Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Okosóra és okoskiegészítő topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Fotók, videók mobillal
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Yettel topik

- 

Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

snorbi82

üzenetére
						Valószínűleg az LG tv tervezőinek ifonyéja van és nem droidos telefonja (pedig gyártanak droios telefont ugyebár) Ezért müködik rendesen az ikapcsolat mert azt ismerik, azt használják, arra fordítottak figyelmet. A droidos konnektekről meg fingjuk sincs, kigugliztak róla valamit, aztán jóleszazúgy.
 - 

Pompi
nagyúr
válasz

snorbi82

üzenetére
						Normálisan kérdeztél?! Ember. Olvasd már el, hogy mit írtam, az elejétől fogva.
Aztán majd te fogod megmondani, hogy milyen telefont vegyek. Főleg azok után, hogy épp kettővel ezelőtt írtam le, hogy Samsungot nem fogok. Jézus... amúgy S6-S7-S8 után jöttem az P20-P30 vonalra. De mind1. Readonly vagy szöveget meg nem érteni akaró energiavámpírokkal nem kötözködöm.
 - 

Pompi
nagyúr
válasz

snorbi82

üzenetére
						"ha ennyire kell a friss patch miért nem pixel"
Most tényleg nehéz értelmezni amit írtam?! Hol írtam olyat, hogy ennyire kell?! Épp az ellenkezőjét írtam le többször is.@Quqesz
Tök egyértelmű a helyzet, bemegyek a Samsung névjegyébe és azt látom, hogy az Android biztonsági javítási szintje december 1. ugyenez a Huaweien október 1.
Nincs itt semmi máshogy dátumozás.De amúgy tényleg mind1, látom még tulajként sem lehet tenni valamennyire is kritikus megjegyzést, mert rámugrotok
  - 

szemesi69
addikt
válasz

snorbi82

üzenetére
						A frissítés nem izgat, csak a tényt közöltem, hogy a középkategória is hamarabb kapott biztonsági frissítést. Viszont ha nem lesz alkatrész, az okozhat gondokat a mostani készülékek javításánál.
Ha annyira izgatna, hogy mikor kapok frissítést, már rég felraktam volna, ugyanis nem most kezdtem foglalkozni a témával
 Lehet tudok egy keveset erről 
  - 

Black_Raven
veterán
válasz

snorbi82

üzenetére
						Akkor a leghatékonyabb, ha rárakod az ujjad, és rajta is hagyod amíg kinyit, azt a fél/1másodpercet mindenki kibírja sztem. A csak hozzáérintés egy pillanatra, nem jó ötlet. Nekem így kifogástalan. Ha nem működne már rég eladtam volna, mert a Samut is ezért adtam el.(4.5 hónaposan) Kizárt hogy face id-t használjak, mert évek óta, csak az ujjlenyomat a nyerő, és ami ezt nem tudja száz százalékra, az számomra kuka..

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - iPhone topik
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Polgári repülőgép-szimulátorok
 - Milyen videókártyát?
 - Synology NAS
 - Battlefield 6
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
 - Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet tudok egy keveset erről 

igen