Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkrinya
tag
Sziasztok!
OTA frissítés esetében ajánlott valamit előtte, utána csinálni a telefonnal vagy csak simán követem a lépéseket, frissítem és élvezem?

Adatvesztéssel kell e számolnom?Köszi!
-
Akos_h
tag
Egy kis update a gagyi kínai 98 centes üvegfóliáról:
Mind a két szélén, a peremtől kb 2 mm-rel beljebb elkezdett szétválni az üveg. Nem a telefontól, hanem a saját rétegei, így hiába próbálom összenyomni nem történik semmi, még miközben nyomom sem változik a "buborék" mérete.
-
Synaptic
senior tag
Egyetlen egy problémám van a telóval az eddigi kb 1 hónapos használat után. Ennek is sz@rakszik a közelség érzékelője , mint a hajdani s3 nak. Mikor elveszem a fejemtől telefonáláskor van éppen le akarom tenni a hívást sötét marad a képernyő , 10 ből kb 8 alkalommal. Valami gyógyír ?

-
Bópapa
csendes tag
Szia.
Kisegítő lehetőségek menüpontban -
maltosa81
csendes tag
Sziasztok,
én is tagja lettem a klubnak. A teló eddig pazar. Szép és gyors. Viszont tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet kikapcsolni azt az opciót, hogy a power gombbal a hívást megszakítja? Emlékeim szerint mintha én kapcsoltam volna be ezt, amikor a beállításokban nézelődtem, de most meg sehol sem találom. Köszi a segítséget.
-
Ferenczi Áko
addikt
Srácok, csajok, nem akar valaki rendelni Touchplus fóiát? Szívesen társulnék..
-
ataman
aktív tag
Az 5.1.1 (B191 build) beta cseh tesztelői (no meg a Google Translate) szerint "drámaian javult az akku élettartama. Az új verzió decemberben startolt Európában szerintük (ITT).
-
.zSoLTi.
senior tag
Inkább a 6-ot kellene sürgetni, nem hiszem hogy az 5.1 olyan sok mindent fog hozni..
-
kapuy
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi nap érdekességképpen rákérdeztem a huaweinél, hogy mikor érkezik az 5.1. Ezt a választ kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük levelét.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a az Ön által keresett frissítés előreláthatólag 2015.11.13-án fog felkerülni a hivatalos weboldalunkra ( huawei.hu ). Az OTA-n keresztül történő frissítés várható időpontjára sajnos jelenleg még nem áll rendelkezésünkre információ."Nem tudom, hogy megkérdezte-e már valaki csak gondoltam bedobom ide.

-
.zSoLTi.
senior tag
Másnak is kilépkep folyamatosan a google play áruház? Elèg zavaro, 5 percenkènt kidob..
-
ataman
aktív tag
Szuper. Én azért nem mertem felrakni közvetlenül, mert nem tudni, hogy frissíthetőek-e erre a változatra a későbbi update-ek (OTA-n keresztül). De ha máshogy nem is, kézzel így is úgy is elérhető lesz majd friss verzió biztosan. Először az 5.1 alapú build-et várjuk. Ha jelzel majd, hogy a te mobilodra is jönnek a frissítések azt előre is megköszönjük!
-
Promi
aktív tag
válasz
nemesg86
üzenetére
Azért raktam fel a német oldalról a fullt, mert az már nem fog frissítgetni, mivel eleve B200-as. És mert kíváncsi voltam
Memkártyára raktam, majd a 3 gombos módszerrel telepítettem, újra indulás után kikapcsoltam, majd a hangerő fel + power gombal a menübe mind 2 reset, és restart ennyi. Nekem nagyon tetszik, hogy Pc nélkül lehet felrakni a szoftverét. -
ataman
aktív tag
-
ataman
aktív tag
válasz
nemesg86
üzenetére
Bármelyik megoldás működik, a legelső módszer a hivatalos Huawei-féle megoldás. A háromgombos módszer meg a gyakorlottabb felhasználóknak a trükkje. Nyugodtan csináld a "SZOFTVERFRISSÍTÉS MEMÓRIAKÁRTYÁRÓL" rész alatti módszert szerintem. A 8. pontot viszont ha csak nem volt valami életbevágó elmentve, akkor ki is hagyhatod és inkább magad "építsd fel" újra a szűz rendszert ismét.
Megkaptam közben a lehetőséget, hogy Topicgazdaként könnyebben frissíthessem az összefoglalót. Megpróbálom a közeljövőben jóval egyszerűbbé és átláthatóbbá tenni és a legtöbbet keresett dolgokat könnyebben elérhetővé tenni a Topic-összefoglalóban (frissítés, függőség-lekérdezése...). Köszi a bizalmat!
-
ataman
aktív tag
Ezt én sem tudom, de itt pl. letölthető a B200 frissítés és a teljes is:
Huawei-info.de -
ataman
aktív tag
válasz
nemesg86
üzenetére
Az összefoglalóban benne van a link és a módszer. Keresd a Szoftverfrissítést. A B170-et telepítsd először, az frissít majd a B200-ra, abban a Beállítások / Intelligens asszisztens / Egyebek menüben találod majd a Touchplus-t. Ha rendelsz majd egy fóliát, számolj be egyszer a tapasztalataidról! Előre is köszönjük!
-
nemesg86
tag
Helló!
Letöltöttem a frissítést és eltűnt a touchplus funkció
Szerettem volna rendelni hozzá ilyen üveget, de gondolom így már nem működne vele, vagy felismeri a telefon szoftveresen? Lehet ilyen?Köszi!
-
Roppy
tag
Sziasztok! Kb. 2 hónapja vagyok boldog tulaja egy P8-nak, olvasgattam a fórumot és sok érdekességet találtam itt. Többek közt, hogy mennyire összerakott készülék, mind hardverileg és szoftverileg egyaránt. Viszont egy dolgot észrevettem, az FM rádióban nincs RDS, lehet ezt valahogy orvosolni?
-
pepetech
őstag
Csinálj egy gyári beállítás visszaállítást . Ha pedig még nincs rajta friss rom akkor frissítsd de frissítés után is kell egy gyári beállítások visszaállítását csinálni. Szerintem utána meggyógyul. Egyébként hogy mutatkozik a kifagyás? A kijelzőn csak az alkalmazás látszik és semmit sem tudsz csinálni? Mert ha nem akkor nem fagy hanem csak nincs berakva az adott app a védett alkalmazások közé így amikor kikapcsolod a kijelzőt akkor bezárja a telefon az appokat.
-
fufu10
csendes tag
P8 Igen meg van 1 hónapja sajna olyan jó hogy minden alkalmazás 1 perc után le áll vagy ki fagy faszán na ez az a teló amivel csak telefonálni lehet pedig nagyon tetszik a gép és a szerviz azt mondja hogy nagyon jól működik! nem értem? lehet hogy hülye vagyok hozzá? valaki aki ért hozzá egy ötlet? hogy mit kezdjek vele??Köszönöm!
-
Panamaboy
csendes tag
válasz
kbadam83
üzenetére
Azt tudja-e valaki, hogy a Huawei/Honor készülékeken EU garancia van, vagy csak ott szervizeltethetem, ahol vettem? Ha pl.Németországban veszek egy P8-ast, akkor Magyarországon is érvényes a garija és a Telematrix köteles átvenni javításra?
Amúgy nem értem a hazai árazását a készüléknek. A Media Marktban (most szándékosan nem említem az Áfával trükköző GSM boltokat) 160 ezer Ft-ért adják a készüléket. Sőt, a Mammutban lévő MM-ban 150 ezer is volt már, de feltolták nemrég az árát 160 ezerre. E közben pl. Németországban egyre jobban esik az ára. Ott most 400,- EUR, vagyis kb. 125 ezer forint a készülék. A Honor 7 ára is egy hatalmas vicc itt Magyarországon. A MM-ban, Speedshopban és az Edigitálnál 128 ezer az ára. Németországban a MM-ban, az Amazon.de oldalon (szállítanak Magyarországra is) vagy akár a Huawei online shopjában (vMall.eu) 350 EUR a készülék úgy, hogy most akcióban elengednek 50 EUR-t az árból. Tehát a Honor 7 átszámítva 95 ezer forintba kerül kint és úgy tudom, hogy Magyarországra is szállítanak.
-
kbadam83
senior tag
Valaki tud abban segíteni, hogy ha inteligens tokot teszek a telefonra akkor zárt állapotban miért nincs se csengő se értesítés hang?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pazolini
üzenetére
Az az ő baja, nem takarította le rendesen. Nekem ma jött meg és az egyik sarok nem tapadt, de tudtam, hogy én voltam a balfasz..alányúltam, felszedtem, áttisztítottam azt a részt ahol nem tapadt, visszaraktam és tökéletes.. Az pedig hogy tiszta ujjlenyomat.. Melyik üveg nem lesz olyan ha tapogatják?

Ha akartok minőséget olcsón, TŐLE rendeljetek. 1 nap alatt megjött. Respect!
-
Pazolini
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ez ilyen hajlíthatatlan üveglapot jelent vagy valami vastagabb fóliát?
Csomagolása milyen?
-
Ferenczi Áko
addikt
Most jött meg a hardverapróról rendelt üvegfólia, 1350 ft volt ajánlott postával, tökéletes.
-
Akos_h
tag
válasz
Pazolini
üzenetére
Van sokféle, főleg kínai cucc amik nem biztos hogy tényleg edzett üvegből vannak és ezek könnyen törnek és karcolódnak.
Én a helydeben Nillkin-t vennék, az nagyon jó márka és nem kell hogy valami majom feltegye mert sokkal egyszerűbb mint egy fóliát, mivel nem deformálódik felhelyezés közben és levegő is csak kevés tud alatta maradni amit sokkal könnyebb eltávolítani.
Ha mégis félsz tőle, akkor vegyél mellé egy olcsó 100 ft-os kínai üveget és tedd fel azt előszőr, hogy lásd milyen egyszerű, aztán ha az szétmegy vagy megunod akkor felteszed a jobbat. -
törölt tag
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok. A hátlapon a kamera rèsznèl is gorilla glass van? Vagy azt ott jobban kell fèlteni?
-
Pazolini
senior tag
Üvegfólia dolgában nagy a választék? Vannak fontos különbségek és vásárlási szempontok? Mire érdemes figyelni? Milyen márkát érdemes feltetetni? Ha 2 és félért egy profi szervizes felteszi, akkor ugye sok bosszúságtól mentesítem magam?
Köszi előre is.... Miközben elküldeném, fogja és ledob a hálozatról: nulla térerő la. 1 percig. A Fővám téren, reggel 7-kor! Ez azért nagyon durva...

-
Pazolini
senior tag
Üvegfólia dolgában nagy a választék? Vannak fontos különbségek és vásárlási szempontok? Mire érdemes figyelni? Milyen márkát érdemes feltetetni? Ha 2 és félért egy profi szervizes felteszi, akkor ugye sok bosszúságtól mentesítem magam?
Köszi előre is. -
Pazolini
senior tag
Zene füleimnek:
"Audio output for a phone is impressive." by Head-Fi.org
Teljes teszt: [full]
Nekem is nagyon bejön fülessel a hangja, főképpen lossless zenénél.
"As an audio solution, the uses a high quality HiSilicon Hi6402 audio DSP with a smart PA and a single box audio chamber speaker system. Voice wakeup is also enabled by the audio SoC."
- írja az AnandtechErről a chipről kellene megtudni vmit...

-
Pazolini
senior tag
Üdv!
Komolyabb android alkalmazással kapcsolhatsz a kimenetek között. Te határozhatod meg, hogy melyiken adja ki a hangot, s ezzel felülírhatod a gyári beállítást, amely a jack aljzat érintésekor lekapcsolja a BT-ről a hangot, s erőlteti a jack kimenetet.
Pédaképpen:
[SoundAbout] -
zsloti
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, utána járok
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Árulja mania is(legalábbis a webshopba fenn van)
Gondolom ők az eust árulják
Zs -
Edison777
csendes tag
Sziasztok!
Én pár napja vettem a T nél és frissítettem is B200-ra amit felajánlott.
-
törölt tag
Valaki használ digi-s emailt? Ha igen beállítható telón?
-
Attiba
tag
Mégegyszer külön köszönet ataman fórumtársnak az összefoglaló elkészítéséért.

Szerintem nagyon jó lett, maximélisan használható anyag. Erősen ajánlott, nemcsak az új belépőknek!
Maxi Respect! -
fkrinya
tag
Sziasztok!
Tegnap feldobta a T-Mobile-os telóm, hogy van frissítés! B134-ről 196-ra.
Érdemes feltenni?
Mi lesz tőle jobb, lesz-e valami rosszabb?Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest