Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
válasz
martin1369 #13599 üzenetére
Bocsi...
Azért kipróbálnám másik simmel is. -
Doki42
őstag
válasz
martin1369 #13596 üzenetére
Lekopogom nincs ilyen hiba..
Lehet nem a telefon hibás, routert kellene újra beállítani. Egy próbát megér.. -
martin1369
aktív tag
Sziasztok.Az elmúlt héten azt vettem észre a telefonon hogy ingadozik a térerő.Többnyire 1-2 jelerősség van ott ahol eddig fullos volt.Újraindítás többször is és mindig nem jó Valami ötlet rá?Resetet csak akkor csinálok ha muszáj.
Verzió: B339 Vodafone
-
csiki52
tag
Sziasztok
VNS-L21C432B380 /dual sim / függetlenre melyik verziót kell feltenni FF-el ? 394es? Természetesen a hivatalos most sem kivárható .... a 380 as is anno FF el lett letöltve azota is jol müködik sőt nálam FR sem volt sosem.
Nem értem hogy nálunk miért ekkora probléma a függetlenekre kiadni legalább a biztonsági frissitéseket. -
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm P9 lite-jával van az a probléma, hogy a bal oldali fülhallgató halkabban szól, mint jobb. Több fülhallgatóval próbálta. Bluetooth-os fülhallgatóknál nem áll fenn probléma.
Mi lehet a gond? -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Nemrég szórakoztam témákkal, háttérképekkel. Azt vettem észre, hogy eléggé nehezen tér magához néha, pl a kamerát nagyon nehezen lehet előhívni. Tényleg mire fotóznék már nem is tudok. Nem állítom, hogy a témázás miatt, de szeretném alapra állítani a témát, max háttérképet teszek sajátot. A másik meg, hogy a belső tárolóról hogyan lehet leszedni, ami nem fontos, gondolok itt valami automata applikációra, mert eléggé fogytán a hely.
Köszi!
-
ProEvoFan
nagyúr
Minap nézegettem a p9 lite utódját.Másfél éves, gondoltam megnézem mire tudnám érdemlegesen lecserélni ebben a kategóriában.Kb semmire...talán a Xiaomi note4re, de ott is csak az akkuidő miatt.
Jó kis telefon ez még mindig. -
SzaboZE
addikt
Sziasztok! Hátha tudtok segíteni. Egyik napról a másikra elveszett a lehetőség, hogy a tárcsázóban a "gombokon" található betűk beírásával nevekre keressek a telefonkönyvben. Csak a számokat hozza fel találatként, a neveket nem. Járt már így valaki? Vajon hogy lehetne visszahozni a funkciót?
VNS-L31
-
ORCA58
addikt
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönöm a kért adatokat.
Készülékére van egy frissebb Android verzió, aminek a telepítéshez kérem fáradjon be szervizünkhöz.
Ha további kérdései lennének, írjon bizalommal!Huawei Ügyfélszolgáltat
Magyarul van frissítés, csak OTA-n nem kapjuk meg!
VNS-L21C432B381 Single Sim -
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Elköszönök ettől a topictól.
Váltottam, így már nem követem ennek telefonnak a további történetét.
A blogomban olvasható P9 Lite bejegyzések megmaradnak, bár én megmaradtam a kisebb tweakeknél. Sosem merültem bele a rootolás/főzött romok témákba. A garanciát többre becsültem.Kívánok még sok boldog percet ezzel a mobillal.
-
Totya_77
csendes tag
válasz
bubus66 #13562 üzenetére
Az, hogy nem tudnám mit akarok (akartam) csinálni, nem igaz. (Az meg, hogy nem mindig tudok pontosan fogalmazni, megint más.) Telefonomat szerettem volna helyretenni (ami -mint írtam- figyelmetlenségből, kapkodásból el lett szabva), és ahhoz segítséget kérni jöttem ide.
Nem fikáztam le az írást, csak nem tudtam értelmezni egyes részeit. Miért? Talán mert napi 14 órát melózom és hulla fáradt vagyok, mikor eljutok ide. Talán mert van még más dolgom is, de a nap nekem is csak 24 órából áll. Talán mert már nem vagyok annyira napra kész a témában, és már lassabban tanulom/értem az új dolgokat.
Szóval segítséget kérni jöttem, mert a fórum erre is való. A magas lóról való személyeskedésért elég, ha bemegyek melózni, vagy bármilyen hivatalos ügyet intézni.
Mind azon által köszönöm a Te a segítséged is, mert hasznosak voltak.
-
Totya_77
csendes tag
válasz
robi64 #13561 üzenetére
Nem mondtam olyat, hogy a logouton értelmetlenül van leírva. Az egy másik kérdés, hogy én mennyire tudom (vagy nem tudom) értelmezni. Aminek számtalan oka lehet, úgy mint időhiány, fáradság, figyelmetlenség, sötöbö... (Hasonló okokból nem tudtam elolvasni és megválaszolni a privátot, amiért elnézésed kérem.)
Köszönöm az értő fogalmazást, így még legalábbis én megértem, annak ellenére, hogy már rég nem foglalatoskodom (hobbi szinten) az androidok lelkivilágával.
A telefon garanciája idén lejár - mondjuk a garanciavesztés eddig se zavart. -
bubus66
nagyúr
válasz
Totya_77 #13560 üzenetére
Mi nem érthető a logutos leírásban?
Ugyan az van leírva mint amit le írtak neked ha meg véletlenül egy zip nem megy fel akkor szar a leírás, mint, hogy rögtönözne az user...
Az a leírás alapján több 100 user megtudta csinálni..
Viszont nálad az volt a baj, hogy magad se tudtad mit akarsz csinálni.
Ami neked 3 napba teltet az a leírás alapján a lányomnak is 20 perc volt, nem engedték nekem meg csinálni, nekem, hanem nekiállt és Ő csinálta meg a barátjának...
Az nem mondtam, hogy a leírásba nem lehet hiba, de ha valaki nem tudja mit akar csinál, és még keveri is a szezont a fazonnal..
-
robi64
aktív tag
válasz
Totya_77 #13560 üzenetére
A blogban is jó,értelmesen levan irva,csak kell követni a lépéseket,hogy nehogy kimaradjon valami.
Hogy miért jobb a C432,Elsősorban a garanció elszált mivel C900 és C900-ra soha nem kapsz frissitést,az EU-s C432-re lessz és van (én B393-on vagyok).A telenoros még MM,ahogy nézem az utolsó B140.
Ha akarnál visszalépni Telenor-a,kérj meg valakit ki ezen a szolgáltatón van,hogy csináljon oeminfo mentést ToolKit-el,amit illeti a custom.bin fájlot ezt te is elkészitheted (Notepad-ban,beirod telenor/hu elmeted majd átnevezed custom.bin-re).
Küldtem tegnap este 2 privátot ahol irtam hogy menzsd el az oeminfó,de nem feleltél. -
robi64
aktív tag
válasz
Totya_77 #13555 üzenetére
TWRP,ROOT megvan.A fejlesztői lehetősegek-ben,bekapcsolvab a: OEM feloldás megengedett és az USB hibakeresés. Megnyitod a Tookit mappát,a Packages mappába bemásolod az oeminfo.img -t és a custom.bin -t.
Elinditod a Toolkit.exe-t,választod a "Dual-/Single-SIM" és abbol az "Individual" opciót.Itt a hárompontos menűkből megkeresed a Pakages mappát és belőlle választod az oeminfot.img és cutom.bin-t,majd végre választod "Flash custom.bin & oeminfo".Ha ez megvan felteszed a B131-et.
Jobban nem tudom megrágni. -
Totya_77
csendes tag
válasz
bubus66 #13557 üzenetére
Azt értem, hogy C432 lesz, csak azt (se) nem (többek közt), hogy az mennyivel (és miért) jobb, meg hasonlók. Szóval én kérek elnézést tudatlanságomért.
Toolkit: korábbi hsz-emben írtam, hogy semmilyen packagest nem enged telepíteni, mert hibásnak véli (ld fentebb, képpel)
Ezektől függetlenül köszönöm segítséged -
-
robi64
aktív tag
válasz
Totya_77 #13525 üzenetére
Szia.
Most ahogy nézem a képeket,egy dolgot nem értek,miért akarsz MM romra N TWRP-t ráerőszakolni.Az Android_SDK_Platform_Tools mappában,két TWRP van,szerintem egy se jó.
Ahogy nézem Elite TWRP-3.2.1-0 EMUI 5-re van,te pedig EMUI 4.1-en vagy.
A twrp-3.1.0-o-eva,nem véletlenül P9-re van (mivel a P9 kód neve EVA)? És ez is EMUI 5-re van.
Itt a TWRP,ez az első ami megjelent.Ez kinai twrp,de át lehet állni angol nyelvre bubus blogja.
Minden után egy próbát meg ér. -
Liller7
tag
válasz
ANDROID??? #13531 üzenetére
Hát így sem jön.....sajnos.Marad a várakozás.
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #13531 üzenetére
Itt nem jön mobilneten se wifin
Majd egyszer talán ideér
-
Liller7
tag
Nekem még mindig nem jött frissítés....T-s,független,B381-re.Valakinek?Esetleg?
-
Totya_77
csendes tag
válasz
bubus66 #13522 üzenetére
"PHONE Unlocked"
"FRP Unlock"
Leírni letudtam. Akkor lehet, hogy elolvasni is tudtam?...Legelőszőr is örülnék, ha a betallózot zip-et egyáltalán tudná telepíteni, és nem pedig hibát dobna rá. Mert ha az sikerült volna, akkor talán eljutottam vlna twrp-ig, amit éppen mutatsz
-
robi64
aktív tag
Próbáld a TWPR-t átnevezni recovery-re és úgy fashelni.
-
Totya_77
csendes tag
Oké, közben sikerült teljesen resetelni....
Azt írta, hogy "PHONE Relocked" illetve "FRP Unlock". Majd újra kinyitottam, és megpróbáltam feltenni a twrp-t. Én szerettem volna, ő továbbra is ellenáll... -
Totya_77
csendes tag
Jelentem, megpróbáltam visszazárni, de nem sikerült...
(bocs, a terminál ablakról elfelejtettem képet lőni)Az eddigi narancssárga szöveg, immár szép pirossal jelenik bootláskor
Miután bebootolt, kér egy jelszót (wtf), és:
miután rebökök a "Reset"-re, újraindul, "Factory reset lowlevel...",
amire azt írja, hogy "Sikeres", aztán újraindul, majd megint kezdődik előről minden, a szép piros betűs bootolással...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Totya_77 #13513 üzenetére
Először zárd vissza de utána ne felejtsd el ki nyitni.
a Toolkitel tedd fel ha akkor se jön be akkor csinálj egy FR
flashboot-tal (az fastboot) mit kell egyesével végig zongorázni?
fastboot devices
- fastboot flash boot boot.img
- fastboot flash recovery recovery.img
- fastboot flash cust cust.img ez helyett a vendor kell
- fastboot flash system system.img
- fastboot rebootEnnyit kell csak.. mielőtt neki állsz ajánlom figyelmedbe a frissítés és a oeminfo csere leírást a Loguotomba..
Az oldalamon fenn van minden a P9 Litehez ami innen hiányzik
-
Totya_77
csendes tag
válasz
robi64 #13508 üzenetére
Azt eddig is sejteettem, hogy szolgáltató függő a készülék, ez mondjuk nem is zavar annyira. Az viszont igen, hogy twrp-t sehogy nem tudom feltenni... Mindjárt megpróbálom lezárni, majd újra nyitni a bootloadert, és aztán? Twrp? Majd az oeminfo és custom.bin?
Az L21C432B161-et tegnap leszedtem, de twrp hiányában nem tudtam feltenni... :/
(flashboot-tal egyesével végigzongorázni meg elég macerás lenne) -
bubus66
nagyúr
válasz
Totya_77 #13507 üzenetére
Szia
De attól, még ha a C432 fel teszed nem lesz független a telefon. SS Oemifo csere
Azt kell csinálni amit Robi64 írta a logotomba benne van minden ha valamelyik link nem élne keres, és javítom, vagy küldöm a linket.
És ezt tedd fel majd utána már frissíti
A Szolgáltatósra nincs RollBack
-
robi64
aktív tag
válasz
Totya_77 #13507 üzenetére
Aj-jaj,szolgáltatós (függő) telenoros teló.
Ha sikerül a TWRP telepités,itt a TWRP-ből flashelhető C432 oeminfo és cutom.bin (mert a cutom.bin is kell),mind két SS és DS telóra,ha SS flasheltél akkor VNS-L21C432B161 ROM megy ,ha DS-t akkor VNS-L21C432B160. -
Totya_77
csendes tag
válasz
robi64 #13506 üzenetére
Szia.
Figyelmetlen volt, nem vitás... Próbálnám helyrehozni, amit elszabtam. De legalább már sikerült visszahegesztenem rá egy 6.0-át...
Vendor Country Info
Vendor: telenor
Country: huSIM Lock Info
NW_LOCKEDAz adb és a fastboot is működik szerencsére.
Visszazárást és újranyitást megpróbálom kicsit később (kora este).Köszi a segítség
-
robi64
aktív tag
válasz
Totya_77 #13502 üzenetére
Szia.
Te vagy az első tulaj,mert akkor kellene hogy tudjad,hogy miért lett C900 (Global),mit ir a beállitasok/a telefonról/build-sám-nál?
Ez megtőrténik ha szolgáltatós telóra ráhúznak téves ROM-ot (EU-s B432 vagy másikat) vagy Single SIM-esre Dual simes ROM-ot vagy RollBack után téves ROM-ot.
Ird be a tárcsázóba *#*#2846579#*#* kódot majd a 3.Network Information Query válaszd a 4.Vendor Country Info-t,mit ir itt? Majd minden esetre lépj vissza egyet és válaszd a 2.SIM Lock info-t,ha SIMLOCK_DEACTIVE akkor független.
Működik a ADB és fastboot?
Próbáld visszazárni a bootloadert,majd újra kinyitni.Bootloader RELOCK
----------------
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot oem relock ****************
fastboot rebootBootloader UNLOCK
----------------
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot oem unlock ****************
fastboot rebootNekem is volt hasonló,hogy eltünt a TWRP de bootloader zárás/nyitás után vissza tért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest