Hirdetés
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Én ma kellett B200 alatt csináljak videót... hát olyan egy élettelen, színtelen fost csinált szép napsütéses időben, hogy el vagyok keseredve.
-
-
Angulo
tag
Végülis lefrissítettem a telefont. Telekom b323. Jópofa az új szoftver, nincs recsegés, témák is jól működnek, kamera új funkciókat kapott, bejövő hívás által lehúzódó sávban jelenik, meg, ami jól jön, ha éppen dolgozok vmit rajta. szóval egész jó lett. Üzemidőt nem tudom még. De a facebook névjegyzék szinkronizációt továbbra sem sikerült megoldani. Ugyanúgy nem jeleníti meg a neveket, mint eddig.
-
Grecky
senior tag
válasz adamsauvage #6795 üzenetére
Végül én is feldobtam ma, és már az elején bíztató a dolog, mert névjegyes viber parám is megjavult (végre normálisna szinkronizálja a névjegyzéket). Meglátjuk mi lesz a vége.
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
NandorHUN
addikt
válasz rObika8802 #6794 üzenetére
Én ezeknek a VR szemcsiknek amúgy semmi értelmét nem látom.
Akkor tényleg jók lennének, ha PC-t lehetne rajta streamelni, de anélkül nem sok extrát ad.
Persze ha ezt a felvetésemet megoldanák telefonra, akkor Oculust nem venné meg senki.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Tekergő82
tag
Kevés fénynél P9
https://drive.google.com/folderview?id=0B7pvFnli4XE7SHZtU05MLUNtaVE&usp=sharing -
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Tud valaki értelmes és jól működő CallRecord programot Huawei P8 -ra.
Amiket eddig próbáltam nem igazán tökéletesek vagy halk a hívó vagy hívott fél hangja vagy pár perc után leáll és nem menti a beszélgetést.
Telekomos B196 van a telómon és nem mókolgattam még soha, megvárom a telekomos frissítést.
Köszönöm a segítséget.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
<>jana<>
senior tag
Nálam ez hibátlanul megy : 9.0.81 (438-121617224)
May 7, 2016 arm Android 6.0+ 480dpi -
zzola
titán
válasz adamsauvage #6779 üzenetére
Melyiket tetted fel?
-
Goxi
tag
Bocs, Google Play szolgáltatások akart lenni. Kicsúsztam a szerkesztésből.
-
Goxi
tag
Valaki meg tudná mondani hogy mit és hol kell letiltanom ahhoz, hogy a "Google play szolgáltatás" visszavegyen az arcából? Cefet sokat fogyaszt :/
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
válasz .zSoLTi. #6772 üzenetére
Nekem kezembe került egy ebay-es műanyag 3d szemüveg. Eredetileg Galaxy S5-höz lett beszerezve, amin gyönyörűen futottak a letöltött programok. Viszont a P8-on rettentően szaggatott. Gondolom a gyenge GPU az oka... Bár nem is ilyen célokra vettem a Huawei-t de azért kicsit meglepett.
-
.zSoLTi.
senior tag
Valaki esetleg próbálta már e telt VR szemüvegben? Egész jó kis cuccok vannak fent ebay-en, elkezdte piszkálni a fantáziám. Szóval ha valakinek van tapasztalata ez ügyben, kicsit meséljen már. köszi
-
Grecky
senior tag
A Google Play szolgáltatásokkal van a baj, S7 fórumban is írják.->ITT
Nálam még nem frissült a legújabbra (9.0.81), EZEN a linken manuálisan is megteheted, hogy frissíted.
Én megvárom, h frissítse magát biztos ami biztos, jelenleg a Google Play services 8.7.03 van fent, gondolom neked is.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Grecky
senior tag
Nálam ma megint előjött a dolog, de nyomtam egy cache wipe-ot (power+vol up), most megint jó.
Viszont abban biztos vagyok, h nincs köze a google alkalmazásokhoz, szal ezek letiltásának semmi értelme.
Amúgy az XDA tele van hasonló postokkal, különböző telefonoknál. Azt vettem észre, hogy szinte kivétel nélkül Marshmallow fut azoknál, akiknél ez a probléma előjött.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
NandorHUN
addikt
A másik, pedig hogy amiken fut ott is bug-osan. Összességében nekem jobban tetszik,mint az előző verzió de sajnos nem hibátlan teljesen.
iPhone-okkal viszont nem villognék, ott ugyan van frissítés, de nekem pont az tette használhatatlanná régi készülékemet. (Bár gondolom ez benne van az Apple tervei között, hogy lehessen reklámozni az telefon mennyivel gyorsabb és jobb).
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
zzola
titán
"Hogy a Marshmallow mennyire gyenge eredményt produkál, azt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy egy áprilisi jelentés szerint a tavaly szeptemberben kiadott iOS 9 már az iPhone-ok, iPadek iPodok 84 százalékára felkerült."
Hát ez mindent elárul a cikk írójának a hozzáértéséről... Az Apple meg képes készülékeket szoftveresen a süllyesztőbe küldeni, lásd iPhone 4s-t...
Némi igazság azért van benne, ha nem évente adnák ki a rendszereket, még jól is meg lehetne csinálni...de nyilván ez az egész csak üzlet, részvényekről és azok tulajdonosainak az elvárásairól szól csak az egész, nem arról, hogy a vevőnek bármi jó legyen...
[ Szerkesztve ]
-
djbelo
senior tag
Ez a nagy igazság a V6 kapcsolatosan,na meg maga az andoiddal. Olvassátok el. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
https://drive.google.com/folderview?id=0B7pvFnli4XE7M2hBeXM2a1VOV2s&usp=sharing
Ma készültek P9 -
Grecky
senior tag
Nálam most megjavult egy ideje, lekopogom.
A kijelző időket figyeld, ha 3.5-4.5 óra között van, akkor nincs gáz. Bár nálam volt már 5.5 óra is, de akkor még intelligens módban használtam, csak leálltam vele, mert úgy sajna több alkalmazás is laggolt (pl maps).Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
zzola
titán
Köszi, már késő....
Feltoltam a svájci west b321a-t, a rendszer nem frissült....meglátjuk!
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Egy kis P9 videó
https://drive.google.com/file/d/0B7pvFnli4XE7VnNIWVV6XzZSZ2s/view?usp=sharing -
zzola
titán
válasz Attipapa #6747 üzenetére
"Zolar!
Minden Androidnál előfordul egy- egy ilyen véletlen bug,mint amit mutatsz,de pont ez soha senkinek nem fog előjönni. Képtelenség,hogy valaki pont azt az appot futtatja és pont akkor nyom egy home -t. Ezt nehéz lenne újra előhoznod. Kíváncsi lennék,tudod e újra produkálni."Hol itt a v6 vagy bármilyen rá utaló kifejezés?
Lehet írsz esszét,csak kár, hogy mellé zagyválsz pár sort, mondatot...így magyarázhatod magadnak, hogy megértsd...:-))))))
-
Attipapa
aktív tag
Az eredeti hsz.-el kapcsolatban már többször elhangzott,hogy szar az Android 6,és van benne hiba alapból.
Ezért írtam,hogy mivel sok bug 6- os hiba,természetesen a régi verziók jobbak voltak.Tucatod ebből nem lehetett,a régi verziók viszont hibátlanabbak voltak,ezért nem találkoztál vele. Úgy látom,nekem minden hozzászólásomhoz esszét kell írni,hogy Te is értsd. :-)))))) -
Attipapa
aktív tag
válasz rejtettlampa #6741 üzenetére
Szó szerint így van! Nem értem miért riogatnak többen is a 6- os verzioval!
Gyorsabb simább,szerintem a színei is szebbek a MM-nek. Valahogy élesebbek élőbbek. Hangja tökéletes,a B196 -al is többször recsegett,mint a B323,de ezzel a 321a-val semmi gond.
Zolar!
Minden Androidnál előfordul egy- egy ilyen véletlen bug,mint amit mutatsz,de pont ez soha senkinek nem fog előjönni. Képtelenség,hogy valaki pont azt az appot futtatja és pont akkor nyom egy home -t. Ezt nehéz lenne újra előhoznod. Kíváncsi lennék,tudod e újra produkálni.[ Szerkesztve ]
-
Akos_h
tag
Nekem T-s B323 van és egyedül google maps navi közben szokott újra indulni de pl waze simán fut órákig és semmi baja.
Viszont mára a google alkalmazások kivételével minden alkalmazást letiltott a wifi-ről és amikor elindítom őket, akkor kérdezi, hogy megszüntetem-e a tiltást. Semmit nem állítottam, nem frissítettem még csak újra sem indítottam és magától tiltotta a wifit. Ráadásul a mobilnetem is elhasználta valahogyan de a szar adatforgalom figyelője alapján nem tudom megnézni mert ugye hónap elejétől nullázza és nekem 23-án nulláz a T... -
NandorHUN
addikt
válasz migabi24 #6735 üzenetére
Nekem b323 mal egyedül a hívásnál van NÉHA probléma hanggal.
Sztem ha valamire visszatérnék az inkább a b321 lenne.
Lehet olvasni róla negatívumot is, de sok jót is ugyanúgy.
Pl volt aki azt írta jobb akkuidőben mint a b200.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
zzola
titán
Egy érdekes posztot találtam xda-n:
"B321a is not final. They halted OTA release because it's still pretty buggy. It may be smooth (it's Marshmallow after all) but it still has a couple of issues:
- notification LED doesn't inform you about new text messages
- mediocre battery life (unless you were suffering for battery drains on B200)
- worse sound quality
- restarts after more intensive usage (endomondo+fitness app+music player or just 15 minutest of Google Maps navigation).
From what I heard, as for now release of the final version has been postponed until somewhere between May and June."Érdekes felvetés, hiszen OTA még nem küldték ki a v6-ot...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz migabi24 #6721 üzenetére
Áh, nekem 321-et tett rá a szerviz...
Találtam egy kapcsolót, ami a háttérben futó nagy fogyasztású alkalmazásokat hivatott automatán bezárni. Reggelre az értesítési sávon ott virított az ikon, hogy nagy fogyasztású alkalmazás üzemel (chrome), de nem lőtte ki magától...
Na erről ennyit! -
zzola
titán
válasz migabi24 #6716 üzenetére
Nekem inkább a készülékház minősége miatt van még meg, szoftveresen 1 fikarcnyival sem nyújt többet, mint egy Samsung. Persze -100k-ért ez jó (lehet) valakinek...
A merülést nem hoztam volna fel, mert ez is merül bőségesen, reggeltől-estig a B321 nem bírja ki, töltenem kell napközben.(#6717) LattilaX
2 vagy 3 G ram, teljesen mindegy, ha csak nem valami fanboy vagy, aki 10 percenként nézi, hogy mennyi a rendelkezésre álló memória.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz LattilaX #6717 üzenetére
Samsungról váltottam, mert az örületbe kergetett a laggolás, itt nincs ilyen gond, 5 hónapja használom de teljesen jó a felhasználói élmény, nem mondom, hogy nem röccen meg, de bőven jó, jó az emui is beépített greenefy van benne, de cache takarító program is van alapból, tehát nem is tudna belasulni mert nem telik meg szeméttel
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Vannak gondok ott is, csak az utolsó oldalról hírtelen 2 hozzászólás, de olvastam olyat is aki zsebkendőt rakott az akkufedél alá mert recsegett, azért a P8 nem kicsit prémium, de a 3Gb ramot se felejtsük el
"Ez a leveszem a töltőről és ébren marad dolog kezd felkurni.
Éjjel, repülő mód, 30% esés.""Megtapiztam ma egy kollégám 5x-ét, háááát. Annyira gagyi műanyag hatású, fájdalom. "
[ Szerkesztve ]
-
LattilaX
tag
Megéri megvenni ezt a telefont hosszú távra? 91500 ft-ért jutnék hozzá
A későbbiekben mi a tapasztalat vele lassul? Vagy ajánlotok mást? -
törölt tag
válasz NandorHUN #6704 üzenetére
Jaj ne már...
Ezerrel használják mindenhol a 4pda és a kínai fórumokról kikerül fejlesztéseket. Pl. HRT -s Kangvip. Én elhiszem, hogy ez elterjedt sztereotípia, de ezek elég ismert oldalak. P, Mate, vagy a Honor témákban nyugodtan nézz körül itt a fórumon.
Ahogy nyilván nem minden 80 éves német férfi háborús bűnös.
Én nem mondom, hogy mindenki használja. HA így érzed, akkor nem Neked való. Vedd segítségnek.
-
törölt tag
Mint írtam évek óta használom az oldalt. Ők gyűjtik az fw -ket és külön jelölik, ha valamelyik nem hivatalos szoftver.
Persze azt döntse el mindenki magának, hogy használja -e.
Dávid Balázs:
Onnantól kezdve, hogy a magyar Huawei oldalon nem közzétett (és persze OTA -n sem) buildet teszel fel, már nem hivatalosan jársz el. Függetlenül attól, hogy az Azerbajdzsáni Huawei oldalán fent van -e vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Dávid Balázs #6700 üzenetére
Nem értem, ki mondta, hogy az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest