Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz AngeloDivina #6099 üzenetére
Gyári, rá való generál verzió ajánlottabb, mint az OTA.
-
.zSoLTi.
senior tag
Ez azèrt nagyon gáz sztem, hogy a t-s rom hamarabb van fent a huawei saját oldalán mint a gyári független...
-
mickopapp
csendes tag
-
zzola
titán
Nem tudom mit csináltak a készülékemmel, de valami nem jó! Pár nap alatt 2x is csinálta, hogy bejövő hívásnál akadozik a másik fél hangja...érthetetlen a beszéd hang.
[ Szerkesztve ]
-
hislah
aktív tag
Akkor az enyémnek ilyen rossz az akkuja. Egy napot bőven elmegy. De majd lehet beküldöm a telemaxba egy cserére.
-
hislah
aktív tag
Nektek egy teljes feltöltés után hány órát jósol az energiatakarékosság menüpont teljesítmény üzemmódban?
Nekem B200-as ROM alatt 18 óra körül. A Wi-Fi nappal végig bekapcsolt állapotban van. Kicsit keveslem. -
Goxi
tag
Légyszíves segítsetek: phonearena szerint nem tudja a B20-at, más helyeken meg azt írják, hogy tudja. Vidéken élek és a teszt az, hogy nincsen 3g, csak 4 (és persze E). Szal ha nem tud B20-at, akkor eléggé benézem.
-
zzola
titán
válasz Black&White #6078 üzenetére
Eddig LTE-t írt, ennyi....
-
törölt tag
válasz .zSoLTi. #6076 üzenetére
Frissítés után mindig kell egy kis idő, hogy újra beálljon a fogyasztás meg a statisztika. Felhasználástól függően, de teljes töltési periódusokkal lehet "gyorsítani".
Zolar:
Újratolták az SW -t a telefonon, ilyenkor változhat a régió kód is (többek között). Attól függ honnan jött a telefon, milyen szoftvert kapott a szerviz. Pl. szolgáltatónál lehet akár brit vagy német területről érkező készülék is.Szerk.:
Ilyenkor változhat a hálózati kijeltés is. Illetve egy másik márkánál pl. más színe volt a térerő ikonnak hasonló helyzetből adódóan.[ Szerkesztve ]
-
.zSoLTi.
senior tag
Egyèbkènt majdnem visszamentem b200-ra csak lusta voltam. Erre most valahogy helyre állt az akksi idő b321-en. 30%-on vagyok 4ó23p kijelző idővel. Volt mobilnet wifi kamera minden... Igy marad nem is bántom.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Black&White #6074 üzenetére
Melyikben?
-
Akos_h
tag
Remélem a Huawei nem csinálja azt mint a többi kínai gyártó, hogy kiad egy tökéletes készüléket amit mindenki imád aztán kiadják az új változatot és azonnal meg is szüntetik a régi támogatását, mert azt hiszik mindenki megveszi majd az újat... itt rontotta el pl a ZTE is és itt csinálja jól a Xiaomi, hogy folyamatos náluk a frissítés.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz Dávid Balázs #6064 üzenetére
Remèlhetőleg nem úgy mint az 5.1...
-
törölt tag
válasz Dávid Balázs #6062 üzenetére
Nem lett volna fontos, legalábbis első körben. Gyári ROM, illetve frissítési problémán kívül okozhatja ezt program "beragadás" is, ami jellemzően megjavul egy újraindítástól.
Meg okozhatja más app is, ami többnyire később is problémát fog okozni. Wipe -tól függetlenül.
Ártani persze nem fog.
-
NandorHUN
addikt
válasz Dávid Balázs #6064 üzenetére
Nem tudom, de már itt lenne az ideje. (╯°□°)╯︵
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Látom felkerült az oldalra a p9 tesztje. Kicsit szemetseg, hogy már eredetileg is 6.0val jön, p8 sok helyen pedig még mindig nem kaptam még a frissítést.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
törölt tag
válasz Dávid Balázs #6058 üzenetére
Egy újraindítással kezdj, mert lehet csak beragadt valami.
Csinálj egy képet az akkumulátor használatról is. HA már csináltál újraindítást, akkor csak holnap csinálj képet, mert a mostaninak nem lesz sok jelentősége. Persze csak akkor, ha még mindig merül ezerrel.
Black&White:
Azt nem olvastam, az sincs.[ Szerkesztve ]
-
<>jana<>
senior tag
válasz Dávid Balázs #6058 üzenetére
B321a van nekem, Változó de általában 3-5 %-ot merül, ha lehúzom este a töltőről. 4 óra kijelző idő meg szokott lenni. Ha csak telefonálásra használom akkor a két napos készenlét is. Napi 1 óra telefonon az átlagom. Bár a második nap igen necces Nekem alapból törölve van a twitter, a facebook kliens, és se viberem, se skype nincs a telefonon. ezek zabálnak rendesen
-
Dávid Balázs
csendes tag
Nektek is èjszaka merül 60%-ot vagy ez akksi problèma ?
-
Goxi
tag
Néztem. Sajna már csak fehér kijelzőkeretes van :/
[ Szerkesztve ]
-
horgasz68
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van esetleg valaki akinek a P8 Premium dual verzió van?
Az lenne a kérdésem hogy ez is aktív dual mint a Honor készülékek,
és hogy támogatja -e a B20-at? -
Goxi
tag
P8 vásárlás előtt állok. 2 kérdésem lenne :
- 6.x android fut már a telefonon? Ha igen, OTA-n jön?
- hol vennétek? GSM boltokban 10-15el olcsóbb mint szolgáltatómnál (Tmobile), lehet bármi bajom ebből, azonkívül, h bármikor bezárhat a bolt és bukom a garit?
Ja közben olvastam h még nemigen figyelt be a mályva.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz sarszegi14 #6041 üzenetére
Régiót nem írt, szóval lehet más P8-cak már kaphattak frissítést...
(#6031) djbelo
Még sehonnan nem lehet letölteni! Érdekes, hogy official oldalon és OTA sem elérhető, de a szerviz már megkapta...
[ Szerkesztve ]
-
djbelo
senior tag
válasz sarszegi14 #6039 üzenetére
Szerintem itt még senki! Enyém független, de nem jött semmi.
-
sarszegi14
csendes tag
Írtam ma a huaweinek facebookon a következőt:
Jó napot. Több helyről is értesültem, hogy a telemaxhoz beadott telekomos P8-akra már a B323-as 6.0-ás androidot rakják, és az után érdeklődnék, hogy OTA frissítésként mikor válik elérhetővé a telekomosoknak. A másik kérdésem pedig, hogy van egy TalkBand B2-m fekete, és szeretnék hozzá egy bőrszíjat venni, mert kényelmetlen nekem a gumis szíj, a kérdésem pedig az lenne, hogy magyarországon lehet-e venni hozzá szíjat. Válaszukat köszönöm.És ezt válaszolták:
Kedves Dávid! A frissítés érzekésének dátumáról nem rendelkezünk pontos információval, mivel ez nagy mértékben függ a szolgáltatóktól is. Információink szerint egyes, független készülékekre már elérhető a frissítés, így reméljük nemsokára a többi telefonra is elérhető lesz a Marshmallow! A szíjjal kapcsolatban javasoljuk, hogy konzultálj szervizpartnerünkkel ( Telemax Gsm Kft, http://kapcsolat.tmx.hu ) mivel kiegészítőket is értékesítenek! Amennyiben további infóra lenne szükséged, bátran fordulj hozzánk, valamint hotline-os kollégáink a +3640-386-638-as telefonszámon készséggel rendelkezésedre állnak! További szép napot és kellemes hétvégét kívánunk!Függetlenesek megkaptátok már az updatet?
Nexus 7 (2013) - Huawei P9 - Huawei Watch W1
-
V.Stryker
nagyúr
Ma Playről frissült a Huawei Backup. Végre patentül működik.
-
-
djbelo
senior tag
Srácok! Ezt a Telekomos romot /B323/ le lehetne valahonnan tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Megjött a telefon a szervizből!
Alkatrész csere: RFcsatlakozó,Coaxial Connector,50ohm,Straigh. SW frissítés.
Telekomos B323 van rajta és láthatóan gördülékenyebb, mint a 321-es... -
.zSoLTi.
senior tag
Sajnos nálam borzasztòan merül a b321. Fogasztók között android rendszer mindig első fogyasztó. 1óra20perc kijelzővel 67%-on vagyok. Megy vissza b200.
-
zzola
titán
HUAWEI P8 + HUAWEI TALKBAND B2 kifutó termék lett a Telekomnál...
-
zzola
titán
Durván gyors a Telemax! Kedden délelőtt adtam fel postán a készülékem Pécsett, ma este meg jött e-mail, hogy holnap kiszállítják a telefont lakcímre!
Majd beszámolok, hogy mit csináltak vele... -
DJosef
őstag
Én maximum a P9 Plusra váltanék, de annyival többet jelen pillanatban nem ér nekem.
A Mate 8 kezd jó árban lenni, de a nagyobb kijelző és ujjlenyomat olvasó nem lenne akkora előrelépés, úgyhogy megintcsak maradnék a P8-on.
Kövezzetek meg, de a HTC 10 is szerintem elég csábító.
Forget about it
-
djbelo
senior tag
válasz Ferenczi Áko #6013 üzenetére
Nagyon tetszik, de a P8-al semmi bajom,marad ez biztos. Megvárom a P10-et!
-
migabi24
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #6013 üzenetére
Szép is jó is, de a P8 is az
-
Ferenczi Áko
addikt
Mit szóltok a P9-hez? Szerintem jó telefon lett, de egyenlőre nem cserélnék..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba. Eddig elégedett vagyok a telóval. 2 dolog, ami apróság, de kicsit hiányzik: a zárképernyőre valahogy ki lehet tenni a következő ébresztés idejét? Sőt, ha még az időjárást is meg lehetne oldani ott, akkor nagyon tuti lenne.
-
Grecky
senior tag
A program, amit írtál csak egy parancsikon a szinkronizát fiókokhoz, szal nem hinném h javítana bármit is.
Azért feltettem, de a viber ugyanolyan fosch, wifi ki-be kapcs után nem kapom meg az üzeneteket, csak ha belépek (belépés után már megkapom az üziket háttérben is). Nagy vszínűséggel a viber oldalán van a hiba, vagy az emuiban van valami, ami akadályozza a pusht. Messengernél nincs ilyen probléma, ott úgy látszik tudnak programozni.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
theo_76
aktív tag
válasz sarszegi14 #5995 üzenetére
Hétvégén teszek fel. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.