- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Nálam 10-es alatt ugyanez, bár én nem használom az Intelligens feloldás funkciót, de belépve a menüjébe képernyőzár kód megadása után semmi választási lehetőség nincs, csak az információs szöveg a képernyő felső részén.
Amúgy S23 sorozatnál a hónap elejei frissítést követően ugyanez a jelenség ütötte fel a fejét és Google-ra mutogatnak hogy náluk van a hiba. Valószínű ugyanez van a P30-nál is, mert itt frissítés nem jött a telefonra
-
-
laaceee98
tag
Persze, így igaz. De gyengébb géppel, a gyári program kihagyásával ne csodálkozzunk, ha lassú/bugos/sz@r lesz az átvitel.
Én a hetekben csináltam biztonsági mentést, illetve másoltam a P30-ra cirka 80 zenei albumot, albumborítóval, felcímkézve, különösebb gebasz nélkül ment minden. Még csak a sebességre sem lehetett panaszom. Apple készülékkel iTunes-on ezt sosem tudtam megcsinálni, mert valami mindig félrement. Persze ez lehet az én tudatlanságom is, de a HiSuite-al valahogy mégsincs semmi problémám, pedig már harmadik éve rendszeresen teszek-veszek vele oda-vissza a PC és a mobil között. És nem 1-2 fájlt, hanem tizen-huszon GB-okat. -
ferencz99
csendes tag
A kép teljesen fekete, egyszer sem láttam még a képernyőn a képet.
Ami még érdekelne, hogy lehetséges e a telefont úgy hozzácsatlakoztatni pc hez, hogy az egér is működjön a telefonba dugva, mert a fájlmegosztás már összejött. Screenshotokat csinálva látom hol vagyok, de kellene az egér hogy vezéreljem is. -
ferencz99
csendes tag
Sajnos nálam is a kijelző feloldása után fekete marad a tv kijelzője, 100% hogy fel lett oldva.
Ha a vezeték nélküli kivetítés menetéről kaphatnék egy képsorozatot azt nagyon szépen megköszönném. Nálam az ADB hibakeresés nincs engedélyezve.
Fontos hogy lássam hol helyezkedik el minden gomb amire rá kell kattintsak. -
Chereiose
addikt
-
Igen erre gondoltam :) Hinor 8-ra már fel is dobtam, azt írja a magyarországi webhely nem érhető el. Amiből 3nged választani: kína, indonézia, malajzia, fülöp-szgetek, szerbia, thaiföld. P30-on ami gyárilag frissült, azon a magyar felület jön be. Erre van valakinek valami ötlete?
-
melyon
csendes tag
" Meg kell barátkoznom vele, hogy a Huawei egy más állatfaj.
"
És vannak még más-más állatfajok is.....
Teljesen jó a meglátásod, nem rosszabb a Samutól... de szerintem nem is jobb.
Kinek mi jön be. Én is Samuról jöttem át, volt mit megszokni, mint minden úgymond számomra idegen dolognál. De elég gyorsan megbarátkoztam vele. -
melyon
csendes tag
Valami gondod van esetleg a 10-essel ?
Nem mintha nem jó a 9, de egy kicsit továbbfejlesztett a 10-es és esetleg ezen a téren is.
( pld-ul van egy T2 10Pro LTE tablet, és eredetileg 5.5-ős droiddal, most már negyedik éve.
A HUAWEI azt válaszolta, hogy ez van és kész, nincs rá gyári újabb, pedig a nyolc magos prociban és RAM-ban bőven van annyi, hogy szépen menne akár a 10-es droiddal is. )
Üdv. -
atike
nagyúr
-
A Huawei rendszere eléggé zárt. Nem támogatják a júzer általi rendszerturkálást. Nem véletlen, hogy custom romok sincsenek a Huawei telefonokra.. Gondolom ez az újrainduláskor automatikusan kikapcsoló usb hibakeresés is a zárt rendszer védelmét szolgálja, hogy az adb-vel hozzáférést megakadályozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest