Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
Törés, repedés, beázás esetén nincs garancia, de ha fizetősbe megcsináltatja, mert kérhet rá ajánlatot a hivatalos szerviztől, akkor a garancia marad, de ez csak abban az esetben, ha hivatalos szervizben javítják. Szoftvert meg bármelyik sufni gsm-ben ráteszik, ha nem boldogul vele.
-
szemesi69
addikt
A repedés miatt semmit nem fognak csinálni, mégegy szoftver frissítést sem. A rajta lévő rendszert otthon is fel lehet tenni, ha ugyanazt le tudja tölteni. A zárt boot miatt még lehet. Az csak akkor jelent gondot, ha nem az eredetileg rajta lévő rendszert akarja cserélni, másikra. A hisuite is képes a hibás szoftver frissítést helyrehozni, az oldalán van róla leírás.
[link] Itt a leírás a hisuite alkalmazással való rendszer visszaállításhoz -
szemesi69
addikt
" De lehet ott az indítási menüben benne van, hogy kilép a művelet indítása elött"
Ahogy mondod, csak ugye az fránya figyelmetlenség miatt jártak, úgy
Mindkét módszert gyakorlatban alkalmaztam, ha recovery-ből csinálok gyári visszaállítást és előtte nem lépek ki a fiókokból, akkor új gazdi szívni fogHa gyári menüből van visszaállítva, rá fog kérdezni, ahogy említetted is. Amiket én olvastam, ott kiderült, hogy nagyszámban recovery-ből tolták, aztán jött az frp. lock
-
szemesi69
addikt
válasz
RobbeV0201 #7206 üzenetére
Koszos a csatlakozó, zsebből, például szöszök belemennek, ha a kábelt beledugod, csak tömöríted, ezért csúszik ki, és a gyorstöltés sem megy ilyenkor. Tűvel ki lehet finoman tisztítani, ha nem mersz neki állni, szerviz is kitakarítja. Ez esetben minek telekomhoz vinni? Huawei felhív, ők küldenek futárt érte, majd javítás után vissza hozzák, héten belül megvan. Telekomon kersztül több lesz.
Támogatás appban, mindent megtalász, ezzel kapcsolatban. -
-
szemesi69
addikt
válasz
7Heads Drago #7015 üzenetére
Miért baj, hogy frissülne?
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #6676 üzenetére
Engedélyezted a külső forrásból való telepítést? Anélkül nem fog menni.
-
szemesi69
addikt
válasz
trebrona #6398 üzenetére
A simhez tartozik az apn, tehát átrakja másikba, ugyanazt fogja mutatni, de ezt neked tudni illene, mivel nem most kezdted te sem
Ha kiveszed a simet nincs menü se, így apn és más simhez kapcsolódó beállítást sem fogsz látni. Ne érts félre nem akarlak megsérteni, mivel komoly tudással rendelkezel bizonyos készülékek kapcsán, de azoknál is gondolom így működik
-
szemesi69
addikt
válasz
buherka #6295 üzenetére
A páromnak van s10, tetszik, P30, fiam örökölte, ha nem nyúlja le tőlem, most is az lenne
Mivel most mindenki azon görcsöl, hogyan tovább huawei, ezért kitartva a márkánál, vettem P30 pro-t
Évekeig samsung telefonjaim voltak, aztán jött a huawei, nekem sokkal testreszabhatóbb sok tekintetben, mint a samsung. Telefont sose más véleménye alapján veszek, elolvasom más véleményét is, soha nem érdekelt ki melyiket ajàlja, nekem tetszik, amire kell azt pörgősen tudja, akkor megveszem.S10 térerőben gyengébb mint a huawei, ezt tapasztalom.
-
szemesi69
addikt
válasz
cybelaci74 #6257 üzenetére
Üdv!
Ott valami nem kerek, nálam sose fagyott, nem lassult, főleg nem butult. Ha a fiam nem nyúlja le, el nem adtam volna semmi pénzért. Én sem játszottam rajta. És mire vàltasz, ami jobb? -
szemesi69
addikt
válasz
cybelaci74 #6246 üzenetére
Üdv!
10.1 alatt nem lehet sok mindent állítani, ez ilyen lett. -
szemesi69
addikt
Több fórumot követek, többek között samsung s10-t is, mert páromnak az van, ott ugyanez volt a böngészővel és jó pár huawei készüléknél is jelentkezett, de a böngésző többszöri frisítése után nálam és sok másnál is most jó, ezt chrome böngészőre tudom mondani, csak ezt használom, vagy néha a gyárit. Az tény és való, hogy a programok fejlesztői nem mindig naprakészek és droiddal is néha vannak problémák, ezek szerint szerencsés vagyok, mert nekem a böngészőn kívül nem volt eddig semmi gondom.
-
szemesi69
addikt
válasz
Balazsss #6164 üzenetére
Miért csodálkozol? Gondolom mikor vetted a telefont 9-s droid volt rajta, jelenleg 10.1-nél tartasz. A verzió ugrás után volt gyári vissza állítás? Nem kötelező, de ajánlott, ha problémát tapasztalsz a működésében, és eddig nem volt egyszer sem vissza állítva, akkor most eljött az ideje
mielőtt potyára küldöd szervizbe.
Az én telefonom is a telekomtól van, mikor megjött a 10-s frissítés, utána csináltam gyári vissza állítást a verzió ugrás miatt, nincs is vele gondom. Nálam csak a chrome problémázott, azt meg javította a fejlesztő. Nagyon sok felhasználónak nem okoz gondot ha frissítés után nem állítja vissza, viszont ha bármilyen probléma felmerül, nem úgy működik ahogy kell, általában ez megoldja, ha csak nem hardveres hiba van. -
szemesi69
addikt
Nem a csodás 10-s droid csinálja, hanem a csodálatos Chrome. A kezdetek óta a vétel napján frissítettem így a kilences droid használata nálam kimaradt. Sokáig nem volt gond vele aztán elkezdett a Chrome akadni, fagyni, majd jött pár frissítés a böngészőre, most már jó ideje nem akad nem fagy. Nem vitatom, hogy nincs igazad, de nekem ez a tapasztalatom.
Balazsss
Ahogy, már javasolták, csinálj egy gyári vissza állítást, mert több problémát is tapasztalsz, ha utána se javul, jöhet a szerviz.
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #6155 üzenetére
Jogos
jelenleg csak találgatások vannak. Azért jó lenne ha nem tűnne el a márka.
-
szemesi69
addikt
válasz
snorbi82 #6153 üzenetére
A frissítés nem izgat, csak a tényt közöltem, hogy a középkategória is hamarabb kapott biztonsági frissítést. Viszont ha nem lesz alkatrész, az okozhat gondokat a mostani készülékek javításánál.
Ha annyira izgatna, hogy mikor kapok frissítést, már rég felraktam volna, ugyanis nem most kezdtem foglalkozni a témávalLehet tudok egy keveset erről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest