- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szemesi69 #7885 üzenetére
Ezt nem gondoltam volna, hogy nem javítják meg, a törött kijelző miatt. Sose volt törött kijelzős telefonom, ezért nem vagyok tapasztalt ebben. És akkor ki javít meg egy ilyen telefont, ha a szerviz se? Vagy előbb kijelzőt kell cseréltetni, hogy megcsináljanak egy szoftveres problémát?
Ha a hisuite alkalmas a probléma megoldására, akkor azzal kell megpróbálkozni. Vagy elvinni egy telefon szerelőhöz, aki nem akad fenn egy törött kijelzőn, és van rutinja a hisuite használatában. -
Domi_Jani
tag
válasz
szemesi69 #7727 üzenetére
Nekem konkrétan szakad a hívás vagy létre sem jön ha a volte be van kapcsolva, ezért tavaly mikor vettem a telót ez volt az első funkció amit kikapcsoltam. Miui 11 óta egy jópár általam használt funkció eltűnt, sajnos ezzel együtt. Telenoros vagyok, 4G néha megy és a lakhelyemen és a munkahelyemen is határon mozog, ezért maga a VoLTE is csak átok funkció. Nem jelent meg semmi egyszerű mini hack vagy turpisság a kikapcsolására, 4G megmaradásával?
-
ttt1
őstag
válasz
szemesi69 #7673 üzenetére
Akkor ha a telefonról indítom majd az jó. Vagy azért gmailból lépjek ki? Illetve elővettem régi telefonjaim, mert kezd sok lenni. A Redmi3-asról gépre dugva lementettem a képeket és vmi mi storeból (bár kilépni nem tudok ugye, mert anno előző tulaj bent hagyta) leszedett 2019-es "nyaralós" képeket ismeretlenekről. Én 6-7 éve nem is használom ezt a telefont ..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
szemesi69 #7671 üzenetére
Hmm az érdekes, mert tényleg szívtak ilyennel. Simán toltak gyári visszaállítást és csak azzal a gmail-el tudtak belépni, ami volt elötte rajta. Sőt vettek teelfont és így jártak. De lehet ott az indítási menüben benne van, hogy kilép a művelet indítása elött. Mintha láttam volna ilyet is....
-
Quqesz
nagyúr
-
Csaszi87
tag
válasz
szemesi69 #7653 üzenetére
Pontosan így van, és hiányzik kicsit
Így az utolsó oldalról mindig vissza kell pörgetni az elsőre pl. Sokkal jobb volt mikor körbe járt. De ezek szerint másnak ez nem nagyon hiányzik
Egyébként ezeket a híreket amik jobbra húzással elő jönnek ki lehet kapcsolni, vagy lehet beállítani oda mást?
Nekem meg az AOD az újdonság, az mi?
Ja és a hívásrögzítőt külön aktiválni kell valahogy? Mert még eddig nem vett fel semmit.
Köszi! -
RobbeV0201
tag
válasz
szemesi69 #7207 üzenetére
Sajnos ezeken a kötelező körökön végigmentem, és érdemi változás nem volt, bár annyira nem akartam piszkálni. Ipari páramentes kompresszorral is fújtam, fogpiszkálóval is takarítottam, jött is ki szennyeződés, de semmi, mozog benne a csati sajnos(mármint a kábel), most megnézem egy jó lámpával és egy fogpiszkálóval mégegyszer.
Ezt a támogatás app dolgot nem is ismertem, telekomos vásárlás, azért gondoltam oda visszavinni, de az app is mutatja a garit és a szervízkódot, ez nekem új, köszönöm hogy mondtad -
válasz
szemesi69 #7091 üzenetére
A képen én azt látom, hogy a mobil jel folyamatos, bizonyára azért mert két simet használ. Ráadásul ahol pirosnak mutatja a mobil jelet (vagyis gyenge volt a térerő) akkor pont nem merült olyan nagyon. Gondolom ugyanazokat a programokat használja most is mint amikor nem merült. Említi is, hogy nem mutat kiugró fogyasztást a telefon egyik appnál sem. Alig használja a kijelzőt, mégis 70 %-ról merül a telefon mint a Titanic. Ha egy újraindítás nem oldja meg, akkor ezek az akku végét jelzik. Sony Z1C-m ugyanezeket művelte amikor kifeküdt az akksija.
-
válasz
szemesi69 #7055 üzenetére
Rosszkor vettél jót. Ez most a szopóág. Miben érinti a frissítéseket? Hát ebben, hogy most az sincs. Vagy a Huawei miatt, vagy a gugli miatt. User szemszögből édesmindegy. Viszont gőzerővel dolgoznak azon, hogy tavasszal még ez a kétéves telefon is negkapja a legújabb fejlesztéseiket. Aztán lehet választani, hogy guglin maradás, vagy Harmony.
-
válasz
szemesi69 #7049 üzenetére
Abszolut korrekt a két céget összevetni frissítések (vagy bármi más) szemszögből, az utóbbi egy év történései alapján. Most hirtelen nem ugrik be mitől is van eltiltva a Samsung.... Bár van itthon egy marék Samsung telefon, mégse olyat vettem magamnak.
A havi frissítést tolják, meg neszenektek exynos, mert annyit érdemeltek ott Európában.
A Huawei legalább nem nézi le ezt a környéket. -
válasz
szemesi69 #6239 üzenetére
P30 pro? Süllyedő hajóra jegyet venni?
Trampli addig nem nyugszik míg a Huaweit el nem törli a föld színéről....
Egyébként nemcsak a kereskedőknél esnek az árak. Gondoltam, asszony P Smart 2019 telefonját kicserélem valami másra, mert a kijelzőjével nincs megelégedve ( amoledet szereti). Nézegettem használt hirdetéseket. Majdnem vettem egy P30 Prot, még egy év garival 100 ezerért hirdették, karcmentes, nemszolgáltatós...Felhívtam a hírdetőt, de már eladta. Lesznek itt még jó vételek, annak akinek a gugliszarok csak koloncnak vannak a telefonon. -
válasz
szemesi69 #6093 üzenetére
Feleségemnek most P Smart 2019 van, de a kijelzőjével nem elégedett. Előtte minden telefonja Samsung volt, utoljára a Note3- at nyúzta évekig. A P30 mérete és kijelzője bejön neki, de lehet, hogy inkább egy S9- el lepem meg szülinapjára. A Samsung okosórája miatt is jobb ha a telefonja is az.
-
Teewine
tag
válasz
szemesi69 #5872 üzenetére
Természetesen ellenőríztem.
Megpróbáltam egy olyan firmware-t is feltenni ami "not approved"
Nem lett tégla a telefonból csak a frissítés telepítésének a végén megjelent egy piros felkiáltó jel és maradt a 133-ason.
Legalább megtudtam, hogy a 141-től 144-ig végződő firmware-ek még nem telepíthetőek a telefonomra.
-
RobbeV0201
tag
válasz
szemesi69 #5695 üzenetére
A frissítés előtt semmi probléma nem volt vele, különös, hogy hívás közben nem rossz a minőség, hallanak és én is hallok másokat úgy ahogy eddig, és amikor nem mutat térerőt,akkor is írja hogy Telekom HU.
2019.Áprilisban vásárolt készülék és a sim is akkor lett kérve hozzá. Más simmel még nem próbáltam,de kiszedem belőle és vissza, szerintem még sosem volt kiszedve. -
L4mie
veterán
válasz
szemesi69 #5662 üzenetére
Nekem is pont ugyanígy néz ki, de még nem 10.1 ezért nem volt releváns.
BTW: Volte-n akkor nem csak nekem szarakszik....nálam konkrétan a klasszikus volte-s hibák jönnek elő. Ki se csörög a telefon, nem értesít a nemfogadott hívásokról, csak a hívásnaplóban jelennek meg. SMS fél nap után érkezik meg...nagyon bosszantó, frissítés remélem rendbeteszi, ha nem akkor lekapcsoltatom a voda-val.donnie.d:
jobban szigetel, nem tudja leadni a környezete felé a hőt a telefon, gyorsan fog melegedni, meg mostanában alapból melegebb is van.
-
Essien
aktív tag
válasz
szemesi69 #5611 üzenetére
Nekem nem csak átiranyitásnál, hanem lapok váltásakor, mint írtam inkognitóbol visszalépés. Nem vészes de napi 4-5 alkalommal elég rendesen lefagy. Nekem mintha a legutolsó frissítés után kezdte volna csinálni de nem 100%. Az a baj hogy vki azt írja nála semmi, pár embernél picit akadozik meg párunknál van ez a fagyás. Így a franc tudja hol a hiba és mi okozhatja.
-
AtHoS
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
szemesi69 #5369 üzenetére
Van olyan, hogy Reverse Charging...
What is Reverse Charging :
Reverse Charging is an option where you can charge other smartphones by your smartphone using a USB cable. So, you can use your phone charging with your friends and use your phone as just like a regular power bank.
Mondjuk a P20 nem tudja.Mate széria viszont igen.Az is csak vezeték nélkül. -
Mattb
senior tag
válasz
szemesi69 #5102 üzenetére
Srácok, ez érdekelne engem, hogy ezt hol állítottátok be, mármint az ékezetes karaktereket?
Előre is köszönöm!Másik dolog, tudtok esetleg itthoni webshopot ahol lehetne kapni a telefon hátuljára sima átlátszló fóliát? Gondoltam lefóliázom, de a vaki és a kis szenzorok kivágását nem tudnám megoldani
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest