- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
castiels #8891 üzenetére
Én Motorola Edge 40-re. Maradjunk annyiban, hogy nem P30 szinvonal. Hardveresen frissebb gyorsabb. Minden másban erős visszalépés. Kamerában is (ezt tudtam előre), de leginkább szoftveresen (erre nem voltam felkészülve): szoftveres hibák, pedig stock droid. Hogy egyesek mit istenítenek ezen a fapados droidon? Ja, azok biztos valami még rosszabbról váltottak rá, nem Huaweiről.
De legalább kipróbáltam, mert mindenhol dicsérték, és találtam egyet egészen jó áron. -
válasz
castiels #8887 üzenetére
A kijelzőcsere = gazdasági totálkár. A Myhuawei appban meg lehet nézni a hivatalos árat, ha jól emlékszem negyvenvalahányezer egy kijelző.
Nem hivatalos oldalakon az amoled kijelző 30-35 ezer, de akkor magadnak cseréled.
Aztán lehet kapni 15 ezer környékén lcd (tehát nem amoled) kijelzőket...biztos jó valamire az is... -
-
válasz
castiels #8770 üzenetére
Őszintén: fogalmam sincs. Este rálököm a tőttőre, aztán reggelre tele van. Nem tölti magát folyamatosan, mert be van kapcsolva az okostöltés. Előbb felmegy 80 %-ra, akkor megáll a töltés, aztán hajnalban tolja fel 100 %-ra, hogy amikor ébreszt, már fullra töltve kezdhessem a napot.
De ha igényeled, egyszer meglesem, hogy milyen tempóval tölt. -
Exian
addikt
válasz
castiels #8761 üzenetére
Nekem júniusban lesz 3 éves, de már én is érzem, hogy valamivel gyengébb, mint újkorában. Szóval valamikor én is megejtem majd 3 éves kora környékén az akku csrét, addig még elvagyok vele, itthon másik (nagyobb kijelzős Huawei) telefont használok, a P30 csak menetközben és munkahelyen van használatban, így többnyire még 2 napig is elvagyok vele.
Ha a hivatalos Huawei szervizszolgáltatással csináltatod, majd megoszthatnád a tapasztalataidat, meg hogy mennyibe került, stb. Bár én valószínűleg Pepénél csináltatom majd meg, egyrészt helyben van, másrészt valószínűleg jóval olcsóbb. Szerintem Szegeden is van megfelelő szaki, aki érti a dolgát és sokan ajánlják, kérdezz rá valami szegedi topikban.
-
Exian
addikt
válasz
castiels #8759 üzenetére
De, van az is. Nézzél körül itt, a telefonon tudod kérni a háztól-házig szolgáltatást P30-cal a My Huawei appban.
-
Exian
addikt
válasz
castiels #8757 üzenetére
Melyik város? Pécsen tudok jó szervizt, ami sokak által ajánlott.
-
szabolcs5757
csendes tag
válasz
castiels #7826 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Most adtam be kedden a miskolci szervizbe az enyém mert ghost touch bajos lett. Azt mondta a srác, hogy bevizsgálja, de valószínűleg kijelző csere lesz belőle. Azóta nem kerestek, úgyhogy gondolom ez lesz a sorsa. Jó lenne egy új fólia is, ha már a régi kuka a kijelzővel együtt.
Egyébként most lett 1 éves a telefon júniusban, de én sem válnék meg tőle. (Mondjuk már előtte is kínlódtam a ghost touch problémával, de nem akartam leadni, mert szükségem volt rá a munkához). Az akkun érezni picit, hogy már nem olyan mint új korában. Arra van valami esély, hogy azt is kicseréljék garancián belül, ha már úgyis szét kell szedni? Van valami érték, ami már nem fér bele a természetes elhasználódásba? Tudja esetleg valaki mennyibe kerül egy akku csere hivatalos szervizben? Én 6000-7000 Ft körül látom, de ez ugye nem hivatalos szervíz.
-
N_A_S
veterán
válasz
castiels #6755 üzenetére
Jelen frissítés a rendszer biztonságát javítja a Android biztonsági frissítéseivel.
[Biztonság]
Integrálja a Android 2020 szeptemberében kiadott biztonsági javításait, amelyek célja a rendszer védelmének fokozása.
További információk a HUAWEI EMUI rendszer biztonsági frissítéseivel kapcsolatban a hivatalos Huawei weboldalon: https://consumer.huawei.com/hu/support/bulletin/2020/9/
Frissítési tudnivalók:
1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy a frissítés előtt készítsen biztonsági mentést a fontos adatokról.
2. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálati forródrótját, vagy látogasson el egy Huawei ügyfél szervizközpontba a segítségnyújtásért. -
-
trebrona
nagyúr
válasz
castiels #5815 üzenetére
Leírták már, hogy miért. Alapvetően jobb eredményt kapsz, miért is lenne alap a 40 megapixel?
De, ha netán nem sikerült elolvasnod, parancsolj a lényeg:
A felhasználó azzal csak nyer, hogy mindenféle látószög esetében tetemes mennyiségű képponttal dolgozik a telefon, és úgy gondolom: az olvasó nyugodtan az iparági standardnak számító 10-12 megapixelen maradhat, a telefonra bízva a minőségi rögzítést. Jó tehát a gigantikus pixelszám, vagy nem? Attól függ, mire használjuk: nappal például kapóra jöhet 40 megapixel, de inkább a fejlett HDR és zajszűrés, illetve az éjszakai tudás a dolog előnye, 10 megapixelen. -
AtHoS
nagyúr
válasz
castiels #5748 üzenetére
Nálam alig fogyaszt a Facebook, bár elég ritkán indítom, minden esetre semmi különös beállítást nem kellett eszközöljek hozzá, csak a "szokásos" ajánlott beállítások
Alkalmazások - Facebook engedélyek
- Tárhely és telefon engedélyezveAlkalmazások - 3 pötty - Speciális hozzáférés
- akkumulátor optimalizálás engedélyezveAlkalmazásindítás - Manuális kezelés
- minden pipa kiszedve -
-
válasz
castiels #5238 üzenetére
Vagy sokan nem problémáznak rajta, hogy miért nem kapták még meg, mert nem sürgős nekik. Nekem nem sürgős, minden működik tökéletesen. Azt írják, az aod és az ujjnyomat olvasó nagyot javult. Azokat pont nem használok.
És ha elsők között kapnám meg, mint a 10-est? Én pl. soha nem telepítek semmi frissítést azonnal. 1-2 hétig figyelem az aktuális telefonom topikját, és ha nincsenek kellemetlen tapasztalatok az új frissítéssel, akkor felrakom én is. -
kp78
addikt
válasz
castiels #5017 üzenetére
Nekem ilyen van (szürke 2 USB-s)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
castiels #4912 üzenetére
Kapcsold ki az akkukimélésnél a yt appot.
1.beáll/akkumulátor/alkalmazás indítás/vedd ki az automata kezelésből az appot
2.beáll/alkalmazások/alkalmzások/3 pötty jobb felül/speciális hozzáférés/akkumulátor optimalizáció/ az app legyen nem engedélyezettJack
Vagy kiszos a csatid belül- fülpiszkálóval tisztísd ki. Az még lehet, hogy a tok miatt nem tudod eléggé betolni a jack dugót. -
-
laaceee98
tag
válasz
castiels #4868 üzenetére
Háztartási boltokban lehet kapni ilyen speckó elektromos képernyő/felülettörlő rongyokat. Nekem van egy neon sárga színű, az a portörlő, meg van egy kék, annak ilyen egész bársonyos felülete van, az kimondottan üveg-szerű elektronikus felületek (magyarán mindenféle képernyő) tisztítására van. Szebben is töröl és nem is karcol. Pár száz ft-os beruházás egy ilyen készlet, mosható, tehát tartós, és meg van vele oldva a monitor/mobil/óralap/tv tisztítása
-
-
korpicschess
veterán
válasz
castiels #4774 üzenetére
Nem fogod tudni igazán károsítani, sem különösen óvni. Várhatóan az életciklusa alatt nem lesz problémája. Esetleg ismeretterjesztő, közérthető videóként, ha bővebben érdekel: [link]
Vannak appok (rootolt) androidra, amik megállítják a töltést előre beálllított értéken, 90-95%.
Egy szó, mint száz, szerintem kár ezen vacilálni (én eddig mindig lassú töltővel töltöttem éjszaka a telefonjaim, és nem volt soha semmi gond).Trolee: érdekes ez a hátlap.
-
-
korpicschess
veterán
válasz
castiels #4705 üzenetére
Micsoda? Amúgy is felébred duplakoppra, csak a képernyőzár jelenik meg (a 2D arcfelismerés sem túl biztonságos, de azért mégis, minimum azt javasolt). Persze a Te döntésed. Nem tudom van-e valami app, de legalább valami knock kódot használj (LG megoldása: megfelelő relatív pozíciójú egymás utáni koppintás nyitja csak ki, sanszos, hogy lemásolta már valaki).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest