Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz Bkrisz9 #9598 üzenetére
Elnézést, műtét miatt voltam távol.
Egyet értek mindenkinek a válaszával!
Akinek nem inge, ne vegye magára, akinek meg inge az vegye...Frissítéssel kapcsolatosan: Tessék visszaolvasni és az összefoglalót is olvasni! Általában már levannak írva a kérdésre a válaszok, persze egyedi eset adódhat, ilyenkor kérdezz nyugodtan, de lustaságot nem fogadunk el!
A T-s romokra/helyett én is a függetlent ajánlom, a többször is leírt frissítési eljárás szerint!
A bootlop esetén az SD kártyára tett (nem a bootlopot okozó) rom, 3 gombos módszerrel való telepítése, megoldás lehet a problémára!
Nem lehet mondani..Időnként én is összefoglalom a fentebb leírtakat, illetve megerősítem a tényeket, amikről én is tudok nyilatkozni, hogy többszörösen is helyt álló válasz érkezzen a biztosabb segítségnyújtás ért, az olyanoknak is akik bizonytalanok vagy csak több embertől is szeretné a visszajelzést. Egyébként az aktív fórumozók, adminok szóljanak, ha zavaró vagyok, akkor változtatok! Én gondolok valamit, de persze lehet hogy ez másnak zavaró, mint sem segítő szándékú. Nem sértődök meg, ha inkább fejezzem be az ismételgetést stb.
-
Bkrisz9
őstag
válasz Jumpalaja01 #9597 üzenetére
Sajnos a szolgáltatós ROM-ok nem igazán szoktak. Ez nagyjából minden telefonra igaz, ezért ajánlott is a független ROM.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
válasz Jumpalaja01 #9595 üzenetére
Az összefoglalóban megtalálsz minden linket és letöltést ami szükséges lesz. Tegyél fel egy B170-es ROM-ot, az OTA fog frissülni B200-ra, ez után kézzel tedd fel SD-ről (menete szintén az összefoglaló szoftveres részében van leírva) a B370-et, ez OTA-n frissül majd B382-re. Ezzel a legfrissebb hivatalos ROM lesz a telefonodon. Ez független ROM lesz, semmi hátrányát nem fogod észrevenni, az egyetlen különbség a T logó eltűnése bekapcsoláskor illetve a T-s appok nem lesznek alapból telepítve. Ha a telefonod függő akkor az is marad (Ezt érdemes tesztelni mert a T sok függetlent adott el ebből a telefonból). Az egész menete 2 óra kb. Ezt maximum az OTA frissítések letöltése lassíthatja le de egy délután alatt cak-pak kész leszel ez teljesen biztos.
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Jumpalaja01
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy most vettem egy Telekomos P8-ast. Ezen még android 5.0.1 van GRA-L09C432B222 build számmal. Van a P8-hoz android 6 frissítés? Mert volt egy P8 Lite-om ahhoz kiadták az android 6-ot.
A huawei honlapján van telekomos android 6.0 GRA-L09C150B323 build számmal. Azt letöltöm fel tudnám rakni a telómra? -
Bkrisz9
őstag
válasz Raveace11 #9593 üzenetére
Tegyél fel az SD kártyádra egy régebbi ROM-ot az összefoglalóból, mondjuk egy 5.0-s verziót és 3 gombos modszerrel telepítsd, utána pedig az elmúlt 10-20-30 hozzászólásban többször is leírt menetben telepíts B382-ig. Most nem néztem meg a telepítési sorrendeket de valószínű ezzel lesz a gond, elvileg egyszerűen helyrehozható így ha igazam van. Még nem kell parázni, néha előfordul ilyesmi.
-
Raveace11
újonc
Sziasztok! Nem olvastam vissza az összes hozzászólást, ezért lehet, hogy volt már ilyen eset... B200-ról szerettem volna frissíteni, erre GRA-L09C432B390. OTA frissítést telepítettem, de újra indítás után bootloop-os lett a telefon. Semmilye gomb nyomásos kombinációra nem reagál. szerintetek javítható még, és hogyan, vagy csak szervíz. Előre is köszönöm.
-
bojtix
tag
válasz Anonymus95 #9583 üzenetére
Most jött meg az új céges teló (rom222; sim:unlock).
A B170 simán felment és jött a B200 OTA, de onnan megállt. Hiába nyomom a keresést.
Hülyeség, de lenne valamilyen időkorlát az újabb és újabb letöltésekre?xiaomi 12X; MI8; MI2S
-
NandorHUN
addikt
válasz ptgmaster #9588 üzenetére
2 koppintásos feloldásnál én azt vettem észre, hogy 3 koppintás kell ha sok ideje nem volt használva és kettő ha épp akkor kapcsoltad ki (kesztyű mód bekapcsolva).
Egyébként ebből a koppintós feloldós megoldások közül LG-nél van a legjobb.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
ptgmaster
tag
5 napja használom a telefont, gondoltam leírom a tapasztalataim amiket ez alatt a rövid idő alatt szereztem.
Persze az első nap rögtön belefutottam abba a bizonyos bizonyos telekomos B323-ba, de ezen az oldalon mindent megtaláltam ahhoz, hogy gond nélkül feltegyem rá a B382-t! (Köszönet érte mindenkinek! )
Én Windows mobilról (Lumia 735) váltottam droidra, úgyhogy kellően be voltam aggódva a szaggatás, laggolás és ehhez hasonlók miatt. Azt kell mondjam, hogy ez a telefon ebből a szempontból hatalmas pozitív csalódás volt! Ez a 3GB napi használatban bőven sok. Igaz, én nem játékra használom a telefonjaim, de a böngésző oldalai közötti váltás, az alkalmazások (újra)nyitása simábban nem is mehetne.
A fényképezőre nagyon kíváncsi voltam. Azt hittem, hogy a 735 jó képeket csinál, de ez simán veri minden módban. És nem csak a telefon kijelzőjén néznek ki jól a képek hanem a monitoron is. Auto módban is szép képeket lehet vele csinálni, de proban még sötétben is ki lehet hozni belőle az állatot!
Amit a Lumia után még szoknom kell, hogy 1-1,5 nap után tölteni kell. A két koppintásos feloldás itt is kb 30%-ban működik.
Amire nem sikerült még rájönnöm, az a "ne zavarj" mód. Be van állítva, hogy este 10 és másnap reggel 7 között ne csörögjön, de még másnap délelőtt 11 órakor is csenben volt amikor a főnök hívott.
Szóval...szerintem simán megéri még most is ezt a telefont választani. Igaz a Telekom most megint felvitte az árát Next S-sel 40k-ra (egy hete még 0 Ft volt). De annyit még bőven megér!
Ja és az alumínium házról ne is beszéljünk![ Szerkesztve ]
Ami ami, az az!
-
SzilárdRM
újonc
válasz Anonymus95 #9583 üzenetére
Köszönöm. A vendor mit takar? Bocs de még kezdő vagyok a témában.
-
bigga
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri még P8-at venni?
Láttam, hogy 6.0-ás droid is van már, ha mókolni kell az se okoz gondot...
Másik alternatíva Samsung A5 (2016), vagy S6 edge lenne, de igazából a hüvely nem tűnik rossznak, sőt kifejezetten tetszik ezért kérdezem..." You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
SzilárdRM
újonc
Sziasztok,
B323-as romom van, lehet valahogy-és mire érdemes- frissíteni? -
Bkrisz9
őstag
Egy kis külső akku és meg van oldva a gond, az lóghat egész éjjel a töltőn a telefont meg akkor töltöd amikor akarod. Egy 4000mAh-s mondjuk. Nekem is ekkora van 3500ft volt, minden éjjel a töltőn lóg és majdnem 2x fel tudom vele tölteni a telefont. (Mondjuk nekem elég napi 1x) Nálam a P8 még falba sose volt dugva. Ha egy ekkora akkuból keresel egy laposat akkor szinte észrevehetetlenül elfér mondjuk a bal zsebedben, az öv mentén vég vezeted a kábelt és a jobb zsebedbe mehet a telefon. Észrevehetetlen a dolog, tesztelve.
-
Bkrisz9
őstag
Kb. teljesen mindegy mivel töltöd mert az akksi okosabb annál, hogy hagyja kinyírni magát így a gyári 1A helyett nem tudom pontosan de mondjuk 1,25-el talán tudnád tölteni mert utána lekorlátoz. Érezhetően gyorsabb nem lesz semmivel, ez a telefon még nem támogatja a gyors töltést, az már a következő generációs telefonok kiváltsága (Huawei P9, Galaxy S7 stb.). 3A-s töltövel is ha 10-15 percet nyertem akkor lehet sokat mondok de legalább hülyén viselkedett tőle a telefon és furán érzékelte az érintéseket a töltés közben, gondolom ez a leszabályzás járuléka mer tapasztaltam már másik telefonnál is.
"ha képesek a gyári töltő értékétől nagyobbat kezelni, akkor szerencsénkre még gyorsabban is tölthetnek picit."
Ezt érdemes elolvasni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Goxi
tag
Tudnátok ajánlani hálózati töltőt, ami gyorsabb a gyárinál (a gyári nagyon szüttyögve tölti). Kérlek, csak olyant ajánljátok, amivel van/volt konkrét tapasztalatotok.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Anonymus95 #9572 üzenetére
én sosem rakom a dload mappába. formázom az sd-t, rárakom ami kell és megy is. néha kiír olyat, hogy nem talált dload mappát de frissit, okézom és csinálja a dolgát.
-
aakosch
tag
válasz Anonymus95 #9574 üzenetére
Szia,
a háromgombossal sem működött SD-kártyáról. Közben kerítettem egy micro sd-t és így már rendben volt
-
Anonymus95
senior tag
válasz Exelsior24 #9573 üzenetére
Ó, köszönöm az új infót!
Én mindig 3 gombossal csinálom/csináltam és csak belső tárhelyről..nekem így bevált, ezért nem is használtam mást. -
Exelsior24
aktív tag
válasz Anonymus95 #9572 üzenetére
Az a számbepötyögős az az SD kártyáról működik csak mert amikor bepötyögöd előjön egy belső menü és ott az SD card update-et lehet csak ugye választani, ezért nem működött neki ezzel a módszerrel. De 3 gombos indítással a belső memóriáról szerintem simán működni fog neki, lényegében szinte ugyan az a két folyamat.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
aakosch
tag
válasz Exelsior24 #9566 üzenetére
Tárcsázósál azt írja ki, hogy no sd card. Belső memóriáról próbálom telepíteni. Volume up down + bekapcsnál ugyanez.
-
aakosch
tag
válasz Exelsior24 #9566 üzenetére
Így van az a rom van fent. A b370 meg elvileg OTA-n már frissül 380-ra? Vagy 382-re?
Köszönöm a gyors választ!
-
Exelsior24
aktív tag
válasz aakosch #9565 üzenetére
Ha B222-es , főleg ha gondolom GRA-L09C432B222-es akkor 100% hogy független, attól függetlenül hogy Telekomnál vásároltad, meg bekapcsolásnál sincs telekom logo + telekom appokkal sincs telerakva, ha ezek így teljesülnek akkor független. B370-et SD kártyára vagy belső memórábe DLOAD meppába berakod és azzal a *#*#2846579#*#* bepötyögésével akár kezdheted is.
[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
aakosch
tag
Sziasztok!
B222-re szeretnék B370-et rakni. A 13+1-es (vendor meg minden) módszerrel kell vagy elég a tárcsázóssal?
Egyébként telekomos a telefon előfordulhat, hogy mégis független?
Elnézést, hogy rákérdeztem, de sehol nem találtam ezt feketén-fehéren leírva.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ataman
aktív tag
Érzem, látom, hogy túl sok az összefoglalóban lévő információ és esetleg sok az elavult (eredetileg 2015. októberében íródott az összefoglaló), már nem releváns infó. Jó lenne esetleg újraírni az egészet, egyszerűsíteni majd. Csak éppen időm nincs rá, de majd kitalálok valamit... türelmeteket kérem!
Panasonic > Nokia 3210 ('99) > 3330 ('01) > 6610 ('02) > Sony-Ericsson K750 ('07) > Samsung Omnia ('09) > Motorola Defy ('11) > Sony Xperia L ('13) > Huawei P8 ('15) > P10 ('17) > iPhone 12 mini ('20) > 16 ('24)
-
Plafoon
tag
válasz Steve006 #9562 üzenetére
Egy rövid hibahelyzet jelentés a B390 romról, akit ezek zavarnak az ne tegye fel:
-automatikus fényerőszabályozás nem működik, alapból a minimum szint felett van egy kicsivel és nem változik sehogyan sem
-gyorsabban merül
-napi kétszer HiVoice app hibaüzenetek ír. Töröltem az appot, de ezután is csinálja.
-Chrome is eszetlenkedik néha ezzel a rommal. -
Steve006
csendes tag
válasz Szabcsizz #9560 üzenetére
Mindenféle ingerült felhang és egyéb negatívum nélkül írom a következőket.
A saját oldalamat tudom elmondani:
Olvastam az összefoglalót. Nem egyszer. Kb két hete bújom a fórumot, ez nem csak az utóbbi 20 oldal visszaolvasását jelenti.Amikor felmerült bennem a frissítés kérdése, rákerestem, pontosan hogy megy, mire mit, stb.
DE ennek ellenére, nem volt teljesen tiszta, hogy az én friss telefonomon levő rom-ra mi mehet rá, mivel nem vágom tönkre.Lehet, én vagyok a vaksi, természetesen nem kizárt, épp ezért akartam megbizonyosodni egy nálam tapasztaltabb (ami nem nehéz) véleményére, amit nagyon köszönök, hiszen sikeresen megtörtént a frissítés, azóta minden szép és jó.
Köszönöm még egyszer az aktív tagok önfeláldozó segítőkészségét és hogy megosztják az általuk felhalmozott tudást.
A továbbiakban folytatom a read only módot.
-
Szabcsizz
őstag
válasz Anonymus95 #9558 üzenetére
Én leírtam sokszor,még pár hónapja,aztán meguntam.Én mindig úgy kezdem,ha új topikba megyek,hogy elolvasom az összefoglalót(ha van),aztán kb.az utolsó húsz oldalt.Nekem ne mondja azt senki,hogy pár percet nem tud rászánni erre..
Persze lehet kérdezni,erre való ez az oldal. -
TGa
tag
válasz Exelsior24 #9556 üzenetére
Köszönöm a fotós oldalt, pont ilyet kerestem. Sokat segít ha valaki a kamerák minőségéről szeretne infót gyűjteni.
A P9 előnye azért itt is látszik. -
Anonymus95
senior tag
válasz atis1224 #9557 üzenetére
Nem értem, még hányszor kell leírni..csak egy picit kéne visszaolvasni..tényleg most lett leírva, de az összefoglalóban is benne van. Idézem:
"Grecky
(fanatikus tag)
B300->B170, a vendor is!!!!! majd OTA B200->B370->OTA B382
Le lett írva már párszor..."A B370-et ajánlom én is és más is, mert ahhoz fognak jönni OTA-n a frissítések.
-
Exelsior24
aktív tag
Csak mert még nem ismered ezt a weboldalt: [Telefonok kameráinak összehasonlítása] .
Itt ki tudod választani az adott telefont vagy telefonokat, a bal oldalon pedig vannak az adott képek amelyeket minden telefonnal végigfotóznak és így össze tudod hasonlítani őket, hogy melyik milyen képet készít.
-
TGa
tag
válasz Anonymus95 #9550 üzenetére
sajna olyan tesztet még nem találtam még ahol egymás mellett lehetne látni a készített képeket, csak szubjektív véleményeket olvastam
-
grafnet
veterán
válasz csipszikutya #9552 üzenetére
Igen. 06-80-482-934
Vagy:
Huawei Technologies Hungary Kft.
1138 Budapest, Népfürdő utca 22
Ügyfélszolgálat: 06 40 38 66 38[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
csipszikutya
senior tag
Szeretném felhívni a huawei-t, de az oldalon telefonszám helyet csak ennyit találok, hogy 06-80-HUAWEI. Ez a HUAWEI milyen számokat takar? 482934-et a betük alapján?
Köszi -
Szabcsizz
őstag
Ops..egy elfelejtett kérdés.Szoftverfrissítést mindenképpen csinálnak szervízben?
-
Doodesz
újonc
Adott egy T függő P8. A T-s romok zabálták az akksit. Függetlent rakok fel rá a fent leírtak alapján a B370 rom feltétele után a buld GRACE lett. Mi lehet a hiba? Használtam független romokkal. B380 (B382 hamis) B390. GRACE build- al. Akksi idő sokkal jobb lett!!! Szeretném, ha OTA-n tisztán jönnének a frissítések. B170 után mennyi idővel frissített nektek OTA-n B200 ra?
-
TGa
tag
válasz Anonymus95 #9537 üzenetére
A telekomosra gond nélkül felment a B370 és tényleg azonnal jelzett a B382 és az is gond nélkül települt. Karácsonyi ajándék, így a használati tapasztalatok majd utána. A kamerát sokan dicsértétek abban bízom nagyon, hogy remek lesz. Az elsődleges a kamera tudása volt a választásnál és a 60 ezres kategóriában ez tűnt nekem a legjobb választásnak. Remélem megközelíti a p9 képeit
-
ataman
aktív tag
válasz Exelsior24 #9520 üzenetére
Szóval a Huaweiblog.de szerint az utolsó kikerült beta az a B317 volt, ahogy az összefoglalóban is jeleztem ezt korábban. A többi azóta megjelent, az stable vagy leak.
B317 - BETA
B336 - Telekom
B321 (B321a) - STABLE
B323 - Telekom
B328 - Telekom
B370 - STABLE
B380 - LEAK
B382 - STABLE
B390 - LEAKPanasonic > Nokia 3210 ('99) > 3330 ('01) > 6610 ('02) > Sony-Ericsson K750 ('07) > Samsung Omnia ('09) > Motorola Defy ('11) > Sony Xperia L ('13) > Huawei P8 ('15) > P10 ('17) > iPhone 12 mini ('20) > 16 ('24)
-
-
Zsöti90
tag
válasz Anonymus95 #9539 üzenetére
Sikerült minden, 282 verzió van fent, köszönöm még egyszer a segítséget
-
Zsöti90
tag
válasz Anonymus95 #9539 üzenetére
Köszönöm már haladok vele
-
Zsöti90
tag
válasz Anonymus95 #9537 üzenetére
Ha ezek megvannak, szükséges egy teljes visszaállítás? Másodszor a garancia nem vész el azzal hogy nem telekomos rom van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Zsöti90
tag
Sziasztok, telekomfüggő 323-as romra, melyik romot kell feltenni? A 370 próbáltam de hibára fut és nem települ fel.
-
TGa
tag
válasz Anonymus95 #9524 üzenetére
Ajándékba vásároltam én is egy P8-t. Telekomos rom volt rajta és ezt frissítettem 380-ra. Minden rendben ment és szuper lett a készülék, de most olvasom, hogy erre nem lesz OTA, mert, hogy béta...
Hogy a továbbiakban legyen OTA rakjam fel a 370-et? Rakhatom a 380-ra?[ Szerkesztve ]
-
Steve006
csendes tag
válasz Exelsior24 #9529 üzenetére
Köszi!
Így tiszta sor! -
Exelsior24
aktív tag
válasz Steve006 #9527 üzenetére
A B170 az felesleges mert visszalépés lenne csak a B222-höz képest, ha maradni szeretnél az Android 5.0-nál és EMUI 3.0-nál akkor hagyd szerintem a B222-tőt, ha viszont Android 6.0-át szeretnél EMUI 4.0-val akkor mehet rá egyből a B370-es stabil kiadás, utána pedig automatikusan fog jönni OTA-n a B382-tő. A későbbiekben meg remélhetőleg majd a következő kiadás is.
-
Bkrisz9
őstag
válasz Szabcsizz #9526 üzenetére
Az enyém pár hete volt szervizében, új készüléket kaptam vissza. Beballagsz a T-hez ott kinyomtatják neked a garanciajegyet és egy hibabejelentő lapot, ezeket kitöltöd majd egy átvevőponton (általában a nagyobb posták azok de nem mindegyik, a huawei oldalán meg lehet nézni) leadod. Ez fontos mert így az ígért idő 5 munkanap, ha a T-nél adod le akkor 15, a maximum egyébként 30. A postán eddig 2x is megfordult huawei telefon nálam 4 nap alatt. A dolog ingyenes, kapsz egy zárható borítékot illetve egy huawei lógós zacskót, a boríték párnázott de azért inkább a dobozában add le, pont belefér. tartozékot nem kell leadnod semmit. Természetesen beteszed mellé a hibabejelentő lapot és a garanciajegyet is. A hibabejelentőn akár azt is kérheted, hogy lakcímre vigyék vissza, ez szintén ingyenes.
A hibabejelentőn be kell jelölnöd a sérüléseket (előtte fényképezd körbe a telefont nehogy szállítás közben sérüljön), ha nem cserélik akkor nem hiszem, hogy javítanák hiszen nem gyári hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Steve006
csendes tag
Sziasztok!
Szintén új vagyok a klubban, köszönhetően a T akciójának.
Visszaolvastam, kerestem, de egy kérdés akkor is maradt bennem:
a b222-es romra milyen mehet rá gond nélkül, aminél a későbbiekben menni fog az OTA frissítés? b170? b370?
Előre is köszönöm! -
Szabcsizz
őstag
Nyahm,lenne pár kérdésem azokhoz,akik már küldték az okoseszközt szervízbe.
1.Csomagoljam be valamibe,vagy vihetem natúrban a tartozékokkal együtt?
2.A számlát,és érvényes jótállási jegyet hol találom?Mármint ezt elektronikusan kaptam meg,és le kell töltenem?
3.Ha a kamera sávjában van egy nagy karcolás,kérhetem a cserét?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Szabcsizz
őstag
válasz Anonymus95 #9521 üzenetére
Na majd ha kezdődik a szünet,viszem.Viszont muszáj postára vinni?T-nél nem lehet feladni?Adta már fel ott valaki?
-
Roppy
tag
válasz Anonymus95 #9522 üzenetére
Áhhhh értem, köszi
-
Exelsior24
aktív tag
Hát én például innen néztem, igaz ez az oldal német és angol nyelven van, de a beta, stable, leaked szavakat nem nehéz lefordítani. [P8 Firmwarek]
Szóval itt amelyiknél az van írva hogy stable = stabil verzió azok a hivatalosak, a beta = béta verziók a tesztelői és kiadás előtti változatok általában, a B380 és B390-esnél pedig leak-et ír, ami kiszivárgott verziót jelent, szóval hivatalosan ezek se voltak kiadva, csak valaki kutakodott, rájuk akadt és felrakta őket, innen gondolom, hogy előbb utóbb a B390-nek is lesz egy hivatalos stabil verziója majd, ami biztos vagyok benne, hogy jönni fog OTA-n akinek B382 van fent.
-
Szabcsizz
őstag
Olyannal találkozott már valaki,hogy a kijelző egy bizonyos pontján,van egy fehér kör?Vagyis csak fehér alapon látszik,feketén például nem.Ez mitől lehet?
Helyesbítek,a fórum színén is látni.[ Szerkesztve ]
-
ataman
aktív tag
válasz Anonymus95 #9508 üzenetére
Arról, hogy a B380 (ésa B390 is?) béta verzió lenne van esetleg netes forrásotok, hivatkozással? Beleírnám az összefoglalóba, ha tényleg az. Előre is köszi!
Ezt próbálta már valaki?
Firmware Finder Huawei mobilokhoz.[ Szerkesztve ]
Panasonic > Nokia 3210 ('99) > 3330 ('01) > 6610 ('02) > Sony-Ericsson K750 ('07) > Samsung Omnia ('09) > Motorola Defy ('11) > Sony Xperia L ('13) > Huawei P8 ('15) > P10 ('17) > iPhone 12 mini ('20) > 16 ('24)
-
Anonymus95
senior tag
válasz Exelsior24 #9515 üzenetére
Ugyan így van nálam is, ezeket tapasztalom én is.
Merüléssel kapcsolatban is és mindennel amit írtál!
A négyzet gombos ízét én kérdeztem, köszönöm a visszajelzést. Sajnálom, mert tök jó lenne az a funkció..nem értem miért vették ki. -
Exelsior24
aktív tag
Na úgy kb 1 napi használat után, tapasztalataim a B382 rom-ról:
(Az eredeti a B222 volt, de ugye az független és amikor vettem a telefont bent az üzletbe is mondta a srác hogy független a telefon. )
- Ez az android 6.0 és az EMUI 4.0.1 több ramot használ kb 200-300 Megával, de még így is bőven van szabadon 1 - 1,5 Giga mindig. De a max olyan 1,8-1,9 Giga szabad ram körül van.
- Ma reggel 10-kor mentem el itthonról akkor húztam le töltőről, most 20 körül értem haza és 97%-on volt a telefon, szóval én szerencsére semmi durva merülést nem tapasztalok. Tegnap este például zenét hallgattam róla fülhallgatóval és akkor is pár százalékot merült csak 1-2 óra alatt. Ha viszont be van kapcsolva a WiFi és netezek rajta vagy bármi amihez folyamat világít a kijelző is, akkor azért merül rendesen, de mondom normál bekapcsolt készenléti állapotban nem tapasztaltam durva merülést.
- Amúgy működik minden szépen rajta, a Google-ös programok ikonjai is szép újak lettek, eddig frankó minden.
- Valaki korábban kérdezte, hogy másnak se működik-e a frissítés után a négyzet gomb megnyomásával az utolsó appra visszaugrás, ez a funkció nekem sincs már a frissítés óta, szóval ez android verzió függő lehet.
[ Szerkesztve ]
-
KGY81
újonc
válasz Anonymus95 #9491 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sikerült, szenvedtem vele, mert a b170-et letöltöttem több helyről de nem csomagolta ki (hibás fájl..). Letöltöttem gépre és kicsomagoltam, át az sd kártyára, és már működött is.
Még egyszer köszönöm! -
hori-zoli
tag
válasz Anonymus95 #9504 üzenetére
B380-ról frissítet OTA-n. Azzal nem tapasztaltam gyorsabb akku merülést.
-
Zsöti90
tag
válasz Anonymus95 #9501 üzenetére
Köszönöm a leírást, most egy kicsit hanyagolom, nincs kedvem egyenlőre össze-vissza telepítgetni a szoftvereket, használom és ha minden rendben nem nyúlok hozzá, ha meg megjön a kedvem, majd a leírtak alapján frissítem. Ezért gondolkoztam sokat az androidon ezek az állandó szoftver cserék frissül nem frissül, na meg miért nem frissül, de azért jobb lenne az újabb szoftver gondolata benne van az emberben . Na mindegy is a telefon állat az a lényeg
-
Anonymus95
senior tag
válasz hori-zoli #9503 üzenetére
Meglehet hogy valamiért nálad nem az elvárt eredményt produkálja az új rom..mással is, máskor is volt már ilyen. Vagy újra teszed a B370-et és újra próbálod a B382-őt, vagy maradsz a B370-en vagy nem tudom előtte melyik volt neked. Nem tudom egyeseknek miért válik be, másoknak meg miért nem..de köztudott, hogy lehetséges, hogy az új rom nem úgy működik valakinek. Nézd át még egyszer jól, hogy minden úgy van-e beállítva ahogy használtad, és gondold át, hogy esetleg nem lett-e valamelyik alkalmazás lefrissítve..pld messenger stb..egy alkalmazás is csinálhatja. Frissítés előtt oké, volt, utána meg valami nem jó..pld gyorsan merül a telefon. Át kell gondolni mi az ami más, kipróbálni, hogy azt megcsinálva jó lesz-e. Ha tényleg nincs több ötlet, akkor vissza az előző rom. :/ Nem jut eszembe más..
[ Szerkesztve ]
-
hori-zoli
tag
válasz Anonymus95 #9502 üzenetére
A rom-ot nem húzták újra. Mielőtt belaktam a telefont, előtte kapta meg a B382-t.
-
Anonymus95
senior tag
válasz Zsöti90 #9500 üzenetére
Igen,de nem szabad a telekomosra rá frissíteni ezt, mert a buld helyett GRACE lesz és az OTA sem fog működni.
Frissebb rom akkor lesz, ha a Telekomos romból kilépsz és a függetlent teszed fel. Az is hivatalos, csak nincs tele a Telekom appjaival, boot logó stb. Sűrűbben jönnek ki újabbak belőle. És nem baj, hogy T-mobilos vagy, fellehet tenni a független romot. B370-et érdemes és arra jön B382. De ha egyből átváltasz most erre, akkor állítólag valami nem lesz jó..OTA-n nem fognak jönni a frissítések.. vissza kell tenni a B170-et, megvárni amíg frissül B200-ra és úgy a B370-et feltenni.
De ha neked így is jó, és nem tapasztalsz hibát, akkor maradhat az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Szólánc.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest