Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
válasz
Tekergő82 #8651 üzenetére
Kezembe került a napokban egy zsír új flottás S21FE. 250 ezerért elhiszem, hogy jobb bizonyos aspektusban, mint a P30, de azért azt ne felejtsük el, hogy ez a készülék három éve 130-150 ezerért elérhető volt újonnan. Mostanság én is nézegettem egyébként más Samsungokat is. Ha most azonnal mobilt kéne vennem, akkor én az A52S-t venném. 130 körül kapható újonnan, igazából nekem minden igényemet kielégítené, belefért az IP67 is. Egyedül a mérete rettentő ezeknek a mobiloknak számomra. Még az A52S is több, mint 1 centivel nagyobb mindenfelől, mint a P30, pedig az már manapság egy átlag méret. S21FE-ről nem is beszélve. Negyed milláért azért meg már illik felülmúlni egy 3+ éves konkurens modellt. Kínai fronton is vannak jó ajánlatok, Nothing, Realme GT2, de nekem már 2022-ben egy középkategóriába kellene a vízállóság, legalább IP67 szinten, a kínaiakból meg rendre kimarad, még a drágábbakból is. Úgyhogy egyelőre marad ez... Márciusban lesz 3 éves, mondjuk vigyázva is van rá, de azon kívül, hogy az akku mostmár bő 1 napra van "berendezve" a szűk kettő helyett, tökéletesen, döccenésmentesen, szépen működik. Sebesség, kijelző, kamera fronton is.
-
Zso83
tag
válasz
Tekergő82 #6281 üzenetére
A fórumozók többsége meg van elégedve a P30 ujjlenyomat olvasójával, szóval valami más lehet a gebasz. Fentebbb írtam, hogy ismerősöm S10 telója szemre is lassabban old fel. A saját telefonom szinte azonnal reagál, és soha nem szenvedtem a feloldással. Ja, és rajta van még a gyári fólia is, ha ez esetleg számítana valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest