- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak kipróbáltam. Nincs összehasonlítási alapom. Az első öt percben akár el is keseredhettem volna. De ha negyed óra alatt tökkezdőként eljutottam 5/0-tól a 10/10-ig, akkor annyira nem lehet rossz. Elsőre nekem se működött úgy ahogy elvárható lenne, de addig próbálgattam amíg rájöttem a problémamentes használat módjára, utána már töröltem is. Ennyi elég is volt belőle, nekem bőven elég az arcfeloldás. Nem kell odanyúlni sehova, akár fejen is állhatok, akkor is felold azonnal, amint meglátja a fizimiskámat. Nekem ennyi "biztonság" elég.
-
snorbi82
senior tag
6309-ben a megoldás. Nem mindegy hogy teszed oda az újjad mikor tanítod. Nem olyan mint a telefon alján vagy oldalán lévő, amihez oda teszed és kész.
Megszokást is igényel, hogy egy picivel tovább ott tartod az újjad. Ami nekem érzésre gyorsabb az One+8. De az nem rég jelent meg. -
korpicschess
veterán
Tudom, sőt sok mást, amivel egyszerűbb lenne az élet, pl. notification elérés nagyon kéne, de a swipe-al ikonon plusz művelet is szörnyen jó (meg van véve nekem), de már kitárgyaltuk, hogy a gyári animációkat nem tudja, és azzal minden nagyon fluid, mintha az iPadem használnám.
-
Zso83
tag
-
hotkar
senior tag
Hát... ne a saját alkalmazásaid listáztasd ki, hiszen attól, hogy a Huawei az EMUI 10-esbe volt szíves belerakni, még nem érhető el minden telefonra.
Ha elérhető lenne, akkor a Play keresőjében is megtalálná (de nem fogja).
Úgy tudom, ha a régiót átállítjuk valami ténylegesen EU kompatibilis országr (pl. Ausztria), akkor már megjelenik, és lehet telepíteni.
-
törölt tag
Rendesen elolvastam. A Samsungos kábeles részt nem értem pontosan. Nincs olyan kábelem, nem tudom van-e valami egyedi jellemzője (oké, szögletes csati...). Ha a gyárival nincs ilyen gond, akkor engem nem érint. Amúgy meg én kérek elnézést, de nem volt túl egyértelmű. Biztosan már nehéz a felfogásom így nap végére...
-
Jó, ne általánosítsunk. Akkor viszont adódik a kérdés, hogy melyik a jellemző? A Te eseted vagy az enyém?
Én nem tettem semmit azért, hogy kapjak frissítéseket, sőt, az automatikus frissítés nálam ki van kapcsolva. Csak jelzi, ha van valami, aztán a visszajelzések után eldöntöm, hogy letöltöm és telepítem-e. Kártyafüggetlen. -
Köszönöm a segítő szándékot!
Kezdettől fogva követem a topikot, tudom, hogy van rá megoldás, csak maradtam volna a megszokott proginál. Majd visszakeresek és megcsinálom
Akikkel kapcsolatban vagyok már hozzászoktak, hogy nem kell arra várniuk hogy tollat és papírt keresek ha adatokat mondanak telefonbeszélgetés közben. -
Gyb001
senior tag
Huawei p10 pro telefonomat vele unlockoltam. [Facebook link]
Van egy speckó gépe amit összekötött PC-vel. Majd egy programmal csatlakozott a gépemhez, ahonnét hálózaton keresztül csatolta a saját gépéhez az USB porton lógó telefonom. KB 20 usd volt a nyitás (nyitokulcsot nem generált hanem megkerülte)Nem tudom hogy ezzel működik e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest