Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Találtam egy összehasonlító oldalt ami szerint a wifi nem tudja a 5GHZ
lehetséges?
[link] -
szörnyecske
csendes tag
Na akkor még próbálkozom .
-
renegat1
tag
válasz
szörnyecske
üzenetére
Megerősítem tibi-d hozzászólását. Nekem is csak egy régi 20cm-es kábellel (Nokiához kapott) működik.
-
tibi-d
tag
válasz
szörnyecske
üzenetére
Banálisnak hangzik, de nekem is volt ilyen gondom. Az USB kábel cserével megoldódott a gond. Több kábelt is kipróbáltam. Jelenleg van 3 kábelem, amivel nem csatlakozik, és van 2 ami jó. A 3 másik kábel jó pl. tablethez, régebbi mobilhoz.
-
OldMike
őstag
válasz
szörnyecske
üzenetére
Most megpróbáltam csatlakozni, de már nem csatlakozott. Pedig mindenféle "hárombetűsök" is be vannak kapcsolva, MTP és HDB. Megnéztem a W7 eszközkezelőjét, ott van a telefon, de van egy hiba: HDB interface nincs telepítve. Ezzel én nem tudok mit kezdeni. Nagyon alaposan eltávolítottam a HiSuite-ot, majd újratelepítettem (biztonságból a frissítést kihagytam). Csatlakoztattam a telefont, jöttek az ablakok (fájlátvitel és HDB engedélyezése), és létrejött a kapcsolat.
Viszont most újragondoltam a telefon leválasztását:
1) áttettem Csak töltés beállításra (ekkor a HiSuite jelezte hogy nincs kapcsolat)
2) a PC-n leválasztottam az eszközt
3) ezután húztam ki az USB kábelt
(eddig nem így csináltam, bár ez így logikusnak látszik)Próbaképpen még kétszer csatlakoztattam - sikeresen - és leválasztottam a telefont. Holnap egy teljes PC újraindítás után is kipróbálom, hátha jó marad.
-
OldMike
őstag
válasz
szörnyecske
üzenetére
Nemrég én is így jártam, sőt még kacifántosabbá is vált a dolog. Nálam van Fejlesztői lehetőségek menüpont, az USB hibakeresés is be volt kapcsolva, és a Fájlátvitel is, mégsem látta a HiSuite. Bár a HiSuite indulásakor jelezte a frissebb verziót (a sajátját), még nem akartam frissíteni. A csatlakozási gond után úgy gondoltam, hogy mégis frissítek, de 25%-nál írt egy csomó hibaüzenetet, és ezután már HiSuite-om sem maradt
.
Minden telepítési kísérletem ugyanígy végződött. Maradt egy HiSuite könyvtár a W7-en, amit admin joggal sem lehetett törölni, de egy teljes Windows újraindítás után valahogy eltűnt. Ezután fel tudtam telepíteni a HiSuite új verzióját, és most már csatlakozott is a telefon. Azóta nem próbáltam, nem tudom hogy csatlakozna-e most is.Azt gondolom, hogy valami nem kerek ezzel a programmal, vagy az én Windows-ommal nem igazán működik együtt. Nekem úgy tűnik - de nem vagyok szakértő - hogy a feltelepüléskor úgy lezárja a saját (HiSuite) könyvtárát, hogy oda már a saját frissítési fájljait sem engedi beírni. Esetleg a telefon kapcsolódásakor is kellene azzal a könyvtárral kommunikálni, ami nem tud megtörténni.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Viszonylag nagy üzemidővel rendelkező Huawei P9 lite (2016) szintü készüléket tudnátok ajánlani?
-
Jarod1
veterán
válasz
szörnyecske
üzenetére
vált usb módot
-
szörnyecske
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom akadt,hogy ha a telefont a géphez csatlakoztatom és szeretném a HiSuite programmal a névjegyeket vagy bármit használni,Nem csatlakozik a programhoz.Próbáltam már több lehetőséget a beállításban de nem működik sehogy sem.Mi lehet a gond? -
SzalaiG
addikt
Búék!
Lesz még rá frissítés?
EMUI 5.0 Android 7.0 -
ANDROID???
addikt
BUÉK!

-
B.Pystike
csendes tag
Boldog Új Esztendőt Kívánok minden fórumtársunknak!!!

-
bubus66
nagyúr
Sziasztok Minden Fórumozónak

-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen face appot használtok a telefonon?
Nekem a lite volt fent, de negyed óra használat után öt százalékot csökken az akku kapacitása.
EZEKET
kikapcsoltam, de nagyon keveslem az akku kapacitását.
Lehet valahogy tesztelni, hogy valami gond van-e a telefonnal, akkuval vagy el kell fogadni, ez ilyen? -
törölt tag
Hello.
Szereztem egy normálisabb SD -t a telefonba. A kártya működik szépen.
Viszont egyik módban sem tudok rá semmit sem tenni az appok közül.
App2SD sem segít rajtam.Ha beállítom alapértelmezettnek az sd-t ,akkor sem telepít rá semmit.
Ilyenkor mi van?? -
renegat1
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem teljesen ide tartozik, de cserélt már valaki akkumulátort? A kérdésem az lenne, hogy a régi akkumulátorról nem tudom áttenni az NFC alatt lévő szigetelést. Ezt mivel helyettesíthetném? -
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224
üzenetére
Hát Igen ha megválok pont nem kell frissíteni mert így a repült a garancia..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224
üzenetére
Addig semmit amíg nem kapsz hivatalos OTÁ-t az vissza fogja zárni. A Téma Összefoglalóban hol van le írva? Mert az meg lett szüntetve ott..
Miért kellene az FF-l próbálkozni.
Miért zavar 5 percenkét újra indítgatód? Mert ha nem akkor meg nem mindegy, hogy ott van..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224
üzenetére
Addig semmit amíg nem kapsz hivatalos OTÁ-t az vissza fogja zárni
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224
üzenetére
Ahhoz, hogy egyszer töltés le FF, Mikor meg kereste a frissítés kb 5% letöltésnél a letöltés szüneteltetni kell és visszaállítani a proxyt alaphelyzetbe. Különben, meg ha kétszer tölti le az se baj, mert ugyan úgy telepíti.. Viszont örülj neki, hogy nem lett test_keyes....
Én most csináltam így és minden gond nélkül telepítette. De az FF az biztos, hogy nem nyitotta ki a BL vagy te nyitottad ki vagy DCUnlockerrel lett csinálva.
Nézd meg a fastboot módba, hogyan van a BL
Telefon kikapcsol USB csatlakoztatva Hangerő le + Bekapcsoló gomb még egy zöld robot be nem jön és ott nézd meg mi van alá írva. 10 s nyomod a bekapcsoló gombot akkor újra indul a telefon.
Vagy nyitsz egy parancs sort
beírod hogy
adb devices
adb reboot bootloader
majd ha megnézted akkor utána
fastboot reboot -
Roland0224
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
Pedig csak azt csináltam amit leírtam . Ff frimware letöltés (b390) proxyn keresztül letöltötte , aztán újra , meg újra valamiért . Újraindítottam a telefont aztán újra letöltöttem akkor sikerült újraindult és 5%-nál közölte h nem jó és utána jött ez a felirat. Factory,wipe nem segített . Valami megoldás?
Frissítettem mer FF-en keresztül 6.0-7.0-ra akkor sikerült azóta nem csináltam most akartam ezt de nem jött össze -
Kolty
aktív tag
Lehet buta kérdés, de kellene-e offline működni a készüléken a google térképnek?
Valami mapsot olvasstam, h az van rajta és működik offline. -
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224
üzenetére
Magától meg nem szokott kinyílni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224
üzenetére
Ez akkor írja ki mikor nyitva van a bootloader.
Különben meg nem kell nyomni semmit se mert 3 másodperc múlva újra indul
-
szemesi69
addikt
válasz
Roland0224
üzenetére
VNS-L21C432B380, gondolom ez volt, most is ez maradt?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224
üzenetére
Igen az mind szép és jó csak így nem tudom miről van szó..
-
szemesi69
addikt
válasz
Roland0224
üzenetére
Build számod jó?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224
üzenetére
Szia magától nem adja ki a BL nyitó kódot meg magától nem is nyitja ki csak akkor ha te lekéred és beírod neki..
Ehhez hasonló képet kapsz csak sárgával van a kiírás?

Vagy ilyen?

-
Roland0224
senior tag
Sziasztok
FF-fel szerettem volna feltenni a decemberi bizt. frissítést(b390) mert nem jön értesítés (most b380 van a telón)és nem sikerült és amikor újraindítom a telefont vagy kikapcsolás után bekapcsolom fura üzenetet dob ki hogyha szeretném folytatni a bootolást nyomjam meg a bekapcs gombot vagy ha a recoverybe akarok menni akk a hangerő fel gombot 3 mp-ig. Felül ír egy linket bepötyögtem a gépen egy emuis oldara dobott ki kell tölteni adatokat és bootloader unlock kódot ad nem tudom . Csináltam factoryt meg wipe-ot is de ugyan úgy megmaradt . Valami ötlet légyszi ne kövezzetek meg nagyon . Működik a telefon bekapcsol minden megy rendben ( a telóhoz képest) de ez kicsit zavaró.
Másik telefon hiányában nem tudtam képet csinálni az esetről ha kell megpróbálok
A válaszokat előre is köszi
-
robi64
aktív tag
Boldog Karácsonyt,kivánok minden fórumtagnak.
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok mindenkinek
kívánok.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Benipajti
üzenetére
Ez a rendszert állítja vissza és nem a névjegyeket meg az alkalmazásokat.. Van olyan, hogy Visszaállítás az fogja visszaállítani..
Mert az elég érdekes lenne, ha te a rendszert letudnád menteni..
Ezt mentetted le nem??? És ezeket szeretnéd vissza állítani ha jól értelmezem?

-
Benipajti
csendes tag
Hisuiton keresztül lett lementve minden, utána telefonon gyári visszaállitás, megtörtént, utána csatlakoztattam a géphez, és visszaakartam rakni mindent, és akkor urta ki ezt a Hisuite....
-
Benipajti
csendes tag
Ez mitől lehet? Lementett mindent, gyári visszaállitás, és mikor visszaakartam tölteni a dolgokat, ezt irta ki
-
Benipajti
csendes tag
Sziasztok. Gyári visszaállitást csináltam, és azota az outlok emailemet csak akkor kapom meg ha belépek az alkalmazásba. Beállitásoknál enged.van.
Segítséget elöre is köszönöm. -
robi64
aktív tag
Ne is próbáld,nem fog meni,az első hitlesitnél hibát fog ki írni.
Esetleg proxy cserével F.Finderrel,ezt ezért irom mivel kin a B390/391 ROM. -
minimumgame
tag
Értem, köszönöm a részletes válaszod! Korábbi telefonoknál volt, hogy váltogattam, de itt lehet nem éri meg, így is jó

Toto00: Nálam is előfordul néha a kamerás dolog, ezért is kérdeztem esetleg egy custom rom cseréjét.
De ezek ritka és minimális jellegű "hibák" nálam, annyira nem zavaró a helyzet. -
Toto00
tag
Sziasztok!
Az a bajom, hogy néha iszonyat lassan tölt be a kamera, van h 5-10 mp is eltelik míg stabil lesz. Plusz a gps egy trágya. pesten össze vissza ugrál a navi. van vmi megoldás ezekre? próbáltam gyári visszaállítást is.
Köszi! -
renegat1
tag
Sziasztok! [link]
Innen érdemes feltenni a 389-et? Megbízható? Telekomos független single sim telefon. Gondolom sd kártya dload mappából kell indítani. -
renegat1
tag
Sziasztok!
Innen érdemes feltenni a 389-et? Megbízható? Telekomos független single sim telefon. Gondolom sd kártya dload mappából kell indítani. -
bmt50
senior tag
válasz
minimumgame
üzenetére
Szia,
Minden custom romnál az a cél, hogy a gyári romhoz képest nagyobb teljesítményt, és/vagy felhasználói beavatkozást engedjenek a rendszerbe. A dolog szépséghibája, hogy ezek az előnyök hátránnyal is járhatnak (pl. magasabbra húzott Soc- instabilabb rendszer, rövidebb akku idő; root jog- pénzügyi alkalmazások-OTP direkt- nem települnek). A gyártó szoftver fejlesztői tehát nem gonoszságból nem teszik ezeket bele a gyári romba.
Emellett az amatőröknek nincs lehetőségük a rom-ot annyit tesztelni, így óvatos használat mellett is előfordulhatnak működési hibák. Ezeket "known bugs"-ként jelezni is szokták a rom leírásában. A legtöbb custom romban vannak ilyenek. Én nem tanácsolom ezek használatát. -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Mit érdemes kikapcsolni a telefonon, hogy fél óra nyomkodástól ne menjen le öt százalék az akkuból?
Egézség alaklmazást már töröltem. -
Jarod1
veterán
válasz
minimumgame
üzenetére
Szerintem, custumon akadhatnak bugok újraindulások
-
minimumgame
tag
Sziasztok!
Érdemes lecserélni a gyári ROM-ot valamelyik customra? Stabilitás és kisebb gyorsaság növekedés lenne a cél, bár most is elégedett vagyok egy két megingás ellenére. Feature és kinézet annyira nem számít, az miatt nem váltanék. Melyikre ajánlott ha érdemes?
Köszi
-
bmt50
senior tag
válasz
robi64
üzenetére
Az egész pénz kérdése..
A független flagship-ek 2 év, a többi 1 év support-ot szoktak kapni.
A Google-nek sokat kell tejelni a droid-verziókért a gyártóknak. Azok elkészítik a főverzió/biztonsági frissítéseket a telefonokra, meg a szolgáltató specifikus verziókat is.. Utóbbiakat nyilván nem ingyen.
A független telók lesznek a tovább támogatottak, mert szolgáltatók a gyártónál kevésbé szeretnek költeni egy már eladott készülékre.
A P10 Lite hardvere miatt abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy sokkal tovább lehet majd hozzáértők segítségével frissebb verziókhoz jutni. -
Gabis
őstag
Annyira utálom a Huawei-nek ezt az agresszív memóriakezelését. Most először kellett volna, hogy térképen megosszam a helyzetemet, szerintetek működött. Induláskor jó volt és ennyi. Bezzeg mikor ő osztotta meg S7-ről, végig láttam merre hány méter. Na mind1, csak kipanaszkodtam magam.

-
OldMike
őstag
válasz
castiels
üzenetére
Ahogy látom Szerbiában a SingleSim-re viszonylag gyors egymásutánban három frissítés is jött: B383, B387 és B389 is. Nem tudom hogy nálunk is végigjátsszák-e a teljes sorozatot, vagy mondjuk az utolsó tartamazhatna-e minden előzőt is?
Nekem persze inkább a B388 jöhetne a DS miatt. -
robi64
aktív tag
Nekem is a betonon kötöt ki a teló,mikor felvettem látom hogy 100 felé tört a kijelző.Gondoltam akkor először leveszem a gyári fóliát,hát volt is mit látni a kijelző ÉRINTETLEN maradt.
Igazából a "folia" repedt szét,ha foliának nevezhetjük. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ahhoz kicsit drága, hogy kísérletezgessek vele. Most teljesen elbizonytalanodtam.
Amikor elroppant a kijelző, utána be se tudtam kapcsolni. Azt hittem elszállt az alaplap. Vettem egy Xiaomi Redmi 4X-et. De ennek meg az a baja, hogy ha be van kapcsolva a 4G, akkor random nem vagyok elérhető és sajnos ez nem hardveres hiba, nem megyek semmire a garanciával sem.Így elővettem a repedt kijelzős P9 Lite-om, szétszedtem apró darabokra, újra összeraktam és most tökéletesen működik, épp csak az a baja, mint először volt. Törött a kijelző. Most rá kellene költenem megint úgy 15 ezret, meg ha már újra szétszedem, akkor az akkut is kidobom, de így, hogy gyakorlatilag zsákbamacska a kijelző, nem tudom mit csináljak már vele. Gyárit biztosan nem veszek, mert a telefon nem ér már annyit. Pláne, hogy ráköltöttem 15-öt gyakorlatilag teljesen feleslegesen.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A gyári kijelzőm hibátlan volt, csak ez már valószínűleg utángyártott. Vennék még egy újat, de előbb próbálok rájönni, hogy ez a csík a törés előtt is benne volt-e vagy a töréstől lett olyan. Sajnos nem nyomkodtam sokat, mert a hátlap rárakásánál roppantottam el és nem figyeltem meg eléggé, hogy milyen volt előtte.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nálam gyári kijelzőn is kishibás a háttér világítás a jobb alsó sarokban. Mikor kibontottam a készüléket másfél éve az első pár percben feltűnt, de csak akkor látható ha keresem egyszínű háttérnél.
A legtöbb occsó kijelzőn halott pixelek is vannak, vagy foltok, hibás érintő (minimum töltésre megőrül), rossz fényerő és/vagy színek, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Temu
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.

Ki lehet fogni olyat ami nem hibás, de akkor is minimum a minősége rosszabb vagy színekben vagy fényerőben.