Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Magisk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi7711
aktív tag
válasz AngeloDivina #8393 üzenetére
B196-ra (ha jól emlékszem), B336 jelenleg.
Modernebb a felület, gördülékeny!
Tetszik.
-
FeZ...
aktív tag
válasz AngeloDivina #8393 üzenetére
Nekem B196 van rajta és most HiCare-en nekem is kiírt elérhető frissítést. (azt nem tudom melyiket, csak valamilyen sok számjegyes szoftververziót írt ki rá és még nem szántam rá magamat, hogy feltegyem )
[ Szerkesztve ]
-
AngeloDivina
aktív tag
Sziasztok! Telekom B196-ra mit kell feltennem, hogy utána már OTA jöjjenek a frissítèsek.
tomi7711 neked mire jött?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Shade45
senior tag
válasz Kiskutya #8389 üzenetére
Megint egy új verzió szám???
Kíváncsi vagyok, hogy újabb-e, mint a 370-es (annak ellenére, hogy a verzió szám kisebb).
Ezt a verziót reklámozta a Huawei a facebook oldalán néhány hete, csak most OTA-n is elérhetővé vált?
Én feltettem a T-s telómra a 370-et, eddig jobbnak tűnik, mint a régi 196-os (asszem ez volt a verzió száma).
-
tomi7711
aktív tag
Nekem most jött meg a 6.0-s frissítés OTA-n, T-s készülékre.
36%
-
NandorHUN
addikt
válasz Ferenczi Áko #8382 üzenetére
Honor 8 nem rossz telefon, de nekem nem éri annyival többet, hogy 2x annyiba kerüljön mint a P8.
Bár nyilván abban az ársávban ő a befutó.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz BenQhunria #8379 üzenetére
Frissítsd manuálisan. Összefoglalóba le van írva, nem nehèz.
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem , HiCaren miért nem érhető el a frissítés független telefonra B200 van jelenleg, legfrissebb HiCare van fönn.Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
törölt tag
válasz Szabcsizz #8375 üzenetére
Én annyira nem vágyom rá. Nálam a B321 elfogadhatóan működik. Bár mostanában megállt az egész egy percre úgy, hogy semmire nem reagált, magától újraindult. Egy alkalmazást frissítettem miközben egy másikat át akartam helyezni SD-re, na ez nem tetszett neki.
Attól félek, hogyha az N7 kijön P8-ra az olyan lesz mint amikor valaki elkezd "tuningolni" egy 1.0-ás swift-et. Tesz rá nagy kerekeket, spoliereket, stb., de motorhoz, fékhez nem nyúl. Aztán csodálkozik, hogy lassabb és többet is fogyaszt.
-
Szabcsizz
őstag
Gyerekek,kicsit több optimizmust..ezt a tuti nem kap dolgot,ti sem tudjátok biztosra.Én meg pont úgy gondolom,hogy a V7-et még meg fogja kapni,aztán többet nem.Szal ne káráljunk előre.😂
-
bexinho23
őstag
A v6-os B370 nálam tökéletesen teszi a dolgát. v5-tel sem volt problémám, de a 6-os hozott olyan frissítéseket, amiknek a hiánya már nem tetszene egy esetleges visszalépéskor.
Amúgy lőttem egy-két képet full sötétben, gyertyafénynél, némi iso-záridő állítgatással (állvánnyal):
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
Sűűűjönn ki a szemük forró zsírban, ha nem tolnak ki több frissítést egy tavalyi flagshipre!
HUAWEI MONNYON LE!
-
pepetech
őstag
válasz sarszegi14 #8365 üzenetére
P9-re már vagy 2 hete kiszivárgott a v7beta de nem nagy dolog szerintem a v6 sokkal jobb p9-en p8 meg úgy jó 5.1-el ahogy van én a p8-on utáltam a v6-ot.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
sarszegi14
csendes tag
hát én remélem hogy nincs igazatok, és most az IFA-n valamit virítanak
Nexus 7 (2013) - Huawei P9 - Huawei Watch W1
-
migabi24
nagyúr
Engem nem izgat mert hibátlan a kis B200-al a telefon, frissítettem már eleget más telefonokat, hogy tudjam jobb nem lesz, a nugátba meg semmi olyan nem került bele amiért reszketni kéne
-
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz sarszegi14 #8365 üzenetére
P8 tuti nem fogja megkapni, esetleg a p9. P8 mèg normális v6-ot se kapott..
-
sarszegi14
csendes tag
Nem tudom ki az aki nézegette, de tegnap hivatalosan kiadta a google az android n-t és így én kicsit nézegettem, hogy huaweire/honorra mikor jön ki, és hát nem jó dolgot olvastam. Ha minden igaz a mate 9 bemutatásával egy időben a mate 8 megkapja vagyis november körül várható, 2017 februárban pedig a hono 5x és a 7 kapja meg, de P8-ról nem találtam semmi hírt.
Nexus 7 (2013) - Huawei P9 - Huawei Watch W1
-
NandorHUN
addikt
válasz Ferenczi Áko #8363 üzenetére
Szerintem csak Huawei órákhoz jó.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Huawei Wear az csak Huawei okosórákkal kompatibilis, vagy bármelyik másikkal is, amiben van pulzusmérő..?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
bexinho23
őstag
válasz migabi24 #8360 üzenetére
Pont tegnap gondolkodtam én is ezen a fólia témán. Este áttöröltem hosszú idő után egy kis clin-nel, és akkor vettem észre, hogy a gyári fólia apró karcokkal van tele, illetve egy pici, mélyebb kör alakú karc, ami pont akkora, ami megtöri a kijelző színét. Örülök, hogy ez a fólián van, viszont idegesít is, mert zavar. Viszont 2010 óta, mióta okostelefonjaim vannak (mindegyik gorilla glass samsungok voltak), SOHA nem volt egy apró karc sem a kijelzőkön (sosem használtam fóliát). Úgy gondoltam, leveszem a huawei-ről a fóliát, aztán majd tetetek rá egy üvegfóliát, de korábban olvastam, hogy macerás szépen feltenni erre a p8-asra. Így szerintem marad, de az is lehet, hogy végleg leveszem.
-Használja valaki fólia nélkül a P8-át?
-Amit gyárilag rátesznek, az üvegfólia, vagy sima, masszívabb fólia? -
migabi24
nagyúr
Használja itt valaki fólia nélkül a telót? Nagyon utálom a fóliát, de nem szeretnék karcos kijelzőt se, eddig az összes samsungomat fólia nélkül használtam mind karcmentes maradt, most agyalok, hogy mi lenne ha😀
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok! A minap gazdagodtam egy ilyen csodaval es az lenne a kerdesem, hogy mi a legujabb szoftver verzio? Jelenleg 5.0.1 van a telefonon es frissitest nem talal. A kezi frissites huvelyeknel nem tudom hogy mukodik eddig nem volt dolgom a markaval. Ha van ujabb verzio erdemes egyetalan frissiteni?
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
NandorHUN
addikt
Csak mondd azt, hogy sokszor magától újraindul. Szerintem alapot fognak cserélni, nekem G3-mammal ugyan ez volt, de az random modon indult állandóan újra - anno szervizesnek nem lett volna ideje kivárni míg beüt a balhé.
Másik, hogy az aksival van valami és mikor leteszed akkor van vele valami.
Esetleg megmondhatod, hogy mikor kocsiban vagy vonaton zötykölődsz vele akkor szokta főleg.
-
Bópapa
csendes tag
Sziasztok!
Eddig tartott az öröm, a telefont ugyanis hibásan kaptam vissza. Igaz hogy a kijelző nyomására már nem fagy le, de ha az asztalra kicsit koppanósan teszem le már lefagy újraindul. Gondolom ez alaplap hiba. Kérdésem, ha visszaviszem ismét gariztatni, hogy írjam le ezt a hibát? Nem akarom hogy nem rendeltetésszerű használatra fogják.
Mégvalami. A telefon függőként ment el és függetlenként érkezett vissza (imei maradt) -
Bópapa
csendes tag
Sziasztok!
Most volt garanciális javításon a telefonom, ugyanis ha a kijelző alját picit erősebben megnyomtam, a telefon lefagyott majd újraindult. A telefonomon a vásárlást követően azonnal feloldottam a bootloadert a huaweitől kért kóddal. A telefont szó nélkül javították egy hete szerdán adtam le ma pedig hozta a posta igényesen és biztonságosan becsomaglova. Cseréltek kijelzőt és akkumulátort, valamint t-s romot tettek rá a B328 at. A bootloader nyitva maradt. -
Szabcsizz
őstag
Szia!
Kicsit félreértettél szerintem,én a készülékeden használt témára gondoltam.Plusz ezért ne nyiss új topikot,és ahogy fentebb is írták a készüléked topikjába írj.Ez a P8 topik,neked viszont P8 Lite van.De azt most megmondom,hogy ezt szervízbe kell vinned,nincs más választásod. -
Dett
újonc
válasz Szabcsizz #8339 üzenetére
Szia,
Nyitottam egy új témát a problémámmal, de eddig senki nem szólt hozzá. A képek pedig a telómról screenshotok.
https://itcafe.hu/tema/huawei_p8_lite_wifi_problema/hsz_1-50.html
(#8337) Famalac
Köszi szépen, jöhetne az energia, mert ezen szerintem már csak a szervíz segít. T-pontokhoz vissza lehet vinni személyesen, de tényleg csak az tart vissza, hogy nincs csere teló...kaptam két régebbit ugyan kölcsönbe, de azokba meg nem jó a micro sim kártya
Találtam még ebben a témában ezt a "nagyon tuti videót", de kicsit sem oldotta meg a problémát.
https://www.youtube.com/watch?v=k5ztYKwfkFsAhogy jött új frissítés a telóra, rányomattam adatforgalomról, utána örömtáncot jártam, mert másfél órán keresztül volt wifi, aztán husssss
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vidd vissza!
De ha gondolod tartsd oda a monitorhoz és küldök neked telefongyógyító energiahullámokat!
Valszeg magától nem fog meggyógyulni. Rögtön vissza kellett volna vinni a szolgáltatóhoz. Sajnos a cserekészülék hiányát le kell nyelni ilyenkor.
Esetleg Telemax, úgy tudom ő az official Huawei szervíz. Lehet gyorsabb ha oda viszed be a telót, de előtte hívd fel őket, hogy működik-e így is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dett
újonc
Sziasztok!
Az a problémám, hogy az újonnan vásárolt készüléken 2 hónapja elromlott a wifi. Érzékeli a hálózatokat, olykor csatlakozik is, de ez max pár percig tart. A wifi pontoknál csatlakozás után ezt írja ki: hozzáférés a hálózatoz megtagadva, a speciális beállításoknál pedig: ip cím nem elérhető.
Minden lehetséges dolgot kipróbáltam már, hard reset, frissítés stb. Olvastam egyes helyeken, hogy ez széria hiba. Lehetséges ez? Biztosan csak az az egyetlen megoldás, ha visszaviszem a szolgáltatóhoz? Ez azért problémás számomra, mert a "t" nem biztosít cserekészüléket, és jelenleg nincs másik amit használhatnék
Nagyon nagyot csalódtam emiatt a telefonban, hiszen wifi nélkül nem sok mindenre megy az ember egy okos telefonnál, kivéve akinek korlátlan a mobilnet.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Wa2x_
veterán
Külföldön vagyok és hiába kapcsolom ki a roamingot mégis ott egy R betű a hálózat erősségét jelző ikon mellett? Miért?
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok! Egy ilyen telefont tervezek venni. Használt 2015.11.26-án vásárolt elvileg innentől 2 év garanciás. Le tudom ellenőrizni, hogy a telefon milyen régiós és érvényes-e a garanciája? Illetve mire érdemes még figyelni az átvételnél? Köszönöm!
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
milu
aktív tag
Elrepedt a Huawei P8 kijelzőm, kérek tanácsot, hol tudom megjavíttatni, kicserélni?
-
Peti755
csendes tag
válasz AngeloDivina #8323 üzenetére
Igen azt én is tudom, de nekem kell rá, mert rendszeresen van, hogy leteszem valahova és könnyen lába kélhet és inkább biztosra megyek.
Win phone 10 alatt jelszó alatt is letudtam húzni azért furcsálom ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Peti755
csendes tag
Sziasztok!
P8-al váltottam át androidra és lenne két amatőr kérdésem.
Ha bármilyen értesítés jön csak rezeg illetve pittyen a telefon, de a kijelző nem ébred fel. Illetve ha csak felébresztem a kijelzőt de nem oldom fel a jelszóval akkor nem tudom lehúzni az értesítési sávot úgy mint win phone 10-ben. Így eléggé zavar, főleg munka közben, meg aku igényesebb, hogy mindig feloldjam megnézni jött-e valami.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Hogy tudok wipe resetet nyomni a telónak?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
hori-zoli
tag
Egy kérdés.
Az mitől lehet, hogy ha kihangosítom a telefont, egy ideig minden rendben, aztán egyszer csak akivel beszélek az nem hall engem, de én őt igen.
Jelenleg a B370 van fent, de ezt csinálta az előző verziókkal is. -
adamsauvage
aktív tag
amekkora csalodas volt a stock Ff edition, akkora pozitivum a B356 Kangvipes rom, sebessegben atom, uzemidoben verheretlen,
iPhone 16 pro / Macbook Pro
-
NandorHUN
addikt
válasz adamsauvage #8312 üzenetére
Ezt a Huawei P8 [ROM][6.0] Stock B370 | Stock FF-Edtion -re mondod?
-
NandorHUN
addikt
válasz adamsauvage #8310 üzenetére
Nem egészen:
"Its a complete differnt Rom. The other one was from a Kangvip Base. This one is complete build by me. "
- Ezt a Home-nál írták Gratitude ellenében.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz adamsauvage #8307 üzenetére
Elvileg az időformátumot kell átállítani és akkor van navbar. Legalábbis XDA-n ezt írták.
Mind1... majd teszek vele egy próbát hátha nekem jó lesz. Esetleg még ezzel lehet tennék egy próbát.
-
Szabcsizz
őstag
válasz adamsauvage #8307 üzenetére
Ez nem túl meggyőző.. 😓
-
NandorHUN
addikt
válasz adamsauvage #8305 üzenetére
Véleményedet majd leírhatnád róla, ha minden olyan mint ahogy le van írva megy fel hozzám is.
Bár Viperből gondolom a legfrissebb van benne, annak meg 1-2 régi Dolby irs file-lal volt problémája nálam előző telefonon.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz adamsauvage #8303 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod a DC Unlockert, pár euro, de elvileg vissza lehet utána zárni nyom nélkül.
-
zso79
őstag
válasz sarszegi14 #8283 üzenetére
Security > Clear creditentials, utána menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.