- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs5757
csendes tag
válasz
castiels #7826 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Most adtam be kedden a miskolci szervizbe az enyém mert ghost touch bajos lett. Azt mondta a srác, hogy bevizsgálja, de valószínűleg kijelző csere lesz belőle. Azóta nem kerestek, úgyhogy gondolom ez lesz a sorsa. Jó lenne egy új fólia is, ha már a régi kuka a kijelzővel együtt.
Egyébként most lett 1 éves a telefon júniusban, de én sem válnék meg tőle. (Mondjuk már előtte is kínlódtam a ghost touch problémával, de nem akartam leadni, mert szükségem volt rá a munkához). Az akkun érezni picit, hogy már nem olyan mint új korában. Arra van valami esély, hogy azt is kicseréljék garancián belül, ha már úgyis szét kell szedni? Van valami érték, ami már nem fér bele a természetes elhasználódásba? Tudja esetleg valaki mennyibe kerül egy akku csere hivatalos szervizben? Én 6000-7000 Ft körül látom, de ez ugye nem hivatalos szervíz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest