miért frissítget nekem magától. -
ricsi1224
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek jött már 396/397-es build? Mert FF-el nekem azt írja, hogy nem adták ki, de mintha valaki írta volna, hogy neki már jött. Valamint egy érdekesség. A 398/399-es build jóval nagyobb (majdnem 2 GB), mint a 396/397-es, ami csak 1,6 GB. Lehet, hogy abban lesz a kamera javítás, és azért nem is adták még ki a 396-ot?
Köszi a választ előre is! -
törölt tag
Olyat lehet valahogyan eszközölni ,hogy factory reset után automatikusan vissza települjenek a használt appok és ugyanúgy legyenek mappába szedve az ikonok mint előtte?
-
JKiNG
tag
válasz
robi64
üzenetére
Az a fura, hogy hiába B160as van fenn, nincs két sim opció és imei is egy van. Aminek az MM -> N van a leírásában és B370-es(Fullota-mf-pv 81340) az nem approved. Ha azt telepítem akkor nem lesz frissíthető? Mi történik ha 371et telepítek?(csak mert abból approved a nougazos)
Ui.:Lehetséges hogy valami gebasz folytán az ss oeminfo-ra 160as ds firmwaret telepítettem?
-
JKiNG
tag
Hali! Telenoros telón megcsináltam az oeminfo cserét és B160 lett rajta... Már a frissítője nem talál további frissítést. FF-re sorban kell az engedélyezett frissítést telepíteni vagy a full ota mehet egyből a legújabb approved? B395? Köszi
-
robi64
aktív tag
Az új FF-nél a ROM telepítése az IMEI ellenőrzés-el vagy nélküle bele lett integrálva a szolgáltatásba.
Ugy hogy vagy lehet,vagy nem. -
golyós
addikt
Sziasztok!
Feleségemnek ilyen telója van, de tavaly áprilisi az utolsó frissítés, B381 a rom verzió.
FF talál frissebbet, ha minden igaz a B395 az utolsó ami jóváhagyot. Ezt is Proxyval kell feltenni, nincs változás..? -
OldMike
őstag
-
robi64
aktív tag
válasz
OldMike
üzenetére
Ezt írja a logban:
Ez a frissítés új osztott képernyő gombot ad a WhatsApp üzenet szalagcímekhez. Lehetővé teszi az osztott képernyő módba lépést egyetlen érintéssel, anélkül, hogy el kellene hagyja a teljes képernyős videót.
[Újdonságok]
Új osztott képernyő funkció. Gyorsan feloszthatja a képernyőt a WhatsApp üzenetek ellenőrzéséhez az osztott képernyő gombbal videók nézése közben.
Új Nemrég töröltek album a Galériában, ahol megmaradnak a törölt fotók és videók 30 napig. A véletlenül törölt fotók és videók így egyetlen érintéssel visszaállíthatók.
Biztonsági eljárást vezet be, amely háromnaponta kéri a zárképernyő jelszavának megadását – így segít megjegyezni azt.
[Optimalizációk]
Optimalizált Kamera teljesítmény a gyorsabb fotózáshoz és gördülékenyebb általános élményhez.
2018 márciusában kiadott Google biztonsági javítások integrálva a jobb rendszerbiztonsághoz -
Rimuru
veterán
Sziasztok
Ismerős megkért hogy rendeljek matt fóliát, van valami ajánlott darab? (Főleg aliról rendelték)
-
robi64
aktív tag
A következő B396/B397 frissités EMUI 5.0.2 ,úgy látszik maradunk 5.0-án.

ro.build.version.emui=EmotionUI_5.0.2 -
robi64
aktív tag
Dimebag88 fórumtárs kérésére a gyári témák edgesitve.

BlackLabel Edge,Modern Edge. -
robi64
aktív tag
Edge Mix téma.

-
brickm
őstag
Sziasztok! SOS
Nincs valakinek, vagy nem tudna egy működő üres rendszerről(mindegy hanyas) cisnálni egy twrp backupot?
Sajnos nagyon kilátástalanul téglázódott a telóm és se a gyárira nem tudom visszaflashelni, se twrp-s romot nem tudok rátenni. Most egy backup után kajtatok sajna nem sok sikerrel.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Ezt az agresszív memória kezelést csak nem hivatalosan lehet kiütni? (rootolással, custom firmwarrel)?

-
Dimebag88
aktív tag
Sziasztok.FirmwareFinderen kint van a B398 akkor a B396-ot miért nem engedi feltenni?

-
szemesi69
addikt
válasz
meatball77
üzenetére
Szia! Ha nem akarsz mókolni, beviheted a szervizbe, majd ők frissítik. Van rá újabb.
-
meatball77
csendes tag
Sziasztok. Segítsetek légyszi. Nekem emag-os a telcsi. B380 van rajta. Várható még hogy nekem is jön frissítés? Semmi mókólás nem volt rajta, és nem is nagyon szeretném. Köszi és Boldog nyulat mindenkinek.
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Felesegemnek van egy 2017-es P9 Lite fuggetlen. A legutolso hivatalosan kijott OTA sw-el. Panaszkodik, h lassu, lassan nyitja meg a FB-ot, kamerat pl. Sem jatek sem tul sok app nincs ra. Mar volt FR, meg csinaltam mar azt az optimalizaciot is, de nem sok simerrel. Mit lehet erdemes meg negprobalnom? Koszi!
-
válasz
szkaroly
üzenetére
Köszi!

Azt hiszem max marad az első lépés, mert a többit amit leírtál már átjártam. A gyorsítótár talán 68 mega volt, az annyi mint halottnak a csók. A gyári alkalmazások közül tudtam párat törölni, mint a twitter, valami lengyel térképes alkalmazás meg ilyenek. A médiafájlok közül is fel lett szabadítva valami hely, de az sem volt több 50 megánál, mert nem volt rajta sok kép. És kb. ennyi.
Mindegy, legközelebb már 64 gigás telefon lesz véve a tesómnak és arra minden ráfér majd. De szerintem nem Huawei lesz. -
szemesi69
addikt
Az alma hálaisten ki maradt az életemből, volt a kezembe, nem tetszett

Az android is egyszerű, ha otán jön, mert nem kell gépre dugni, csak letölti wifin és telepíti
Viszont eddig csak huaweinél tapasztaltam pár típusnál, hogy bizonyos buildek beragadnak, nem akarnak otán frissülni, na ilyenkor jön a mókásabb dolog 
-
szkaroly
senior tag
válasz
Hopkins95
üzenetére
Következőket teheted:
1. újrarakod kompletten
2. megnézed az alkalmazásoknál nem foglal-e túl sok helyet valamelyik (nekem a Spotify elég szépen fel tudja hízlalni magát)
3.Telefonkezelő----Lemezoptimalizálás tudja törölni a gyorsítótárt, stb.(nem mindegyik appnál lásd 2.pont)
4.Ha frissítettél Android 7-re akkor lehet hogy az is hagyott felesleges dolgokat. Feljebb már valaki leírta hol lehet mit törölni. -
Möhe
addikt
válasz
szemesi69
üzenetére
akkor lehet beviszem frissíteni, mert nem látok semmi olyan felületet ahol az IMEI-t leellenőrzöm, konkrétan a frissítésnél csak az aktuális verziót látom ,semmi olyant mint a kolléga linkelt képén,hogy egyéb is lenne
második telefonként van használva, köszönöm a segítséget
-
szemesi69
addikt
Ha neki állsz, csak full rom legyen! Ha nem tiszta valami kérdezz, nehogy téglát csinálj. Amiket linkeltem az alapján megtudod csinálni, elég részletes leírások.
Vannak romok, amik nem akarnak otán frissűlni/beragad/, ezért a linkelt módszerrel megoldható, de előtte imei ellenőrzés, ahogy a leírásban van, másképp nem fog menni. De ha úgy érzed nem megy és garanciád van még, szervizben is frissítik neked. -
válasz
Surplus
üzenetére
Igen az megvan, de a média fájlok pont hogy nem foglalnak sok helyet. A telón van 4 játék és konkrétan megtelt a tárhely. Ami vicc.
(#13816) szkaroly Ennyi volt a keret nagyjából a telefonra. Én gondoltam naívan, az új Androidban már van SD kártya belső tárhelyként formázása lehetőség. De arra nem gondoltam, hogy jön egy frissítés és letiltja a funkciót.
Köszi Huawei, én így szeretlek!
Ja mégse... 
-
szemesi69
addikt
Teljes build szám?
Olvasni való [robi64-től]P9 LITE 2016 vagy P9 LITE 2017 van neked?
-
Möhe
addikt
üdv.
Help kellene, mert teljesen el vagyok veszve Robot fronton.
Adott a P9 lite vodás, EMUI 4.1 van rajta, visszaolvasva láttam ,hogy 5xx van sokak telefonján. Tudok én frissíteni?
Alma vonalon mozgok, ezért vagyok tök kuka, köszönöm szépen.
-
-
Sziasztok! Másnak is előjött a tárhely probléma? Arra gondolok, hogy nem telepiti a telefon a Playstoreból az appot, mivel nincs elég tárhely.
Ezt találtam: According to Huawei support, starting with EMUI 5.0 (Android 7.0 Nougat), moving apps to SD Card is no longer supported. Period. Really bad decision if you ask me.Ami szerintem nagyon sajnálatos, mert a 16 giga tárhely megfojtja a telefont. Próbáltam áthelyezni a telepitett appokat az SD kártyára, de nem engedi sajnos. Sőt, először formázni akartam belső tárhelyként a memóriakártyát, de nincs ilyen opció sem.Ma úgy tudtam rá felrakni a kb. 700 megás Pubg-t, hogy volt rajta valami 1,3 giga hely, mert képeket meg néhány appot letöröltem róla. Aztán vegyen az ember ezek után még Huawei telefont...

Ráadásul tesóm szerint - ő használja - mostanában nem szokott elsőre felébredni készenlétből, hanem többször meg kell nyomni a bekapcsológombot, mire felvillan.
-
Zsocy155
őstag
-
morzsa16
csendes tag
Sziasztok!
A 396-ot miért nem bírom telepíteni hitelesítési hiba. Hogyan lehet telepíteni?
-
petarda92
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje tapasztalom, hogy aktív használatnál elég gyorsan merül az aksi, és nemcsak mobilnetre csatlakozva, hanem wifinél, jó térerőnél is. Bluetooth, helymeghatározás, automata szinkron, nfc mind ki van kapcsolva. Böngészésre Chrome helyett többnyire egy másik Chromium alapú böngészőt, Brave-et használok. A böngészőknél, illetve a Facebook appnál be van állítva a 'bezárás a képernyő zárolása után' opció, és még Greenify-t is használok, hogy ezek ne szívják készenlétnél az aksit.
A merüléssel készenlétnél nincs is nagy gond, inkább nyomkodásnál, böngészésnél aggasztó, Facebook appot viszonylag keveset használom, és az a gyári aksi statisztikában nem is szokott 2-3%-nál többet használni.
Az AccuBattery nevű app kiszámolta, hogy az aksi tényleges kapacitása a gyári 3000 mAh helyett már csak 2068 mAh.
Mennyire lehet megbízható egy ilyen mérés, illetve mennyire normális ekkora kapacitásvesztés egy 15 hónapos telefonnál? -
Shryoss
csendes tag
Szeretem, ha naprakészek az eszközeim.
Egyébként sikerült, semmi probléma nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Jönnek mások, például a youtube értesítget ilyen és olyan videókról. Aztán tegnap este értesített, hogy frissítette a facebook alkalmazást. A vicc ebben az, hogy a play áruházban úgy van beállítva, hogy ne frissítsen automatikusan alkalmazásokat.
Nem egészen értem, hogy akkor mégis miért frissítget nekem magától.

Köszi

Köszi Huawei, én így szeretlek!
Ja mégse...