- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toby0501
csendes tag
Magazin feloldásnál ultra akku módban kerül csak középre, egyébként mindig lent van, a slide feloldás alapból középen van. Most megnéztem én is nem magazin feloldással, némelyiknél alap értesítések (nem fogadott hívás, sms) megjelennek, a Messenger és egyéb alkalmazások értesítései viszont már nem.
Útmutató -
petya220
senior tag
-
MR ME
aktív tag
válasz
bubus66 #11396 üzenetére
most átraktam magazin-ra és ott megjelenik nekem is rendesen, igazából csak az a bajom azzal a témával h alul van az óra, és nekem középen föntre kellene
amiket használtam témákat eddig azokon egyiken se jelent meg....
de jól látom h az utolsó amit átalakítottál annál középen fönt van az óra? ha igen, át tudod nekem lökni?
vagy esetleg egy kis segítség h hogyan lehet átalakítani is megtenné -
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is volt ilyen telefonom, most a páromé.
Sokan panaszkodnak, hogy nem találnak rá rendes "üvegfóliát" a telefonra, mert feljön a Huawei feliratnál.
Ameddig én használtam (8 hó) ilyet raktam rá:[link]
A párom csak egyszerűen beledobja a táskába aztán csókolom, nem jött még fel sehol és nincs buborék sem.
Ajánlanám azoknak akik nem sima fóliát raknának rá! -
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Vhonnan meg lehet tudni h mely témák tudják a zárképernyőre kirakni az értesítéseket?
Előre is kösz -
Geri89
aktív tag
-
Cunaja
addikt
válasz
Geri89 #11379 üzenetére
Rezeg a telefon egyet?
Ha igen, a hardver rendben van, csak dögre merült az akku. Kb. 10 perc töltés normális kábel és töltő társaságában. Addig nem is fog csinálni semmit, az akku ikon se fog látszódni, olyan lesz mint mikor nem is töltenéd.
Ha nem rezeg, az már gond, mert nem megy végig a hardver teszt. 2 oka lehet.
1. Itt is a teljes lemerülés, ami árt is az akkunak.
2. Elszállt a loader, vagyis alaplapot kell cserélni.
A másodiknak kicsi az esélye, de volt már rá példa sajnos. -
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Adott egy ismerősöm P9 Lite készüléke, amin HR lett csinálva. A beállítás varázslóban volt a telefon, közben láttam, hogy merül, rá lett téve töltőre, majd pár órát a töltőn volt. Azóta a telefont nem tudom bekapcsolni, nem reagál semmire, viszont az állapotjelző led pirosan folyamatosan világít.. Ha a bekapcsológombot hosszú ideig nyomva tartom, akkor 2-3mp-re elalszik a piros led, majd újra folyamatosan világít. Próbáltam mindenféle indítási módot, az összes gomb kombinációval, de semmi.. Valakinek lenne rá ötlete, hogy mi történhetett vele a töltőn, és mit jelez a piros led folyamatos világítása? Előre is köszönöm!
-
eladogeppc
veterán
-
bacskait
tag
FR-el próbálkoznék újból, mert csináltam egy HiSuite-ból visszaállítást (FR előtt csináltam mentést).
Viszont csak olyan van most, hogy:
1.: "Download latest version and recovery"
2.: "Reboot"
3.: "Shutdown"Amikor az elsőt választom, csatlakozik a wifi-re, de kiáll hibával: "Getting package info failed"
Hogyan tudnám az FR-t végigvinni ismét? Inkább újból belaknám a telefont, mint pl. minden telefonszám 3-szor legyen meg.
Mit rontottam el, és hogyan javíthatnám?Build: VNS-L21C432B380
független DS a készülék -
ProEvoFan
nagyúr
Android 7 frissítés óta nem találom a telefonzár jelszó változtatása opciót.
Tudja valaki hova tűnt?SIM kártya jelszó változtatása megvan.
-
Jarod1
veterán
ha ebook ot akarok olvasni azt hova tölti be? hova tudom feltenni a telóra a könyvet?
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
ati0420 #11355 üzenetére
(#11354) ati0420
Nyugi rákérdeztem a Huaweitől hogy mi van ilyenkor.
Meg kellene nézni ha vissza tennéd a B161-et igaz azt a szar oeminfo csere leírás alapján kell csinálni de meglehet mert te a 6.0-án vagy és akkor megnézni, hogy a SS kapna-e frissítés elő fordulhat, hogy azért lett test keyes..
Miért kell neked a 7.0 oeminfo?
A szerviz ellőtt melyiktől lett test keyes a B160 vagy a B161-től?
Azt nem értem, (várj még egy pár napot) hát ha jelez.
(#11356) sepyi
Függetlenít SS szolgáltatós volt és gondolom, hogy nem kóddal lett függetlenítve és gondolom azért, hogy mind két slotot tudja használni azért is lett függetlenítve.
-
sepyi
aktív tag
-
ati0420
csendes tag
Valaki le tudná mentei 7.0 alól az omeinfo-ját és elküldené kenem? at0420@hotmail.com
Köszönöm!
(Bocsi nem láttam. hogy az előző még szerkeszthtő ezért a két hozzászólás.)
-
bubus66
nagyúr
válasz
ati0420 #11352 üzenetére
Na ez jó kérdés, hogy melyik menne rá így már ki tudja..
Nem jelezett Rá frissítést?
(#11351) sepyi
De akkor miért nem lehet vele BL, nyitni és miért nem látja a garancia néző? Mert csak az egyiket látja..
Pedig szerintem lehet a függetlenítéstől, főleg, ha esetleg nem kóddal függetlenítette ki..
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #11349 üzenetére
Nem a TMX-től jött vissza hanem valami másik szervizbe volt
(#11348) ati0420
Ja tényleg tedd vissza és nézd meg mit ír ki..
(#11347) sepyi
tudod mere gondoltam nem talán azért mert függetlenítve voltmivel csak az egyik IMEI adja vissza a garanciát is, sőt egy ugyan ilyen volt a tegnap és csak az egyik re engedett BL nyitni olyan mint a tied L21 mind kettővel lehet
-
bubus66
nagyúr
válasz
ati0420 #11342 üzenetére
Ezt a SIM kártyádat ami most van tedd a másik slotba és próbáld meg a Ha a telefon eredetileg Vodafone-os volt akkor SS szerintem.
(#11341) sepyi
szerintem nem hiszem, hogy a szolgáltatónál DS-lenne.. Legalább is a P9 liteből nem volt a Telekomnál függetlnek független de SS-es
-
ati0420
csendes tag
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Én a t-től vettem a telefonom ( SS független ), semmi gondom vele, nálam is már a legfrissebb android működik. Nekem ami zavaró volt az az hogy a telefonba a "modelszám HUAWEII VNS-L21"
Ha jól értem amiket írtok, erre a telefonra innen ez való HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU)
Nem lehet hogy másokat is ez zavar meg ?? Én mint egyszerű user tuti a másikat töltöttem volna le -
bubus66
nagyúr
(#11335) sepyi
Igen de ha single akkor a dualitásnál is csak egy IMEI marad.
Igen az L01-re a szervíz rá tette a DS-hez való ROM-ot.
(#11336) ati0420
Nem is kell ha működik ezzel akkor dualos ha nem akkor Single
(#11340) rostiron
Mint már le írtam az L01 build száma is VNS-L21 de a rendszer frissítésnél is a update_data_full_VNS-L01_hw_eu L01 és ebben van egy data\hw_init\dataversion.txt és ez írja át a build számot VNS-L21-re
ro.confg.hw_userdataversion=VNS-L21C432B371_DATA_VNS-L01_hw_eu Ha ez nem települ akkor szokott test_keyes lenni. SS
Az pedig a DS
update_data_full_VNS-L21_hw_eu data\hw_init\dataversion.txt/ ro.confg.hw_userdataversion=VNS-L21C432B370_DATA_VNS-L21_hw_eu
-
sepyi
aktív tag
válasz
ati0420 #11336 üzenetére
Az a probléma hogy a szolgáltatói telefonok is elfogadnak két simet,ha dualosak. De az igazi amikor két szolgáltató kártyáját is megeszi.
A fent emlitett oldalon viszont a garancia arra vonatkozik, amivel a gyárból a telefon kikerült. Tehát minden mókolás alapja. Tök mindegy hogy most mi van rajta, a lényeg hogy eredetileg mi volt. A rollback az eredetihez készült. Legalábbis én igy gondolom. Bár ritkán ugyan de velem is elöfordul, hogy tévedek. -
Dino73
csendes újonc
Sziasztok, olvasom a sok problémát a rollbackel kapcsolatosan, ezért egy aprócska /hátha segít valakinek/ tapasztalatot leírok. Az én telefonom is test keyes volt, de a megfelelő rollback és a hozzá tartozó rom telepítésével tökéletesen visszaállt. Első próbálkozásra nem tudtam telepíteni a rollbacket, hibát írt, a belső tárhelyről próbáltam. Ezt követően átraktam a külső sd-re , ahonnann hibátlanul települt. Tehát /nekem/ csak KÜLSŐ SD - ről települt, de onnann hibátlanul. Üdv mindenkinek.
-
csemberlen
őstag
válasz
Balathruin #11323 üzenetére
Köszi, igen a zsebmód be volt kapcsolva, de kikapcsolás után se túl halk. Erösödő csengetést merre keressem?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ati0420 #11327 üzenetére
A Magyar huawei hivatalos oldalról szedd le a B161 innen
(#11328) szemesi69
Úgy látom már meg előztek.. hagyd nyugodtan nem szóltál bele csak gyorsabb voltál..
Szerintem meg vidd vissza a szervizbe és mod nekik nem jó ROM-ot tettek rá...
(#11325) sepyi
Neked dualos van? Mert akkor nézd meg légyszíves, hogy neked mit ír ki itt
-
gyebi00
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy vajon nekem miért nem jött még meg a frissítés. Telenoros single simes telóm van. Az aktuális verzióm: VNS-L21C128B131.
Köszi a segítéseget. -
sepyi
aktív tag
Uraim!
Elöljáróban szeretném elmondani,hogy az én telomon végig a béta volt, kivártam az OTA frissitést és FR nélkül(kiváncsiság) az van rajta. A páromén viszont FF-el felrakott 370 volt, arra kapott 380-as OTA frissitést. Az elejétöl nagyon az elejétöl figyelemmel kisérem ezt a topikot és a német topikot is. A telefonok 100% ban amikor megborul a nem a rá való ROM a ludas. Ez hatványozottan igaz a használt telefonokra, hiszen nem lehet tudni az elözö tulaj mit mókolt. Tehát ha sikeresen elb@szott valamit az ember, akkor a minimum, hogy segitség kéréskor a lehetö legtöbb információt megadjon a történtekröl, illetve ide-oda kapkodás nélkül próbálja megérteni és alkalmazni a segitség nyújtó magyarázatait.
-
szemesi69
addikt
válasz
eladogeppc #11312 üzenetére
Az internet nem felejt, kissé vissza kellene venni az arcodból [link]
A dupla regedről meg ne is beszéljünk informatikus úr -
Balathruin
veterán
válasz
csemberlen #11322 üzenetére
Ellenőrizd hogy zseb mód vagy hangosodó csengőhang be van-e kapcsolva.
-
csemberlen
őstag
Gondom van a csengetési hangerővel. Ha hazajövök, szeretném levenni a minimumra, de az is nagyon hangos, .
Van egy alkalmazásom az IntelliRing, ami a Samsungon nagyon jól működött. Híváskor figyeli a környezeti hangerőt, és annak függvényében csönget halkabban, vagy erősebben.
A Lite ennek ellenére ordít. -
bubus66
nagyúr
válasz
ati0420 #11319 üzenetére
Most akkor mi L11 vagy L21 mert nem mindegy?
Mi kellett volna onnan?
Neked az L21C432B161 kell nem az L11
Na akkor tegyük tisztán a dolgokat
Nekünk az VNS-L21 kell másik nem jó
Ha neked a garancia ellenőrző azt jelzi, hogy L01 attól még a Telefon Buildja VNS-L21 lesz és SS
Ha dualost beteszed akkor az L21-sz
mindjárt meg mutatom mire gondoltam
-
-
ati0420
csendes tag
válasz
Balathruin #11314 üzenetére
Köszi, hogy megírtad.
Melyik rom-ot csomagoltad ki?
/Revolution TWRP-vel én is próbáltam küölnböző oeminfo zip-eket feltenni de hibát írt rájuk. Talán nem megfeleő formátum vagy ilyesmi. Már nem emlékszem pontosan./
-
Balathruin
veterán
Mégegyszer leírom hogy nekem hogyan jött vissza a telefon. Ez csak akkor működik ha ki tudod nyitni a BL-t.
1) BL nyitás - nem részletezem, mert le van írva
2) TWRP telepítés - ez is le van írva, arra kell figyelni hogy a Nougatra való kerüljön fel
3) Na itt jön az ahol én máshogy csináltam. Kibontottam a ROM-ot amit telepíteni szerettem volna, hogy kivegyem belőle az oeminfo-t és azt telepítettem TWRP-ben.
4) Miután felment az oeminfo rögtön rányomtam a ROM-ot 3 gombossal, pontosan ugyan azt amit kibontottam.
Ez után tökéletesen működőképes lett a telefon. -
9011
csendes újonc
Emberek ! Van csöppnyi esély is a világon hogy ebből a NRD90M test-keys- ből valahogy továbblépjek...
Örök hála minden segítségért!
-
-
-
ati0420
csendes tag
válasz
bubus66 #11297 üzenetére
Kimaradt az előző hozzászólásomból.
Nem FF-ről akartam vissza állni. Normál frissítés volt. Onnan lett test-keys.
Használtan vettem a letól. Vodás szoftver volt rajta. C432B161-re cseréltem egy fél éve. Mnet simán vele (ekkor még nem tudam hogy ezt is figyelni kell).
De szerintem itt rontotttam el. Mert ds a teló. és gondolom a firisséts ss volt és ez vághatta haza. -
MK VII
veterán
válasz
eladogeppc #11294 üzenetére
LoL.
Ennyi agyhalottat, komolyan mondom...
Először is.
Csak és kizárólag magadat hibáztathatod, hogy a telefonodat annyira hazavágtad, hogy lapcsere kell. ( Csak halkan jegyzem meg, hogy lapcsere nélkül is megoldható a dolog. De legalább lesz munkája a szerviznek is. )..
Ennek a dolognak te vagy az okozója és nem az aki normálisan összeállította az összefoglalót...A sárdobálást be lehet fejezni, mert amíg Te itt ebben a fórumban csak fostad magadból a sértegetést és leszólod más munkáját, addig, akit éppen szidsz az régóta segítségére van az embereknek a topikban.
Vajon miért sikerül neki egy test_key-es telefont megcsinálni? Vagy bárki másnak aki nem annyira IQ -100 mint Te vagy a hozzád hasonlók?
Nekem nincs P9 Lite-om, nekem egy P9-cem van, de ott is simán helyrehozható a test_key-es telefon...
Te nem bírtál elülni a seggeden és tovább romoltál, ergo még jobban tönkretetted a telefonod, és most bubus a felelős? Nézzél már tükörbe ember...Menjetek faszbúkra hisztizni, vagy XDA-ra fröcsögni... Aki nem becsüli azt, hogy egy magyar oldalon magyarul van neki leírva minden a normális romoláshoz az nem érdemli meg, hogy egyáltalán szóba álljon vele az ember...
Tudjátok pont a hozzátok hasonlóktól van elege minden rendes Topikgazdának és adják fel az egész segítséget.. Nem véletlen menekült el P9 topikból az eredeti Topikgazda, sőt, nem csak topikból, de a PH-t is itt hagyta végleg...
Annyi agyhalott ,nyomorék, faszbúkszökevény van már erre, hogy képtelenség tőletek normálisan idegbaj nélkül PH-zni..
Az általános iskolát meg ajánlom kijárni még egyszer azoknak akik képtelenek értően olvasni... Ha nem érted és tökrebaszod a telefonod az nem bubus és nem más hibája... Az csak a Ti hibátok...Akinek nem inge nem veszi magára!!
-
LR
csendes tag
Sziasztok, ma reggel kaptam meg hivatalosan mindenféle ff és hasonlók nélkül a vns-l21c432b371 frissítést. Pillanatnyilag még most tölti le de remélem szép lassan eljut mindenkihez és nem lesznek benne a beta hibái
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest