- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabolcs5757 #8873 üzenetére
Bár cikizem a Samsungot a "banana edition"-nel, de nem azon bukott el nálam. A hardver az új Snapdragon procival szuper. Na de az az oneui.... Én nem értem azokat akik a Xiaomi miui-ját ekézik, hogy bonyolult, átláthatatlan stb. Az oneui semmivel se különb, a láthatatlan helyekre eldugott beállításokkal. Pl. vannak olyan beállítások amit csak akkor találsz meg, ha hosszan rányomsz valamire pl egy ikonra. Feleségem S21FE-jéhez már hozzá se nyúlok. Emui után az oneui a gordiuszi csomó és a szörnyekkel teli labirintus szerelemgyereke. Most nem keresem elő, de valaki az S23 fórumában egyedi értesítőhangot akart beállítani. Végül tudtak neki segíteni. A beállításokban hat (6) kattintás után jutott el a beállítási lehetőséghez. És akkor a miui a bonyolult? Szerintem meg kettős mérce. A Samsungnak mindent elnéznek mert nemkínai.
Az S23+ már tényleg túl nagy, pontosabban széles. A Motorolám pont ugyanolyan széles, mint a P30, nem is volt gondom megszokni a méretet. A Samsungnál a hátoldal éles pereme is zavart. Pedig már kinéztem rá egy valódi bőr Dbrand hátlapskint is.... Mindegy, nálam a Moto győzött, nem racionális okokból. De a Samsung is nagyon jó. -
válasz
szabolcs5757 #8230 üzenetére
Aki használ YT Vanced-et és már nem tudja/akarja telepíteni kolléga billentyűzetéből származó alternatívák
-
válasz
szabolcs5757 #7827 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabolcs5757 #7379 üzenetére
"gmailből/messengerből nyitok meg oldalakat"
A megnyitni kívánt oldalak milyen alkalmazásban nyílnának meg? -
snorbi82
senior tag
válasz
szabolcs5757 #6349 üzenetére
Nekem nem P30al hanem más eszközzel. Gboard volt a ludas. Frissítés után jó lett később.
-
castiels
addikt
válasz
szabolcs5757 #5699 üzenetére
Törlés
-
szemesi69
addikt
válasz
szabolcs5757 #5549 üzenetére
5-6 töltés után áll be
-
kuk@c
tag
válasz
szabolcs5757 #5544 üzenetére
Nekem olyan átlátszó tok kellene ami nem sárgul/barnul meg 3 hónap alatt...
Létezik ilyen?
@
-
válasz
-
Teewine
tag
válasz
Én annó, amikor megvettem a P30-at, akkor egy Vodafone szaküzletben találtam hozzá olyan vékony szilikon átlátszó tokot, ami a kamerát is védi. A tok márkája MOBIAMA. Azóta is az van rajta. Úgy emlékszem, hogy olyan 3.000.- Forint körül volt az ára. Jól bírja a strapát.
-
Mattb
senior tag
válasz
szabolcs5757 #5526 üzenetére
Sokan problemaznak hogy nem jött meg nekik a frissítés, akkora nagy újításokat tartalmaz majd? Én is 2hete vettem a telót, 10.0 van rajta még.
-
válasz
szabolcs5757 #5506 üzenetére
Én a telekomnál venném most előfizu nélküli dominó kártyával 147ezerért, már amennyiben tudsz mit kezdeni egy Huawei Band 4 Pro-val. Az éppen szerintem a legjobb ajánlat.
-
szemesi69
addikt
válasz
szabolcs5757 #5502 üzenetére
Csak alig 60k pluszt tesz rá a konzolvilág az euronics-hez képest, és a konzolvilág nem hivatalos viszont eladó, az euronics viszont igen. Csak példát hoztam arra, hogy hivatalos helyeken, még olcsóbb is
-
szemesi69
addikt
válasz
szabolcs5757 #5498 üzenetére
-
törölt tag
válasz
A teljes szériára érvényes. Mindegy mikor gyártották ezen teljes értékű a google csomag. Nyugodt lehetsz ilyen szempontból. Hivatalos forgalmazótól vedd az a lényeg a gyártói garancia miatt. link
-
szemesi69
addikt
válasz
Üdv!
A teljes szériára érvényes, nyugodtan megveheted. Ha nincs a hivatalos viszont eladói listán, csak bolti garanciád lesz, nem gyártói. Megéri ez neked?1 év garancia? Ennyi pénzért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 10
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS routerek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- VoLTE/VoWiFi
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest