Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley00
aktív tag
Sokszor olvasok itt bootloader nyitásról, hátha valakit érint majd EZ
-
castiels
addikt
PACSA75 féle lementett otas 7.0 át tette fel már valaki?
-
Diabo6
senior tag
válasz
petya220
üzenetére
Úgy, hogy megnyomtam a 3 gombot egyszerre

Hivatalos EU innen szedtem le.
-
-
Diabo6
senior tag
Én 3 gombossal feltettem asszonyéra a 7et. Tökéletesen működik.
-
z00mhead
tag
válasz
OldMike
üzenetére
Valszeg a Huawei kiszámolta, hogy van x db P9 lite júzer Eúrópában, a szervereik szávszélességével x/10 júzert lehet kiszolgálni normális letöltési tempóval, ergo valahogy szét kellett darabolni a frissítés kiadását. Most épp Magyarország került a szopóágra. Ha jól emlékszem, már a P8 lite Marshmallow bétatesztjénél is volt, akinek bő kétórát töltögetett a másfél gigás cucc.
-
-
petya220
senior tag
Custom romként már dolgoznak a 8-as androidon!
-
bmt50
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
Snakebait: kössz az infót
Bubus66: Alicewake ezt írta a P10 Lite tesztben: "A rendszer sebessége nem döbbenetes, a feladatvégzés ezzel együtt jobbára problémamentes, noha erős terhelésre, vagy extrém multitask esetén előfordulhat akadozás." Tehát nyilván nem arról írt, hogy 6-os droidhoz képest. A videót már nem tudom melyik újság csinálta, de nem felhasználó, arra emlékszem.
3 hónapja van ilyen telefonom, telenoros, tehát nem üresbe osztom az észt, vagy kételkedem.. -
bubus66
nagyúr
Szia Én az FF-által letöltőtett használom, ahogy olvasom másnak is jó, semmi bug gyors és teszi a dolgát.. A
P10 Lite meg alapból 7.0-val jött ki azt kíváncsi lennék mihez viszonyítja..
Én nem vagyok benne biztos, hogy egy átlag júzer jobban jár ezzel a 7-es droiddal. Ez a P10 Lite-nél elég érdekes dolog lenne...Volt a kezedbe ilyen telefon(ok)? Vagy csak olvastál meg a haver ezt mondott meg azt mondott, Mert ha nem akkor mindet nem kell ám elhinni, mert sokszor annak fele sem igaz.... Kézbe kell fogni meg nyomkodni, más lesz a véleményed..
Más.
Huawei állásfoglalás..
-
Sziasztok! Egy ismerősöm szemez ezzel a telóval. Honnan érdemes rendelni? Bevált külföldi forrás van rá esetleg?
Köszi előre is! 
-
snakebait
senior tag
Nekem mikor nem hivatalos 370 volt fent (380 fel sem akart menni) akkor nagyon gyorsan merült az akksi,meg voltak kissebb bugok. Pedig csináltam FR-et. Megjelent hivatalos, visszaálltam 160-ra,majd OTA-n befrissítettem 370,majd 380-ra. Akksi mintha picit tovább bírná mint 6.0-val,semmi bugot nem veszek észre,nekem nem akad,nem töltöget újra,nem lövi ki az alkalmazásokat,gyors. Szóval én használom,meg vagyok vele elégedve.
-
bmt50
senior tag
Sziasztok! Tegnap néztem egy videót a tesztverziós nougat-ról a 2 gigás P9 Lite-on, és a tesztelő nem volt elájulva a rendszer sebességtől. Előtte olvastam a mobilarenás P10 Lite tesztet. Ott is azt írja a tesztelő, hogy nem túl döbbenetes a rendszersebesség. Pedig abban 3 giga ram, meg feljebb skálázott proci van.. Én nem vagyok benne biztos, hogy egy átlag júzer jobban jár ezzel a 7-es droiddal.
Mondjuk kíváncsi lennék hivatalos OTA frissített P9 Lite tulajok véleményére.. -
petya220
senior tag
Twrp-vel feltolhatom a b381-et? Menni fog?

Nem akarok ff-el szórakozni, mivel nincs stock recoverym..
-
PACSA75
őstag
Végre Romániában is megérkezett a hivatalos N, most töltöm lalalala.
-
robi64
aktív tag
válasz
Kopogyi
üzenetére
Jól irja bubus66,mindenféleképpen kell a L31C432 oeminfo SS mert másképp nem fog menni.De mielőtt nekikezdenél mentsd el Toolkit-el a TE eredeti Vodás C02 SS oeminfodat mert fog kelleni mivel vissza azakarsz állni C02B123-ra.
Szóval:
bootloader nyitás kóddal
rootolás
oeminfo csere L31C432 SS-re
dload L31C432B131 vagy L31C432B151 ROM telepitése
na itt eldöntöd hogy mit akarsz maradsz C432-őn és frissited N-re vagy vissza Vodásra,ha vissza Vodásra akkor:
bootloader nyitás kóddal
rootolás
oeminfo csere L31C02 (amit elmentettél)
dload L31C02B123 vagy L31C02B125 ROM telepitése
és várod a frissitést vagy FF-el felteszed (ha engedi) a VNS-L31C02B327/329 ROM-ot.
Egyszerű nem? -
OldMike
őstag
Sziasztok!
Ma belefutottam egy (számomra) érthetetlen dologba. Egy éves a telefon, azóta van fent a PC-n a HiSuite is. Nem igazán használtam, mert nekem nem tünt praktikusnak, de azért mentést tettem fel vele.
Most is ezt akartam (hátha mégis lesz majd hivatalos 7-es verzió), de a megnyitáskor jelezte, hogy van új verzió. Rányomtam a frissítésre, nem kellett volna, mert kb. 25%-nál mindenféle fájltelepítési hiba jött, leállítottam volna a telepítést, de végül is csak a Feladatkezelővel sikerült. Azóta nincs HiSuite programom, mert újratelepíteni sem sikerült.
Találkozott-e valaki ezzel? Feltételezem hogy ez inkább Windows probléma lehet, de ott elhessegetnek azzal, hogy biztosan a szoftver hibája. -
Doki42
őstag
Sziasztok!
A 7 _ es verzióban engedélyezve lesz az otg? -
bubus66
nagyúr
válasz
Kopogyi
üzenetére
Ne ide te privátba töröld innen gyorsan.
P9 Lite Single SIM(VNS-L31)
Warranty: Your device warranty is till 2019-05-21 in United Kingdom.Igen csak most már azt kellene tudni, hogy single vagy dual hány IMEI van 1 vagy 2?
Mert ha valóban szolgáltatós akkor csak a oeminfo cserével lehet feltenni rá a független ROM-ot úgyan ugy kell mint az L21-en csak az L31-hez valóval kell dolgozni
Kösz törlöm is a Pü-det mert már meg néztem..
Akkor miért tettél Rá Dualos ROM-ot????
Tessék ez kell neked majd frissíti a legfrissebbre
De ezt csak oeminfo cserével lehet feltenni ahhoz meg BL kell nyitni
Az L31C432SS oeminfo-t letudod tölteni a programból.
-
tucsok8510
csendes tag
válasz
Jarod1
üzenetére
Azt tudom, bár lehet előre ittam a medve bőrére... először azt vettem észre hogy mind hívás mind normál állapotban de máshogy jelezte a hangerőket, de most ez megdőlni látszik, kicsit

Ám nekem B370-es van rajta és hiába le és hiába felfele nyomkodom a gombokat nem jeleníti meg a fogaskereket
no de majd még kutakodok a beállítások között
-
Kopogyi
csendes tag
Hozta az L31-nél is. És mit tudok csinálni? Tegyek rá vissza Vodafon-os rom-ot? Egészen biztosan az, 3 Gb ramos.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Kopogyi
üzenetére
Azért mert nem úgy van, hogy csak felteszek egy független ROM-ot...
a 160 meg dualos Melyik független ROM-ot tetted rá?
És biztos, hogy VNS-L31????
De ha single a Telefon akkor hozhatja az L31 meg az L21-nél is mert mindegyikél van csak arra a B161 való...
Nem véletlen L21-es az????
Küld át nekem az IMEI-et Privátba megnézem, hogy milyen...
Tárcsázóba üsd be ezt *#*#2846579#*# Majd a nyomj a 2 pontra majd az 1 pontra
Manufacture Infomation-nál mit ír ki?
-
Jarod1
veterán
válasz
tucsok8510
üzenetére
Nem hivás közben, mindig előjön ha megnyomod.
-
Kopogyi
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy vásároltam egy P9 lite L31 készüléket. Nem tudok google fiókot létrehozni és így a play áruház sem működik. A telefon elvileg vodafonos volt, de rátettem egy független romot. Mi lehet a probléma?
-
Jarod1
veterán
válasz
tucsok8510
üzenetére
Nyomd meg a hangerő fel gombot, ott kattints a fogaskerékre..
-
tucsok8510
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy B370-es van fent a telefonon, és hívás közben jönnek ugye az értesítések, de olyan hangosan hogy eldobom a telefont közben, szóval lehet vajon ezen állítani?
sokat keresgéltem de nem találtam még a telefonba ilyen vagy ehhez hasonló beállítást, de lehet átsiklottam felette.
nagyon zavaró nekem ez a dolog, valaki tud ebben segíteni?
-
Doki42
őstag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a fejhalgatóval halgatok bármit / nem csak zene../ a jobb oldali hangszóró sokkal halkabb mint a bal oldali, beállítást nem találtam rá. A feleségemnek is ugyanez a problémája..
Hol tudnám ellenörizni a ballasztot? -
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224
üzenetére
Tudom, hogy nem rossz szándékkal írtad.
Csak amit írtam az kikívánkozott belőlem, nevet meg már nem tudtam ki törölni
-
online1986
tag
Sziasztok van hír a végleges Nougat-ról Független készülékre?Jelenleg B371 van fent .

-
snakebait
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
Lett FR csinálva, pontosabban elôször nem hivatalosan lett feltéve hanem FF-el,mivel még nem jött OTA-n akkor,de mikor megérkezett a hivatalos akkor roolbackel visszaálltam 160-ra és befrissítettem 370-re,most meg 380-ra. Úgy tudom rollback az mint az FR,mindent gyalul. Teljesen elölről laktam be ismét. No,nem gond,ez van.
-
snakebait
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
Nem mókolt. Hivatalos,OTA-n jött. Múltkor a 370,most meg ez. Jelzett,töltöttem,installáltam. Ja,ez itt szerbia

Nem gond,látom úgy is hogy áll az akku,csak furcsállom,mert előző mobiljaimon volt,hogy mikor feltöltött jelzett és mikor merült akkor is és be lehetett százalékkal állítani mikor tegye és volt mikor merülés annyira agresszíven jelzett,nem győztem elnyomkodni a figyelmeztetéseket. -
-
bubus66
nagyúr
válasz
snakebait
üzenetére
És ez mokolt???
(#10416) Roland0224
Tegnap egy user megkeresett privátba, hogy a P9 Lite telefonját dualosítani akarja leírta, hogyan downgradelt a B371-ről a b130 feltette azt hitte ilyen egyszerű a downgrade, holott a 7.0-ról állt vissza ugye. Írom neki, hogy próbálja meg a RollBackel helyre tenni, és arra tegye fel a B161-t, Na ez sikeres is volt, közben nekem volt más dolgom írtam neki, hogy várjon, meg és segítek, megy csinálni, szerinted meg várt? Na olyan szinten elrontotta, hogy nagyon úgy néz ki, hogy könyvnehezék lesz. Na itt jön az amit írtál hogy jobban értek, hozzá. Hát az közel sem biztos hogy jobban értek hozzá, de csináltam már egypárat meg, és hoztam vissza a halálból, ez most kész elég volt.
Ja és utána még könyörög, hogy csináljam meg persze az ő elbaszott munkáját na ez az ami betette a kaput tegnap..
-
Roxbury
őstag
Nezte mar valaki, hogy kepernyolezaras utan kb mennyi idovel lovi ki az elore beallitott kilovendo alkalmazasokat?
-
PACSA75
őstag
-
snakebait
senior tag
Most lehet hülyeséget kérdezek de nálatok jelez hangal vagy akárhogy a teló mikor merül (alacsony az akku) vagy mikor feltöltött? Megvan egy ideje,de most lettem rá figyelmes, hogy semmi jelét,főleg hangal nem adja.
-
-
Dino73
csendes újonc
-
Dino73
csendes újonc
válasz
bubus66
üzenetére
Igazad van az össze-vissza telepítésekkel kapcsolatban. A kérdésedre válaszolva, test key volt, de azt elértem hogy működő rendszerem volt. Ezt követően telepítettem egy vodafonos nougat romot (B329). Na ezután már C02 lett, de továbbra sem volt billentyűzet, frissítő menü. Erre ment a rollback, vissza B360. Most C432B360, és tökéletesen működik minden. Ami még fontos lehet, hogy a rollback és a B360 csak külső SD ről települt.
-
Dino73
csendes újonc
válasz
Dino73
üzenetére
Az a baj a test key-es rommal, hogy többek között nincs billentyűzet, és hangalapon kell megadni kötelezően a google fiók adatait. Ezt az email címnél meg lehet tenni, de a jelszó megadásnál már nem működik, Erre írtam megoldást, ami nekem működött. A legnagyobb baj az, hogy enélkül a kezdőképernyőig nem lehet eljutni.

-
bubus66
nagyúr
válasz
Dino73
üzenetére
A tied is test keyes volt mert ha nem akkor azért működött neked amit írsz...
(#10399) Denee
Ha kínlódni akarsz akkor csináld azt amit itt írnak
Sokkal egyszerűbb ha kinyítod a BL és meg csinálsz egy oemeinfo cserét B131 és jó fog lenni..
A beállítások menübe betudsz menni? Az USB hiba keresést betudod kapcsolni???
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://i4.imageban.ru/out/2017/05/23/63a6d0d8e25419f6d3d93ef24fab08c0.jpg)
Köszi előre is! 

![[link] [link]](http://i4.imageban.ru/out/2017/05/18/828472195377894e8a9e942c7de5a1f2.jpg)