Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Magisk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Anonymus95 #8998 üzenetére
Ez egy telekomtól vásárolt, kártyafüggetlen készülék. Ha jól tudom erre jelenleg B321 van...
huawei.hu -n nincs semmi ami erre lenne
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz #76385920 #8997 üzenetére
Nincs szükség mókolni..csak letöltöd az oldalon található fájt és kézuleg telepíted. Sajnos OTA-n nekem sem jön, de kézzel telepítettem helyette azt amit kiadott a Huawei. És lásd a képen..szeptember 1 a biztonsági csomag. Megéri mindentéren frissíteni. Ha nem jön magától, kézzel segíts neki. Egyszerű feltenni..én is féltem először, de mikor kész lett, azon kaptam magam, hogy ennyi volt? Hát ez nem is volt vészes.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Anonymus95 #8996 üzenetére
2016.03.01-es az android biztonsági javítás szintem. Erre az égvilágon semmi nem érkezik havonta.
Én nem akarok, romolgatni, mókolni, stb. OTA jön, letöltöm és örülök. Na ilyen nekem nincs!
-
Anonymus95
senior tag
Nekem az akksiban mindenképpen javulást hozott a 6-os. Biztonságifrissítések is vannak. Nem értem mi a baja pár embernek. Nem akarok a Sony ellen beszélni, mert a telefont, amit ez előtt használtam, szintén szerettem. De ott tényleg nem voltak ilyen frissítések. Itt meg szinte bő havonta van egy, a legfrissebb google biztonsági frissítéssel és hibajavításokkal. Ismétlem, az akkumulátor érezhetően pozitív irányba változott nálam. Megpróbáltam visszamenni egy hónapja a B200-at, de akksi mínusz és olyan bugokat fedeztem fel, amik akkor nem zavartak...csak miután a 6-osról visszatértem kíváncsiságból. (A posztok hatására) Nekem ez vált be. A telefon nagyon tetszik és elégedett vagyok a frissítésekkel. Egyetlen egy kérdés, amit fentebb említettem..az hiányzik csak nekem. A legutóbbi alkalmazások közötti gyors váltás. Az alkalmazásváltó hosszú nyomására. Ez másnál sincs a 6-osban? Hogy lehetne ezt pótolni?
-
ataman
aktív tag
-
-
ataman
aktív tag
Én tök jól elvagyok a 6.0-val és a B380-as rommal. Már-már nekem is gyanús...
Panasonic > Nokia 3210 ('99) > 3330 ('01) > 6610 ('02) > Sony-Ericsson K750 ('07) > Samsung Omnia ('09) > Motorola Defy ('11) > Sony Xperia L ('13) > Huawei P8 ('15) > P10 ('17) > iPhone 12 mini ('20) > 16 ('24)
-
-
Deedays
tag
Egy független készüléket kaptál egy jól működő szoftverrel. Páromé os ugyanezzel a szoftverrel van enyém meg B200-al. Sok a panasz a 6.0-ra és szerintem nem igen éri meg frissíteni ,de az összefoglalóban leírtak szerint frissítheted 6-os ra minden további nélkül. Kérdés meg éri e ? Olvass utána pár oldallal visszább volt egy pár szó róla mivel tud többet mivel kevesebbet a 6.0. aksiba biztosan gyengébb sajnos.
Huawei Mate 20 Lite
-
apitta
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam a Telekomnál egy P8-as készüléket.
Build: GRA-L09C423B222
Kérdéseim:
A telefont lehet-e frissíteni 6-os verzióra, ha igen, hogyan, és megéri e?
A Telekom honlapja szerint mobiltára kompatibilis, nos a Store nem engedi az alkalmazást feltelepíteni, mivel nem kompatibilis ezzel a készülékkel! Valakinek valami tapasztalat?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
milu
aktív tag
válasz aytukabozs #8983 üzenetére
Köszönöm!
-
Szabcsizz
őstag
válasz Anonymus95 #8980 üzenetére
Szia!
B323 van fent és működik. -
söncö
tag
Milyen szép is a világ. Minap olvasom hogy P8 nemkapja meg az android 7 frissítést. Miért nem lepett ez meg engem?
Hozzáfűznivaló? -
Anonymus95
senior tag
Sziasztok!
Nekem a 6-os androiddal (jelenleg B380 van fent) egy problémám van. A legutóbbi alkalmazások közötti gyors váltás (alkalmazás váltó gomb hosszan nyomása) nem működik. Másnak sem? Illetve ezt lehet valahogy root nélkül megoldani, ha valóban kikerült belőle ez a funkció gyárilag? Ha kikerült, miért vették ki? Legutóbb a B200-asban láttam még, csak nem használtam akkor..viszont egyik 6-osban sem tudtam ezt működésre bírni :/
Egyébként nekem minden tekintetben pozitív a 6-osra való frissítés. -
milu
aktív tag
Leesett a P8-am, az üveg megrepedt! Kérlek Benneteket, honnan lehet megbízhatóan rendelni csere üveget?
-
Danesz94
senior tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek. Miért nem tudom leveni a mintás képernyőfeloldást? El va. Szürkülve a NINCS lehetőség és alá van írva,hogy rendszergazda vagy szabályzat vagy adattár letiltotta.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
AngeloDivina
aktív tag
Szerintem felesleges felraknod a 6-ot. Nekem legalább is nem hozzott semmi pluszt...sőt...a ramból plusz 200-300 Mb-ot elzabál a teló mióta fent van. Belassulással is találkoztam már, de azt betudom annak, hogy mostanában rengeteg frissítès jött play-ről. Indőnkènt èrdemes nèmi karbantartást vègezni.
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
BenQhunria
tag
válasz aytukabozs #8967 üzenetére
Sajnos nem reagált semmire, úgy hogy beadtam szervizbe.
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
aytukabozs
addikt
válasz BenQhunria #8965 üzenetére
Nem tudom mennyire volt belakva, de én megpóbálnék 1 gyári visszaállitast recoveryből.
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
djbelo
senior tag
válasz BenQhunria #8965 üzenetére
Milyen romot akartál feltenni s melyikre? Mert, úgy tudom, hogy lefele csinál ilyet, hogy csak a huawei logóig jut el.
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Még egyszer leírom hátha nem volt érthető
Szerettem volna frissíteni a telefonomat.
A telefon Rootolva nem lett , teljesen gyári volt, független.
Ugye letöltöttem a Téma összefoglalóból a a függetlent, memória kártyába létrehoztam a mappát beraktam UPDATE.APP -ot, föl is rakta a frissítést , de amikor újra akarta indítani telefont ki-be kapcsolgat a telefon.
Bejön a Huawei logo , de kikapcsol.Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
NandorHUN
addikt
Nektek root nélkül ment a telefonon az SD kártya törlés/ átnevezés?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
törölt tag
B321 -en hol találom a "védett alkalmazások" menüpontot. Sehol nem találom...
-
migabi24
nagyúr
-
pepetech
őstag
válasz migabi24 #8953 üzenetére
Én laggról nem beszéltem. Viszont hogy a 4gb rambol maradt kb 700 szabadon. Hogy hiába csúcs hardware egy hívást csak samsungosan nagyon lassan tudsz megtenni. Meg maga az egész touchwiz ami itt már más nevet kapott de ugyan olyan szörnyű. Ha emuit tudtam volna heggeszteni az s7edge-re akkor még mindig meglenne
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Bkrisz9
őstag
válasz tomi7711 #8956 üzenetére
Ha rád akarják fogni akkor rád is fogják, ez mindig így van minden garanciás dologgal és az már szinte mindegy, hogy első vagy utolsó hónapban adod le. Huawei szervizről eddig nem hallottam semmi vészesen rosszat szóval szerintem nem lesz gond.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! Már korábban észrevettem, hogy van egy sötétkék folt a tel. kijelzőjén a vissza gomb felett 1 cm-rel. Sajnos még nem tudtam nélkülözni a telefont, most talán sikerül helyette ideiglenesen intéznem valamit... De lehet pl olyan, hogy pl ha túlhaladja az 1 évet, ilyen jellegű hibát már "nehezebben" fogadnak el garanciába...? Lehet hülyeség, sorry, csak nem hagy nyugodni ez a kérdés...
-
-
pepetech
őstag
válasz trobi28 #8942 üzenetére
S7,S7edge valljuk be hogy még mindig egy optimalizálatlan fostalicska. Én edgéről váltottam P9-re de megérte mondjuk inkább s7edge előtt kellett volna p8-on maradni így megmaradt volna az ember pénze... De szerintem egy P8lite is jobban van optimalizálva mint bármelyik samsung
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
nessh
tag
Na megjött a teló. Még ismerkedünk de már imádom! A build szám vége b222 az android meg 5.0.1 . Az lenne a kérdésem hogy wifin ne is várjak frissítést?
-
Salvador Dal
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy a gyári android után felraktam ezt : GRA-L09_C150B323 majd felraktam ezt : GRA-L09C432B380 és amióta 6.0-ás android van fent, az értesítés sávban csak az alkalmazások (pl. időjárás) ikonja vannak kint és régebben kiírta a hőmérsékletet. Ezt vissza lehet állítani valahogy? Mellékeltem képet is, hogy mire gondolok.
-
BenQhunria
tag
A leírás szerint ami a cikkben van , a függetlent töltöttem sd gyökerébe raktam DLOAD mappába.Gyári igen nem volt rootolva.
-
trobi28
addikt
válasz migabi24 #8945 üzenetére
Én most költöztem ki a P8 -ból (családba maradt ), tényleg jól sikerült ez a telefon. Visszamásztam az iPhone 6 -ba, kicsit kiányzott
Szemezek az S7 -el, de az utóbbi időben annyit szívtam a Samsung termékekkel, hogy nem merek belevágniBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
aytukabozs
addikt
válasz BenQhunria #8946 üzenetére
Hogy frissítetted?
Gyári állapotban volt, vagy rootolva?Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Frissítettem a p8-at azonban csak Huawei logó jön elő és állandóan ki-be kapcsol.
A telepítés meg is volt, de azóta ki be kapcsol.[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz Szabcsizz #8941 üzenetére
Rendszer gazda jogokat tudsz kérni, rootolhatsz. Ez nem illegális, csak a garanciát teszed kockára, ami érthető is, mert elég könnyen tönkreteheted a telefonodat, ha valamit elszúrsz.
Egyébként ha nem ebből adódig a garis probléma akkor azt ugyanúgy szervizelik, ebből a szempontból nekem még nem adtak vissza telefont, se LG, se Huawei.
Szóval ilyen ok miatt felesleges szidni a gyártót. Helyében én is lezárnám,... aki ért hozzá annyira, hogy ne tegye tönkre az ki tudja nyitni. Aki meg nem ért hozzá annak miért adják meg a lehetőséget, hogy ilyen könnyen brickelje a készüléket?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
-
nessh
tag
A touchplus-os dologról tud vki infót adni? El tud "romlani" a fólia? (elég fura kérdés lett)
Hogy van ez technológia? -
nessh
tag
Sziasztok,
A telekomtól vennék egy P8-at, de pár kérdésem lenne...
Rom csere nélkül hogy viselkedik a készülék?
TouchPlus fólia jó? Érdemes foglalkozni vele?
Bluetooth és gps kapcsolat milyen?
Van olyan dolog ami miatt ajánlott a root vagy ahogy kiveszem a dobozból használhatom is?Leginkább "jelly crush"-ra meg telefonálásra használnám némi netezéssel.
Előre is köszi a válaszokat!
-
hori-zoli
tag
válasz aytukabozs #8932 üzenetére
Rendeltem kintröl jack ajzatot, és szerszámot kemény 2280ft-ért. Megérkezik, aztán kicserélem.
-
aytukabozs
addikt
válasz hori-zoli #8928 üzenetére
sztem érdemes lenne előbb szétkapni,
és széthúzni újra összedugni a jack aljzat csatijait,
hátha csak kontakthiba.Aztán meg ha már szétkaptad, menni fog a csere is...
(#8931) Grecky
B370, és olyan,
fel se tűnt eddíg...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Grecky
senior tag
Valaki megnézné b370-en, b336-on vagy esetleg b200-on hogy neki is ilyen? A legegyszerűbb teszt az, hogy videófelvételkor, a készüléket fektetve a két oldalához hajolva belemondja a megfelelő oldalba, h jobb vagy a bal oldal. Utána visszahallgatja fülesen. Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
hori-zoli
tag
Hello.
Némi segítségre lenne szükségem. Egyik pillanatról, a másikra nem érzékeli e telefon a fülest. Többet kipróbáltam, de egyik sem nyert. Valószínű, hogy a jack-el lett valami. Már nem garis a teló, szóval pénzes a történet. Melyik szervíz foglalkozik ezzel a típussal?
3 GSM szervízt kérdeztem, de alkatrész hiányában nem vállalják a javítást.
Maga az alkatrészt kintről betudom hozatni (alig 3e ft), a csere lenne a fő csapásirány![ Szerkesztve ]
-
Szabcsizz
őstag
válasz AngeloDivina #8926 üzenetére
Nekem meg pont kéne az új felület,de még mindig nem változott meg,pedig frissítettem már.-_-
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz #48613632 #8911 üzenetére
Nekem is elegem lett az új messenger felületèből. Kipróbáltam a Lite -ot. Teljesen alap, de használható. A gond az, hogy túl fapadosnak találtam. Inkább egy fullosabb rendeset raktam fel mèg a legutóbbi frissítès előttről. Az automata frissítèst tènyleg vegye ki mindenki, mert azonnal szólt a play hogy van újabb.
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Deedays
tag
Köszönöm szépen. Egyenlőre maradok B200 -on mert eddig tökéletesnek tűnik. Csak ezt a dupla koppintást nem találtam. Annó szeretrem az Lg G4 alatt és itt is kb 3 perc alatt megtetszett ez a funkció És örülök hogy pont a B200 ban megtalálható !
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 Lite
-
Deedays
tag
-
Deedays
tag
Hello
Kérdésem lenne. Melyik rom az amivel működik a duplakoppintásos képernyő feloldás mint a G4 nél ? Létezik ilyen mintha a leírásban olvastam volna. Köszi a választ.Huawei Mate 20 Lite
-
Grecky
senior tag
B380 bug lehet az hogy videofelvételkor a jobb és a bal csatorna fel van cserélve a gyári kamera appal? Pl google kamerával ok. Minden rendszeren ilyen lehet, megnéznétek?
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Deedays
tag
válasz Shade45 #8915 üzenetére
Szia
És üdvözlök mindenkit. Most jöttem közétek egy P8-al migabi24 barátom jóvoltából. Note 4 ről váltottam. Előtte LG G4 volt előtte meg Huawei P7. Érdekesség számomra ez az egész. P7 után G4 jobbnak tűnt jó is volt egy ideig még a kezemben nem vettem a Note4-et simán cseréltem G4 et Note 4-re. Viszont mikor a páromnak megendeltem S4 -e volt a P8-at egyből beleszerettem így migabi24 barátom jóvoltából egyből lecsaptam a P8 -ra Szerintem mindenben szebb jobb a P8. A g4 kijelzője nekem IPS de sötét volt jött a Note 4 szuper minden apróbb hibák előjöttek a Note4 -en Power gomb elkezdett bohóckodni. Aksi kamera érdekesen viselkedett. Lényeg a lényegben ha G4 és Note 4 között vacillálna valaki ne tegye. A P8 mindenben veri a készüléket. Anyagminőség kamera szoftver hardver optimalizáció stb.... Talán egy S7 vagy más jó választás lehet de a Note 4 és a G4 elmarad a P8 mellett mindenben. Ami számomra negítívum a P8 gyári headset-e más minden szuper szerintem és aki 1x belekóstól az EMUI-ba sajnálni fogja.Huawei Mate 20 Lite
-
atis1224
tag
válasz trobi28 #8897 üzenetére
hali tegnap vólt alkalmam össze mérni a p8-és a p9 kameráját a haverom most hozta ki , közvetlenül egymás mellé raktuk őket és kint a szabadban olyan öt óra körül lőttünk egy két képet ,alap be állítások remegés mentes kéz ,szerintem a p8 szebb képeket készített még ő is meglepődött majd be mentünk a konyhába le oltott lámpa nélkül szinte már teljesen sötét volt és a gorenje tűzhej kijelzőjét fényképeztük , úgy átlagban pariban láttam a készült képeket ,viszont vaku kapcsolás után megint a p8 képe tűnt jobbnak ,ja és hozzá teszem nem vagyok fényképész buzi ,nagyon ritkán fényképezek , most is csak az össze hasonlítás végett , mert a haver is olvasta hogy a p8 milyen jó képeket lő
hüvely mate 10 pro
-
Grecky
senior tag
válasz Csokyka #8909 üzenetére
Engem is bosszant ez a snapchat klón messenger, borzasztó lett. Töröld le az újat, itt egy LINK ahonnan le tudod szedni a még legultolsó normálisat.
Fontos: a play áruházban kapcsold ki az alkalmazások automatikus frissítését, így nem fog frissülni, csak ha te akarod.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
törölt tag
válasz Csokyka #8909 üzenetére
Úton van a messenger lite. Azt ugyan nem tudom, hogy a problémádat megoldja e, de a kisebb erőforrásigény kecsegtetően hangzik.
-
Csokyka
csendes tag
válasz #48613632 #8896 üzenetére
Köszönöm Végül maradtam az Operánál
Csak engem bosszant az új messenger? Eddig se szerettem az androidosat de most meg
elfelejtettem a kis windowsfos után (amire nem jött soha frissítés és még kb az egy évvel ezelőtti szinten volt a messenger, még hanghívás se volt benne )
hogy ki kellene kapcsolni az automatikus frissítést.. reggelre egy szörnyűség fogadott
Már néztem a messenger lite-ot, de az meg csúnya
tudom irigylésre méltóak a problémáimA fényképek pedig nagyon szuperek
-
törölt tag
válasz AngeloDivina #8903 üzenetére
Köszi, hogy betetted.
Jó lenne megtudni, mit tudhat egy igazán gyors karival. Vagy hol lenne limites, ami felett már nem érdemes gyorsabbat venni.Egyébként, az én karimról már lehet futtatni röcögésmentesen appokat.
Eddig teszteltem a Cascade, és a Real Racing 3 programokkal. Semmi gond nem volt, olyan, mintha belső memóriáról menne. -
attrax
aktív tag
válasz migabi24 #8890 üzenetére
Köszi de a B366 nem csak gyári függetlenekre megy fel?(Az enyém nem az)Illetve szolgáltatónál még talán nincs is hivatalos 6.0.Nemrég tettem fel a 6.0-át és akkor már otán látnia kellett volna a 366-ot.A 323-at is a huawei oldaláról tettem fel. Downgradet meg nem enged csak mókolással amit nem akarok.Egyéb megoldás?
Ha nincs akkor várjuk a mentőupgradet.királyUnterschreiben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest