Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dett
újonc
válasz Szabcsizz #8339 üzenetére
Szia,
Nyitottam egy új témát a problémámmal, de eddig senki nem szólt hozzá. A képek pedig a telómról screenshotok.
https://itcafe.hu/tema/huawei_p8_lite_wifi_problema/hsz_1-50.html
(#8337) Famalac
Köszi szépen, jöhetne az energia, mert ezen szerintem már csak a szervíz segít. T-pontokhoz vissza lehet vinni személyesen, de tényleg csak az tart vissza, hogy nincs csere teló...kaptam két régebbit ugyan kölcsönbe, de azokba meg nem jó a micro sim kártya
Találtam még ebben a témában ezt a "nagyon tuti videót", de kicsit sem oldotta meg a problémát.
https://www.youtube.com/watch?v=k5ztYKwfkFsAhogy jött új frissítés a telóra, rányomattam adatforgalomról, utána örömtáncot jártam, mert másfél órán keresztül volt wifi, aztán husssss
[ Szerkesztve ]
-
Dett
újonc
Sziasztok!
Az a problémám, hogy az újonnan vásárolt készüléken 2 hónapja elromlott a wifi. Érzékeli a hálózatokat, olykor csatlakozik is, de ez max pár percig tart. A wifi pontoknál csatlakozás után ezt írja ki: hozzáférés a hálózatoz megtagadva, a speciális beállításoknál pedig: ip cím nem elérhető.
Minden lehetséges dolgot kipróbáltam már, hard reset, frissítés stb. Olvastam egyes helyeken, hogy ez széria hiba. Lehetséges ez? Biztosan csak az az egyetlen megoldás, ha visszaviszem a szolgáltatóhoz? Ez azért problémás számomra, mert a "t" nem biztosít cserekészüléket, és jelenleg nincs másik amit használhatnék
Nagyon nagyot csalódtam emiatt a telefonban, hiszen wifi nélkül nem sok mindenre megy az ember egy okos telefonnál, kivéve akinek korlátlan a mobilnet.Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Diabetes - Cukorbetegség
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Delta Force (2024)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest