- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
válasz
Tekergő82 #8651 üzenetére
Kezembe került a napokban egy zsír új flottás S21FE. 250 ezerért elhiszem, hogy jobb bizonyos aspektusban, mint a P30, de azért azt ne felejtsük el, hogy ez a készülék három éve 130-150 ezerért elérhető volt újonnan. Mostanság én is nézegettem egyébként más Samsungokat is. Ha most azonnal mobilt kéne vennem, akkor én az A52S-t venném. 130 körül kapható újonnan, igazából nekem minden igényemet kielégítené, belefért az IP67 is. Egyedül a mérete rettentő ezeknek a mobiloknak számomra. Még az A52S is több, mint 1 centivel nagyobb mindenfelől, mint a P30, pedig az már manapság egy átlag méret. S21FE-ről nem is beszélve. Negyed milláért azért meg már illik felülmúlni egy 3+ éves konkurens modellt. Kínai fronton is vannak jó ajánlatok, Nothing, Realme GT2, de nekem már 2022-ben egy középkategóriába kellene a vízállóság, legalább IP67 szinten, a kínaiakból meg rendre kimarad, még a drágábbakból is. Úgyhogy egyelőre marad ez... Márciusban lesz 3 éves, mondjuk vigyázva is van rá, de azon kívül, hogy az akku mostmár bő 1 napra van "berendezve" a szűk kettő helyett, tökéletesen, döccenésmentesen, szépen működik. Sebesség, kijelző, kamera fronton is.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest